Jautājums o Bulgārija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
2406 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Ģimenes universālās ziemas brīvdienas (Andora, Bulgārija, Turcija)
Draugi, man ir vajadzīga palīdzība un padoms. Pirms tam es nekad nebiju atpūtusies ar bērnu ziemas kūrortos. Meklēju variantus, kas apvieno visas ziemas ģimenes kūrorta priekšrocības, lai varētu slēpot, slidot, siera kūku ar ragaviņām, un ledus slidkalniņā utt. Bērns vēl nav uz slēpēm, bet mēģināsim. Mocīt bērnu ar slēpēm nav plānots, tāpēc nepieciešamas arī citas ģimenes izklaides. Normāla izmēra iekštelpu apsildāma baseina klātbūtne ir ļoti apsveicama. Meklēšana internetā vēl nav devusi pilnīgu atbildi, tāpēc vēlos uzzināt cilvēku ar pieredzi viedokli. Valstīm nav īpašu preferenču, mēs sākam no mums interesanta izklaides kompleksa. Mūs galīgi neinteresē tīri slēpošanas kūrorti.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
6 abonenti  • prasīja 2017-01-047 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  12
аватар Alex72-28
Labdien! Braucam uz Bansko februārī (5 ģimenes, bērni no 2 līdz 12 gadiem). Viesnīcu izvēlējāmies paši, lidmašīnas biļetes arī! Tika izvēlēta viesnīca, kas būtu tuvāk pacēlājam un par pieņemamu cenu! Bansko ir slidotava, ir bērnu skola (tiek pieņemta no 6 gadiem), kur bērni slēpo pārmaiņus (nožogota teritorija, ar spēļu istabu, maksā 30 vai 35 eiro dienā, no 9-16)! Turklāt nedēļas vidū organizējam braucienu uz Vangas muižu, ir termālie baseini, kā arī pusdienas mehanā (kalnu zivs)!
аватар andreyvip
Paldies. Mēs arī apsveram šo reģionu. Jūs esat apstiprinājis savu interesi par to. Mēs neesam saistīti ar ceļojumu aģentūrām. Mēs visu rezervējam regulāri.
аватар AllOverTheWorld
Andorai: 2 vārdos.
No gandrīz jebkuras viesnīcas ir ērti nokļūt līdz pacēlājiem (vai nu ar viesnīcas transfēru vai sabiedrisko transportu) 2 kūrorti Granvalira un Valnord .... ir specializēts kamaniņu parks. andoras centrā nav slikts termālais baseins ar jebkuriem baseiniem. Bērnus māca braukt gandrīz no 3 gadu vecuma. Kalnā temperatūra ap -10 ... pakājē nav zemāka par +5. Spānija ir viegli sasniedzama ar automašīnu. Lieliska iepirkšanās, jo tā ir beznodokļu. Pieejamas cenas Eiropai ... lielisks aizvietotājs Austrijai.
Austrijā .... nezinot savu budžetu grūti ieteikt ... bet ja visu plāno pats ... tad mans viedoklis ... Austrija jāplāno vismaz uz pusgadu. pretējā gadījumā cenu zīme, kas atbilst jūsu pieprasījumiem, būs, maigi izsakoties, ne pieticīga ...
аватар kozyrog
Jūsu bērna vecums? Savu mazmeitu 6 gadu vecumā ar trenera palīdzību uzstādījām pašnolaišanai Borovecā, 60 km no Sofijas. Bulgāru treneris labi zināja krievu valodu un trenēja britus.
Skatieties atsauksmes. Daudz no tiem. Es savā blogā ierakstīju atskaiti par mūsu ceļojumu, par mūsu viesnīcu. Un šādu komentāru ir daudz. Kā arī viesnīcas ar peldbaseiniem.
Bulgāru attieksme pret krieviem ir laba. Nav valodas barjeras.
аватар agent_borabora
Bansko: tur nevar braukt ar ragaviņām, nav arī slidotavas.
Andora: bērniem, izņemot vienu slidotavu, nav nekā.
Ar bērniem braukšanai ar ragaviņām, sniega motocikliem un izglītojošām ekskursijām nav nekā labāka par Somiju.
аватар agent_borabora
Austrijā vai nu slēpošana vai termo - bērniem garlaicība.
аватар kozyrog
Mājās var doties slidot un braukt ar ragaviņām. Jābrauc mācīties slēpot vai nu uz Krieviju, vai uz Bulgāriju. Izprast trenera bērnu un bērna treneri. Jaunākā mazmeita, 2,5 gadus veca, tiek uzvilkta uz slēpēm uz Okhtas Sanktpēterburgā un viņi dodas uz Igoru. Bet viņi paši joprojām slido bez trenera. Un vecākais, kuram ir 7 gadi, tika nosēdināts uz slidām slidotavā pie mājas jaunajā SKA kompleksā pie Ledus. Un blakus ir slidkalniņš slēpošanai.
Dažas fotogrāfijas no Borovets (no mana emuāra)
аватар kozyrog
Daži fragmenti no mana emuāra https://kozyrog.wordpress.com/2016/03/
Vakarā mēs slidojām. Mēs sēdējām ar bērniem. No vakara slēpošanas man caur Viber atsūtīja tikai vienu bildi un vienu video failu. Es mēģinu to izlikt. Citā emuārā, kur var iegult video. Es eksperimentēšu.
03/04/2016 eksperiments bija veiksmīgs, un man izdevās ievietot video failus savā jaunajā emuārā šeit. “Kā mēs bijām Borovecā”
http://ogtrump53.livejournal.com/846.html
Emuāra nosaukums ir mans. Visus emuārus sāku, spēlējoties ar savu uzvārdu un iniciāļiem. Ieteicis tulkotājs.
аватар kozyrog
NO MANA BLOGA. Nams Saimons rezervēja istabu Festa Chamkoria no 9. februāra, kad viņi ieradās. Izrādījās, ka viena nakts numurā ar brokastīm šajā viesnīcā bez agrās rezervācijas maksā 206 levas, neskatoties uz to, ka par diviem numuriņiem 7 dienām Saimons samaksāja £667,38 jeb pārrēķinot levā jeb £43,74 par numuru par nakti plus nodokļi apm. 4 £. Pēc maiņas kursa 2.54 levas pret 1 £ tajā dienā izrādījās aptuveni 122 levas. Jau pirms ierašanās Borovecā paredzējām, ka papildu nakti pavadīsim lētākā viesnīcā un pēc 9. februāra plkst.14 pārcelsimies uz savu vietu. Pirms tam paskatījos internetā un atradu viesnīcu "Bor" par 58 levām jeb apmēram 2500 rubļiem divatā ar brokastīm. Taču dēls veica pasūtījumu caur Booking.com, un tas viņam izmaksāja nepilnus 2000 rubļu, kas izņemti no kartes. Es jau sen zinu, ka Sveti Vlasā rezervēt numuru tieši viesnīcā ir dārgāk nekā veikt pasūtījumu un maksāt caur Booking.com.
аватар kozyrog
Pēc vakariņām ar bērniem atgriezāmies Bor Hotel. Personāla attieksme ir draudzīga. Viņi jautāja, kāds ir viesnīcas noslogojums, viņi atbildēja, ka vienmēr ir brīvas istabas. Tas man atgādināja viesnīcu Oktjabrskaja Pleskavā. Šodien paskatījos cenu vietnē Booking.com par līdzīgu istabu tur Oktjabrskajā martam: 2500 rubļi. Istaba bija silta. Dušā ziepes, šampūns, fēns. No rīta paēdām brokastis bārā un devāmies uz Festa Chamkoria uz ilgtermiņa dislokācijas vietu. Natālija palika pie mazmeitām, bet es ar dēlu un vedeklu devāmies izpētīt slēpošanas trases.
Šis atkal ir no emuāra. Tāpat kā fotogrāfija.
аватар kozyrog
Tā bija saulaina diena. +3 pulksten 10. Pagājuši pa galveno ielu, piebraucām līdz nelielai stāvvietai 10 vietām, 50 metrus no kalna nogāzes. Blakus bija vairākas šādas stāvvietas ar slēpju un snovborda nomu, kafejnīcu galdiņiem. Tur var arī samaksāt par mācību maksu. Autostāvvieta dienā 10 levas. Sīkāk neaprakstīšu, kā darbojās pacēlāji 4 virzienos, kādas bija kafejnīcas, kā trenējās tie, kas pirmo reizi slēpoja, kāds bija slēpotāju vecums (no 2 līdz 70 noteikti). To visu labāk varu parādīt savās, kā arī visas mūsu komandas uzņemtajās fotogrāfijās. Ja izdosies augšupielādēt, parādīšu video, kā slēpot tika mācīta mūsu 6 gadus vecajai mazmeitai, kura pirmo reizi sāka slēpot pirms gada Sanktpēterburgā un arī kā mūsu komandas mazākais dalībnieks, kurš bija tikai 1 gads un 8 mēneši, slēpoja .
аватар andreyvip
Nu, ja sākam no tā, ka mājās var braukt slidot un braukt ar ragaviņām, tad mums vispār nav jēgas kaut kur braukt, mēs arī sākām mājās likt bērnu uz slēpēm, kad apnika un ejam uz ūdens parki, kur peldēties un braukt lejā no kalniem.
Bet es gribu visur iet un izklaidēties.
Mēs neesam vienmuļības piekritēji, 2 nedēļas nogulēt pludmalē vai tās pašas divas nedēļas vienkārši slēpot, tās nav mūsu iespējas.
Jebkurā gadījumā, paldies par komentāriem, izdarījām zināmus secinājumus, par kaut ko bijām vēl pārliecinātāki, bet turpinām brīvdienu vietu analīzi))
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Bulgārija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl