New Town Complex 3*– Atsauksmes

3
Novērtējums 4.310
3.5 Numurs
1.0 apkalpošana
2.0 Tīrība
2.0 Uzturs
5.0 Infrastruktūra
Viesnīca New Town atrodas pašā Obzoras centrā, 20 metru attālumā no pilsētas laukuma un strūklakas. Pastaigas attālumā no viesnīcas atrodas dažādi veikali, bāri un izklaides vietas. Piemērots jauniešu atpūtai.Vairāk →
аватар spb.ekaterina
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Nevis apartamentu viesnī ca, bet gan dzī vojamā ē ka, kurā numuriņ us ī rē pa dienā m. Tā rezultā tā pakalpojuma nav. Reģ istratū rā sē ž deģ enerā ts Miš a, kurš vienmē r bija piedzē ries, neko nevarē ja izlemt, neko nezinā ja, tā du dā rzeni nebija redzē jis. … Tomēr ▾ Nevis apartamentu viesnī ca, bet gan dzī vojamā ē ka, kurā numuriņ us ī rē pa dienā m. Tā rezultā tā pakalpojuma nav. Reģ istratū rā sē ž deģ enerā ts Miš a, kurš vienmē r bija piedzē ries, neko nevarē ja izlemt, neko nezinā ja, tā du dā rzeni nebija redzē jis. Nevarē ju mū s nokā rtot 2 dienas, nā cā s piespiest viņ u pildī t savus tieš os pienā kumus ar tū roperatora starpniecī bu. Dzī vokļ i bija netī ri, paš i tī rī ja. Viņ i veda cilvē kus, dzī vokļ i tiek pā rdoti. Bē rns guļ , viņ i atver durvis ar savu atslē gu un sā k skaļ i runā t, atver visu, viņ i draudē ja viņ us izlikt par komentā riem.
Dzī vokļ i ne reizi netika tī rī ti, atkritumi tika izvesti vairā kas reizes 3 nedē ļ u laikā , dvieļ i un veļ a netika mainī ti. Dzī vokļ os ir daudz lietu, kas nav sakā rtotas. Ū dens duš ā tek tikai pa nakti, nemainī ga ir stā voš a ū dens smaka. Logi ir netī ri. Nav skata uz jū ru, jo š ī vairs nav pirmā rinda. Logi ir netī ri. Nav trokš ņ a izolā cijas. Jū s varat dzirdē t savus kaimiņ us un cilvē kus no ielas. Personā la attieksme ir š ausmī ga! Lutinā ja mū su ģ imeni ar bē rniņ u 3 nedē ļ as ilgi gaidī tā atvaļ inā juma!
аватар mgolovacheva
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Mē s rezervē jā m vienas guļ amistabas dzī vokli, veicot rezervā ciju aprī lī . Atbraucā m, izrā dī jā s, ka visas mū su tipa istabas ir aizņ emtas. Uz laiku apmetā s citā , lai arī plaš ā kā - ar 2 guļ amistabā m. … Tomēr ▾ Mē s rezervē jā m vienas guļ amistabas dzī vokli, veicot rezervā ciju aprī lī . Atbraucā m, izrā dī jā s, ka visas mū su tipa istabas ir aizņ emtas. Uz laiku apmetā s citā , lai arī plaš ā kā - ar 2 guļ amistabā m. Tī rī š ana nekad nav bijusi vispā r. Viņ i paņ ē ma mopu un paš i mazgā ja grī du. Veļ a un dvieļ i netiek mainī ti vai tiek mainī ti pē c ilgā m sarunā m ar vadī tā ju, kurš vē l ir jā atrod, jo viņ š visu laiku nesē ž savā skapī . Pē c 19-00 neviena no administrā cijas nav skapī . Tad pē c nedē ļ as mū s pā rcē la uz rezervē to istabu. Vannas istabā ir noplū de un melns pelē jums. Guļ amistabas logs nav mazgā ts kopš bū vniecī bas, tā pē c skaisto skatu uz jū ru var apbrī not, tikai atverot logu. Vairā kas stundas ir strā vas padeves pā rtraukumi. Nav TV, internets nav stabils. Secinā jums tā ds, ka š ī nemaz nav viesnī ca, bet gan dzī vojamā ē ka, daļ a dzī vokļ u tiek izī rē ti pa dienu bez apkalpoš anas numurā , daž kā rt bez dzī vokļ u ī paš nieku ziņ as (viņ i bija liecinieki skandā lam ar apsaimniekotā ju, kad Ieradā s dzī vokļ a ī paš niece krieviete, un viņ as dzī voklī dzī vo daž i cilvē ki). Viesnī cas informā cija nav patiesa un maldinoš a.
аватар Juliiii
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
… Tomēr ▾
На въезде в Обзор Пляж Обзора в час пик Центральная площадь Обзора От центральной площади вниз 20 метров наш отель Хелиос Дорога от супермаркета к морю Студио в Нью Таун Студио в Нью Таун
аватар Juliiii
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Svē tki bija izdevuš ies. Uz Bulgā riju devā mies pirmo reizi. Ceļ š uz turieni. Autobuss noķ ē rā s, teiksim, ne visai ē rti. Sē dekļ u izvietojums bija ļ oti tuvu viens otram, un tie gandrī z uz ceļ iem atkrita aiz sē doš ajiem, kas radī ja neē rtī bas un izraisī ja skandā lus. … Tomēr ▾ Svē tki bija izdevuš ies. Uz Bulgā riju devā mies pirmo reizi.
Ceļ š uz turieni. Autobuss noķ ē rā s, teiksim, ne visai ē rti. Sē dekļ u izvietojums bija ļ oti tuvu viens otram, un tie gandrī z uz ceļ iem atkrita aiz sē doš ajiem, kas radī ja neē rtī bas un izraisī ja skandā lus. Viss pā rē jais ir kā rtī bā . Marš ruts tika veikts precī zi pē c grafika. Muita pagā ja salī dzinoš i ā tri, Ukraina-Rumā nija 2 stundā s, bet Rumā nija-Bulgā rija 3 stundā s (mums priekš ā stā vē ja 5 autobusi). 11.00 nolaidā mies Obzorā . Mū s sagaidī ja maš ī na un aizveda uz viesnī cu. No viesnī cas lī dz autoostai ejiet labi, maksimums 5 minū tes.
Viesnī ca. Man pat ļ oti patika. Viss atbilst deklarē tajam fotoattē lam un aprakstam. Faktiski š ī ir dzī vojamā ē ka (maza) ar dzī vokļ iem uz 30. Daļ a dzī vokļ u droš i vien ir izpirkti, pā rē jie izī rē ti kā viesnī ca. Kluss un mierī gs, visi draudzī gi, mū su skrē jienā bija tikai krievvalodī gie, man ir aizdomas, ka ā rzemnieku te nav. Viesnī ca atrodas paš ā centrā netā lu no laukuma ar strū klaku, tieš ā m 100 metrus no jū ras (ļ oti tuvu). Mū su istaba atradā s 3 stā vā , skats tomē r nebija uz jū ru, bet gan uz Obzoru. Istaba: diezgan liela istaba, divas gultas, pusdienu galds un 3 krē sli, galds zem televizora ar spoguli, kondicionieris, balkons ar 2 krē sliem, virtuves iekā rta (plī ts, cepeš krā sns, tvaika nosū cē js, trauki, dakš iņ as, naž i, viena panna, paprasī jā m citu pannu un dienu vē lā k mums atrada, pilinā mo kafijas automā tu, nebija tē jkannas, mikroviļ ņ u krā sns). Tualete un duš a, viņ iem nav duš as kabī ņ u, tikai duš a ir piestiprinā ta pie sienas un kanalizā cija ir izveidota grī dā . Viss ir jauns.
Ir lifts. Reģ istratū ras kā tā das nav, pie baseina ir administratora istaba un tur vienmē r ir kā ds no darbiniekiem. Naktī tur ir apsargs. Krievu valoda ir lauzta, bet viņ i runā . Ir arī neliels baseins, dziļ š un tī rs, tas visu laiku tiek uzraudzī ts un tī rī ts. Mums patika. Normā la budž eta uzturē š anā s.
Uzturs. Brokastojā m paš i istabā . Ir viens liels lielveikals, kas atvē rts no 7:00 lī dz 1:00 (nakts), un daudz mazu veikalu visā pilsē tā , blakus lielveikalam ir tirgus, kur var iegā dā ties dā rzeņ us un augļ us, lielveikalā ir laba ē diena gatavoš ana, kā arī netā lu esoš s kiosks, kur pā rdod svaigi ceptas zivis. Produktu izvē le ir ļ oti laba, es teiktu diezgan liela, viss ir lē ts un garš ī gs. No vietē jā s garš as ir daudz daž ā du sieru š ķ irņ u, absolū ti nepieklā jī gi lē ta un garš ī ga feta, rū guš piens, airā ns, garš ī gas olī vas.
Pusdienas un vakariņ as pavadī jā m vietē jā s kafejnī cā s, no kurā m daudzas ir izkaisī tas pa pilsē tu. Maksa par kā rtī gā m pusdienā m un vakariņ ā m mums diviem bija 20-25 lev, t. i. , 10-12 lev vienai personai, un tas ir ar vī nu. 1 eiro - 1.92 levas. Aptuveni 5 eiro vienai personai vienā reizē . Porcijas ir ļ oti lielas, salā tu un gaļ as ē dienu izlaide parasti ir 300-400 grami. Salā tus parasti ņ ē mā m 1 uz diviem. Ir trauki ar 800 gramu jaudu. Mē s parasti ē dā m kaut kur krastmalā . Plus vai mī nus cenas visur ir vienā das. Krastmalā apbraukā jā m visas kafejnī cas un cenu atš ķ irī ba bija niecī ga. Garš ī gs saldē jums, vienkā rš i garš ī gs.
Pilsē tā pie ieejas ir viena diskotē ka, labi, piecas minū tes no lielveikala, bet mē s lī dz tam nekad netikā m. Diskotē ka, kas bija pludmalē , ir slē gta. Vietē jie iedzī votā ji dodas uz diskotē ku Varnā .
Pā rskats. Pati pilsē ta, pareizā k sakot, ciems ir ļ oti mazs. Pilnī bā var apiet, ja ā tri, tad apli paiet kā das 30 minū tes, ja nesteidzies un taisi pieturas bildei, tad pē c stundas maksimums. Gar pludmali no Obzoras stiepjas virkne jaunu viesnī cu, tā s var sasniegt ar kā jā m pa pludmali vai pa ceļ u, bet tā lu. Vienreiz pastaigā jā mies un nolē mā m, ka labā k. Protams, š eit nav liela un dā rga kū rorta spī duma, viss ir mā jī gs un mā jī gs, ir tā da kā sena Bulgā rijas piejū ras ciemata pieskā riens. Pa dienu visi ir pludmalē , cilvē ku pilsē tiņ ā praktiski nav, pū lis pulcē jas tikai vakarā uz centrā lā laukuma un pie suvenī ru veikaliem. Veikalus ar drē bē m neatradā m, tikai suvenī ru veikalus un veikalus ar pludmales aksesuā riem. Š eit nav ī stas iepirkš anā s. Lai iepirktos, jums jā dodas uz Varnu. Varna atrodas stundas brauciena attā lumā ar autobusu no autoostas.
Pludmale ir milzī ga. Gara plata smilš aina josla gar lī ci. Cilvē ku š ā dai pludmalei ir ļ oti maz, nav absolū ti nekā du problē mu atrast vietu, kur apgulties, lai arī kurā laikā pludmalē ierastos. Cilvē ki sā k ierasties pludmalē pē c pulksten 9:00. Kad pē dē jā dienā ieradā mies pulksten 8, mē s pludmalē bijā m vieni. Var ī rē t sauļ oš anā s krē slus un saulessargus, bet tas ir dā rgi - 5-6 lev par solā riju un tikpat daudz par lietussargu. Bet var gulē t uz sava paklā ja un zem lietussarga, vietas pietiek visiem. Pludmale tiek tī rī ta katru dienu, nav atkritumu. Vienī gais, ka visas smiltis ir nosē tas ar gobiem un visi apkā rt smē ķ ē , tas ir kapets, man tas nedaudz traucē ja. Ik pē c 100 metriem ir glā bē ju tornis, viņ i svilpo un vicina rokas. Ieieš ana jū rā ir maiga, bet ne ilga. Tas ir tikai normā li, tur ir vieta, kur bē rni plunč ā jas, un nav tā lu jā iet dziļ umā . Smiltis ir rupjas un kalamuts neceļ as, pat vē trā ū dens ir salī dzinoš i tī rs.
No ekskursijā m viņ i jau pirms ceļ ojuma uzreiz pasū tī ja Nesebā ras un Stambulas paku. Abi braucieni bija ļ oti patī kami. Lai gan uz Nesebā ru var viegli aizbraukt viens pats un vienkā rš i pastaigā ties pa to, tomē r es nedzirdē ju pusi no tā , ko viņ i teica, un nemē ģ inā ju klausī ties otro pusi, jo, nokļ ū stot tur, jū s vē laties viss uzreiz un absolū ti ne lī dz ceļ vedim. Norā des no Obzor 6 lev vienā virzienā .
Stambula. Viņ i rakstī ja, ka tas bija ļ oti grū ts gā jiens, bet man tas nemaz tā neš ķ ita. Izbraucā m 23.30 un 8.30 bijā m Stambulā krastmalā pie Galatas tilta. Tur pā rsē dā mies vietē jā autobusā un devā mies uz Zilo moš eju. Apskatī jā m Zilo moš eju (neaprakstā ms skaistums) un Hipodroma laukumu (tur vispā r nav ko redzē t). Tad mū su tū risti atgriezā s autobusā un devā s uz Ā zijas daļ u un ā das veikalu, un mē s palikā m š eit, centrā . Grupas tikš anā s bija paredzē ta 18.45 tajā paš ā vietā , kur palika mū su bulgā ru autobuss (pie Galatas tilta). Pē c laika, kad atdalī jā mies no grupas, bija kā das 11 stundas, varbū t nedaudz vairā k. Samainī jā m dolā rus pret lirā m (uzreiz atradā m apmainī tā ju), un devā mies uz Sofiju. Rinda bija maza un pē c maksimums 10 minū š u stā vē š anas bijā m jau Sofijā . Ieeja maksā ja 20 liras, audiogids 7 liras. Mums bija savs audiogids, un mē s to neņ ē mā m. To sajū tu nav iespē jams aprakstī t, tev vienkā rš i ir jā bū t klā t. Sofijā bijā m kā du stundu, uzkā pā m otrajā stā vā .
Tā lā k bija Bazilikas cisterna, ieeja 10 liras. Mē s tur pavadī jā m 30 minū tes. Rinda maza, nu stā vē jā m maksimums 5 minū tes.
Tad mē s pā rcē lā mies uz Topkapi. Ieeja 20 liras, neliela aizkavē š anā s rindā.15-20 minū tes. Ieeja kasē ir iekļ auta vispā rē jā biļ etē , ieeja Harē mā ir 15 liras. Audiogids 10 liras. Tagad nož ē loju, ka nepaņ ē mu audiogidu, jo mū su informā cijas nebija ī paš i daudz, lai gan jautā jums bija, vai vietē jā nav tā vairā k. Viņ i skraidī ja pa pili apmē ram trī s stundas, bet iebā za degunu visā s istabā s. Ī paš i apnika, bet ļ oti patika.
Izbraucā m no Topkapi ap 15.30. Mē s tikā m pie tramvaja un devā mies uz Galatas tiltu, š ķ ē rsojā m tiltu un izkā pā m aiz tilta. Pē c tam rā pojā m uz Galatas torni. Tur bija neliela rinda, bet es aizmirsu, ka tur ir lifts, un mē s noguruma dē ļ netikā m augš ā . Mā jā s izlasī jusi, ka ir lifts, viņ a nedaudz saplē sa matus, bet nā kamreiz nekā .
Tad mē s devā mies atpakaļ uz Galatas tiltu un gā jā m pa to. Š eit, godī gi atzī stos, mani pā rņ ē ma izsalkums un kā jas paš as nesa uz restorā niem Galatas tilta pirmajā stā vā . Pē c stabilas š ķ ē rsoš anas pā ris restorā niem treš ajā es pilnī bā un neatgriezeniski padevos. Pē c kaulē š anā s ar janič ā riem pasū tī jā m divas zivis un alu. Š ie viltī gie vilka alu tieš i pirms zivs pasū tī š anas, iedzē rusi kā du dzī vī gu mitrumu, sapratu, ka neviens nekur tā lā k neiet. Tad mū s mē ģ inā ja izkrā pt dā rgā s zivī s, bet mē s stā vē jā m paš i vai š ī par 18 lirā m vai izgā zā m. Tad mani vē l izš ķ ī ra ar bezmaksas tē jas veidu kā dā vanu, kas vē lā k izrā dī jā s rē ķ inā , bet pie velna, es jau biju paē dis un apmierinā ts. Par visu par visu maksā jā m 60 liras par diviem (apmē ram 30 eiro). Zivis bija garš ī gas, alus izcils. Tad mums bija palikusi stunda, un mē s devā mies uz Ē ģ iptes tirgu (aka Spice Bazaar). Tā ir maza, tikai divas ielas. Galvenā s mantas ir š ķ ī vji, lampas, garš vielas, saldumi, tē jas, visā di atkritumi. Š eit nav drē bju. Mē s to skrē jā m divas reizes stundas laikā . Pā rsteidzoš i ir turki, bet kafija nav nopē rkama. Labi turki ir dā rgi, viņ i nemaz nevē las kaulē ties, vai arī es ne pā rā k labi. Knapi kaulē jā s par 4 lirā m. Turcijas prieks salī dzinā jumā ar Bulgā riju ir neticami dā rgs, bet ļ oti garš ī gs. Skopojā mies ar sī kumiem un skrē jā m uz autobusu. Protams, viena diena Stambulā ir niecī ga, izdevā s apskatī t tikai galveno centru. Mums pat nebija laika braukt pa Bosforu, lai gan tas bija iekļ auts liela mē roga plā nā , nemaz nerunā jot par visā m citā m atrakcijā m. Ja dodaties, labā k, protams, divas dienas - tas ir vismaz kaut kas.
Ceļ š no Bulgā rijas uz Dzimteni bija daudz ē rtā ks, jo bija cits autobuss. Kaut kā pā rvietoš anā s atpakaļ nemaz nesasprindzinā ja, ko gan neteikš u par braucienu uz turieni.
Bijā m apmierinā ti un viss patika.
Ja jums ir nepiecieš amas klusas budž eta brī vdienas, droš i dodieties uz Obzoru. Nav tū ristu pū ļ u, nav milzī gu viesnī cu, š eit viss ir kluss un mierī gs. Daudz ģ imeņ u ar bē rniem. Lielā kā daļ a bulgā ru, mazā k krievvalodī go, bet arī daudz, nedaudz vā cieš u, ir poļ i, viņ i redzē ja itā ļ u ģ imeni un jaunu angļ u pā ri.
Starp citu, ī rē t mā ju pē c ieraš anā s nemaz nav problē ma, visur ir sludinā jumi par istabu ī rē š anu, mā jokļ u izvē le ir liela daž ā dā m gaumē m un budž etam.
Braucā m uz divā m 4 zvaigž ņ u viesnī cā m pirmajā s rindā s, maksa par divvietī gu numuriņ u, viss iekļ auts, plus sauļ oš anā s krē sli pludmalē - 45 eiro diennaktī , bē rns lī dz 12 gadiem par papildus samaksu. vieta bez maksas.
Š is bija mū su treš ais brauciens ar Accord, kas noteikti bija veiksmī gs!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель New Town в самом центре города Обзор, в 20 метрах от городской площади и фонтана. За несколько минут от отеля можно дойти до различных магазинов, баров и развлекательных заведений. Подходит для молодежного отдыха.

Atrašanās vieta Автовокзал, с которого отправляются автобусы до Бургаса, находится в 500 метрах от отеля. Расстояние до аквапарка Sunny Beach составляет 30 км, а до аэропортов Бургас и Варна – 60 км.
Pludmales apraksts В 150 м от отеля.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā
  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
Izklaide un sports Ночной клуб.
  • izjādes centrs
  • velosipēdu noma
  • makšķerēšana
  • disko klubs
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 10 номеров.

Istabās

Все апартаменты и номера-студио располагают кондиционером, балконом и полностью оборудованной мини-кухней с микроволновой печью и тостером. На всей территории предоставляется бесплатный Wi-Fi.

  • vanna/duša
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • interneta wi-fi  FREE 
  • virtuve / virtuvīte
  • tējas/kafijas automāts
  • mikroviļņu krāsns
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese 22 Kiril i Metodii str., 8250 Обзор, Болгария
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Любители конных прогулок могут обратиться в центр верховой езды. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами рыбной ловли. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.