Jautājums o Bulgārija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
2402 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Ceļojumu aģentūras un operatori»
Vai kāds ir braucis uz Bulgāriju ar autobusiem Riki-A? Cik ērti tie ir un vai tie darbojas pēc grafika?
Pastāsti man, vai kāds brauca uz Bulgāriju ar Riki-A pārvadātāju autobusiem? Vai jūs interesē, cik ērti viņi ir un vai tie darbojas saskaņā ar grafiku? Esmu vairākas reizes ceļojis kopā ar Dorisu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
9 abonenti  • prasīja 2018-05-116 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  19
аватар 19062005
Viņu vietnē ir autobusu fotogrāfijas. Pats neesmu braucis tāpēc nevaru komentēt komforta līmeni.
аватар izmir
Paskatījos, liekas, ka parasts autobuss, vismaz ne ar ko neatšķiras no Dorisas busiņiem, bet rakstīts, ka ir tualete. Mani konkrēti interesē vai attālums kājām ir ērts un vai tur ir tualete vai nav un vai vispār ir ērti braukt, ja šī tualete ir autobusā (varbūt smird... vai nē) smirdēt?)
аватар Misterpipe
Ir tualete. Bet tas tiks slēgts. Šim nolūkam ir paredzētas sanitārās pieturas. Atveras avārijas gadījumā
аватар Zeleny
"Atver avārijas gadījumā" - autovadītājiem.
No visiem manis aptaujātajiem pārvadātājiem tikai Ecolines apgalvo, ka tualete vienmēr ir atvērta, neatsaucoties uz "sanitārajām pieturām".
Tā kā tualete ir diezgan delikāts brīdis, iesaku paņemt autiņbiksītes (varbūt pieaugušajiem). Bet pēc pieredzes teikšu, ka šeit liela nozīme ir psiholoģiskajam faktoram, ja nedominē "ko darīt, ja...", tad pilnīgi pietiek ar "sanitārajām pieturām".
Un "komforta" līmenis visiem pārvadātājiem normālais Ukrainai ~ ir vienāds, labs (?). Viņiem ir pienākums tevi aizvest, un mierināt - kā uzvalks tas kritīs.
Es atzīmēju, ka Ecolines nav čartera, tāpēc ir jāsaglabā turp un atpakaļ grafiks (es nebraucu, es neteikšu). Tiesa, parasti ar viņu pa ceļam tikai uz Varnu, tad viņš dodas uz ziemeļiem uz Sofiju.
Ar žanra klasikas hartām: tur - vairāk vai mazāk (pie Albena-Drit diezgan skaidri), aizmugurē - yo-moyo (līdz visus savāc viesnīcās).
Kopumā labas atmiņas!
аватар Alex714
Grafiks labs,bet der pielikt piemaksas uz laiku izbraucot robezas,atceros savu gadijumu,kad 6h rindas pie Rumānijas-Bulgārijas robežas,saulē ar izslēgtu kondicionieri.Biju arī nobažījies par tualete, bet velti - sanitāro pieturu pietiek .
аватар izmir
Ak, tev "paveicās", ar robežām mums līdz šim ir bijis labi, lai gan caurbraukšanas laiku vispār grūti ņemt vērā, tad maiņas maiņa, tad rinda vai vēl kaut kas. Atradu atšķirību starp šiem maršrutiem - šī ir pasažieru izkāpšanas vieta, pareizāk sakot, pēdējā laikā visi autobusi apstājas Saulainajā krastā un tad ved tūristus tālāk uz viesnīcām un kūrortiem (tā es redzēju). Tātad, man ir tikai autobusa biļetes un atsevišķa viesnīca, tāpēc man nav pārsēšanās. Dorisa apstājas pie viņas autostāvvietas, gandrīz centrā, aiz Mladost lielveikala, bet Ricky-A parkojas kaut kur kūrorta ziemeļu daļā - tas ir svarīgi, kad pats nokļūstat viesnīcā.
аватар Misterpipe
Un es eju 16.06 ar TPG. Apstājieties St. Vlas tieši blakus mūsu viesnīcai.
аватар izmir
Ak, paskatījos, viņu autobusi tiešām piestāj tuvāk manai viesnīcai, bet atsauksmes par tūroperatoru ir vienkārši šausmīgas, un tagad rakstu un saprotu, ka spriežot pēc reisa numura, tie ir Doris autobusi un tie neapstājas. pie Lielās diskotēkas vairs...
аватар 19062005
Pagājušajā gadā atpūtāmies tieši pie šīs grandiozās diskotēkas. Vairs nav ne diskotēkas, ne autobusa pieturas.
аватар Misterpipe
Nu, atsauksmes ir tādas. Neesmu redzējusi sliktos, kas apstiprinātu ar fotogrāfijām.... Bet ir arī labie. Piemēram, es izvēlējos tikai tpg. Pirmo reizi braukšu ar autobusu.
аватар izmir
Tad raksti, kā gāja brauciens, un kā ar autobusiem, man brauciens augustā, tāpēc pagaidām biļetes karājas rezervācijā. Neaizmirsti nofotografēt :)
аватар Misterpipe
Ak, protams. Būs atsauksmes par tūrisma operatoru un par viesnīcu...
аватар olhahuk
Mēs braucām ar autobusu Ricky A. Mēs atgriezāmies Ukrainā 2018. gada 29. maijā. Šausmas!
Sēdekļi neizvairās. Autobuss 60 cilvēkiem! Sanitārās pieturas Rumānijas teritorijā, kas ir 16 stundas, NAV.
PALDIES !!! Nav nepieciešams pirkt to transportu.Kausmas līmeņa komforts. Un grupas līderes bargā attieksme nav patīkami pārsteidzoša.
Rikijs A ir šausmīgs!
аватар izmir
Ak, paldies par atsauksmēm!
аватар ElnaraTop
Es neiesaku!!! Viņiem ir tikai 5 autobusi, vietnē nav pat atsauksmju, ļoti dīvaini. Brauciens uz Bulgāriju bija ļoti grūts, autobusā tualeti nelaiž, tikai pieturas, ēdiens nav iekļauts, tikai ūdeni iedeva, un tad tikai tad, kad devāmies uz Bulgāriju. Sēdekļi nenolokās, brauc sēdus, kāju balsts salauzts. Kavējām 8 stundas, gandrīz 2 dienas braucām ar pārsēšanos Obzoras pilsētā salūzušajā autobusā. Mūs atveda no Černomorecas ar 3 stundu nokavēšanos, gaidījām viņus lietusgāzē ar bērniem, pēc tam atkal ar pārsēšanos uz Obzoru, iesēdināja mūs nestrādājošā autobusā, jo mūsu parastais autobuss bija salūzis un lika pagaidīt līdz plkst. tas tika salabots, un tā mēs esam 20. bērni vēl 2 stundas sēdēja šajā autobusā. Arī bāzē nav tualetes, pati autoosta nav nekādi aprīkota, netīrumi ir visur, īpaši pēc konkrēta lietusgāzes. Atbrauca saimniece Ani-rude, iepazīstinājām ar situāciju, kādā viņa tur bērnus un kāpēc autobuss pirms tam nebija remontēts!Priekš mums palicis autobuss ar bērniem, tas brauca uz Kijevu caur Odesu, kurā mūs atveda uz Obzoru, uz ceļa aiz robežas Rumānijā šis autobuss apgāzās šofera vainas dēļ, 2 naktī uz šosejas stāvēja 49 bērni. Iesaku izvairīties no Riki, ja vēlies palikt dzīvs!
аватар izmir
Oho! Tā ir tikai alva!
аватар nastasya_3006
briesmīgs pārvadātājs. Iesaku apiet. sēdekļi neērti, vietas ļoti maz, sanitārās pieturas ir apmēram reizi piecās stundās, pēc šofera lūguma (tāds iespaids bija). Uz Bulgāriju izbraucām laicīgi, arī ieradāmies aptuveni pēc grafika, kas ņēma vērā kādas piecas stundas uz robežas, bet šoferis brauca ļoti ātri un ārkārtīgi neuzmanīgi, līkumos bija normāli buksēt. bet autobuss atgriezās trīs stundas ar nokavēšanos, tad apstājās bāzē, piestāja bērniem nometnē, ļoti novirzoties no kursa, bija neskaidrības ar vietām, autobusa pieturā, kur bija jāiet uz tualeti , mani vienkārši nelaida ārā no autobusa, ne pārtikas, ne ūdens, tikai kaut ko nopērc vai paņem līdzi.
аватар femida44
Kijevas-Bulgārijas autobuss ir šausmas. Nav tualetes, nav wifi, nav TV. Attālums starp sēdekļiem ir ļoti mazs, kājas balstās pret kaimiņa muguru. Ja noliecat muguru priekšā, tā gulēs uz ceļiem. Šoferis Vasīlijs teica, ka šis ir regulārs autobuss!!! Šis nav komforts, bet gan parasts autobuss. Riki A. Neiesaku!!!
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Bulgārija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl