Favourite Hotel 2*– Atsauksmes

10
Novērtējums 8.010
№4 viesnīcas reitingā Pārskats
8.0 Numurs
8.5 apkalpošana
8.7 Tīrība
6.3 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Atrodas uz klusas ielas Obzorā, ļoti tuvu tirdzniecības zonai ar dažādām izklaides iespējām. Tā kā mūsdienīgo viesnīcu ieskauj apstādījumi, viesiem tiek nodrošināta mierīga vide atpūtai pie dabas. Viesnīca ir ideāli piemērota visiem ceļotājiem. Uzcelta 2005./2006.gada ziemā, renovēta 2010.gadā, atrodas pilsētas centrā.Vairāk →
аватар svcvma
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mums patika viesnī ca: - tī rī š ana notika katru dienu - dvieļ i tika mainī ti divas reizes nedē ļ ā , gultas veļ a reizi nedē ļ ā - Ir peldbaseins ar bē rnu zonu - tā es saprotu, katrā stā vā Wi-Fi punkts, tas ir, ja viens punkts strā dā slikti / nenoķ ert, ir iespē ja pā rslē gties uz citu – Nav pavirš as attieksmes pret citiem viesiem - LED TV istabā (iekļ auts multfilmas bē rnam, kā pē c ne caur internetu - skatī t zemā k) – Kopumā istaba izskatī jā s jauki Kas jums nepatika vai nepatika: - nav duš as, proti, tikai bedre grī dā un jaucē jkrā ns ar duš u sienā (ī paš i mums nav pretenziju, joprojā m 2 zvaigzne), bet kanalizā cija var ā tri aizsprostot (lai gan, kad mē s sū dzē jā mies, mē s to iztī rī jā m uzreiz ) un mazgā jot viss var bū t ū denī - vā jš internets (video ir nereā ls, var zvanī t un sazinā ties arī - nemē ģ inā ju), un starp citu brī vdienu beigā s, kad bija apmē ram 3 dienas, internets pilnī bā pazuda - ī paš nieks teica, ka pakalpojumu sniedzē js izslē dzā s - mē s domā jā m, ka viņ š vienkā rš i nemaksā ja par internetu, tā pē c tas tika izslē gts, jo atpū tnieku bija ļ oti maz - 3 gultas - saliekams krē sls, uz tā gulē t nebija ē rti Viesnī cas pirmajā stā vā ir kafejnī ca, vai tur 2 reizes. … Tomēr ▾ Mums patika viesnī ca:

- tī rī š ana notika katru dienu
- dvieļ i tika mainī ti divas reizes nedē ļ ā , gultas veļ a reizi nedē ļ ā
- Ir peldbaseins ar bē rnu zonu
- tā es saprotu, katrā stā vā Wi-Fi punkts, tas ir, ja viens punkts strā dā slikti / nenoķ ert, ir iespē ja pā rslē gties uz citu
– Nav pavirš as attieksmes pret citiem viesiem
- LED TV istabā (iekļ auts multfilmas bē rnam, kā pē c ne caur internetu - skatī t zemā k)
– Kopumā istaba izskatī jā s jauki

Kas jums nepatika vai nepatika:

- nav duš as, proti, tikai bedre grī dā un jaucē jkrā ns ar duš u sienā (ī paš i mums nav pretenziju, joprojā m 2 zvaigzne), bet kanalizā cija var ā tri aizsprostot (lai gan, kad mē s sū dzē jā mies, mē s to iztī rī jā m uzreiz ) un mazgā jot viss var bū t ū denī
- vā jš internets (video ir nereā ls, var zvanī t un sazinā ties arī - nemē ģ inā ju), un starp citu brī vdienu beigā s, kad bija apmē ram 3 dienas, internets pilnī bā pazuda - ī paš nieks teica, ka pakalpojumu sniedzē js izslē dzā s - mē s domā jā m, ka viņ š vienkā rš i nemaksā ja par internetu, tā pē c tas tika izslē gts, jo atpū tnieku bija ļ oti maz
- 3 gultas - saliekams krē sls, uz tā gulē t nebija ē rti

Viesnī cas pirmajā stā vā ir kafejnī ca, vai tur 2 reizes. Ē dieni bija garš ī gi bez pretenzijā m, bet mums likā s, ka cena ir nedaudz dā rgā ka nekā citiem. Tad izrā dī jā s, ka cenas bija aptuveni vienā das un mū su gatavotie ē dieni bija labā ki par citiem. Bet atkal man nepaveicā s, ka sezonas beigas un kafejnī ca pā rstā ja darboties daž as dienas pē c tam, kad iekā rtojā mies.
Vispā r mums bija problē ma ar pā rtiku - kafejnī ca ir dā rga un bezgarš ī ga, tad uzzinā jā m, ka viņ i pē rk pusfabrikā tus, kurus var nopirkt lielveikalā un sildī t ar eļ ļ u, kas, iespē jams, nav mainī jies kopš maija, bet tikai pievienots, ti, garš o, ka gaļ a ir sasmakusi. Desa vai cū kgaļ a, vai IMO, tā pē c nav zinā ms, no kā tie pusfabrikā ti ir izgatavoti. Pasū tī ju tunč a salā tus - sastā vē ja no daudz salā tiem, Ķ ī nas kā postiem, nedaudz konservē ta tunč a, nedaudz kukurū zas un tomā tiem...Ī sā k sakot, bail! Puse vai lielā kā daļ a produkcijas tiek importē ta veikalos, ir redzē ti Ukrainas, Baltkrievijas, Krievijas, Lietuvas un Latvijas raž otā ji.

Ja kafejnī ca viesnī cā nebū tu slē gta, mē s ē stu tikai tur.

Atseviš ķ a piebilde par komunikā ciju, viesnī cas personā ls nerunā krieviski/ukraiņ u valodā , bet mums tā nebija problē ma, proti, ja grib/vajadzī ba var sazinā ties.
Tiem, kam ir slinkums sasprindzinā ties, lai saprastu, labā k izvē lē ties citu viesnī cu, nebojā jiet citiem garastā vokli un nervus. Vē lreiz atkā rtoju kā du neuzmanī gu attieksmi pret mums, jo nebijā m no Ukrainas - ļ oti jauki cilvē ki.
аватар Cele.2012
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Saimnieki ir ļ oti jauki un sniedzas pā ri un tā lā k. Viesnī cā ir restorā ns, saimnieks gatavo - ļ oti garš ī gi un lē ti, iemī tniekiem vē l 10% atlaide. Baseins un apkā rtne ir maza, ietaupa karstumā un, kad nepeldaties jū rā - viļ ņ os (biež i gadā s). … Tomēr ▾ Saimnieki ir ļ oti jauki un sniedzas pā ri un tā lā k. Viesnī cā ir restorā ns, saimnieks gatavo - ļ oti garš ī gi un lē ti, iemī tniekiem vē l 10% atlaide. Baseins un apkā rtne ir maza, ietaupa karstumā un, kad nepeldaties jū rā - viļ ņ os (biež i gadā s). Istaba maza, bez galda, negriež as, bet ar balkonu. Centrā lā atraš anā s vieta netā lu no autoostas. Pats Obzors sagā dā ja prieku: daudzas vietas atpū tai un izklaidei, milzī ga pludmale, daudzas iespē jas ē st katrai gaumei. Daudz tiek gatavots uz grila, kas ir divtik garš ī gi.
Бассейн Пляж В центре амфитеатр Городок Выход на центральный пляж Площадь
аватар sweetla
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s izvē lē jā mies lē tu viesnī cu, pamatojoties tikai uz atsauksmē m, un nebijā m vī luš ies. Viesnī ca atrodas netā lu no autoostas un vieta ir diezgan klusa, 7 minū tes no centrā lā s pastaigu ielas un 15 minū tes no jū ras. … Tomēr ▾ Mē s izvē lē jā mies lē tu viesnī cu, pamatojoties tikai uz atsauksmē m, un nebijā m vī luš ies. Viesnī ca atrodas netā lu no autoostas un vieta ir diezgan klusa, 7 minū tes no centrā lā s pastaigu ielas un 15 minū tes no jū ras. Mū s uzreiz nosē dinā ja, viņ i mū s gaidī ja. Man palika vislabā kie iespaidi - pirmo reizi 20! ! ! gadus ceļ ojot pa Bulgā riju, satiku tā du attieksmi pret tī rī š anu - katru dienu un nevainojami! Dvieļ i mainī ti regulā ri, gultas veļ a mainī ta divas reizes uz 11 naktī m. Istaba ir diezgan ē rta, lai arī neliela. ļ oti pā rdomā ts papildu vietas izvietojums bē rnam. Man mī nuss bija balkons ar ļ oti atvē rtu ž ogu un dī vainais blakus istabas logu izvietojums - no tiem paveras skats uz mū su balkonu. Viesnī cas teritorija ir neliela, bet ir restorā ns un peldbaseins. Izvē le restorā nā maza, bet ē diens normā ls - pusdienot un vakariņ ot mums patika piekrastē .
Ļ oti izpalī dzī gs un draudzī gs personā ls - gan reģ istratū rā , gan restorā nā . Ja meklē lē tu variantu un labus apstā kļ us - iesaku!
аватар ata335
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Neliela, mā jī ga ģ imenes viesnī ca netā lu no pilsē tas centra. Viesnī cā ir peldbaseins, patī kama kafejnī ca ar labu un ļ oti daudzveidī gu virtuvi un labā m cenā m. Istabā ir viss nepiecieš amais: ledusskapis, ventilators, duš a + tualete, skapis, naktsgaldiņ i, galds, krē sli, balkons, bezmaksas WI-FI. … Tomēr ▾ Neliela, mā jī ga ģ imenes viesnī ca netā lu no pilsē tas centra. Viesnī cā ir peldbaseins, patī kama kafejnī ca ar labu un ļ oti daudzveidī gu virtuvi un labā m cenā m. Istabā ir viss nepiecieš amais: ledusskapis, ventilators, duš a + tualete, skapis, naktsgaldiņ i, galds, krē sli, balkons, bezmaksas WI-FI. Ikdienas tī rī š ana. Numuri ir ē rti un viss ir jauns.
Personā ls ir uzmanī gs un draudzī gs.
Ieraš anā s un izbraukš ana ir labi organizē ta. Nav problē mu vai kavē š anā s ar izmitinā š anu.
аватар atabekyan
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Trī s nedē ļ as atpū tā mies Favourite kopā ar vī ru un 4 gadus veco meitu. Iepriekš minē tajiem komentā riem varu pievienot savu pieredzi. Viesnī ca ir ļ oti ē rta, tī ra, celta 2007. gadā . Personā ls ir draudzī gs un pretimnā koš s. … Tomēr ▾ Trī s nedē ļ as atpū tā mies Favourite kopā ar vī ru un 4 gadus veco meitu. Iepriekš minē tajiem komentā riem varu pievienot savu pieredzi. Viesnī ca ir ļ oti ē rta, tī ra, celta 2007. gadā . Personā ls ir draudzī gs un pretimnā koš s. Labi tī rī ja, gulta tika mainī ta reizi nedē ļ ā , dvieļ i tika mainī ti ik pē c trim dienā m. Istaba mā jī ga, diezgan plaš a. Istabā ir televizors, ventilators, ledusskapis. Pirmajā stā vā atrodas kafejnī ca, kur var pabarot bē rnu ar zupu, š tovē tiem kartupeļ iem ar gaļ u, vispā r bē rna organismam pieņ emamu pā rtiku. Viesnī cas ī paš nieks gandrī z nemitī gi atradā s kafejnī cā un savā m rokā m gatavoja gaļ u uz grila. Prieks arī par mini rotaļ u laukumu bē rnam. Patika, ka tuvumā nebija diskotē kas, miers un grā cija, un no rī ta mū s pamodinā ja vietē jie gaiļ i. Lī dz jū rai 10 minū tes. Karstumā ar bē rnu tā lumā , bet tas ir vienī gais negatī vais byd.
Кафе внутри вид из окна четвертого этажа
аватар JuliaRaimond
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Atpū ta ar bē rnu. Viesnī ca attaisno savas zvaigznes pat ar atriebī bu. Personā ls gandrī z runā : ) krieviski, draudzī gs, mierī gs un pretimnā koš s. Kas man patika viesnī cā : peldbaseina klā tbū tne, sava kafejnī ca, klusa vieta. … Tomēr ▾ Atpū ta ar bē rnu. Viesnī ca attaisno savas zvaigznes pat ar atriebī bu. Personā ls gandrī z runā : ) krieviski, draudzī gs, mierī gs un pretimnā koš s. Kas man patika viesnī cā : peldbaseina klā tbū tne, sava kafejnī ca, klusa vieta.
Kas man nepatika: baseins ir tieš i zem logiem - ja bē rni peld - sargi! ! ! Viņ š tur savas kafejnī cas cenas virs vidē jā m pilsē tā , kamē r es neteiktu, ka virtuve tur ir wow! Un vē l viena lieta: Muš u ir tik daudz!! ! ! Istabā ir normā las gultas, kondicioniera nav, bet kaut kā necietā m (saule skatī jā s istabā kopumā stundu). Lietots ventilators. Ī paš a piezī me par ledusskapi! Mazs, paslē pts naktsskapī , tā pē c tas uzkarsa tā , ka produkti tajā neatdzisa virs istabas temperatū ras. Tā tad, lai kaut kā atdzesē tu ē dienu, nu, lai nesabojā tos, nā cā s dzī vot ar atvē rtu naktsskapī ti un virzī t gaisu no ventilatora uz ledusskapi. Tā tad ventilators ir ledusskapim : ) Vannasistabā duš a ir bedre grī dā , kas ir aizsē rē jusi, tā pē c ejot duš ā jā skatā s, lai ū dens nelī st pā ri slieksnim un protams , viss ir slapjš no š ļ akatā m.
Nu principā tie ir sī kumi, devā mies tur uz jū ru, nevis plunč ā ties duš ā . Tā pē c, ja tā di nieki kā dam nav svarī gi, iesaku kā nakš ņ oš anas vietu.
аватар helgasoft
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
izvē lē jos š o viesnī cu internetā , realitā te pā rsniedza cerī bas. kluss, mā jī gs, daž as istabas, atrodas prom no nemitī gas ballī tes trokš ņ a un mū zikas, kas ir labas ziņ as. istabiņ a bija piektajā stā vā , par to tika runā ts rezervē jot tū ri, jo atsauksmē s bija informā cija par augš ē jos stā vos esoš ajiem kondicionieriem, patiesī bā istabā bija tikai ventilators, bet ar to mums pietika. … Tomēr ▾ izvē lē jos š o viesnī cu internetā , realitā te pā rsniedza cerī bas. kluss, mā jī gs, daž as istabas, atrodas prom no nemitī gas ballī tes trokš ņ a un mū zikas, kas ir labas ziņ as. istabiņ a bija piektajā stā vā , par to tika runā ts rezervē jot tū ri, jo atsauksmē s bija informā cija par augš ē jos stā vos esoš ajiem kondicionieriem, patiesī bā istabā bija tikai ventilators, bet ar to mums pietika. no balkona pavē rā s satriecoš s skats, no apakš ē jiem stā viem diez vai varē jā m apbrī not tā du skaistumu) 10 dienā s gultas veļ a tika mainī ta 2 reizes, uzkopjot katru dienu. viesnī cā ir mazs baseins, pietiek 5-6 cilvē kiem, un vairā k tajā nav. lejā , pagrabā , ir kafejnī ca + pagalmā galdiņ i, var paē st garš ī gas un lē tas brokastis un pusdienas, ja ir slinkums kaut kur skraidī ties. Ī paš i iespaidu atstā ja cū kgaļ as kotletes - kyufte vai kebabche pie skara, tie gatavo tieš i priekš ā , smarž a ir visam rajonam)) bet vakariņ ā s iesaku doties uz kā du no daudzajā m kafejnī cā m ap centrā lo laukumu. , lielā kā daļ a lē tu un pienā cī gu kafejnī cu atrodas š ajā ielā pā . Lī dz centrā lajam laukumam, kā jau minē ts, ne vairā k kā.5 minū tes ar kā jā m. visā das izklaides bē rniem, daž ā du veidu un zī molu saldē jumi, tirgus - viss blakus! laukumā ir skatuve un nejauš i kļ uvā m par vokā lo un deju bē rnu konkursa skatī tā jiem, kura dalī bnieki bija no bijuš ā s Padomju Savienī bas valstī m. Patieš ā m neaizmirstams skats! lī dz jū rai staigā t 10-15 minū tes, ja lē nā tempā , ar saldumu, augļ u u. c. iegā di) pilsē tiņ a nav lī cī , jū ra vispā r ir vaļ ā , tā pē c visu laiku bija viļ ņ i, bet š is ir labā kais, jo nav infekcijas, nav rotavī rusa, kas biež i skar citus kū rortus. netā lu no autoostas, no kurienes pē c vē lē š anā s var doties patstā vī gā s ekskursijā s. kopumā mē s lieliski atpū tā mies), ja jums ir vajadzī gas klusas, relaksē još as brī vdienas bez satraukuma - jū s esat š eit))
вид с балкона
аватар Skazka83
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tusies ģ imene - es, vī rs un meita 3.5 gadi. Viesnī ca atrodas blakus autoostai. Lī dz centrā lajam laukumam ar strū klaku - 5min gā jiens maksimums. Lī dz jū rai - 15-20 (atkarī bā no tā , kā braukt). Tagad Obzorā ir lielveikals, kas ir atvē rts lī dz pulksten 23. … Tomēr ▾ Atpū tusies ģ imene - es, vī rs un meita 3.5 gadi.
Viesnī ca atrodas blakus autoostai.
Lī dz centrā lajam laukumam ar strū klaku - 5min gā jiens maksimums. Lī dz jū rai - 15-20 (atkarī bā no tā , kā braukt).
Tagad Obzorā ir lielveikals, kas ir atvē rts lī dz pulksten 23.00.
Paš ā viesnī cā ir mazs, bet jauks baseins, numuriņ i normā li, katru dienu tiek tī rī ti. Personā ls runā krieviski, ļ oti labi izturas pret bē rniem un vispā r - viņ i visi ir vienkā rš i ļ oti jauki un laipni. Ja laikapstā kļ i nav labvē lī gi, lai dotos uz pludmali, viņ i ir ļ oti noraizē juš ies, it kā viņ i bū tu pie tā vainojami.
Vispā r, ja jū s dodaties tur uz klusu vietu, tad Mī ļ ā kais ir viens ! ! ! Kluss, mī lī gs, ē rts un silts)))
Вид с нашего номера Вид с нашего номера2 Вид с нашего номера3
аватар mikle43
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s atpū tā mies no 2008. gada 13. lī dz 27. jū nijam. Viesnī ca ir maza, nav tuvu jū rai (kaut arī relatī vi), bet ļ oti ģ imene-mierī ga. Piekrastē un tuvumā nebija briesmoņ u. Istaba ir maza, bet viss ir. Ja ceļ ojat sezonas laikā , lū dziet augš ē jos numurus ar gaisa kondicionē tā ju. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies no 2008. gada 13. lī dz 27. jū nijam. Viesnī ca ir maza, nav tuvu jū rai (kaut arī relatī vi), bet ļ oti ģ imene-mierī ga. Piekrastē un tuvumā nebija briesmoņ u. Istaba ir maza, bet viss ir. Ja ceļ ojat sezonas laikā , lū dziet augš ē jos numurus ar gaisa kondicionē tā ju. Mē s trī s atpū tā mies ar 4 gadus veco meitu, baseins ir milzī gs pluss, pat ja tas ir mazs. Regulā ri š ļ akatas, arī vakarā un daž reiz naktī . Blakus autoosta, veikali, lī dz laukumam 3 kvartā li. Vispā r ar vietē jā m distancē m nevajag apnikt - tā s nav nopietnas. Viss ir sasniedzams (ar bē rnu, lē nā m) 15 minū tes - maksimums. Personā ls ļ oti draudzī gs, kategoriski atteicā s dot dzeramnaudu par uzkopš anu! Brokastis vienmuļ as, bet kafija ļ oti laba. Viesnī ca kā budž eta variants ir tuvu labā kā izvē lei.
аватар mihailovnal
 •  apceļots 18 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Labdien! Atpū tā mies viesnī cā Favorit Hotel, Obzorā , Bulgā rijā . Mums ļ oti patika. Netā lu atrodas veikali, restorā ni, bā ri, krogi, diskotē kas. Viesnī ca atrodas klusā vietā , attā lums lī dz centram ir aptuveni 150m. … Tomēr ▾ Labdien! Atpū tā mies viesnī cā Favorit Hotel, Obzorā , Bulgā rijā . Mums ļ oti patika. Netā lu atrodas veikali, restorā ni, bā ri, krogi, diskotē kas. Viesnī ca atrodas klusā vietā , attā lums lī dz centram ir aptuveni 150m. , lī dz pludmalei - apmē ram 400m. Ū dens ir tī rā kais. Visas izklaides: skrejriteņ i, banā ni, piepū š amie plosti utt. Vienkā rš i super! Dzī vojā m 4 stā vā , ļ oti skaists skats. Kopumā bijā m ļ oti apmierinā ti. Ieteicams!
Hotel Favourite Pool Favourite Double Favourite


iemiesojums v3598492
4 mēnešus atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums anturium72
Labdien! Vai es varu ņemt līdzi ēdienu uz viesnīcu?
10 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 27 atbildes
iemiesojums atabekyan
Sveiki! Pēc 3 nedēļām plānojam braucienu uz Obzoru, nez vai tur ir bankomāti un aptiekas. Dzīvosim lētā viesnīcā uz laukuma ("Favorite"), tāpēc arī vēlos uzzināt vai ir iestādes ar Wi-hi! Jau iepriekš paldies par atbildi!
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums JuliaRaimond
Labdien. Mēs šogad dosimies atvaļinājumā uz Favorit. Sakiet, vai jums ir īpašnieku koordinātes (telefons vai ziepes)? Vai viesnīcā ir dzīvokļi ar virtuvi? Cena, ja zini... Un vai vari aprakstīt blakus esošo pludmali? Un vispār, vai iesakāt tur iet ar bērnu? (Fotoattēlā redzēju peldbaseinu...) Būšu ļoti pateicīgs par atbildi uz adresi: [email protected]
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
iemiesojums galyna_71
Es braucu ar mašīnu un gribētu apstāties uz 7 dienām.
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Расположенный на тихой улице в Обзоре, в непосредственной близости от коммерческого района с различными развлекательными заведениями. Поскольку современный отель окружен зеленью, гостям обеспечена спокойная обстановка для отдыха на природе. Отель идеально подходят для всех путешественников. Построен зимой 2005/2006, реконструирован в 2010 году, находится в центре города.

Pludmales apraksts В 400 м от отеля.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā
  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • nesmēķētāju numuri
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
Telpu apraksts

В отеле 20 номеров.

Istabās

В каждом номере есть телевизор, вентилятор, холодильник, электрический чайник, ванная комната и терраса, а также Wi-Fi.

  • vanna/duša
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
Adrese Vitosha 1, 8250 Обзор, Болгария
Tālruņi: +359 556 32068
Tīmekļa vietne: Favourite Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями.