Villa Iana 2*– Atsauksmes

5
Novērtējums 8.610
№9 viesnīcas reitingā Nesebāra
8.8 Numurs
8.6 apkalpošana
9.2 Tīrība
1.6 Uzturs
6.4 Infrastruktūra
Villa atrodas Bulgārijas Melnās jūras piekrastē starp Nesebras un Ravdas pilsētām. Tiešā tuvumā atrodas ūdens atrakciju parks Aqua Parades. Netālu atrodas restorāni, bāri un kafejnīcas. Viesnīca ir lieliski piemērota ģimenēm.Vairāk →
аватар mgb60
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tā mies viesnī cā Villa Yana: no 18. lī dz 25. jū nijam 2016. Viesnī ca ir lieliska. Visi numuri ir ar skatu uz jū ru, viss ir ļ oti tī rs, ē rts. Kondicionieris, ledusskapis, TV, ē rtas gultas, elektriskā tē jkanna. Un pats galvenais, divas terases ar saviem sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem. … Tomēr ▾ Atpū tā mies viesnī cā Villa Yana: no 18. lī dz 25. jū nijam 2016. Viesnī ca ir lieliska.
Visi numuri ir ar skatu uz jū ru, viss ir ļ oti tī rs, ē rts. Kondicionieris, ledusskapis, TV, ē rtas gultas, elektriskā tē jkanna. Un pats galvenais, divas terases ar saviem sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem.
Istabas tiek uzkoptas katru dienu, treš ajā dienā tika mainī ti palagi un dvieļ i.
Tuvumā ir daudz kafejnī cu, restorā nu, jū s nevarat nomirt no bada un viņ i jums neļ aus.
Un tas: Viss viesnī cas apraksts atbilst. Un patī kami laimī gs patiesī bā !
Liels paldies VISIEM darbiniekiem, ī paš i sveiciens Hristo (ļ oti krā sains un forš s bulgā rs) un Vesele. Ī sta ģ imenes tipa viesnī ca. Iesaku, nenož ē losiet!
аватар snova667
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Nesebā rā bijā m otro reizi. 2014. gadā viņ i dzī voja pilsē tas centrā . Ja godī gi, man tas ī sti nepatika. Tā pē c š ogad lidojā m ar piesardzī bu un bija tikai viena vē lē š anā s - viesnī cas atraš anā s vieta tuvā k jū rai. … Tomēr ▾ Nesebā rā bijā m otro reizi. 2014. gadā viņ i dzī voja pilsē tas centrā . Ja godī gi, man tas ī sti nepatika. Tā pē c š ogad lidojā m ar piesardzī bu un bija tikai viena vē lē š anā s - viesnī cas atraš anā s vieta tuvā k jū rai. Tā nu mē s nonā cā m Jana villā . Realitā te pā rsniedza mū su cerī bas! Saimnieces - Krista un Janoč ka ir LIELISKI CILVĒ KI! Arī apkalpoš ana nevainojama! Vietnē lasī ju, ka nav tē jkannas un trauku...Mē s vē rsā mies pie ī paš niekiem uzreiz visu dabū jā m! Starp citu, blakus viesnī cai ir aparā ts - ja nevē lies gatavot pats, vari nopirkt tē ju un kafiju statī niem. Dzī vojā m pirmajā stā vā , domā jā m, ka skats uz jū ru nebū s pieejams. Pieļ ā vā m kļ ū du - pat no pirmā stā va jū ra ir pilnā skatā ! Viesnī cai ir arī sava zona ar sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem. Te neviens pā r galvā m nestaigā s kā krasts. Arī mums tas bija patī kams pā rsteigums. Arī š ajā zonā tiek uzturē ta nevainojama tī rī ba. Saimnieku dē ls Stojans uztur š o teritoriju tī ru. Liels paldies arī viņ am! Jū ra ir tī ra, nav aļ ģ u. Lī dz Ravdai 15 minū š u gā jiens, lī dz Nesebras centram 30 minū tes gliemež a ā trumā . Secinā jums: lieliski atpū tā s! Nā kamreiz tikai š eit!
Вид на отель Стоян всегда на посту!) Отель, наш номер на первом этаже Своя зона для загара
аватар krutoguz
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca tika meklē ta caur tī mekļ a vietnē m, atlases kritē rijs bija attā lums no jū ras. Mē s ļ oti ā tri iekā rtojā mies. Viesnī ca tī ra, teritorija sakopta. Ir privā ta pludmale ar sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika meklē ta caur tī mekļ a vietnē m, atlases kritē rijs bija attā lums no jū ras.
Mē s ļ oti ā tri iekā rtojā mies. Viesnī ca tī ra, teritorija sakopta. Ir privā ta pludmale ar sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem. Dvieļ i un gultas veļ a mainī ta pē c 5 dienā m. Ļ oti liels š ī s viesnī cas pluss ir tas, ka tajā nav restorā na. kaimiņ u viesnī cā s atpū tnieki otrajā un treš ajā stā vā pastā vī gi skatī jā s un klausī jā s brokastis, pusdienas un vakariņ as zem saviem balkoniem.
аватар Teba1954
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Labdien ceļ ojumu cienī tā ji un saulainā Bulgā rija! Š ajā brī niš ķ ī gajā un viesmī lī gajā valstī š ī nav pirmā reize, tā pē c viesnī cas izvē lei piegā ju diezgan nopietni. Es gribē ju ī stu atpū tu, lai nekā di sadzī ves sī kumi viņ u neapbē dinā tu. … Tomēr ▾ Labdien ceļ ojumu cienī tā ji un saulainā Bulgā rija!
Š ajā brī niš ķ ī gajā un viesmī lī gajā valstī š ī nav pirmā reize, tā pē c viesnī cas izvē lei piegā ju diezgan nopietni.
Es gribē ju ī stu atpū tu, lai nekā di sadzī ves sī kumi viņ u neapbē dinā tu.
Vienmē r ir patī kami, ja tas, ko redzat, pā rsniedz to, ko jū s gaidī jā t.
Labā kais ir tas, ka tas ir izgatavots ar mī lestī bu.
Viesnī cu Yana ir uzcē luš i paš i tā s ī paš nieki Kristo un Nataš a. Tas ir viņ u dzī ves sapņ a piepildī jums.
Viesnī ca atrodas pirmajā piekrastē , 30 metru attā lumā no jū ras.
Neskatoties uz to, tai ir sava teritorija ar sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem viesnī cas viesiem bez maksas.
Plaš i numuri ar jaunā m mē belē m izskatā s ļ oti harmoniski. Tumš ā "smaragda" krā sa ir labvē lī ga atpū tai.
Viss aprī kojums darbojas normā li: kondicionieris, ledusskapis, TV ar satelī ta kanā liem.
Meistara un Meistara roka.
Visapkā rt tī rī ba un kā rtī ba.
Nataš as un Kristo attieksme ir tā da, it kā mē s bū tu ciemos pie tuviem radiniekiem.
Viesmī lī ba, atbildes uz jebkuru mū su jautā jumu, kur, ko un kā .
Prasī ja elektrisko tē jkannu, nekā du problē mu.
No visu istabu logiem paveras skats uz jū ru.
Viesnī ca atrodas starp Novy Nessebar un Ravda.
Abos virzienos ar kā jā m kā das 30 minū tes, bet tas mū s netraucē ja.
Viņ i saka, ka kustī ba var aizstā t jebkuras zā les, bet nevienas zā les nevar aizstā t kustī bu.
Izklaides iestā dē s krastā vakaros valda troksnis, tač u no tā glā bj cieš i noslē gti plastmasas rā mji.
Protams, rakstot š ā du atsauksmi, mē s riskē jam atkā rtoti neiekļ ū t š ajā viesnī cā .
Bet mē s joprojā m ceram š eit atgriezties!
аватар denis06
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atgriezā mies no Bulgā rijas, kur 10 dienas atpū tā mies viesnī cā Vila Yana. Par viesnī cu un pā rē jo - tikai patī kami iespaidi. Divvietī gs numurs ar gaisa kondicionē tā ju, nelielu ledusskapi, televizoru un privā tu tī ru vannas istabu. … Tomēr ▾ Atgriezā mies no Bulgā rijas, kur 10 dienas atpū tā mies viesnī cā Vila Yana. Par viesnī cu un pā rē jo - tikai patī kami iespaidi. Divvietī gs numurs ar gaisa kondicionē tā ju, nelielu ledusskapi, televizoru un privā tu tī ru vannas istabu. Istabu tī rī ja katru dienu, no rī ta, kad devā mies uz pludmali. 4 dvieļ i diviem, 2 mazi un 2 lieli. Š ķ idrā s ziepes, tualete. papī rs tiek regulā ri mainī ts. Istaba ar skatu uz jū ru, neliels balkoniņ š , kur brokastojā m, pasē dē jā m vakarā . Ī paš nieks un serviss personā ls ļ oti laipns, visi lū gumi un vē lmes tika ņ emti vē rā . Lē tas brī vdienas un lieliski apstā kļ i dzī voš anai, mē s noteikti dosimies uz š o viesnī cu vē lreiz! Ap viesnī cu ir daudz kafejnī cu/restorā nu, numuru cenā ir iekļ auti sauļ oš anā s krē sli visiem iemī tniekiem un saulessargi. Jū ra tī ra, bez aļ ģ ē m un medū zā m, pludmale tiek tī rī ta katru dienu. Viesnī ca atrodas starp Nesebā ru un Ravdu, uz abiem ciematiem. punkti 30 minū š u gā jienā , bet bijā m ar maš ī nu un devā mies uz Nesebā ru ekskursijā . Apkā rt maz izklaides, tuvumā ir akvaparks, skaista vecā Nesebra, iesaku viesnī cu ģ imenes atpū tai.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Nesebras vecpilsēta
Novērtējums 8.2
Bulgārija, Nesebāra
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Вилла находится на болгарском черноморском побережье между городами Несебр и Равда. В непосредственной близости находится аквапарк Aqua Parades. Рядом расположены рестораны, бары и кафе. Отель прекрасно подходит для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Расстояние от отеля до аэропорта Бургаса составляет 23,2 км.
Pludmale
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

К услугам гостей открытая терраса.

  • autostāvvieta  FREE 
Izklaide un sports
  • ūdens aktivitātes
Telpu apraksts

9 двухместных номеров «Стандарт», 2 двухместных номера «Стандарт» с дополнительной кроватью, 3 – «Апартаменты».

  • vanna/duša
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • interneta wi-fi
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese кв. Аурелия 25, г. Несебър 8230, Болгария
Tālruņi: Тел.: +359 898 58 90 24
Tīmekļa vietne: Villa Iana
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения.