Sol Luna Bay Resort 4*– Atsauksmes

16
Novērtējums 7.310
№5 viesnīcas reitingā Pārskats
8.1 Numurs
6.7 apkalpošana
8.3 Tīrība
6.9 Uzturs
6.3 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas tālu no kūrorta centra. Ieteicams relaksējošām brīvdienām un ģimenēm ar bērniem. Uzcelta 2009. gadā. Tas sastāv no divām septiņstāvu ēkām un vienas jaunas četrstāvu ēkas. Attālums starp jaunajām un galvenajām ēkām ir 100 m, tās atdala tilts pāri nelielai upītei.Vairāk →
аватар ksusha4401
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Svaigas svarī gas atsauksmes krieviem! Lidojā m atpū sties š ajā viesnī cā , izvē lē jā mies it kā labas atsauksmes, ar 3 gadī gu bē rnu. Ļ aujiet man sā kt ī si un precī zi. viens . Ieradā mies 8 no rī ta, lidojums bija naktī . … Tomēr ▾ Svaigas svarī gas atsauksmes krieviem! Lidojā m atpū sties š ajā viesnī cā , izvē lē jā mies it kā labas atsauksmes, ar 3 gadī gu bē rnu. Ļ aujiet man sā kt ī si un precī zi.
viens . Ieradā mies 8 no rī ta, lidojums bija naktī . Dabiski, ka meita bija ļ oti nogurusi, es to pat sauktu par stresu. Mums bija atļ auts staigā t lī dz 14:00, it kā nav istabu un viņ iem ir reģ istrē š anā s 14:00. Un mē s tik ļ oti gribē jā m atpū sties un gulē t, mums noteikti nebija laika svē tkiem.
Lai gan vā cieš us un leņ ķ us vienmē r nokā rtoja uzreiz. (Mani novē rojumi).
2. Dež uranti nerunā un nesaprot krievu valodu. Viss personā ls.
3. Ē diens ē dnī cas lī menī . Monotons. Vienkā rš i katru dienu jū s ē dī siet vienu un to paš u. Un kā sauc ē dienu un no kā tas ir rakstī ts visā s pasaules valodā s, izņ emot . . KRIEVU. Tā tad uzminiet paš i, kas tur ir? Un vai ir iespē jams pabarot š os bē rnus. Ī paš i tas attiecas uz zupā m.
4. Tevi nosū tī s pirkt podiņ u bē rnam uz pilsē tu. Un tu esi nomaldī jies...tev vajadzē tu gulē t un sū dī ties ko sauc, bet nē.... pū st pilsē tā pē c katla. Personī gi mans bē rns uz tik veselī gas tualetes nekakā , piedodiet.
5. Jū s nesaņ emsiet izmitinā š anu galvenajā ē kā . Tur var apmesties ikviens, bet ne krievi. Netā lu, nomalē , pā ri sū dī gajai upei, kur kurkst un mudž č ū skas, ir piebū ve. Tur tu un ceļ š .
6. viesnī cas teritorijā praktiski nav ko darī t. Arī pilsē tā , kas atrodas netā lu. Izņ emot nekam nederī gu lietu iegā di. . magniki un visā das š vakas. Starp citu, visas š ī s masveidā raž otā s stulbas maksā pieklā jī gu naudu. Lī dzi paņ ē mu 500 eiro. 50 atveda. Bet es tos iztē rē ju, man nebija ž ē l. . arī par visā dā m stulbā m). Bija kaut kā ds veids, kā nomierinā ties.
7. Bē rnu animā cija ir PRETĪ GA. Un ar tavu krievvalodī go bē rnu tur neviens netraucē s. Viņ i runā tikai angļ u un vā cu valodā .
8. Tagad plusi: jū ra un pludmale ir normā las, pie ē kas nomalē ir batuts. Tā tad mē s pavadī jā m visas 10 dienas)
Mums paveicā s arī ar laikapstā kļ iem.
Secinā jums: man patika Bulgā rija, protams brauksim vē l, BET! TIKAI NE LŪ NAS BEJĀ .
Starp citu, es tur runā ju ar cilvē kiem, kuri š eit ieradā s 3 reizes, un bija sarū gtinā ti lī dz asarā m! ka viss š ajā viesnī cā nav mainī jies uz labo pusi.
Es uzrakstī ju visu kā ir, domā jiet paš i, izlemiet paš i!
аватар Juljasha
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Viena atsauksme jau ir publicē ta zemā k. Vē los nedaudz piebilst: istabas plaš as ar labā m mē belē m, vannasistabā ir fē ns, kvalitatī va istabu uzkopš ana, dvieļ i mainī ti katru dienu, gultas veļ a 3 reizes 10 dienā s. Attiecī bā uz Ezhachok atsaukš anu es nepiekrī tu daudzos punktos. … Tomēr ▾ Viena atsauksme jau ir publicē ta zemā k. Vē los nedaudz piebilst: istabas plaš as ar labā m mē belē m, vannasistabā ir fē ns, kvalitatī va istabu uzkopš ana, dvieļ i mainī ti katru dienu, gultas veļ a 3 reizes 10 dienā s.
Attiecī bā uz Ezhachok atsaukš anu es nepiekrī tu daudzos punktos.
Rinda REŽ IEM bija 4-5 cilvē ki no rī ta pē c pankū kā m, bet domā ju, ka tas ir pilnī gi normā li, visi grib, lai pankū ka bū tu tikko pagatavota, ja negribi gaidī t 5 minū tes, nā c brokastī s agrā k. Dzē rienus visus var pildī t pudelē s, + ir karsts piens, bē rniem viss tika pildī ts pudelē s. Un vispā r nebija nekā du problē mu kaut ko ienest istabā vai iznest no restorā na, galvenais, ka neizņ ē ma traukus (par to var apdomī gi paņ emt bā ros vienreizē jo). Dzeramais ū dens ir pieejams arī dzesē tā jos. Jā , mī nuss, ka nav dabī go sulu, brokastī s tikai tomā tu sula, visi pā rē jie dzē rieni automā tos no attī rī ta krā na ū dens. Augļ i vienmē r ir ē dami. Un ir arī daudz gaļ as. Neviens negaida ekskluzī vus haizivju vai astoņ kā ju vai omā ru ē dienus viesnī cā s, kurā s ir viss iekļ auts. Tika gatavotas arī jū ras veltes, salā ti, uzkodas, daž reiz vakariņ ā s karstas. Kas attiecas uz maksas nevietē jiem alkoholiskajiem dzē rieniem, tas ir gandrī z visā s viesnī cā s Turcijā un Bulgā rijā , tas ir normā li.
Kas attiecas uz tualetē m pie baseina, tad tuvā kā s tualetes pie baseina ir ē kā , tā s vienmē r ir ideā li tī ras, pat ja kā ds staigā basā m kā jā m, smilš u nav, jo pie baseina ir flī zes! ! ! Pludmalē ir 1 tualete, dabiski ir smiltis, tā kā visur ir smiltis, tā ir pludmale, un neatkarī gi no tā , kā tu tur ietu ar vai bez apaviem, ir nereā li ieiet un nenest smiltis, š ī s tualetes tiek tī rī tas katru reizi 2 stundas. Runā jot par ekskrementu sadali, katrs normā ls cilvē ks, ejot no pludmales, mazgā kā jas duš ā (pie baseiniem ir pat silts ū dens). Neesmu redzē jis, ka kā ds ar netī rā m kā jā m uzkā ptu baseinā vai iet uz ē ku. Ū dens baseinos vienmē r ir tī rs, bet! ! ! Peldē ties var tikai lī dz 18:00, pē c tam baseinu apstrā dā ar pulveri kā balinā tā ju.
Pludmalē ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, mē s pludmalē nā cā m 11, vienmē r var atrast brī vus. Ja kā dam pludmalē zem lietussarga nepietika vietas, varat doties uz baseinu, jo nav tā lu, lai noietu 10 metrus, nevis 200! ! ! Manam 2 gadī gajam bē rnam lietussargu nevajadzē ja, un mazu bē rnu vecā kiem patiesī bā nav laika izgulē ties un sauļ oties. Un es arī neredzē ju tos, kas cieš no sauļ oš anā s krē slu, lietussargu trū kuma.
Viesnī cu iesaku visiem, ī paš i ģ imenē m ar bē rniem! ! !
йогурты и консервированые фрукты на завтрак Стол с хлебом Завтрак, горячее колбаса и ветчина, завтрак Сыры на завтрак Очередь за блинчиками Томатный сок, печенье и джемы для диабетиков Фрукты на завтрак
аватар Juljasha
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Izvē lē jos š o viesnī cu no tā s pludmales viedokļ a, klusas brī vdienas bez klubiem, bē rnu baseina un rotaļ u laukuma, kā arī ū dens atrakciju parka. Cerī bas attaisnojā s par 100% un pat vairā k. Biju patī kami pā rsteigta par apkalpoš anu, visi ļ oti uzmanī gi un pieklā jī gi, un visu laiku tī ra, mazgā un mazgā : restorā nam nav laika nokrist, uzreiz notī ra, pē c katra notī ra galdus, pā rklā j galdauti, bē rnu baseins tiek izsū knē ts katru rī tu, sauļ oš anā s krē sli pie baseina un jū ras mazgā š ana katru rī tu. … Tomēr ▾ Izvē lē jos š o viesnī cu no tā s pludmales viedokļ a, klusas brī vdienas bez klubiem, bē rnu baseina un rotaļ u laukuma, kā arī ū dens atrakciju parka.
Cerī bas attaisnojā s par 100% un pat vairā k. Biju patī kami pā rsteigta par apkalpoš anu, visi ļ oti uzmanī gi un pieklā jī gi, un visu laiku tī ra, mazgā un mazgā : restorā nam nav laika nokrist, uzreiz notī ra, pē c katra notī ra galdus, pā rklā j galdauti, bē rnu baseins tiek izsū knē ts katru rī tu, sauļ oš anā s krē sli pie baseina un jū ras mazgā š ana katru rī tu. Istabas vienmē r tiek uzkoptas pē c brokastī m un pirms vakariņ ā m. bē rni guļ pē c nepatikš anā m, un nav jautā jumu, lai vajadzī bas gadī jumā un bez dzeramnaudas vienoties par uzkopš anas laiku! Ē diens š iks, ļ oti daž ā das uzkodas, salā ti, sieri, brokastī s jogurti, olu kultenis, olu kultenis, pankū kas, musli, bulciņ as, augļ i. Pē c priekš likuma izteikš anas uzreiz parā dī jā s piena putra bē rniem. Pusdienā s vienmē r bija 2 zupas (gan ne vienmē r bē rniem, biež i vien ļ oti asas), apmē ram 4 gaļ as ē dieni, zivis, makaroni, cepti vai sautē ti dā rzeņ i, salā ti, pica, kū kas un konditorejas izstrā dā jumi. Pusdienā s un vakariņ ā s vienmē r bija saldē jums un kū kas, alus un vī ns arī no pusdienā m. Un tē ja un kafija tikai no rī tiem restorā nā , bet! ! ! kas vē las vakarā vai pē c vakariņ ā m dzert tē ju-kafiju, to var darī t bā ros, kur + ir bulciņ as pie tē jas. Vakariņ ā s pavā ri ī paš i centā s: vienmē r ir kā di 8 salā ti, 4-5 gaļ as ē dieni, piedevas un protams kū kas. Nebija iespē jams palikt izsalkuš am pat bē rniem. Starp brokastī m un pusdienā m ir pieejams vestibila bā rs ar dzē rieniem un bulciņ ā m. Pē c tam pulksten 12 atveras itā ļ u restorā ns, kur var iekost un paē st agrā k (2 gaļ as ē dieni, pica, makaroni, salā ti, augļ i un saldē jums). Mans bē rns ne vienmē r gribē ja ē st restorā nā , jo nebija pieradis ē st restorā nos, reizē m nā cā s paņ emt lī dzi uz istabu. Restorā nos pietika baroš anas krē sliņ u, lai gan bija arī daudz daž ā da vecuma bē rnu. Viesnī cā ir trenaž ieru zā le, spa + skaistumkopš anas salons (par maksu), bē rnu istaba, veikali (var iegā dā ties drē bes, peldkostī mus, cepures, rotaļ lietas), iekš telpu baseins, ā rsts. Mī nuss ir tas, ka nav aptiekas. Animatori nodarbojas ar tū ristu izklaidi: aerobika, spē les ar bē rniem pludmalē un pie baseina (no 4 gadu vecuma), burvji nā k otrdienā s un stundu izklaidē bē rnus pie baseina; katru vakaru daž ā di priekš nesumi, vai animatori gatavo, vai izrā de balets un profesionā li dejotā ji + katru vakaru dzī vā spā ņ u mū zika pludmales bā rā .
Rotaļ u laukums ļ oti labs, daudz daž ā du slī dkalniņ u, š ū poles, kā pš anas rā mji. Vakarā bē rnu baseinā bē rniem tiek uzpū stas milzī gas bumbas, kurā s var peldē ties un palikt sausā . Dabiski, kā jebkurā kū rortā , ir katamarā ni, banā ni, ū dens motocikli, slē pes, izpletņ i.
Akvaparkā ir bē rnu baseins bē rniem un pā ris ū dens slidkalniņ i, kā arī atseviš ķ i 2 lieli slidkalniņ i vecā kiem bē rniem un pieauguš ajiem.
No mī nusiem tikai ne pā rā k laba skaņ as izolā cija no gaiteņ a un balkona, aptiekas neesamī ba un, ja kā ds ieradā s ar mazu bē rnu un ratiem, asfalta/betona/flī zē tu celiņ u neesamī ba no pludmales. Ir tikai gumijas sliedes, ratiem ir ļ oti neē rti un saulē ļ oti sakarst. Bet protams var atrast vietu, kur var braukt ar ratiem, iemidzinā t bē rnu, ir taciņ a gar krastmalu lī dz akvaparkam un nedaudz tā lā k un otrā pusē viesnī cai.
Vispā r man viss tik ļ oti patika, ka negribē jā s iet prom.
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cu iesaku ģ imenē m ar un bez bē rniem, katrs š eit atradī s sev tī kamu atpū tu. Labs ē diens, garš ī gi dzē rieni, lieliska pludmale, skaists akvaparks, draudzī ga apkalpoš ana, interesanta animā cija! … Tomēr ▾ Viesnī cu iesaku ģ imenē m ar un bez bē rniem, katrs š eit atradī s sev tī kamu atpū tu. Labs ē diens, garš ī gi dzē rieni, lieliska pludmale, skaists akvaparks, draudzī ga apkalpoš ana, interesanta animā cija!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Lenko_P
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Gā jā m ar jaunu vī rieti, kopā - bez bē rniem, draugiem, vecā kiem utt. Varu godī gi teikt, ka mums viesnī cā patika gandrī z viss. Tiesa, bija istabas uzkopš anas brī ž i - vienu dienu vispā r aizmirsa iztī rī t mū su istabu, tad neiznesa atkritumus, tad sakopa “augš ā ” - bet mē s š o faktu drī zā k saistī jā m ar telpas trū kumu. … Tomēr ▾ Gā jā m ar jaunu vī rieti, kopā - bez bē rniem, draugiem, vecā kiem utt. Varu godī gi teikt, ka mums viesnī cā patika gandrī z viss. Tiesa, bija istabas uzkopš anas brī ž i - vienu dienu vispā r aizmirsa iztī rī t mū su istabu, tad neiznesa atkritumus, tad sakopa “augš ā ” - bet mē s š o faktu drī zā k saistī jā m ar telpas trū kumu. dzeramnauda no mū su puses (vienu dienu atstā jā m divas levas, tā pē c numurs burtiski dzirkstī ja : )).
Viesnī ca ir laba tiem, kuri ir noguruš i no pilsē tas burzmas un vē las mierī gi atpū sties, izslē dzot smadzenes : ) Ir daudz pā ru ar daž ā da vecuma bē rniem un gados vecā ku vā cu pā ru.
Liels pluss š ai viesnī cai ir sava pludmale ar bezmaksas sauļ oš anā s krē sliem, saulessargiem (bet, protams, paliek spē kā princips "kurš pirmais ceļ as augš ā - tas un č ī bas" : )) un glā bē jiem. Viesnī ca atrodas nedaudz tā lā k no citā m viesnī cā m un 3 km attā lumā no Obzoras centra, tač u tas tikai veicina garas pastaigas gar krastu.
Ē diens izcils, Eiropas virtuve, garš ī gi deserti un konditorejas izstrā dā jumi, daudzveidī ga izvē le.
Pat neskatoties uz labu laikapstā kļ u trū kumu - no septiņ ā m uzturē š anā s dienā m visas divas dienas bija saule - viesnī ca bija pilna ar cilvē kiem (atš ķ irī bā no citā m viesnī cā m, kuras gandrī z visas ir slē gtas), ar kuru izklaidi darī ja nemierī gie animatori. izcils darbs.
Tā pē c varu droš i ieteikt š o viesnī cu tiem, kas vē las relaksē još as pludmales brī vdienas.
аватар Ezhachok
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Varbū t es esmu neobjektī vs, bet es nevaru nesalī dzinā t ar citā m Bulgā rijas viesnī cā m ar tā du paš u zvaigzni un ē dienu koncepciju. Es centī š os bū t pē c iespē jas objektī vā ks. Es daudz rakstī š u.. … Tomēr ▾ Varbū t es esmu neobjektī vs, bet es nevaru nesalī dzinā t ar citā m Bulgā rijas viesnī cā m ar tā du paš u zvaigzni un ē dienu koncepciju. Es centī š os bū t pē c iespē jas objektī vā ks. Es daudz rakstī š u...

1. Viesnī cas atraš anā s vieta ir laba. Apkā rt vē l nav nevienas ē kas, un pludmale gandrī z pilnī bā nodroš inā ta tikai viesnī cas viesiem. Pludmale ir diezgan tī ra, tač u par to nenā ktu par ļ aunu labā k parū pē ties. Jebkurā gadī jumā š ā da pludmale noteikti nevarē s paļ auties uz "zilo karogu".

2. Pati viesnī cas ē ka ir moderna, ar labu infrastruktū ru, pietiekamu personā lu, izcilā m istabā m, kvalitatī vā m mē belē m. Uzņ emš ana darbojas, manuprā t, nevainojami, pā rcelš anā s, izrakstī š ana, jautā jumu risinā š ana skaidra un ā tra. Ja ir gatavas telpas, tad tā s iekā rtojas ā trā k par 14 stundā m. Neviens naudu nelū dz.

3. Istabas, kā jau rakstī ju augstā k, ir kvalitatī vas un ē rtas. Es dzī voju istabā netā lu no lifta un pretī kā pnē m un nejutu no tā nekā du troksni vai diskomfortu.
Tī rī š ana ir ikdienas un kvalitatī va. Dvieļ u maiņ a pē c pieprasī juma (izmet uz grī das). No dvieļ iem tika savī tas visā das figū riņ as, bē rns bija apmierinā ts, un par to es ik pē c 3-4 dienā m atstā ju pieticī gu dzeramnaudu.

4. Daudz par pā rtiku...All Inclusive pā rtika ir nedaudz kastrē ta. Teikš u tikai to, ka ē diens ir garš ī gs un kvalitatī vs. Tomē r....

Pirmkā rt, diapazons ir mazs. Viens pamatē diens no katra gaļ as veida, viens zivju ē diens, viens grils un vairā ki karstie sā nu ē dieni. Ir daž i salā ti un daudz neapstrā dā tu dā rzeņ u un mē rces tiem un pietiekami daudz augļ u, BET no tiem melones un plū mes nebija ē damas pat vienu reizi mū su atvaļ inā juma laikā . Vī nogas, arbū zs, ā boli un kivi ir labi. Paplā š u papildinā š ana ar pā rtiku notiek ā tri.
Mani pā rsteidza, kā viņ i rakstī ja, "krievu Olivjē salā ti" no neapstrā dā tiem zirņ iem, kukurū zas un desas, kas garš oti ar skā bo krē jumu, kā arī "krievu borš č s" no buljona un nesagriezti dū res lieluma kartupeļ i, bietes, veseli sī poli. , zaļ ā s pupiņ as un milzī gi liellopa gaļ as gabali...Acī mredzot viņ i nolē ma vā cieš iem iedvest riebumu pret krievu virtuvi, ne citā di...
Cepš ana ir lieliska! Saldumi ir tik un tā , bet mafins ir vienkā rš i brī niš ķ ī gs. Aplaudē ju viņ u maizniekam!

Otrkā rt, ir maz izplatī š anas punktu. Pī ķ a stundā s ar maksimā lu cilvē ku koncentrā ciju, piemē ram, pie grila, varē tu nostā vē t lī dz 45 minū tē m...Arī brokastī s olu kulteni...Viss ir ļ oti gari un atklā još i lē ni! ! ! Zī mī gi! ! ! Labi, tā vairā k ir viesnī cu politika ē dienā : mā kslī gs juceklis un rinda, lai cilvē ki vienkā rš i atkā pjas, lai stā tos rindā.

Treš kā rt, absolū ta ķ ī mijas klā tbū tne visos dzē rienos.
Sulas ir pulverveida, zemas kvalitā tes, gā zē ti dzē rieni no mucā m, bet arī daž reiz ar dī vainu pē cgarš u, baltvī ns ir jauna neraudzē ta koncentrā ta maisī jums, kas atš ķ aidī ts ar pulverveida vī na koncentrā tu, un sarkanvī ns ir arī balts, bet tonē ts. Restorā nā vai bā ros nav svaigi spiestu sulu. Tē ja un kafija restorā nā tikai no rī ta. Pusdienā s un vakarā tikai bā rā . Dzer tikai daž ā s viesnī cas vietā s un tikai no dzesē tā jiem. AIZLIEGTS pildī t pudeles, kas godī gi rakstī ts turpat pie dzesē tā jiem pie sienas. Ja bē rns grib pa nakti iedzert, tad skrien uz vē sā ku un atgriež as ar glā zi vai nopē rc veikalā ū deni par naudu.
Apgalvotais itā ļ u a la carte restorā ns, ja tas kā dreiz strā dā ja, tas bija ļ oti sen, bet, visticamā k, nekad ...Tikai slē gta telpa.
Bā ros nevietē jie alkoholiskie dzē rieni vienmē r tiek apmaksā ti. Neesmu alus un man tas netraucē ja, bet tas tomē r ir viesnī cas alkatī bas variants...
Arī stieņ i ir demonstratī vs lē nums un rindas.
Š o uztura principu var raksturot ī si: apsā rtums un alkatī ba, bet labi pagatavots ...

5. Animā cija...Nu tā vienkā rš i neeksistē . Pareizā k sakot, ir, bet tā ds, rudimentā rs, rudimentā rs, knapi elpojoš s...Varbū t vienī gais, ko var uzslavē t, ir bē rnu klubiņ š . Pā rē jais ir ļ oti vā jš . Š ķ iet, ka puiš i cenš as, bet nekas nesanā k....Vakara, tā saucamā s š ova programmas ir banā la mutes atvē rš ana un haotiskas kustī bas pa skatuvi pie mū zikas no mū zikliem. Aina vā ja, skatī tā jiem maz vietu, bē rnu diskotē kas nav interesantas.

6. Baseini. Ir 2 no tiem. Bē rnu tas un tas, un pieauguš ais ir mazs, nav kur apgriezties, un vē l jo vairā k peldē ties. Ir daudz sauļ oš anā s krē slu, bet tie visi atrodas ļ oti tuvu viens otram. Pie baseiniem ir maz lietussargu. Tualetes pie baseiniem ir pilnī gi antisanitā ras. Tī rī š ana ir slikta, un grī das notekas ir ī paš i aizbā ztas, jo no tā m pastā vī gi smird.
Pat uzraksti par staigā š anu tajos apavos nav. Tā pē c vā cieš i un rumā ņ i iet uz š ī m tualetē m basā m kā jā m, un tad viņ i velk ekskrementus sev lī dzi baseinos. Ū dens filtrē š ana nav pastā vī ga, bet tikai naktī , un tā pē c ū dens baseinos ir tī rs tikai no rī ta, bet vakarā duļ ķ ains.

7. Pludmale. Nav nemaz tik slikti, bet viesnī ca pat š eit bija mantkā rī ga: visiem nepietiek sauļ oš anā s krē slu, lietussargu vē l jo vairā k. Tā pē c cilvē ki sauļ oš anā s krē slus lieto no agra rī ta. Mē s ar bē rnu neesam gulē š anas sauļ oš anā s krē slos cienī tā ji, mē s pastā vī gi esam kustī bā un tā pē c vienkā rš i mē tā jā m mantas uz bezmaksas sauļ oš anā s krē sla pie baseina, un viss, un cilvē ki ar bē rniem, kuriem patī k sauļ oties, patieš ā m cieta no sauļ oš anā s krē slu trū kuma. un lietussargi. Tiesa, viesnī ca apdomī gi norobež oja vietu maksas sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem. Nu kur iet bojā bez papildus peļ ņ as.

8. Vē l par alkatī bu...Par ū deni pudelē s, maksas pludmali, mā kslī go rindu kā rtoš anu ē dnī cā un bā ros, jau minē ju. Maksas arī autostā vvieta un seifs numurā.
Es to negaidī ju no SOL preč u zī mes ...Nav skaisti ...

9. Kopumā es personī gi š o viesnī cu novē rtē tu kā "tolerantu" ar pozitī vu tendenci, bet ar skaidru alkatī bas politiku un vē lmi izņ emt maksimā lo daudzumu no visa, kas ir iespē jams ā rpus "viss iekļ auts". Pietiekami labs mazprasī gai publikai ar maziem bē rniem, bet nepā rprotami garlaicī gs jaunieš iem un pieauguš ajiem, kuri tiecas nevis uz vienkā rš u roņ u atpū tu, bet gan uz aktī vu atpū tu.

No pā rē jiem nav riebuma, bet es tur vairs neieš u...

Paldies visiem par uzmanī bu un veiksmi!
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tā mies augusta beigā s ar vī ru un meitu 5 gadi, viesnī ca tī ra, numuriņ i labi uzkopti, animā cija normā la, miniklubs labs. Bet daž reiz bē rnam bija problē mas ar pā rtiku, nebija graudaugu un pusdienā s visas zupas bija pildī tas ar garš vielā m, tā pē c kaut kā š is nebija pā rā k labs. … Tomēr ▾ Atpū tā mies augusta beigā s ar vī ru un meitu 5 gadi, viesnī ca tī ra, numuriņ i labi uzkopti, animā cija normā la, miniklubs labs. Bet daž reiz bē rnam bija problē mas ar pā rtiku, nebija graudaugu un pusdienā s visas zupas bija pildī tas ar garš vielā m, tā pē c kaut kā š is nebija pā rā k labs. Viesnī cā ir daudz vā cieš u, un animā cija ir 4 valodā s un arī mini klubā . maz krievu un laikam bē rnam neinteresē ja. Nu jū ra, protams, augusta beigas ir kaut kas! netī rs un nesakā rtots. Pē c Adrijas jū ras (Melnkalne) bē rnam bija grū ti izskaidrot, ka tas tur peld.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Š ajā viesnī cā palikā m mē nesi no 25. jū lija lī dz 25. augustam. Pirmkā rt, par to, kas jums patika. 1. Jauki numuri, tī ri, mā jī gi, ē rti 2. Laba uzkopš ana, vienmē r savlaicī ga un perfekta3. Viesnī ca atrodas klusā vietā , piekrastes malā. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā palikā m mē nesi no 25. jū lija lī dz 25. augustam. Pirmkā rt, par to, kas jums patika. 1. Jauki numuri, tī ri, mā jī gi, ē rti 2. Laba uzkopš ana, vienmē r savlaicī ga un perfekta3. Viesnī ca atrodas klusā vietā , piekrastes malā.4. Nobrauciens jū rā labs, bez akmeņ iem utt. 5. Ē diens daudzveidī gs, pā rsvarā och. garš ī gi Tagad mī nusi1. Viesnī cas administrā cija ir 32. Mū ž ī gā cī ņ a par sauļ oš anā s krē sliem, jā ceļ as 6 no rī ta, lai to ņ emtu, lai gan visur oficiā li rakstī ts, ka tā nevar, tā pē c viesnī cas apsardze staigā apkā rt un noņ em dvieļ i no sauļ oš anā s krē sliem (manas laikā par š o bija pā ris konflikti starp vā cieš iem un apsardzi )3. Kā ds ē diens (piemē ram, zupa, ne bē rniem, v. viss sā ļ š un piparots)4. Animā cija pie 35. Viesnī cai nav savas teritorijas (izņ emot pludmali), vakarā nav kur staigā t, turklā t teritorija nav apsargā ta (mans bē rns un vē l 3 ģ imenes ar kurā m atpū tā mies no bē rniem no viesnī cas ē kas pirmajā stā vā tika nozagtas rotaļ lietas un piepū š amie matrač i) 6. Trauki patieš ā m daž reiz tiek atrasti nemazgā ti7. Rotaļ u laukums ir mazs. un atrodas blakus smē ķ ē š anas zonai8. Pludmalē ir daudz cigareš u izsmē ķ u9. Viesnī cā liesmoja rotovī russ, puse viesnī cas viesu bija slimi. . .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Man ļ oti patika viesnī ca, klusa, mierī ga un ē rta. Pludmalē ir maksas ē rti sauļ oš anā s krē sli ar lietussargu. Samaksā jā m 15 dienas un mierī gi sauļ ojā mies. Viņ i aizgā ja, tad nā ca un mū su prombū tnes laikā neviens neieņ ē ma. … Tomēr ▾ Man ļ oti patika viesnī ca, klusa, mierī ga un ē rta. Pludmalē ir maksas ē rti sauļ oš anā s krē sli ar lietussargu. Samaksā jā m 15 dienas un mierī gi sauļ ojā mies. Viņ i aizgā ja, tad nā ca un mū su prombū tnes laikā neviens neieņ ē ma. Personā ls ir pieklā jī gs. Ē diens daudzveidī gs, garš ī gs, daudz augļ u. Vienmē r dzē rieni un saldē jums. Ir bē rnu klubs. Mums nebija garlaicī gi. Ja kā dam patī k trokš ņ ainas izklaides, tad š ī viesnī ca nav domā ta jums. Lielā kā daļ a vecā ku ar bē rniem un pusmū ž a cilvē kiem. Jaunieš u maz, Katru dienu bija diskotē kas. Mums ar vī ru nebija garlaicī gi, jo. Mums bija vajadzī gas relaksē još as brī vdienas. Tiesa, teritorijā ir maz ziedu, tač u tas nav tik svarī gi.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар mog-nat
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ir lieliska! Piemē rots relaksē još ā m ģ imenes brī vdienā m ar bē rniem! Apkalpoš ana lī menī , tī rī ts katru dienu, viss tī rs, kā rtī gs. Istabas nav greznas, bet ļ oti mā jī gas un ē rtas. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir lieliska! Piemē rots relaksē još ā m ģ imenes brī vdienā m ar bē rniem! Apkalpoš ana lī menī , tī rī ts katru dienu, viss tī rs, kā rtī gs. Istabas nav greznas, bet ļ oti mā jī gas un ē rtas. Rotaļ u laukums ir mazs, bet princī tas nebija ī paš i apbē dinā ts. Bet ir 2 bē rnistabas, spē ļ u automā ti un bē rnu baseins, kur ū dens vienmē r ir silts (bulgā rijai tas ir retums) un tī rs, jā ņ em vē rā , ka baseins tika tī rī ts katru dienu un sauļ oš anā s krē sli noslaucī ti. Pludmale pietiekami liela un tī ra, vienmē r bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu (starp citu, tie ir bez maksas, kas Bulgā rijai ir retums), ir arī atseviš ķ a maksas pludmale (5 levas lietussargs, 5 levas sauļ oš anā s krē sls). Jū ra lieliska, tī ra. Ieeja ir maiga, kas ir ī paš i svarī gi tiem, kam ir bē rni. Baroš ana ir vienkā rš i super, tas bija viss! ! No augļ iem: arbū ziem, melonē m, persikiem un aprikozē m, ā boliem, bumbieriem, ķ irš iem, kivi, apelsī niem u. c. Gaļ a vienmē r ir ļ oti garš ī ga pagatavota un pā rpilnī bā , zivis galvenokā rt bija forele un lasis tika lutinā ts arī ar garnelē m un jū ras veltē m. Arī pā rē jais ē diens ir visaugstā kajā lī menī un ļ oti garš ī gs. . Ē dienkarte gandrī z neatkā rtojā s, š efpavā rs centā s mū s pā rsteigt, ī paš s paldies viņ am! ! Dzē rieni galvenokā rt ir baltvī ns un sarkanvī ns, alus un daž ā di vietē jie dzē rieni. Tagad par animā ciju: vakarā pē c vakariņ ā m ir bē rnu diskotē ka, pē c kuras ir obligā ta vakara izrā de pieauguš ajiem. Labi darī ti puiš i! ! Viņ i strā dā ja no rī ta lī dz vē lam vakaram, pa dienu vienmē r mū s ar kaut ko izklaidē ja (pludmales spē les, ū dens aerobika utt. ). Kurš vē las ko citu, apskatā var doties pastaigā ties. Jū ras krastā ar klusu soli apmē ram pusstundu, bet var arī braukt ar vietē jo autobusu, kas kursē pē c grafika tieš i no viesnī cas uz Obzoru, sarakstu var uzzinā t reģ istratū rā , brauciena cena ir 2 leva. Obzorā nav daudz ko darī t, bet pā rmaiņ ā m tur vajag pastaigā ties! Mums patika! Ar pā rē jo bijā m ļ oti apmierinā ti.
Parādīt vairāk »


iemiesojums Lebedeva41
Vai kāds, lūdzu, var man pateikt Sol Luna Bay viesnīcas tālruņa numuru
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums Ezhachok
Braucam ar savu auto. Vai naktsmītnei Sol Luna Bey ir privāta autostāvvieta?
12 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель удален от центра курорта. Рекомендуется для спокойного отдыха и семейных пар с детьми. Построен в 2009 году. Состоит из двух семиэтажных корпусов и одного нового четырехэтажного корпуса. Расстояние между новым и основными корпусами – 100 м, их разделяет мост над маленькой речкой.

Atrašanās vieta Отель в курортном городе Обзор, в 65 км от аэропорта города Варна, в 2,5 км от центра, на самом берегу моря.
Pludmale
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Крытый бассейн работает только в низкий сезон и в зависимости от метеоусловий, 3 конференц-зала, магазины, 3 ресторана (2 A la Carte), 5 баров.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 водные горки для малышей, анимационная программа для детей.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Дартс, аквааэробика, 4 горки для взрослых и детей выше 130 см.
  • akvaparks un slidkalniņi
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 374 стандартных номера на двоих (из них 4 номера для инвалидов), 84 Family Suite (из них 2 - для инвалидов).

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • balkons/terase (ne visās istabās)
Adrese Obzor, 8250, Bulgaria
Tālruņi: 7 4997056200
Tīmekļa vietne: Sol Luna Bay Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в футбол. В отеле есть аквапарк или горки, водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.