Jautājums o Bulgārija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
2402 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Pastāstiet man Bulgārijā viesnīcu ar budžetu līdz 1300 USD. e
Labdien, pasakiet man, lūdzu, mana ģimene un es (es + mans vīrs + 2 bērni 1 un 3 gadi) beidzot vēlamies izkļūt jūrā, bet mēs nezinām, kurā viesnīcā mums vislabāk palikt. Budžets līdz 1300 USD
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
15 abonenti  • prasīja 2017-04-257 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  39
аватар d.stalmah
Labdien. Viesnīcas cenas atšķiras atkarībā no kūrorta, tāpēc vispirms ir jāizlemj, kur vēlaties atpūsties. Un tad nāc pie viesnīcas izvēles. Lēti būs Sunny Beach, St. Vlas. Izmēģiniet iespējas uz dienvidiem no Burgas. Runājot par viesnīcu izvēli, iesaku apmeklēt vairākas slavenāko tūroperatoru tiešsaistes ceļojumu atlases vietnes. Vietnes piedāvās viesnīcu izvēli. Izvēlieties pieņemamu iespēju un dodieties uz ceļojumu aģentūru, kas sadarbojas ar šo operatoru, vai pie sevis, ja tas pārdod tieši vai jūs pats nokārtojat
аватар izmir
Labdien! Pievērsiet uzmanību viesnīcai Tiara Saulainajā krastā. Ar bērniem vienmēr atpūšas daudz cilvēku + ir savi slidkalniņi un, jāprecizē, bet manuprāt ir pārdomāta bērnu ēdienkarte.
Un Nesebārā / Ravdā ir Soul Nessebar Palace un Soul Nessebar pludmale, parasti viņi tur dodas arī ar bērniem. jo plaša teritorija un izklaides bērniem.
Varbūt tagad mums sīkāk pastāstīs par apstākļiem viesnīcās.
аватар Elena1970
Ar bērniem labāk īrēt dzīvokli pie jūras. Ēst varēs kafejnīcās un restorānos un būs iespēja vārīt putras bērniem (vai ko vien garšo). Dzīvokļos būs tādi apstākļi kā mājās, ledusskapis, plīts, veļas mašīna..... Nevienā viesnīcā tādu apstākļu nebūs.
аватар Elena1970
Pludmale Kranevo
аватар Elena1970
Kranevo pludmale
аватар Elena1970
Komplekss Lotos Kranevo, apartamenti
аватар avsav
Zelta smiltis, viesnīca "Edelweiss" 4 * klusa, zaļa 7 minūtes no jūras caur parku, pat auto no viesnīcas ved bez maksas.
аватар izmir
Ja vēlaties saviem bērniem gatavot pats (nu, ja viņi neēd pie jums vai kaut ko citu), tad varu ieteikt kādu privātu viesnīcu Vecajā Nesebārā St. Nicholas. Pagājušajā gadā atpūtos, pirms tam vairākas ģimenes gāja pēc maniem ieteikumiem - visi ir pilnīgi apmierināti. Par priekšrocībām, ko sniedz virtuve ar piederumiem un slēgts pagalms, kurā varat droši atstāt bērnus spēlēties.
аватар angel1582
Lieta tāda, ka gribu atpūsties pie jūras, nevis domāt, kā pabarot 2 bērnus
аватар 19062005
Albena. Apskatiet viesnīcas šajā reģionā, tās ir paredzētas tikai bērniem
аватар Elena1970
Pabarot var jebkurā kafejnīcā un restorānā, kas ir uz katra stūra, nevis būt piesietam pie viesnīcas un maksāt par to, ka bērni neēdīs.
аватар 19062005
Katram savs. Viesnīcā mūsu dēls bufetē vienmēr atrada, ko ēdīs un kas der viņa vecākiem. Kafejnīcā ir otrādi. Pavēl, atnes, apskatīja un izdala sakramentu: "fu, es nedarīšu!"
аватар irina_1901
Mans viedoklis ir tāds, ka ir neērti iet uz kafejnīcu ar bērniem 3 un 1 gadu vecumā, jo tur ir jāgaida, bērniem ir grūti. Jums ir jāņem viesnīca uz visu. Viesnīcās ir izvēle, vienmēr pabaro 3gadnieku, bet mazulim vienalga būs jāpērk vēl burciņas, jo. bērnu galds nav paredzēts tādām drupačām. Atradīsi viņam olu, putru (ēdiens zīdaiņiem viesnīcā ir bez maksas), un tad pabarosi no burciņas. Ar budžetu jūs diez vai dosities uz Tiaru, šī ir dārga viesnīca un agrā rezervācija tur beidzās pirms Jaunā gada (šī ir mūsu iecienītākā viesnīca, bet es tur neredzēju pārdomātu bērnu galdu bērniem Jā, un slaidi, kas atrodas Tiārā, ir pārāk agri jūsu bērniem).
Es atbalstu Albenas variantu. Kranevo ir iespējams arī tad, ja jums ir piemērots dacha tipa kūrorts, bez frills. Ir viesnīca Margarita, viņiem ir dzīvokļi bez iekšdurvīm, tas ir tas, kas jums nepieciešams. Īpašniekiem ir savs restorāns, tāpēc jūs vienmēr varat noorganizēt pusdienas un vakariņas. Es varu nosūtīt viņu e-pastu uz viņu personīgo pastu, tieši uz viesnīcu.
Ir svarīgi, kurā laikā un cik ilgi jūs ceļojat, lai saprastu viesnīcas cenu
аватар galja20
Elena1970 - viesnīcā nav veļasmašīnas un plīts apstākļi????
Kam vajadzīga atpūta pie plīts????
Bufetē 100% atradīsi ar ko pabarot bērnus un atpūsties no gatavošanas, uzkopšanas utt. Viesnīcā maksā ne tikai par ēdināšanu, bet arī par izklaidi un bērnu apkalpošanu!!! Animācija, slidkalniņi, peldbaseini, bērnu istabas - viss, kas padara atpūtu ar bērniem komfortablu) Gan vecākiem, gan bērniem ir jābūt komfortablai atpūtai !!Noteikti iesaku apmesties viesnīcā nevis apartamentos. Iesaku Tev kā 3 bērnu māmiņai!!! Jā, un kafejnīcā ēdiena pasūtīšana neglābs no tā, ka bērni to neēdīs.
Un, ja jums ir nepieciešams pagatavot kādu putru - jūs vienmēr varat sazināties ar viesnīcu, viņi vēl nekur nav atteikuši)
аватар jlena75
Domāju, ka tāda vecuma bērniem slidkalniņus nevajag.. Paskatieties uz Trakia Garden Hotel Saulainajā krastā. Ļoti klusa un mierīga viesnīca. Tīra, zaļa zona ar zālieniem, rotaļu laukumiem, baseinā ir bērnu sekcija un 3 mazi slidkalniņi, sauļošanās krēsli, tiem matrači un lietussargi pietika jebkurā diennakts laikā. Ir pat neliela dzīvojamā zona ar trušiem, putniem un bruņurupučiem.
Arī pārtikai bērniem tur jābūt labam. Vienīgais, ka viesnīca strādā brokastīs un vakariņās un visi dzērieni vakariņās tiek apmaksāti. Bet jūs varat pusdienot restorānā pašā viesnīcā, un apkārtnē ir pietiekami daudz kafejnīcu. Jā, un vakariņās, es pats to redzēju, visi ieradās ar savu dzērienu bērniem, darbinieki par to nekomentēja.
Līdz pludmalei jāiet apmēram 5 minūtes, taču šis ceļš nemaz nav nogurdinošs. Pavisam netālu aiz blakus esošās viesnīcas Baikal atrodas neliels atrakciju parks ar karuseļiem.
аватар d.stalmah
Variants ar Albenu nav lētākais. Saulainais krasts būs skaļš. Jūs neatradīsiet nevienā viesnīcā, kuru esat pilnībā apmierināts, it īpaši mazulim 1 gadu. Piekrītu, ka vislabāk šajā gadījumā ir dzīvokļi ar virtuvi. Jūs vismaz izvēlaties, ko ēdīs jūsu bērni. Un, ņemot vērā rotavīrusa infekcijas klātbūtni viesnīcās, kur ir daudz bērnu, es domāju, ka dzīvokļus vajadzētu apsvērt kā iespēju.
аватар irina_1901
Jā, arī Trakia Garden ir labs. Tomēr man nepatīk, ka dzērieni vakariņās ir apmaksāti.
Atcerējos arī Saulainajā krastā. Šeit atrodas Ministru padomes atpūtas centrs. Ļoti liela teritorija, ērti ar bērniem, lētas pusdienas viņu restorānā, netālu no jūras. Bet tas vēl nav viss. Es joprojām esmu par visiem.
Šeit jums arī jāsaprot, kāda veida atvaļinājums autors dod priekšroku - jautrs trokšņainā kūrortā vai kluss. Kur ir kluss, tur nav izklaides.
Albenā ir lēta viesnīca Amēlija, bet 2+2 netiks izmitināti, numuriņi mazi. Un Nonas, Dobrotitsa un Arabela pludmales viesnīcās viņi apmetīsies.
Esmu par to, lai māmiņa, kura ir nogurusi no rūpēm ar 2 bērniem, lai vienkārši ATPŪTAS, bez liekām nepatikšanām. Kāda virtuve??? Viņai kādu laiku vajadzētu būt ārpus tās.
аватар Elena1970
Galya20, pirmo reizi es ierados Bulgārijā, kad manai meitai bija 2 gadi. Tāpēc no rīta mēs viņu gandrīz nepamodinājām brokastīs, ja nebija laika, ēdām kafejnīcā. Un mazgāt lietas ar rokām, es arī mocījos. Jo nevar paņemt veselu koferi ar mantām visiem. Ne bez mazgāšanas! Divi mazi bērni, katrā ziņā pilnībā atpūsties nebūs iespējams. Bērni neprasa ēst pēc grafika, pa dienu ēst negribējām, bet vakarā apetīte bija laba. Katram savs, bet flīžu un veļasmašīnas klātbūtne neuzliek par pienākumu gatavot un mazgāt, visu var nest mājās un izmazgāt!
аватар kozyrog
Bērnam 1 gada vecumā ir nepieciešama īpaša uzmanība, piemēram, trīs gadus vecam bērnam. Es zinu, ka vecākiem nebūs viegli. Un mazu bērnu nevajag mocīt ar jūras karstumu, braucieniem uz vecās Nesebras tirgiem un veikaliem, ekskursijām, nemitīgu ēdināšanu kafejnīcās un restorānos.
Mums ir pieredze, kad katru gadu uz visu vasaru pie mums brauc vedekla un mazmeitas. Pirmkārt, no viena četriem gadiem, un nākamais un no otrajiem 2 mēnešiem. Šogad jaunākajam būs trīs, bet vecākajam 8. Bet ne tikai mammas var pasēdēt ar mūsu bērniem, pastaigāties. bet arī vectēvs un vecmāmiņa, kas vārīja putras un vārīja tvaika kotletes,
Lai atrastu vietu, jums ir jāsastāda programma. Ko tu pats darīsi. kā jūs un jūsu bērni peldēsiet: jūrā vai baseinā, kā jūsu bērni ēdīs. Jūs arī, norādot budžetu, neteicāt, uz kādu periodu un kurā laikā gatavojaties ierasties. Cenas ir mainīgas atkarībā no sezonas. Un cenu maksimums nokrīt no 1. jūlija līdz 25. augustam. Tāpēc darba uzdevums jādod, ņemot vērā nianses.
аватар ukroperator
Sveiki! Varu piedāvāt ekskluzīvu, nedārgu variantu, ja vien, protams, neinteresē ietaupīt naudu un labi atpūsties, lai arī nākamajam gadam paliktu nauda. Tiek izīrēts savs dzīvoklis Bulgārijā par tiešu zemu cenu no īpašnieka. 2 istabas, 61 kv.m., panorāmas skats uz jūru, pludmale 7 min no dzīvokļa. Cenas 4 personām. Tikai $500 par 30 dienām maijā, septembrī $700 par 30 dienām. Ir arī citi brīvi datumi.
Ja jūs interesē piedāvājums - laipni lūdzam manā vietnē http://ravdarent.com - mājoklis netālu no jūras Bulgārijā. Mani kontakti ir vietnē. 24/7 klientu atbalsts.
аватар pavel_dzyuba
Ar bērniem jums jādodas uz Pomoriju, un pludmale ir piemērota, un kūrorts ir mierīgs un cenas ir divas reizes lētākas nekā pārējā piekrastē. Varu ieteikt Salt Lake Hotel, netālu no pludmales, lielas istabas (ĻOTI LIELS), sava virtuvīte, blakus lielveikali. Atkal tuvākā pilsēta no Burgasas lidostas. Cenas tiešām lētākas kā visā piekrastē (persiki, jūlijs 2016, 1 kg = 1 lv, apmēram 50 eiro centi, Neserbā 2 reizes dārgāks utt.) Pēc cenām bija divi ar manu sievu, no 1. jūlija līdz 2016.gada 8.jūlijam brokastis paši taisīja, pusdienoja kafejnīcās, pusdienoja restorānos, neko sev neliedza, apciemoja vēl 6 pilsētas piekrastē, 200 eiro nedēļā par visu. Ne-Serbijas vai saulainā piekrastē ar šo daudzumu pietiktu 2 dienām.
P.S. 200 eiro ir par pārtiku un pastaigu, izmitināšanu un lidojumu atsevišķi))))
аватар 19062005
Puiši, ļaujiet MAMMAI atpūsties! Kāds pankūku dzīvoklis ar virtuvi! Izmantojot pakalpojumu "Viss iekļauts", jūs varat pabarot visus bērnus un neuztraukties. Brokastīs ir graudaugi, pusdienās vismaz divu veidu ēdamie! Zupa. Vakariņas kopumā ir ok. Kāpēc salīdzināt pāra atvaļinājumu ar ēdienreizēm restorānos, ar atvaļinājumu ar bērniem. Restorāni nav domāti mazajiem! Tur ir jāgaida, un kurš normāls bērns spēj gaidīt pusstundu?! Vai nu viņš tiks nocirsts, vai arī viņš sasitīs nafig krogu. Mammai šis nav atvaļinājums, bet gan pamatīgi nervi.
аватар irina_1901
Pāvel, Tev taisnība par Pomorijā cenām, mēs tur jūnijā pirkām ķiršus, arī par 1 levu, skaisti un garšīgi. Mēs atbraucām pastaigāties no Sunny Beach, mums bija viesnīca, bet mēs nevarējām pretoties un nopirkām to. Kas attiecas uz pārējo, jums un jūsu sievai bija īstais laiks kopā. Bet, kad ir bērni, tad sieva, protams, vēlas vienkārši atpūsties. Un viņa to ir pelnījusi.
Sieviete, kas uzdod jautājumu, tāpat kā es, ir no Baltkrievijas. Es viņai iedevu dažus padomus par labām viesnīcām, uz kurām viņi brauc par naudu ar lidojumu no TA, kurā rezervējam paši. Cerams, ka viņi labi pavadīs laiku.
аватар d.stalmah
Mammai vajag atpūsties. 100%. Bet, padomājiet par šo situāciju: mazulim ir 1 gads. Viņš bija kaprīzs, ēdiens viesnīcā nederēja visiem, nu, nederēja un negribas, un neko nevar darīt. Ko tālāk? Virtuves klātbūtne dzīvoklī kaut kādā veidā palīdzēs atrisināt mazuļa un arī 3 gadus veca bērna uztura problēmu. Plus vēl var būt veļasmašīna utt. Baltkrieviem varu ieteikt tiešsaistes atlases vietnes https://online.intercity.by/online/Extra/QuotedDynamic.aspx
http://online.rosting.by/TourSearchClient
rosting.by
Iestatiet parametrus un meklējiet vajadzīgo viesnīcu. Izlasiet atsauksmes un izvēlieties pareizo. Manuprāt labākās meklēšanas iespējas.
аватар 19062005
Šeit pieskaras zēniem, kas nosaka dzīvokļus. Ja ēdiens neder gadu vecam mazulim, pārtikas veikalā var iegādāties biezputru. Māte pie plīts jāpievieno tikai mazgāšanai un tīrīšanai. Es nerunāju par trauku mazgāšanu. Arī vīrieši un sievietes ir cilvēki! Viņai vismaz uz pāris nedēļām vajag atrauties no ikdienas, no plīts un putekļu sūcēja. Un vēlams arī no bērnu kaprīzēm.
аватар d.stalmah
Strīdēties, ka sieva arī ir cilvēks, es netaisos. ES piekrītu. Tā ka nekas tāds, savas sievas neviens nekur neliek atvaļinājumā. Vienu gadu vecam bērnam nepieciešama īpaša piesardzība. Un ne visās viesnīcās to var nodrošināt. Tikko izteicu savu viedokli, saskaņā ar kuru parastā viesnīcā ar bērnu var būt daudz vairāk problēmu. Un neaizmirstiet par otro, viņš arī var atteikties ēst viesnīcas restorānā. Pirmo reizi bērnus izņēmām 3 gadu vecumā.. Bija problēmas ar ēdienu, ja nebija atsevišķi gatavoti. Pat 4 gadu vecumā jaunākais spītīgi atteicās ēst viesnīcā, veikalā nopirka desiņas (restorānā viņiem kaut kā sanāca), un vecākais pārgāja: es gribu, bet es nevaru. Un, lai atrautos no ģimenes, jādodas atvaļinājumā bez ģimenes, citādi neizdosies. No bērniem tik un tā nenorausies, tā vai tā tā būs pusatpūta, vai varbūt pat nemaz.. Un neņēmāt vērā galveno nosacījumu - budžetu, bet tā ir nav liels 4 cilvēkiem, un tāpēc ar visiem apstākļiem nepietiek
аватар Elena1970
Ir viesnīcas, kuras nepieņems gadu vecu bērnu. Tas ir jāprecizē. Viesnīcā cilvēki arī atpūšas, bet nav garantijas, ka bērns nebūs kaprīzs un būs klusums!
аватар irina_1901
Viesnīcas uzņem bērnus vismaz no 5 mēnešiem. Un vienmēr restorānos kāds ir nerātns, ko tagad darīt... Bērnam, protams, vajag nopirkt burciņas, bez tā nekādā veidā. Izdzīvo nedēļu. Un 3 gadus vecs bērns nedrīkst sēdēt vecākiem uz kakla, tas ir jāizglīto. Nedomājiet. ko es te lasu moralizējot, mans dēls pretīgi ēda prosu gan mājās, gan ne mājās. Pat viesnīcās ēdu labāk, kompānijai. Zupu ēdīs visi. Par cenu cilvēki brauc ar lidojumu uz visu vairākās ļoti labās viesnīcās, viņi vēlas tikai 7-10 dienas. Priekšnosacījums ir gaisa kondicionētājs un tuvu jūrai. Viņi iet dārgajā periodā - jūlijā. Mūsu TA viņi brauc uz Longoza 4*, Continental 3* un Continental Prima, Nessebar pludmali - viss par visiem. Albenā, Amēlijā 3* pilna pansija un Oasis par visu. Šīs cenas līdz aprīļa beigām, ja sarosīsies, tad ies.
аватар angel1582
Domāju, ka TA būs informācija, kur pieņems un kur nē, mums ar gadu;) Gandrīz pat esmu izvēlējies, kur dabūsim gan pa budžetu, gan atmosfērā.
Un par uzturu es vienmēr zinu, ko ēd mans 3gadnieks, un domāju, ka vienmēr atradīšu, ko viņam piedāvāt no visa, un viengadniekam ir mamma ar (.) (.)
аватар angel1582
Paldies Irinai par ceļvedi.
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Bulgārija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl