Perla Plaza 3*– Atsauksmes

4
Novērtējums 7.310
4.0 Numurs
3.0 apkalpošana
4.0 Tīrība
4.0 Uzturs
2.0 Infrastruktūra
Viesnīca Perla Plaza atrodas tikai 40 metru attālumā no Melnās jūras un 100 metru attālumā no Primorsko centra. Tā ir daļa no Perlas pludmales kompleksa. Ap viesnīcu ir daudz kafejnīcu, bistro, diskotēku un restorānu. Viesnīca ir piemērota ģimenēm.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mums patika viesnī ca un istabiņ a, mums bija divistabu un divlī meņ u numuriņ i. tī rs, pē c remonta. tī rī ts katru dienu, dvieļ i mainī ti katru otro dienu, gultas veļ a ik pē c 2 dienā m. draudzī gs personā ls, visi smaidi. … Tomēr ▾ Mums patika viesnī ca un istabiņ a, mums bija divistabu un divlī meņ u numuriņ i. tī rs, pē c remonta. tī rī ts katru dienu, dvieļ i mainī ti katru otro dienu, gultas veļ a ik pē c 2 dienā m. draudzī gs personā ls, visi smaidi. viesnī cas gids Veselī na - vienkā rš i super, gudra meitene! bet restorā ns un ē diens atstā j daudz ko vē lē ties. lai gan mums bija "viss iekļ auts", bet vī rs un dē ls ē da vietē jos restorā nos, ļ oti daudzveidī gi un garš ī gi! pludmale ir laba un netā lu. pasakaina jū ra! Mē ģ inā sim tur atgriezties vē lreiz, bet biļ eti pirksim bez ē dienreizē m. ieteikt citiem ceļ otā jiem.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар tolx08
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Jū lija beigā s atpū tā mies. Viesnī ca atrodas netā lu no jū ras, 200 m no pilsē tas centra un 2-3 minū š u gā jiena attā lumā no tuvā kā s pludmales. Standarta istabas izmē rs ir aptuveni 20 m2, Istabā bija divguļ amā gulta, dī vā ns, kondicionieris, telefons, minibā rs, balkons ar skatu uz sporta laukumu, kur gandrī z katru rī tu pulksten 6-30 volejbolisti sā ka trenē ties, kabeļ televī zija ar vienu krievu kanā lu, vannas istaba bez duš a ar caurumu grī dā un mū su duš ā visu laiku bija ū dens, fē ns. … Tomēr ▾ Jū lija beigā s atpū tā mies. Viesnī ca atrodas netā lu no jū ras, 200 m no pilsē tas centra un 2-3 minū š u gā jiena attā lumā no tuvā kā s pludmales.
Standarta istabas izmē rs ir aptuveni 20 m2,
Istabā bija divguļ amā gulta, dī vā ns, kondicionieris, telefons, minibā rs, balkons ar skatu uz sporta laukumu, kur gandrī z katru rī tu pulksten 6-30 volejbolisti sā ka trenē ties, kabeļ televī zija ar vienu krievu kanā lu, vannas istaba bez duš a ar caurumu grī dā un mū su duš ā visu laiku bija ū dens, fē ns. Istabu uzkopš ana katru dienu.
Bezvadu interneta pieslē gums (viesnī cas vestibilā , bez maksas), seifs reģ istratū rā (par maksu),
Neliels ā ra baseins, sauļ oš anā s krē sli un saulessargi pie baseina - bez maksas, "Katru vakaru viesnī cā notiek interesanti tematiskie vakari" - tā nebija.
Nebija bē rnu mini kluba vai bē rnu ē dienkartes.
Viss iekļ auts (viss iekļ auts – bufete). Brokastis no 07.30-10.00, pusdienas no 12.00-14.00 un vakariņ as no 18.00-21.00. Galvenajā restorā nā un baseina bā rā : dienas laikā no 07:30-23:00 - kafija/tē ja, konditorejas izstrā dā jumi, no 07:30-21:00 - saldē jums, un no 10:00-23:00 - vietē jie alkoholiskie un bezalkoholiskie dzē rieni. Importa dzē rieni, dabī gā s sulas, kā arī visi ē dieni un dzē rieni, kas nav iekļ auti "Viss iekļ auts" ē dienkartē – par papildus samaksu.
Pludmale ir smilš aina. Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi pludmalē – par papildus samaksu. Pludmales dvieļ i netiek nodroš inā ti. Pie ieejas jū rā uzreiz oļ i, tad smiltis.
Pieklā jī gs personā ls, ar lielā m grū tī bā m runā krieviski.
Viesnī cu pastā vī gi apmeklē ja bē rnu sporta grupas un bija ļ oti trokš ņ ains.
Norē ķ inoties neesiet pā rā k slinki visu pā rbaudī t, lai vē lā k nebū tu jā maksā par bojā jumiem un nepilnī bā m.
Mums arī tika izsniegta karte akvaparka apmeklē jumam (15-20 minū š u gā jiens vidē jā tempā no viesnī cas) uz visu uzturē š anā s laiku.
Atpū tā mies vidē ji č etrus un nepaveicā s ar laikapstā kļ iem - jū ra katru dienu bija vē traina un glā bē jus ū denī neielaida.
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ir mierī ga un klusa, tieš i tā , kā es gribē ju. Nav tā da karstuma kā Ē ģ iptes kū rortos, gandrī z visu laiku pū ta vē ss vē jiņ š un pat karstas dienas bija viegli panesamas. Man ļ oti patika viesnī cas animā cijas komanda, brī niš ķ ī gi smieklī gi puiš i. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir mierī ga un klusa, tieš i tā , kā es gribē ju. Nav tā da karstuma kā Ē ģ iptes kū rortos, gandrī z visu laiku pū ta vē ss vē jiņ š un pat karstas dienas bija viegli panesamas. Man ļ oti patika viesnī cas animā cijas komanda, brī niš ķ ī gi smieklī gi puiš i. Ē diens diezgan daudzveidī gs, gaļ a, augļ i, salā ti, ko vien sirds kā ro, domā ju, ka pat pusi neesmu mē ģ inā jusi. Jū ra ir tī ra, pludmale ir smilš aina aptuveni 60m no viesnī cas. Viesnī cā ir sauna, apmeklē jiet, ja vē laties, sauna un masā ž a man sniedza pilnī gu relaksā cijas sajū tu. Paldies TUI VKO Travel par ieteikumu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Man ļ oti patika viesnī ca. Personā ls pieklā jī gs, daudzi runā krieviski. Mums nekad nebija jā gaida restorā nā . Jū s pasū tā t tikai dzē rienus no viesmī ļ iem, pā rē jo paņ emat paš i. Animatori ir lieliski! Daž i lieliski runā krievu valodā . … Tomēr ▾ Man ļ oti patika viesnī ca. Personā ls pieklā jī gs, daudzi runā krieviski. Mums nekad nebija jā gaida restorā nā . Jū s pasū tā t tikai dzē rienus no viesmī ļ iem, pā rē jo paņ emat paš i. Animatori ir lieliski! Daž i lieliski runā krievu valodā . Ļ oti jauka smilš u pludmale. Ī sti lietussargi un sauļ oš anā s krē sli ir maksas, bet diezgan lē ti. Ar prieku braukš u tur vē lreiz. Lieliska cenas un kvalitā tes attiecī ba
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Mē s atpū tā mies š ajā viesnī cā.2010. gada jū nijā . Tas bija mū su pirmais ceļ ojums uz Bulgā riju. Man nav vā rdu! Tā ir paradī ze! Tik daudz komforta, smaidu un laimes mū su uzņ ē mumam, mē s nevarē jā m sagaidī t. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies š ajā viesnī cā.2010. gada jū nijā . Tas bija mū su pirmais ceļ ojums uz Bulgā riju. Man nav vā rdu! Tā ir paradī ze! Tik daudz komforta, smaidu un laimes mū su uzņ ē mumam, mē s nevarē jā m sagaidī t. Mē s visi lieliski pavadī jā m laiku – lieliski ē dieni! Ziedi un zaļ umi, jautrī ba pilnī bā . Mē s pā ris vakarus pastaigā jā mies pa teritoriju, un man negribas iet prom no viesnī cas! Mē s sapņ ojam tur apmeklē t vē lreiz.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cu mums ieteica draugi, kas tur devā s. Meklē jā m pieklā jī gu, klusu, mierī gu vietu laiskai atpū tai, lai bez iereibuš ā m kompā nijā m, liela skaita tautieš u, ballī tē m un bē rnu bariem. Tā tad, lai dziedinā tu nervus un nesabojā tu aknas. … Tomēr ▾ Viesnī cu mums ieteica draugi, kas tur devā s. Meklē jā m pieklā jī gu, klusu, mierī gu vietu laiskai atpū tai, lai bez iereibuš ā m kompā nijā m, liela skaita tautieš u, ballī tē m un bē rnu bariem. Tā tad, lai dziedinā tu nervus un nesabojā tu aknas. Viesnī ca ir liela. Vairā ki baseini. Teritorija liela. Ē diens ir labs. Viss bija garš ī gi, visa pietika. Pludmale ir smilš aina un tur ir maz cilvē ku. Tā tad, mē s nenovē rojā m nekā das problē mas ar sauļ oš anā s krē sliem un matrač iem. Smiltis pludmalē ir lielas un tī ras. Tik mierī gi un lidoja divas nedē ļ as. Iesaku š o viesnī cu jaunieš iem.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель Perla Plaza расположен всего в 40 метрах от Черного моря, в 100 метрах от отеля находится центр города Приморско. Он входит в состав комплекса Perla Beach. Вокруг гостиницы есть множество кафе, бистро, дискотек и ресторанов. Отель подойдет для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Аэропорт Приморско находится в 4,5 км от комплекса. До международного аэропорта Бургаса – 50 км.
Pludmale
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

К услугам гостей открытая терраса. По запросу еда и напитки доставляются в номер. Стойка регистрации работает круглосуточно. Есть камера хранения багажа. Предоставляются услуги по продаже билетов. Оборудованы места для курения. Wi-Fi предоставляется в общественных зонах бесплатно.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Для детей предусмотрена водная горка.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Дартс.
  • sauna/vanna/hammam
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • volejbols
  • basketbola laukums
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle
  • ūdens aktivitātes
Telpu apraksts

Отель предлагает 102 номера.

  • vanna/duša
  • fēns
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese ул. Георги Кондолов 19, Приморско, Бургас, Болгария
Tālruņi: Тел: +359 2 963 00 60 Факс: +359 2 963 42 02
Tīmekļa vietne: Perla Plaza
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, теннис, волейбол, баскетбол. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть водные развлечения.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).