Bordo Guest House 2*– Atsauksmes

1
Novērtējums 9.010
pamatā
1 atsaukt
8.0 Numurs
9.0 apkalpošana
9.0 Tīrība
9.0 Infrastruktūra
Viesu nams atrodas 100 metru attālumā no Obzoras pilsētas pludmales. Tā piedāvā grila iekārtas, dārzu ar atpūtas zonu un bērnu rotaļu laukumu. Obzoras centrs atrodas tikai 300 metru attālumā.Vairāk →
аватар katrin.tulenkova
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo vē lē jā mies apmeklē t Obzoru, dzī vot nelielā , pieņ emamas cenas kategorijas viesnī cā un tuvu jū rai. Kopumā tas notika. Viesnī cā ir 15 numuri. Tas atrodas pietiekami tuvu jū rai: staigā jiet nesteidzī gā tempā. … Tomēr ▾ Izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo vē lē jā mies apmeklē t Obzoru, dzī vot nelielā , pieņ emamas cenas kategorijas viesnī cā un tuvu jū rai. Kopumā tas notika. Viesnī cā ir 15 numuri. Tas atrodas pietiekami tuvu jū rai: staigā jiet nesteidzī gā tempā.5-7 minū tes. No daž iem numuriem paveras neliels skats uz jū ru. Dzī vojā m standarta divvietī gā istabā , kurā bija viss nepiecieš amais: galds, krē sls, skapis, gultas, naktsgaldiņ i, spogulis, kondicionieris, televizors, duš as telpa ar tualeti. Duš as telpā , kā jau Bulgā rijā ierasts, noteka ir bedre grī dā , bet te bija jauks brī dis sā nu veidā , kas nosacī ti atdala duš u un tualeti, kas palī dzē ja izvairī ties no grī das pā rmē rī gas applū š anas pē c. iet duš ā . Balkonā - divi krē sli, galds, veļ as ž ā vē tā js. Tiesa, sā kumā tas bija nedaudz neē rti no blakus esoš ā s viesnī cas tuvuma. Izejot uz balkona, viņ i paskatī jā s uz tā sienu, bet tad pieraduš i: mē ģ inā ja paskatī ties uz balkona.
Apkalpoš ana viesnī cā laba: saimnieks Neič o ir draudzī gs, uzmanī gs, interesē jas par uzturē š anā s iespaidiem, atsaucas uz lū gumiem. Tā tad, kā du dienu mū su durvju rokturis iestrē ga, un viņ š nekavē joties devā s to labot. Uzzinā jis, ka interesē lasī š ana, viņ š piedā vā ja grā matas (reģ istratū rā ir vairā kas grā matas, pā rsvarā bulgā ru valodā , bet bija pā ris krievu valodā ).
Tī rī š ana viesnī cā tiek veikta katru dienu, efektī vi un bez iemī tniekiem telpā s. Gultas veļ a un dvieļ i mū su 10 dienu uzturē š anā s laikā š ajā viesnī cā tika mainī ti divas reizes (izrā dā s apmē ram reizi trijā s dienā s), regulā ri tika pievienots tualetes papī rs.
Starp citu, viesnī ca atrodas uz diezgan klusas ielas, bet tajā paš ā laikā netā lu no galvenā s ielas, kur atrodas lielveikals, kafejnī cas, stendi.
Vienī gais mī nuss bija tas, ka Wi-Fi mū su istabā treš ajā stā vā aizķ ē rā s ar daž iem pā rtraukumiem (modems atradā s otrajā stā vā ), tač u to viegli atrisinā ja, izejot uz koridoru, kurā , starp citu, ir dī vā ns un gludinā mais dē lis ar gludekli.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Гостевой дом расположен в 100 метрах от пляжа в городе Обзор. К услугам гостей принадлжености для барбекю, сад с гостиной зоной, детская игровая площадка. До центра Обзора – всего 300 метров.

Atrašanās vieta 300 м от центра г. Обзор. 41 км от аэропорта Бургаса. 46 км от аэропорта Варны.
Pludmales apraksts Пляж в 100 м.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа.

  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
Bērniem
  • rotaļu laukums
Telpu apraksts

Всего 15 номеров.

Istabās

Все номера располагают балконом, чайником, холодильником и собственной ванной комнатой с душем. Кроме того, в апартаментах в вашем распоряжении гостиная и мини-кухня.

  • vanna/duša
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
  • ledusskapis (ne visās istabās)
Adrese ул. Нептун 9, 8250 Обзор, Bulgaria
Tālruņi: 089 575 5289, 088 990 4220
Tīmekļa vietne: Bordo Guest House
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.