ārkārtējs optimisms

Rakstīts: 6 septembris 2008
Ceļošanas laiks: 7 — 14 augusts 2008
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Obzoras pludmales kū rortā atpū tos no 2008. gada 15. lī dz 20. augustam. Nu ko lai saka. . . Jā , es lasī ju daudz pozitī vu atsauksmju, bet es pats...
Labi, sā ksim secī bā :
1. Viesnī ca. Viesnī ca atrodas pludmalē , kas ir pluss. Tomē r aiz viesnī cas "stepe un stepe visapkā rt. . . " Tu izej ā rā , un tavā priekš ā izpletā s tuksnesis (iespē jams, š ogad bija tik karsta vasara, ka visa zā le aiz viesnī cas izž uva uz augš u un tieš ā m radā s sajū ta, ka esi nevis Bulgā rijā , bet pie Ē ģ iptes piramī dā m). Pa dienu karstums nereā ls, bet vakarā kaut kur pē c vienpadsmitiem auksts kā vē lā rudenī . Man patika pludmale - tī ra, mī ksta un kaut kā sveš a, nepavisam ne tā da kā Krimas.

Vienī gais, kas ir slikti, ir apmaksā ti sauļ oš anā s krē sli un lietussargi, bet arī š eit atradā m izeju: lai nemaksā tu, vai nu izguļ amies uz dvieļ iem turpat pie jū ras, vai izvē lē jā mies sauļ oš anā s krē slus pa vidu un kad vietē jā mafija maksas iekasē tā ja veidā par sauļ oš anā s krē sliem, sā ka iekasē t nodevas no jebkuras pludmales vietas, mē s vienkā rš i pā rgā jā m uz dvieļ iem, un, kad viņ š aizgā ja, atgriezā mies savā s vietā s.
2. Naktsklubs viesnī cā (ja š o vietu vispā r var saukt par klubu) ir telpa, kurā ir bā ra lete, divas nelielas istabas, kas atdalī tas ar starpsienu, ar galdiem un telpa ar biljarda galdiem. Man personī gi š is "klubs" asociē jā s ar izklaides telpu pansionā tā , jo, izņ emot mū s, krievus, tur vispā r neviens nedejoja (ņ emot vē rā faktu, ka visā pasaulē parasti bija piecpadsmit cilvē ki " klubs" - tas ir ņ emot vē rā divus bā rmeņ us un trī s biljarda galdus! ) Turklā t tajā laikā Ķ ī nā notika olimpiā de un plazmas televizoros, kas karā jā s pie "kluba" sienā m, nirš anas sacensī bas tika translē tas disko mū zikas pavadī jumā ! Murgs! Bet tas vē l nav viss. . . Dejot varē ja tikai no desmitiem lī dz divpadsmitiem vakarā , š ī s akcijas sā kums un beigas katru dienu bija viens un tas pats - pē c vecā s Maikla Dž eksona dziesmas, tas ir, skan Dž eksona dziesma ( viens, kur viņ š dejoja savu slaveno mē ness celiņ u ) - tas nozī mē , ka dejoš ana ir sā kusies...un tieš i pē c divā m stundā m atkal skan š is muzikā lais skaņ darbs - tas ir vakara beigas. Pē c tam vē l stundu skan viegla lē na mū zika - tas tiem, kas vē l kā ro runā t, un tad viss. . . Visi tiek padzī ti un ejiet, kur gribat.
Atseviš ķ i es gribu teikt par naksnī go Obzor Beach Resort - vai esat kā dreiz redzē jis tuksnesi ar cilvē kiem? Vai ne? Tieš i tā . Pē c desmitiem te neviena nav. Es nejokoju: cilvē ku nav vispā r. Š ķ iet, ka visi ir izmiruš i. . . Tikai tā lumā redzama vientuļ a gaisma vā rtu namā , kur parasti dzī vo divi stā vlaukuma sargi. . . Un visapkā rt klusums. . . Lū k, kur š ausmu filmā m vajadzē tu lai top!
3. Pilsē tas pā rskats. Paš ā Obzoras pilsē tā (vai, pareizā k sakot, sauktu š o vietu par ciematu), pludmalē ir simtprocentī ga Krima: pludmale ir netī ra un kaut kā sā pī gi pazī stama ar salauztajiem lietussargiem un sagrautu veco ē stuvju paliekā m. Obzoras ciems kopumā atgā dina vecos padomju laikus: pē c divpadsmitiem visi pilsē tnieki iet gulē t, visur apstā jas mū zika un nodziest gaismas, un atpū tnieki, kuri ir izslā puš i pē c "banketa turpinā juma" un "sajū smas", klī st pa tumsu. pilsē ta, kas meklē vismaz kaut kā du naktsdzī vi. Bet, diemž ē l, lai pieviltu un beigtu dzert, viņ i vai nu iet gulē t, vai arī tie, kas ir ā trā ki, uzzina, ka ciemata nomalē , kaut kur ļ oti tā lu, atrodas liela ē ka - vietē jā diskotē ka "SPACE". Tur lielie, muskuļ otie apsargi rū pī gi pā rbauda visu somas saturu un, izveduš i cauri metā la detektora vā rtiem, ielaiž svē tajā vietā...Š eit pats interesantā kais ir tas, cik ļ oti es mī lu naktsklubus, bet es tā du dejojoš u domu lidojumu nebiju redzē jusi! Milzī ga divstā vu ē ka ar neticami lielu deju grī du un milzī gu platekrā nu, pa visu sienu, pie dī dž eja. Klubs strā dā no pulksten 7 vakarā , bet pati kustī ba sā kas pē c pulksten 12 naktī , un skan Bulgā rijas himna un visa jaunatne dzied lī dzi. Vienī gais, kas liedza "nokā pt pilnī bā " - tie ir vietē jie iedzī votā ji. Es nezinu, varbū t viņ i nekad agrā k nav redzē juš i krievu meitenes dejojam (vai viņ i bū tu apmeklē juš i ukraiņ u klubus! ), bet viņ i vienkā rš i saritinā jā s mū su priekš ā baros (un tā pat nav Turcija! ). Sanā ca lī dz tam, ka bija jā dejo otrajā stā vā , par laimi, tur vietas pietika. Man ir 24 gadi, blondī ne. Viņ i devā s atvaļ inā jumā ar saviem jaunieš iem, uzvedā s pieklā jī gi un nekā dā veidā neprovocē ja vietē jos, tač u tas mū s neglā ba no neatlaidī giem mē ģ inā jumiem vienam otru iepazī t.

Un ceļ š uz viesnī cu ir pavisam cits stā sts! Taciņ a nav tuvu, pa tumš u ceļ u, kuru izgaismo tikai reti braucoš o maš ī nu lukturi. Ceļ u, protams, var saī sinā t un iet pa tumš u taku. Tomē r padoms sievietē m, paš ā m, bez vī rieš u pavadī bas (turklā t vī rieš iem jā bū t labi pazī stamiem, jo ​ ​ tur ir tik milzī gi melni krū mi. . . nekad nevar zinā t. . . ) labā k neiet apkā rt - tas ir biedē još i vā jprā ta punkts! Un ja meitene arī bū s papē ž os, tad bū s sliktā k par amerikā ņ u kalniņ iem! Kopumā ceļ š ar pā rsteigumiem.
4. Dzī vokļ i. Mē s dzī vojā m "B" ē kā ar skatu uz tuksnesi. Un pats galvenais: mē s burtiski dzī vojā m virtuvē ! Dzī voklis sastā vē ja no guļ amistabas (kurā dzī voja divi cilvē ki) un virtuves, kurā bija neliela divstā vu telpa, kas acī mredzami nebija paredzē ta diviem cilvē kiem. Bet tomē r š ajos apartamentos mū s tomē r iekā rtoja (lai gan jau ierodoties mā jā s un iesniedzot sū dzī bu tū risma aģ entū rā , uzzinā jā m, ka notikusi kļ ū da un tikā m iekā rtoti absolū ti nepareizajā istabā , par kuru samaksā jā m. Turklā t ceļ ojumu aģ entū ra un tū roperators ir tā pē c ā tri atdeva naudas starpī bu un atvainojā s, ka nebija absolū ti nekā das nepatī kamas pē cgarš as, bet tieš i otrā di, bija ļ oti pozitī vi ekstrē mi no rī ta atvē rt acis un saprast, ka guļ at blakus. uz virtuves piederumiem. visi izskatā s optimistiski!
5. Uzturs. Maksā jā m tikai par brokastī m - vairā ku veidu omletes, daudzveidī ga desu un sieru izvē le, svaigi augļ i un dā rzeņ i. Ar š ā du ē dienkarti var nodzī vot nedē ļ u, bet vairā k, protams, nav ieteicams, lai izvairī tos no nepatī kamā m sekā m. . . Turklā t mē s, kā jau ī sti krievi, lai netē rē tu naudu pā rtikas iegā dei lielveikalā , no brokastī m paņ ē ma lī dzi desu un bulciņ as. Domā ju, ka noņ emš anas tehnoloģ ija ir skaidra, tomē r katram gadī jumam paskaidroš u, kā mē s to izdarī jā m. Viņ i paņ ē ma lielu pludmales somu un pā ris somas, savā ca pilnus š ķ ī vjus ar ē dienu, un, kad apsargs un viesmī ļ i novē rsā s, viņ i salika ē dienu maisos un tad maisā . Uzturē š anā s nedē ļ ā š ajā viesnī cā mū s ne reizi neapstā dinā ja, lai gan viesmī ļ i skatī jā s malā s. Bet kas mums. . .
Starp citu, lū dzu, pievē rsiet uzmanī bu tam, ka restorā nā ir daudz OS. Tie ir burtiski visur, un š ķ iet, ka viņ i lido ar visu stropu vienlaikus - viņ u bija tik daudz. Turklā t š ķ iet, ka pā ris dienas vispā r nav ē duš i - ar tā du š ausmī gu apetī ti viņ i uzdū rā s jebkuram ē dienam savā š ķ ī vī . Un pats galvenais, viņ i nepievē rsa cilvē kiem absolū ti nekā du uzmanī bu! Lai gan mū su grupā viņ i sakoda trī s cilvē kus (droš i vien mē ģ inā ja lapsenē m atņ emt desu).

5. Serviss. Hmm. . . Nu ko lai saka. . . Bija tā da sajū ta, ka mē s spē lē jamies paslē pes ar apkopē jā m, un viņ i slē pā s, un mē s vienmē r viņ us meklē jā m. . . Tā tu izej uz pludmali iekš ā . no rī ta tu ieraugi apkopē ju, kura vē l nav paspē jusi paslē pties, un aizved viņ u uz savu istabu. Viss! Putns ieķ ē rā s bū rī , neko darī t, bū s jā tī ra. . . Bet viņ i labprā tī gi atteicā s ienā kt istabā...Kā pē c tas bū tu? ? ? Pē c sū dzī bā m reģ istratū rā mē s tomē r atradā m vienu drosmī gu apkopē ju un viņ a tieš ā m nā ca katru dienu un uzkopa mū su istabu. Apkopē ja droš i vien nekad nav tī rī jusies pie krieviem, jo ​ ​ pirmajā dienā viņ u š okē ja tukš o pudeļ u daudzums, tad nedaudz pieradā s. . . un atkal sā kā m spē lē t paslē pes. Tikai tagad slē pā mies: likā s, ka apkopē ja parā dī jā s tikai tajā brī dī , kad vedā m no lielveikala smagas alkoholisko dzē rienu pakas! Turklā t š ajos brī ž os viņ a pā rmetoš i bakstī ja mums ar pirkstu, saķ ē ra galvu un kaut ko teica mums nesaprotamā valodā .
Jā...Tā pat atvainojos par detaļ ā m, ja ē dat Obzor Beach Resort, tad ņ emiet lī dzi tualetes papī ra mē neš a krā jumu, jo nezinā mu iemeslu dē ļ vai nu visā Bulgā rijā , vai tikai paš ā viesnī cā viņ i ir nopietns tualetes papī ra spriegoš anas papī rs: č etriem cilvē kiem katru dienu mums iedeva vienu tualetes papī ra rulli.
Nu, bū tī bā , tas ir viss, ko es gribē ju pateikt. . .
Un visbeidzot: Ticiet man, viss iepriekš minē tais nav negatī va atbilde un mē ģ inā jums diskreditē t viesnī cas godī go nosaukumu. Nē , nekā dā gadī jumā! ! ! Padomā jiet par to, ja viss bū tu ideā li, tad, iespē jams, pē c atgrieš anā s nebū tu ko stā stī t. Š o ceļ ojumu es nemaz neuzskatu par sabojā tu brī vdienu, tieš i otrā di, esmu ļ oti priecī gs, ka devos uz š o viesnī cu un ar tā diem nosacī jumiem! Mū su ikdienā patiesam priekam nav tik daudz iemeslu, un Obzor Beach Resort sniedza daudz aizraujoš u piedzī vojumu un pozitī vu emociju!
Tā tad, ja esat optimists - dodieties uz Obzor Beach Resort - ticiet man, jū s to nenož ē losit!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu