Sunrise All Suites Resort 3*– Atsauksmes

6
Novērtējums 9.910
№2 viesnīcas reitingā Pārskats
8.7 Numurs
9.9 apkalpošana
8.0 Tīrība
8.7 Uzturs
9.9 Infrastruktūra
Sunrise All Suites Resort atrodas kūrortpilsētas Obzoras ziemeļu daļā, 3 km attālumā no tās centra, starp Varnas un Burgasas pilsētām. Viesnīcas atklāšana notika 2008. gadā, pēdējā renovācija veikta 2016. gadā. Šī viesnīca ir piemērota gan ģimenēm ar bērniem, gan pāriem.Vairāk →
аватар mvit2006
 •  apceļots 7 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pirmo reizi viņ a atpū tā s Bulgā rijā . Sapratu, ka sezona jau beigusies, ne Jorka, ne laikapstā kļ i nav garantē ti)) Lucky)) Lieliska viesnī ca, liela teritorija, tī ra, ē rta. Istaba ē rta, plaš a, gaiš a. Veicu rezervā ciju ar skatu uz jū ru, bet lī dz jū rai pa promenā di vajag 15 minū tes, tā pē c redzama tikai pie apvā rš ņ a un istabiņ a bija ar skatu uz baseinu. … Tomēr ▾ Pirmo reizi viņ a atpū tā s Bulgā rijā . Sapratu, ka sezona jau beigusies, ne Jorka, ne laikapstā kļ i nav garantē ti)) Lucky)) Lieliska viesnī ca, liela teritorija, tī ra, ē rta. Istaba ē rta, plaš a, gaiš a. Veicu rezervā ciju ar skatu uz jū ru, bet lī dz jū rai pa promenā di vajag 15 minū tes, tā pē c redzama tikai pie apvā rš ņ a un istabiņ a bija ar skatu uz baseinu. Mani tas nemaz netraucē ja, jo viesu vairs nebija daudz, tā pē c bija kluss. Animā cija ir amatieru, nav piemē rota š ova cienī tā jiem. Teritorijā nav izklaides. Viesnī cas autobuss kursē uz Obzoru, kas atrodas 10 minū š u brauciena attā lumā . Skaista, plaš a smilš u pludmale, diezgan tī ra. Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi ir bez maksas. WiFi darbojas lieliski gan viesnī cas teritorijā , gan numurā , tač u lī dz pludmalei tas nenonā k. Ē diens sā tī gs, daudzveidī gs, dā sns, lai arī bez gardumiem. Visi pakalpojumi strā dā perfekti. Liels paldies par jauko brī vdienu!!! !
аватар slanovschilivia
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s atpū tā mies Sunrise All Suites Resort no 2022. gada 7. jū nija lī dz 17. jū nijam, pamatojoties uz "viss iekļ auts" principu, bijā m ļ oti apmierinā ti. Viesnī ca sastā v no 4 ē kā m, teritorija liela, kopta. Atrodas 400 metrus no jū ras, pludmale ir plaš a, ir daudz sauļ oš anā s krē slu un saulessargu un tie ir bez maksas. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies Sunrise All Suites Resort no 2022. gada 7. jū nija lī dz 17. jū nijam, pamatojoties uz "viss iekļ auts" principu, bijā m ļ oti apmierinā ti. Viesnī ca sastā v no 4 ē kā m, teritorija liela, kopta. Atrodas 400 metrus no jū ras, pludmale ir plaš a, ir daudz sauļ oš anā s krē slu un saulessargu un tie ir bez maksas. Pludmalē ir arī bezmaksas bā rs. Pludmale ir tī ra, visu laiku tī ra, bū tu jauki izvilkt nezā les, kas tur aug.
Ieieš ana jū rā ir gluda, bē rniem tas, kas jums nepiecieš ams.
Istabas plaš as, uzkopš ana istabiņ ā.7, gultas veļ a 10 dienā m nav mainī ta ne reizi. Sabiedriskā s vietas tī ra ļ oti labi, visur tī rs, arī viesmī ļ i restorā nā ļ oti č akli.
Ē diens daudzveidī gs un bagā tī gs, vairā ku veidu gaļ a, zivis, piedevas, salā ti, dā rzeņ i, augļ i. Sulas ir pulverveida, bet ir arī ar mī kstumu, kafija ir tā da pati, ir aparā ti, kur taisa naturā lu. Viņ i rī koja tematiskos vakarus ar nacionā lajiem ē dieniem.
Ir arī daudz daž ā du saldumu un konditorejas izstrā dā jumu.
Netā lu no dī ķ a ir grils, kur viņ i gatavo picu, makaronus, burgers utt.
Animā cija arī laba.
Teritorijā.6 peldbaseini, dī ķ is, 2 veikali.
Pludmales dvieļ i tiek nodroš inā ti bez maksas.
Ir standarta numuri, un ir dzī vokļ i ar virtuvi un veļ as mazgā jamo maš ī nu.
Obzoras pilsē ta atrodas 2.5 km attā lumā , kursē marš ruta autobusi, taksometri, bet var arī pastaigā ties gar jū ru.
аватар tatianatsentr1
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
1. Viesnī ca tika izvē lē ta pē c fotogrā fijā m un atsauksmē m. Man patika, ka uz vietas ir privā ta pludmale ar bezmaksas sauļ oš anā s krē sliem un daudziem baseiniem. Mē s izvē lē jā mies divistabu apartamentus, bet apmetā mies milzī gā trī sistabu dzī voklī ar divā m vannas istabā m un milzī gu balkonu. … Tomēr ▾ 1. Viesnī ca tika izvē lē ta pē c fotogrā fijā m un atsauksmē m. Man patika, ka uz vietas ir privā ta pludmale ar bezmaksas sauļ oš anā s krē sliem un daudziem baseiniem. Mē s izvē lē jā mies divistabu apartamentus, bet apmetā mies milzī gā trī sistabu dzī voklī ar divā m vannas istabā m un milzī gu balkonu. Viņ i bija patī kami pā rsteigti. Viņ i uzreiz apmetā s.

2. Teritorija plaš a, ir 6 peldbaseini (3 bē rniem), daudz sauļ oš anā s krē slu. Pieci bā ri, bet pē c 15. septembra divi tika slē gti. Bē rniem ir bē rnu klubs (4 stundas dienā ). Viņ i nodeva bē rnu. Netā lu no kluba atrodas dī vā ni, kur var apgulties uz spilveniem. Vakaros ir bē rnu diskotē ka un animā cija pieauguš ajiem. Ir neliels rotaļ u laukums.

3. Istaba vienkā rš i lieliska, 80 kvadrā ti: divas guļ amistabas ar divguļ amajā m gultā m, viena viesistaba ar virtuvi, tajā ir plazmas TV, izlietne, divi galdi, dī vā ns, veļ as maš ī na, plī ts virsma, divi balkoni, savienoti . No logiem paveras skats uz jū ru un kalniem.
4. Ē diens patika, š ī ir mū su 11. valsts, ē diena ziņ ā liktu 2. vietā aiz Grieķ ijas (bet tur atpū tā mies pieciniekā par 3000 USD). Es domā ju, ka nav jē gas salī dzinā t cenas. Pā rē dā mies ar mī dijā m, tad 2 nedē ļ as nevarē ju uz tā m paskatī ties. Vienmē r daž ā da gaļ a, zivis, daudz augļ u, tie ir brī vi pieejami visu dienu. Jebkurā laikā varat paņ emt saldē jumu, daž ā du veidu. 5 gadus vecs bē rns ē da pā rsvarā kartupeļ us, vermicelli, augļ us, daudz saldumu (nesalī dzinā t ar Ē ģ ipti, Turciju vai Tunisiju), š eit ir daudz garš ī gā k. Alkohols ir daudzveidī gs: alus, raki, trī s veidu vī ni, rums, dž ins, menta liķ ieris, bet man patika kokteiļ i (iekļ auti visā sistē mā ), garš ī ga kafija. Bē rnam iedeva š okolā di ar pienu.
5. Man patika viss. Ja jau atrod vainu, tad gribē tos daž ā das sulas. Mazais dzer tikai persiku un vī nogu-ā bolu. Bet viņ u tur nebija : ) Bija greipfrū ts, apelsī ns un vē l kaut kas. . . Internets ir maksas. Diena - 6 lev (tas ir aptuveni 80 grivnas), mē s to ņ ē mā m katru otro dienu, tas nozvejas pludmalē . Izbraucā m ļ oti lē ti drudzī par 2.000 UAH par trim ģ imenes numuriem ar visiem, tā pē c interneta cena nebija ī paš i apkaunojoš a. Sveicieni no Ukrainas personā lam un animatorei Maš ai : ) Noteikti š eit atgrieztos vē l.
Пруд возле бара Бар (но после 15 сентября не работал) Один из корпусов отеля Вид на барчик Ребенок в детском бассейне Наш любимый коктейль Ром-кола, тоже ничего Диванчики на территории, тут отдыхали, пока ребенок с аниматором
аватар nowa7
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ieradā mies agri, 9.00, mū s silti sagaidī ja, parā dī ja kur atrodas bagā ž as telpa un ļ ā va atstā t mantas. Tad meitene paskaidroja, ka 10:00 jā iet uz reģ istratū ru, mums uzliks rokassprā dzes un varē sim uzkost uzkodu bā rā , kamē r telpas tiks uzkoptas. … Tomēr ▾ Ieradā mies agri, 9.00, mū s silti sagaidī ja, parā dī ja kur atrodas bagā ž as telpa un ļ ā va atstā t mantas. Tad meitene paskaidroja, ka 10:00 jā iet uz reģ istratū ru, mums uzliks rokassprā dzes un varē sim uzkost uzkodu bā rā , kamē r telpas tiks uzkoptas. Mē s neē dā m kumosu, bet paē dā m lī dz sā tai)))) No pulksten 10 lī dz 22 uzkodu bā rā tiek gatavota pica, š avarma, kartupeļ u tī rradņ i, frī u. c. uc Kiosku teritorijā ar saldē jumu, dzē rieniem, kafiju klā stā , augļ iem, saldumiem. 12.00 bijā m iekā rtojuš ies divistabu dzī voklī . Viss tī rs, kopts, ir tē jkanna, veļ as maš ī na, TV, ž ā vē tā js. Vannas istabai vienmē r tika pievienoti aksesuā ri. Ledusskapī bija divi saldumi, divi minerā lū deņ i, divas sulas un divi alus. Tas tiek nodroš inā ts vienu reizi, reģ istrē joties bez maksas! Ja jums ir nepiecieš ams gludeklis, viņ i to uz stundu iedod reģ istratū rā bez maksas. Wi-Fi visur tiek apmaksā ts. Aizbraucā m uz pilsē tu (no viesnī cas kursē mikroautobusi katru stundu -1.5 lev) un nopirkā m 15 GB interneta karti par 20 lev un izdalī jā m trī s, mums pietika uz visu atvaļ inā jumu! Restorā nā ir izcili ē dieni, viss ir, zivis un gaļ a ir daž ā das, dā rzeņ i daž ā dā s formā s, augļ i, saldumi utt. utt. d. Ē diens garš ī gs, bet piektajā dienā kļ uva nedaudz garlaicī gi)) Reizē m var nedaudz daž ā dot, bet tas nav mī nuss, drī zā k vē lme) Baseini tī ri, dī ķ is skaists ar ū densrozē m. Pludmalē sauļ oš anā s krē sli ir bez maksas! ! Bulgā rijā tas notiek reti. Man ļ oti patika, bet ir viens mī nuss: Viesnī cā vispā r nav pasā kumu! Animatori cenš as nopelnī t, bet viss ir garlaicī gi, katru dienu viens un tas pats, nepavisam neinteresanti ! ! km no pilsē tas, tad tas ir liels mī nuss! ! Ja bū tu vismaz diskotē ka no 9 lī dz 22.30, tad bū tu interesantā k. 20.00 ir diskotē ka bē rniem, iedomā jieties vienas un tā s paš as dziesmas par vilcienu un pulksteni bē rniem no 2 lī dz 5 gadiem, visas 7 dienas. Nav pludmales animā cijas, cilvē ki ir garlaicī gi!! ! Ja nobeigs un izlabos tad mī nusu vispā r nebū s!!! ! personā ls draudzī gs, istabas katru dienu uzkoptas, ē diens super! !
аватар sasha32
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
esam ļ oti apmierinā ti! ! ! pā rtikas pā rpilnī ba. dzē rieni katrai gaumei. personā ls uzmanī gs un atsaucī gs. animatori visu laiku strā dā ar bē rniem, tā pē c vecā kiem ir daudz brī vā laika. Atpū tnieki pā rsvarā ir vā cieš i, visi pieklā jī gi un draudzī gi. … Tomēr ▾ esam ļ oti apmierinā ti! ! ! pā rtikas pā rpilnī ba. dzē rieni katrai gaumei. personā ls uzmanī gs un atsaucī gs. animatori visu laiku strā dā ar bē rniem, tā pē c vecā kiem ir daudz brī vā laika. Atpū tnieki pā rsvarā ir vā cieš i, visi pieklā jī gi un draudzī gi. vietē jais melnais rums! ! ! ir kaut kas. apsē dā s))) istabu tī ra katru dienu, fē ns, š ampū ns, duš as ž eleja, viss ir klā t. veļ as maš ī na istabā , ž ā vē tā js uz balkona, ledusskapis arī . Viesnī cā ir valū tas maiņ as punkts, bet nav bankomā ta. WIFI ir maksas, par nedē ļ u 15 eiro par ierī ci. samaksā jā m par WIFI, bet bez tā var labi iztikt, ir ko darī t. atpū tuš ies, iedeguš i, vispā r pielikuš i 5 dzī ves gadus! )) nā ksim vē l! ! !
черное море,вода очень соленая! Обзор отель кухня в номере номер мы! отель
аватар 16102008
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pirmkā rt, plusi: viesnī ca ir laba, cilvē ki ir draudzī gi, pie baseina vienmē r ir bezmaksas sauļ oš anā s krē sli, baseins ir paredzē ts bē rniem un pieauguš ajiem, baseins ir labi kopts, restorā ns piedā vā gardus ē dienus, telpas ir labas , divas vai trī s istabas ar mini virtuvi. … Tomēr ▾ Pirmkā rt, plusi: viesnī ca ir laba, cilvē ki ir draudzī gi, pie baseina vienmē r ir bezmaksas sauļ oš anā s krē sli, baseins ir paredzē ts bē rniem un pieauguš ajiem, baseins ir labi kopts, restorā ns piedā vā gardus ē dienus, telpas ir labas , divas vai trī s istabas ar mini virtuvi.
Mums bija divistabu apartamenti ar diviem balkoniem, viens uz baseinu, otrs uz ceļ a. Bet ir telpas ar piekļ uvi tikai vienai pusei.
Mī nusi: ir tikai viens restorā ns, nevis trī s kā mā jaslapā rakstī ts, ē dienu izvē le maza, telpas ļ oti slikti tī rī tas, var teikt, ka nes netī rumus, ka paš i mazgā jā m grī das, paklā ju utt. Jū ra ir tā lu un ū dens ir netī rs, bet pludmale ir ļ oti liela....
Tas arī viss, un tā pē c vē rtē jums ir 4.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Sunrise All Suites Resort расположен в северной части курортного города Обзор, в 3 км от его центра, между городами Варна и Бургас. Открытие отеля состоялось в 2008 году, последняя реновация проводилась в 2016 году. Этот отель подойдёт как для семейного отдыха с детьми, так и для пар.

Atrašanās vieta В курортном комплексе Обзор, в 65 км от аэропорта города Варна, в 75 км от аэропорта города Бургас, в 3 км от центра курорта.
Pludmales apraksts Муниципальный, песчаный пляж, протяженностью 10 км в 300 м от отеля.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

3 открытых бассейна (работает по сезонам), искусственное озеро, терраса для загара, лобби-бар, Fossil Bar&Lounge, снэк-бар, главный ресторан (на 400 человек, с террасой), конференц-зал (вместительностью до 40 человек), круглосуточная стойка регистрации, охраняемая парковка, мини-маркет на территории.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 3 детских бассейна, детский клуб (4-12 лет).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Футбол, мини-футбол, пляжный волейбол, дартс, водное поло, зумба, водная гимнастика, стрельба из воздушного ружья.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • biljards
  • galda teniss
  • volejbols  FREE 
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

Категории номеров: Standard Land Side, Two Bedroom Apartment Limited Sea View, One Bedroom Apartment Land View, One Bedroom, Apartment Limited Sea View, Standard Limited Sea View, Two Bedroom Apartment Land View.

Istabās

Собственная ванная комната, ванна или душ, фен, индивидуальный кондиционер, спутниковое ТВ, телефон, Wi-fi (платно), сейф (платно), мини-холодильник.

  • vanna/duša
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • balkons/terase
Adrese Obzor, 8250 Обзор, Болгария.
Tālruņi: +359 52 986 047
Tīmekļa vietne: Sunrise All Suites Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис, футбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает аэробикой. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.