Jautājums o Kranevo

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
91 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Vietas un izklaide»
Sakiet, lūdzu, vai pilsēta ir piemērota ekonomiskai atpūtai. Vai ir lieli lielveikali?
Sakiet, lūdzu, vai pilsēta ir piemērota ekonomiskai atpūtai. Vai ir lieli lielveikali?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
7 abonenti  • prasīja 2016-05-308 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  18
аватар irina_1901
Es redzu, ka jūs meklējat nakšņošanas vietu un vēl neesat to atraduši. Es sapratu, ka man ir vajadzīgas budžeta brīvdienas. Un jūs vēlaties gatavot pats? Jums nav jātaupa nauda. Kranevo ir maza kūrortpilsēta ar diezgan plašām pludmalēm, tur nav lielu veikalu, bet sabiedriskā ēdināšana ir labi attīstīta, restorānos var paēst lēti. Viņi tur dodas būtībā, lai dotos uz lētiem un labiem restorāniem. Un mēs esam bijuši trīs reizes. Ja mēs runājam par ietaupījumiem, tad Nesebāra ir labāk piemērota. Tur ir veikali, un kafejnīcas ir lētas. Tas attiecas uz Jaunpilsētu. Ir lētas viesnīcas. Jūs rakstāt, kādā sastāvā ceļojat, cik veci ir bērni (ja tādi ir) un kurā periodā, uz cik dienām. Tas ir svarīgi. Jūs varat personīgi. Mēģināšu sniegt konkrētu padomu.
аватар ira-cvetkova
Paldies par atbildēm. Es negribu braukt uz Nesebāru. atpūtāmies St.Vlasā, aizbraucām uz Nesebāru. Interesē ekonomiskā atpūta klusā vietā.Jau esam nolēmuši doties uz Kraņevo. laba atrašanās vieta - blakus divi lieli kūrorti un labākas pludmales. noskatījās video.
аватар irina_1901
Kraņevā paskatieties uz Margaritas viesnīcu, mēs tur bijām un mums patika. Bijām arī pilī (netālu). Bet tur brokastis ir bezgaršīgas, viss lētākais (desa, siers), un viesnīca nav slikta. Es ieteiktu arī Pomorie, Regatta Hotel vai Zeus. Bet tā kā lēmums jau ir pieņemts, tad labu atpūtu! Ja jums ir jautājumi par Kranevo - jautājiet.
P.S. Arī Nesebras jaunpilsēta ir mierīga. Bet pludmales ir sliktākas, šaurākas.
аватар Elena1970
Kranevo, brīnišķīga vieta! Varu piedāvāt dzīvokli slēgtā kompleksā ar baseinu. Dzīvoklis ar virtuvi un veļasmašīnu. Ja reizēm pagatavosi pats, tad būs ietaupījums. Kranevo ir diennakts lielveikali, ir labs gaļas veikals. Var iegādāties gan svaigu gaļu, gan pusfabrikātus. Ja ir interese, rakstiet, pastāstīšu visu par Kranevo. [email protected]
аватар Elena1970
Vēl viena fotogrāfija
аватар Sveta.TurPravda
ira-cvetkova, viņi šeit raksta, ka Kranevo ir lēts, mierīgs kūrorts
http://www.turpravda.com/bg/kranevo/question-44269.html
аватар ira-cvetkova
jā, es gribu mieru. klusa jūra, kulinārija, pērciet pārtiku laivās un aizmirstiet par gatavošanu
un trauku mazgāšanu. Tādu atpūtu biju Sv.Vlasā. Es gribu doties uz citu kūrortu ar man tik ērtiem apstākļiem.
аватар irina_1901
Kraņevā gatavu pārtiku pārdod uz katra stūra. Ēdienu no restorāna varat arī paņemt līdzi uz mājām. Lēts restorāns - Bolgarka. Visdārgākā un labākā ir Izvora. Bet paturiet prātā, ka no jūras līdz pilsētai ir kalns un nav zaļumu. Tāpēc nekāpiet tālu, labāk tuvāk jūrai.
аватар ira-cvetkova
Paldies. esam pieraduši daudz staigāt. Gribu kulināriju, jo bija pielīmēta cenu zīme, skaidrs, cik jāmaksā. un restorāniem + 10-15% bez iemesla. Un, ja man nepatīk pakalpojums, kāpēc man būtu jāmaksā papildus.
аватар irina_1901
Bulgārijā restorānos nav īpaši pieņemts maksāt dzeramnaudu, tikai noapaļo līdz pilnai levai. Viņi visi ir dažādi. Bet pieņemts dot dzeramnaudu ekskursijās gidiem (lai gan arī nav skaidrs, kāpēc, jo tas jau ir samaksāts) un istabenēm. Kranevo nav kulinārijas veikalu, bet ielu stendi iepirkšanās ielā. Viņi pārdod gandrīz visu, sākot no jūras veltēm un beidzot ar kūkām. Ja dodaties uz restorānu Bolgarka, izvēlaties izvēlnē un sakāt "Par māju, lūdzieties", tad viss jums tiks sapakots bez dzeramnaudas.
аватар Elena1970
Ja vēlaties budžeta atvaļinājumu, tad ēšana tikai kafejnīcās un restorānos nederēs. Jūs varat atrast budžeta naktsmītnes. Tā būs maza istabiņa, apmēram 30 levas dienā diviem. No apstākļiem istabā tā būs gulta, TV. Istaba būs ļoti maza. Kur tu ēdīsi savu "pavāru" savā istabā? Nebūs iespējams sasildīties, iedzert tēju, kafiju. Par baseinu nebūs runas. Līdz jūrai būs tālu par naudu. Kā viņi rakstīja, Kranevo nav nobraucienu jūrā. Ceļš visur taisns, slaidu nav. Tikai Maria Bey komplekss stāv uz kalna. Ja apstākļi viesnīcā būs labāki, tad cena būs lielāka, apmēram 50 levas un vairāk. Tāpēc labāk par tādu naudu īrēt dzīvokli kompleksā, un jūs varat ēst bez ēdiena gatavošanas. Bet mājās ir visi apstākļi..... Ja jūra vētraina, var peldēties baseinā un cept savus kebabus un steikus kompleksā uz grila.....
аватар irina_1901
Elena1970 Es varu aptuveni iedomāties. Par kādu kompleksu tu runā? Bet viņš droši vien ir dārgs. Es nedomāju, ka tā ir tāda pati cena kā Margarita Hotel, Palace vai Bellevue. Par ceļu tev drīzāk taisnība, nav redzamu slīdējumu, gluds kāpums. bet ir grūti iet tālu, it īpaši saulē no jūras. Mēs esam bijuši Kranevo vairāk nekā vienu reizi un mīlam šo pilsētu. Pārtika tur ir lēta. Ne visas sievietes vēlas pavadīt brīvdienas virtuvē. Pēc manām domām. labāk ņemt all inclusive labā viesnīcā, bet jautājuma autore pieņēma lēmumu pati. Atliek tikai novēlēt veiksmi.
аватар Elena1970
Irina, mums ir komplekss gar Primorskaju, netālu no Termas pils. Margaritā cenas nezinu, mums ir no 20-25 eiro dienā ģimenei. Viss iekļauts būs dārgāks. Ne vienmēr gribas ēst pēc grafika, var ēst arī pludmalē, ir kafejnīcu izvēle. Viņi atvēra (kā tas pats īpašnieks kā Izvora) labu kafejnīcu-restorānu-Laplaya. Tur ir daudz cilvēku, vakarā grūti ieņemt vietu. Atrodas pašā krastā. Viss iekļauts ir labi, bet jūs esat piesaistīts viesnīcai, un cena būs diezgan liela. Un tāpēc izvēle Kranevo ir liela ēst, katru dienu varat ieturēt brokastis, pusdienas un vakariņas dažādās kafejnīcās. Un tagad, kad mūsu valstīs ir dolāra un eiro maiņas kurss, ēst jau ir diezgan lēti. Kraņevā cenas nav mainījušās, mums jau viss ir pacēlies. Lai gan tas var neattiekties uz visiem.
аватар irina_1901
Elena, paldies par informāciju. Jūsu cenas ir normālas. Es paturēšu to prātā nākotnē un varu sniegt padomus cilvēkiem. Daudzi cilvēki man raksta personiski, tāpēc es jūs nosūtīšu jums.
аватар Elena1970
Irina, paldies, gaidām tevi atkal Kraņevā!
аватар Murder
Jūsu izvēle ir pilnīgi pareiza. Kranevo ir skaista klusa vieta, salīdzinoši netālu no Varnas, var aizbraukt uz Balčiku uz Botānisko dārzu un tur apskatīt Rumānijas karalienes pili.
Kas attiecas uz dzeramnaudu iestādēs, tad to lielums liecina ne tikai par jūsu bagātību, bet arī par apmierinātību gan ar virtuvi, gan apkalpojošā viesmīļa darbu. Parastā dzeramnauda ir aptuveni 10% no rēķina. Atstājot vairāk, tas nozīmē, ka jums patika, un paturiet prātā, ka jūs tiksiet atcerēts un pakalpojums būs vēl labāks jūsu nākamajā apmeklējumā. Nu skopulis var noapaļot pa kreisi - viesmīlis nav cilvēks, tad vajag dzeramnaudu. Bulgārijā viņi noapaļo pa kreisi mazos kafejnīcās, kad apsēžas izdzert tasi kafijas, par kafijas cenu ~ 1,60.
аватар Kostromskaya88
Pagājušajā gadā biju Kraņevā. budžeta viesnīca, Randevu, ļoti viesmīlīgi saimnieki, kas runā krieviski, garšīgi ēdieni un smieklīgas cenas, salīdzinot ar citiem Bulgārijas kūrortiem.... Jūra ir tīra, pludmale lieliska, ir restorāni ar ļoti patīkamām cenām ...
аватар ira-cvetkova
Paldies. Jau rezervēta ekskursija. Kraņevā.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Kranevo
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl