Elina Palace 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 6.010
pamatā
1 atsaukt
8.0 Numurs
8.0 apkalpošana
8.0 Tīrība
6.0 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Viesnīca tika atjaunota 2006. gadā, un tā atrodas starp skaistu priežu mežu un piedāvā lieliskus apstākļus ziemas brīvdienām. Ideāli piemērots āra aktivitāšu, slēpošanas un vienkārši dabas mīļotājiem.Vairāk →
аватар sak242
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Lidojums bija naktī , pā rveda no Domodedovas uz Vnukovu (problē mas ar apledojumu), bet gā ja labi bez kavē š anā s. Transfē rs bija individuā ls (lai gan vajadzē tu bū t grupai, pateicoties TO Russian Express) un divarpus stundas paskrē ja nemanot ar krieviski runā još u š oferi. … Tomēr ▾ Lidojums bija naktī , pā rveda no Domodedovas uz Vnukovu (problē mas ar apledojumu), bet gā ja labi bez kavē š anā s.
Transfē rs bija individuā ls (lai gan vajadzē tu bū t grupai, pateicoties TO Russian Express) un divarpus stundas paskrē ja nemanot ar krieviski runā još u š oferi.
Elina Palace Hotel 4 * atrodas Skicenter 2 rajonā ļ oti ē rtā (lī dz garderobei un trasē m 150m) un gleznainā vietā . Viesnī cas personā ls ļ oti draudzī gs un izpalī dzī gs (vasarā tiek pā rcelts uz Saulainā Krasta piekrasti) Ar viesmī li Ivo (vislaipnā kais cilvē ks) pē c vienoš anā s ar auto devā mies uz pilsē tā m Smolyan, Chepelare, Plovdiv, ja braucā m ar taksi vai ekskursiju, tad trī sreiz dā rgā k. Brokastis viesnī cā fiksē tas, gatavotas pē c pasū tī juma (olas, desa, siers, siers, tē ja, kafija),
bet tī rs gaiss un krā š ņ ā daba sniedz pilnī gu piesā tinā jumu, un pusdienas un vakariņ as jebkurā restorā nā var ieturē t maksimā li par 30-40 levā m (600-800 rubļ iem diviem) lī dz sā tai. labā kais, maksa pilsē tā s maksimums 20-25lev un tas ir lieliski. Suite ar virtuvī ti-viss jauns un darba stā voklī . Jaungada vakariņ as ar dzī vo mū ziku un bagā tī gu ē dienu, alkoholu, bet bulgā ri bija daudz, un viņ i smē ķ ē ja tik daudz (mē s ar sievu nesmē ķ ē jam), ka ā tri skrē jā m uz istabu un skatī jā mies Vecgada vakaru pa krievu valodu. kanā ls. Sauna, baseins divas stundas(divā m) -15lev, pē c slē poš anas ļ oti forš i.
Sniga maz un visas trases nebija vaļ ā . Vispā r Pamporovo pozicionē ts kā kū rorts iesā cē jiem, bet te gandrī z visas trases ir vidē jam slē poš anas lī menim(izņ emot vienu). Skipass-265lev nedē ļ ā ar a. bonuss- 3 vakara slē poš ana. 110 lev/nedē ļ a labas kvalitā tes, un ja kasē iedos 10-20 levus, tad piesprā dzē s apavus, atvedī s, atvedī s un piedā vā s glā zi vī na pē c slē poš anas. Skibus - 1lev no Skicenter 2 lī dz Pamporovo centram (lī dz 16-30h), un ar taksi 15lev, bet vienmē r vienojā mies par 10.
Jaunieš iem izklaides ir par maz, bet slē pot sniega klā tbū tnē ir normā li. Iesaku š o viesnī cu un kū rortu.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Реконструированный в 2006 году отель расположен среди красивого соснового леса и предлагает отличные условия для зимнего отдыха. Идеально подходит для любителей активного отдыха, горнолыжного спорта и просто для ценителей природы.

Atrašanās vieta Отель расположен в 300 м от центрального подъемника, около 1 км до центра курорта.
Viesnīcā
  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
Izklaide un sports
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • sporta zāle
Telpu apraksts

3 этажа, 25 номеров: 20 двухместных и 5 апартаментов.

  • vanna/duša
  • fēns
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • virtuve / virtuvīte
  • balkons/terase
Adrese Пампорово, Болгария
Tālruņi: +359 42 611840
Tīmekļa vietne: Elina Palace
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал.