Labākā viesnīca ģimenēm ar bērniem

Rakstīts: 16 septembris 2020
Ceļošanas laiks: 6 — 12 septembris 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Viesnī ca atrodas Nesebā ras nomalē , netā lu no Ravdas. Atrodas pirmajā piekrastē . Tā kā Bulgā rijā visas pludmales ir paš valdī bas, tad nav savas pludmales, bet ir terases ar sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem, no kurā m lī dz jū rai jā iet 30 sekundes! Dvieļ i baseinam un pludmalei tiek izsniegti depozī tā .
Komplekss sastā v no 3 viesnī cā m: Sol Nessebar Palace 5*, Sol Nessebar Mare 4*, Sol Nessebar Bay 3*, ar koplietoš anas zonu. Teritorijā atrodas akvaparks, ū dens slidkalniņ i, rotaļ u laukumi un trenaž ieri, bē rnu klubs ar animā ciju, bā ri un kafejnī cas. Sakarā ar to daudz apstā dī jumu un koku, karstā laikā nav stindzinoš a karstuma.
Starp brokastī m-pusdienā m-vakariņ ā m varat uzkost tikko pagatavotus virtuļ us, sā lī tus kliņ ģ erus, sviestmaizes, burgerus, kū kas un konditorejas izstrā dā jumus, nemaz nerunā jot par iespaidī go dzē rienu, alkoholisko kokteiļ u un maisī jumu sarakstu.

Koronavī rusa dē ļ Sol Nessebar Mare 4 * un Sol Nessebar Bay 3 * nedarbojā s, tā dē ļ nebija daudz apmeklē tā ju.
Ē diens ir ļ oti daudzveidī gs, katrs atradī s savu. Koronavī rusa dē ļ visu ē dienu lej š ķ ī vjos, tikai jā parā da, ko vē lies saņ emt. Daudz augļ u, vairā kas reizes nedē ļ ā bija haizivs. Daudzi atpū tnieki ar bē rniem.
Viesnī cā eiro kurss nav izdevī gs 1:1.86 levas, pilsē tā.1:1.90 levas, tuvā kais strā dā još ais siltummainis ir Ravdas centrā vai Nesebras Jaunpilsē tā ! Iesaku apmeklē t Vecrī gu, bet nepē rc tur magnē tus, pē rc 1 levu veikalā.300 metrus no viesnī cas uz Nesebā ras pusi! Iepē rkoties, tirgojoties, 2-5 levas var nomest, pā rbaudī t!
No viesnī cas piestā tnes kursē ū dens taksometrs uz Nesebras vecpilsē tu, cena 10 lev no cilvē ka, ja var kaulē ties ar bē rnu, kuģ ojā m - divi pieauguš ie un bē rns 5 gadi - 25 lev.
Reģ istrē š anā s pē c 14-00 numurā , bet no 10-00 jau var izmantot visu viesnī cas infrastruktū ru.
Katru vakaru notiek bē rnu diskotē ka un animā cija pieauguš ajiem. Arī vakaros ir kartings un ū dens izklaides. Teritorijā esoš ā s bē rnu ierī ces tiek apmaksā tas.
Ir iespē ja iegā dā ties multfilmas varoņ a figū riņ u un apgleznot ar krā su pē c saviem ieskatiem, cena no 10 lev.
Viesnī cā ir neliels veikals, kur var iegā dā ties alkoholu un sī kumus.
Tī rī š ana notiek katru dienu, ja atstā jat monē tu, viņ i jums izveidos kompozī ciju)
Personā ls izpalī dzī gs un smaidī gs, visi zina krievu valodu, tā pē c nav valodas barjeras.

P. S. Esiet modri un neatstā jiet barī bu, kaijas ir ļ oti augstprā tī gas un var nozagt barī bu, ja nogriež aties vai aizbraucat prom un atstā jat to redzeslokā !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu