Jautājums o Bulgārija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
2402 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Vietas un izklaide»
Kāds ir budžets galvenajai ēdienkartei 3 cilvēki. kafejnīcās un restorānos Bulgārijas kūrorta zonā?
Kāds ir budžets galvenajai ēdienkartei 3 cilvēki. kafejnīcās un restorānos Bulgārijas kūrorta zonā?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
13 abonenti  • prasīja 2017-07-117 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  16
аватар Igor_m
Skatos, kurā zonā. Golden Sands ir dārgs, SB ir lētāks, St. Vlas, Sozopol ir nedaudz lētāks nekā SB. Piemēram, Nesebārā "Emonā" par diviem atstāja 100 eiro, bet viss bija visaugstākajā līmenī, pieklājīgi un cēli. Ja vienkārši ēd, tad diena diviem Senvlasā prasīja vidēji 35 eiro (70 lev).
аватар demablagoev
Pārsvarā salāti pa 3-4 eiro, zupas apmēram tikpat. Pamatēdieni apmēram 5-6 eiro. Dzērieni par 2 eiro. Nu sviediet un rēķiniet ... 25-30 eiro par sēdi, jūs aptuveni saņemsiet ...
аватар monalisa29
Nē, jūs uzskaitījāt kaut ko ļoti foršu. Saulainajā krastā glāze ūdens, piemēram, kolas vai alus no 1 eiro. Zupas 1,5-2 eiro. Dārzeņu salāti no 3 eiro. Gaļas ēdieni 3-4 eiro (tie ir kebabčs un maltās gaļas tyufte). Zivis ir dārgākas - 6-7 eiro. Bet viņi raksta, ka uz citiem aktivizētājiem Sozopolē, Kraņevā, Pomorijā cenas ir gandrīz divas reizes lētākas.
аватар 19062005
Pirms desmit dienām mēs ieradāmies no Saulainā Krasta. Cenas nelika vilties. Arī ēdināšanā. Jā, ir problēmas ar ēdiena kvalitāti. Kur lētāk - bieži vien neēdams. Makaroni ar jūras veltēm var izrādīties makaroni ar krabju nūjiņām. Augstākas klases restorānos cenas sākas no 3-4 eiro salātiem, 6-8 eiro par pamatēdienu, grilētiem 12-13. Jā, porcijas MAZAS! Mēs sākām taupīt, jūs nevarat paņemt vienu pret diviem.
аватар Aspirina
Paldies par palīdzību.
аватар Superoper73
Jau pērn porcijas ielu barotavās bija, maigi izsakoties, nelielas. Cenas ir dažādas, bet visur ir dārgi, lētas milzīgās porcijas acīmredzot ir pagātne, par ko ir žēl...
аватар Gruny
Man šķiet, ka ir viss visiem maciņiem ... ir vecas labas pārbaudītas vietas ar kvalitatīvu pārtiku, un jā, jā, jā, rinda uz restorānu)))) Tas ir labi zināmais Džanni sestdienā - pārtika jebkuram budžetam. Apmēram turpat izcila zivju restorāna zupa 2 eiro, uzbriest 1 eiro un porcijas pieklājīgas un kvalitāte izcila gadu no gada... Ja interesē budžeta variants, varat doties uz jebkuru viesnīcu un samaksāt pusdienās / vakariņās / brokastīs viņi jūs pabaros bez problēmām. Dzīvoju dzīvoklī, pretī viesnīcai un pusdienas tur maksā 15 levas. Skaidrs, ka par šo sludinājumu nav, bet jautājums tiek atrisināts bez problēmām nevis vienā, bet citā restorānā))
Vispār Bulgārijā jāorientējas pēc vietējo domām, ja viņu ir daudz - vieta ir pārbaudīta un lēta. Viņi nekad neēd kopā ar tūristiem. Varat pajautāt jebkuram vietējam, kur labāk pusdienot un vakariņot – teiks bez problēmām. Šeit cenas kā Krievijā lielas, tur ir mazas, visiem maciņiem, mūsu ielā salāti max 3 eiro, zupas 1,5-2 eiro, tas ir apmēram 4 māju rindas no jūras sestdienā.
аватар Bobrovska
Sozopolē pusdienlaikā gandrīz visur ir "pusdienu ēdienkarte", tas ir, biznesa pusdienas. Dārgākie 7 lauvas, ko redzēju, tas ir, 3,5 eiro (pirmais, otrais, deserts).
аватар irina_1901
Mēs nācām no Saulainā krasta, dzīvojām dienvidu daļā. Ir daudz piedāvājumu par 5-7 levām. Šis ieraksts, ja 7 levas, tad vistas karbonāde (liela), kartupeļi. alus krūze, kuru var aizstāt ar sulu. Ja 5 levas, tad karbonādes vietā - parasts ēdiens (paprika, kotletes utt.) Kaut kas papildus, piemēram, zupa, par maksu. Šī kafejnīca Magura atrodas netālu no viesnīcas Continental. Vecās mājas kafejnīcā par 7 levām 1/2 vista + alus, par 5 levām pica + alus. Akcijas ir arī citās kafejnīcās.
аватар irina_1901
Saulainā pludmale. Krājumi. Vai arī jūs varat vienkārši iegādāties pusdienu vai vakariņu bufeti viesnīcā. Šajā gadījumā tā ir viesnīca Longoza. Pusdienas un vakariņas vienam pieaugušajam maksā 15 levas. Manuprāt, bērniem tas neinteresēja. tā puse.
аватар irina_1901
Kādu iemeslu dēļ netiek ielādēts vairāk nekā viens.
аватар irina_1901
bufete Longozā.
аватар irina_1901
Vairāk Longoza
аватар irina_1901
Salds Longozā
аватар irina_1901
Salāti, vairāku veidu.
аватар irina_1901
Man ir apnicis ievietot vienu fotoattēlu vienlaikus. Pēdējā lieta.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Bulgārija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl