Jautājums o Pomorie

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
57 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Ceļojumu aģentūras un operatori»
Lasīju par "tūristu ķēdes" dalībnieku mežonīgo nekonsekvenci: tūroperatori, ceļojumu aģentūras, pārvadātāji, viesnīcas. Kurām Kijevas aģentūrām ir vismazākie "izrāvieni" atpūtas organizēšanā?
Lasīju par "tūristu ķēdes" dalībnieku mežonīgo nekonsekvenci: tūroperatori, ceļojumu aģentūras, pārvadātāji, viesnīcas. Kurām Kijevas aģentūrām ir vismazākie "izrāvieni" atpūtas organizēšanā?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
5 abonenti  • prasīja 2017-05-017 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  7
аватар Igor_m
Albēnas ceļojumi. Desmit gadus neviena "dūra". Tas ir mans viedoklis, ir arī citi, dažreiz objektīvi. Atpūtas kvalitāte galvenokārt ir atkarīga no jums un saimnieka. Nāciet uz Bulgāriju, izvēlieties un atpūtieties. Es to daru pēdējos septiņus gadus, un ne tikai Bulgārijā.
аватар Zeleny
"Atpūtas kvalitāte galvenokārt ir atkarīga no jums un saimnieka"
Un kā es varu ietekmēt attālo "uztvērēju pusi"? Manuprāt, tas no manas puses prasa atbildīgu tūrisma aģentūru, kas vismaz brīdinās par "vietējām īpatnībām" un izdos attiecīgus ieteikumus.
Vai izredzes uz veiksmīgu notikuma iznākumu palielināsies, sazinoties ar īpašām firmām noteiktā valstī/ļoti ierobežotā valstu sarakstā? Bulgārijas piemērs: Go2Holiday, TK-WELT (pievienojiet, ja varat). Kas patiesībā dod tūristam šo specializāciju?
аватар monalisa29
Un kādas "vietējās iezīmes" jūs sagaidāt Bulgārijā? Šī nav Āfrikas valsts!
аватар irina_1901
Man šobrīd nepatīk Thedi Kam uzņēmēja puse, un viņi ir sava veida monopols dienvidu krastā. Es pat mainīju TA savā pilsētā uz tādu, kas darbojas ar citu saimniekdatoru.
аватар Igor_m
Un es gribēju teikt, ka saimnieks ir pati viesnīca.Visi starpnieki grūtajā relaksācijas ceļā jau sen ir atlaisti.
аватар Zeleny
"Es jau sen atlaidu visus starpniekus grūtajā atpūtas ceļā" - visticamāk, es darīšu tāpat, bet ne šoreiz.
Pārāk daudz līgumu ir jāslēdz, manuprāt, amatieriski.
Izvēlies autobusu pārvadātāju un rezervē lidojumus (tagad "atpūtos", ka tualetei jāstrādā, bet toreiz biju gandrīz "atjēdzis").
Pēc tam atrisiniet problēmas ar viesnīcu (man nav vīzas). Ar privātajiem tirgotājiem dokumentus ir grūti dabūt rokā (manuprāt).
Veikt apdrošināšanu.
Droši vien nenāks par ļaunu apmeklēt vēstniecību/konsulātu.
To visu saistīt neskaidrības apstākļos, manuprāt, joprojām ir tādas galvassāpes, it īpaši, ja neviens, neviens neko nav parādā.
Turklāt es gandrīz nepazīstu īsto Bulgāriju, es biju Sozopolē (2012)
аватар irina_1901
Un mēs jau daudzus gadus braucam caur TA, galvenokārt vīzu dēļ, lai paši nestāvētu rindās. Ir viegli izveidot savu apdrošināšanu. Un vēl viena lieta - agrā rezervācija caur TA ir lētāka, jo. atlaides organizētajiem tūristiem ir diezgan ievērojamas. Mēs to izmantojam. Vispār, ja būs normāla Aģentūra un normāls saimnieks, tad viss būs kārtībā. Turklāt jūs ceļojat ar autobusu - jūs apsēdāties, bet devās uz vietu.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Pomorie
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl