Jautājums par viesnīca Vedren Club Hotel 3*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
11 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
VIENS numurs "Vedrenā"????
Sveiki visiem)))) Es pirmo reizi braucu uz Bulgāriju un konkrēti uz Vedrenu. Uzņēmums man rezervēja vienu standartu, bet nekur aprakstā neatradu, ka viesnīcā ir vienvietīgi numuriņi. Tiem, kas tur ir bijuši agrāk, sakiet patiesību))))
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
5 abonenti  • prasīja 2012-06-1012 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  14
аватар sigur62
Eiropā vienvietīgie ir reti – klasiski vienvietīgi numuri ar vienu vienvietīgu gultu. Viesnīcai nav izdevīgi tos paturēt, tāpat kā nav izdevīgi trīsvietīgus numurus. Tāpēc lielākā daļa viesnīcas numuriņu ir divvietīgi, divvietīgi, ar iespēju ierīkot papildus gultu, un, ja cilvēks vēlas dzīvot viens, tad vienkārši piemaksā par vienu izmitināšanu, un dzīvo kā vienvietīgi, tikai lielākā. Šī piemaksa nav tāda kā par visu divvietīgo numuru, tas ir, nav divvietīgs.
Tātad tev būs parastais Standarts, tikai tu tur dzīvosi viens pats. Jauku atpūtu!
аватар galabu
Paldies)))) Un tad es jau biju galīgi apmulsusi, mana iztēle zīmēja tipisku 2-3 vienvietīgu bloku ar vienu vannas istabu visiem)))) Es nākšu - es noteikti aprakstīšu visas detaļas.
аватар irina_1901
galabu. Es baidos, ka jūs būsiet vīlušies par šo numuru. Jautājiet uzņēmumam, vai tai ir gaisa kondicionētājs? Ja nē, tas būs ļoti slikts skaitlis. Es neiesaku. Mēs arī turp braucam kopš 3. augusta, uzzināju visu informāciju par viesnīcu. Viņi paņēma suite, tās ir jaunas istabas, saka, ka tur ir normāli, viņi maksāja par NEDĒĻU sngl -240 eiro, labam numuram vajadzētu būt tādai cenai. Ja tavējais ir zemāks, tad labāk atteikties un ņemt pili, tā ir netālu, vai Margaritu, vai Izvoru. Viņi arī slavē Bellevue, nedaudz tālāk un Niko, bet šī labā viesnīca atrodas 600 metrus no jūras. Nebojā savu atvaļinājumu!
аватар galabu
Mana brīvdienu situācija ir nedaudz atšķirīga. Apzināti izvēlējās "budžeta" istabu. Un man nebija vajadzīgs gaisa kondicionētājs, jo. Man ir apriebušies tie. Jebkurā gadījumā es labprāt dzirdētu jūsu viedokli. Es atgriezīšos, pirms tu aizbrauksi
аватар irina_1901
Es noteikti gaidīšu. Lai izklaidētos, ejiet līdz Niko viesnīcai, šķiet, ka trūkst autobusa pieturas. Tas ir ļoti slavēts, ir diezgan lēts, bet mums likās, ka karstumā bija nedaudz tālu staigāt. Lai gan man tas bija ļoti ieteicams.
аватар Natassha_Kiev
Jā, Niko ir tālu no pludmales
аватар Natassha_Kiev
Jā, šī ir normāla viesnīca, es tur dzīvoju visu 2009. gada vasaru ar bērnu.
аватар irina_1901
Un esmu lasījusi negatīvas atsauksmes. Mēs ejam tikai tāpēc, ka tas nav tālu no jūras, un mēs jau esam bijuši pilī un Margaritā. Bet. Tu, Nataša, devi man cerību. Saka, ka tur dušas kabīnes vietā - bedre grīdā.
аватар galabu
Šķiet, ka šajā vietnē ir fotoattēls - tajā ir caurumi))) Bet vai tas atšķiras ar 2 *?
аватар irina_1901
Jā, dažreiz. Bet mēs ļoti reti ejam uz 2 *, jo cenas atšķirība no 3 * ir niecīga vai pat nav vispār.
аватар galabu
Nu, tā es devos))) Viss ir kārtībā, pakalpojums atbilst cerībām. Viesnīca Niko atrodas blakus kafejnīcai "Sea Gift at Ivan", tāpēc līdz jūrai ir nedaudz tālu. No Vedren līdz jūrai - pārsvarā jau asfalts. Citādi nekas nav mainījies. Tīrīts katru dienu, nekādu problēmu. Vienīgais mīnuss, ka jūra bija ļoti vētraina, 4 dienas vispār nevarēja peldēt, glābēji mūs nelaida iekšā.
аватар irina_1901
Laipni lūdzam. Un kā klājas restorānā Vedrenā? Jau krāmējam somas, esam noguruši, gribas atpūsties. Un jūra šogad nav īpaši laba, daudz aļģu, visi raksta. Nu, ak, tāds gads, citi vispār bija vai nu applūduši, vai ugunsgrēki. Slikts gads. Kopumā mierīga jūra vairāk raksturīga Bulgārijai, tā sāk vētra augusta beigās.
аватар galabu
Paldies))) Jā, ir problēma ar jūru - mierīga jūra bija tikai 1 reizi, pusi dienas..... Pārsvarā vējš no jūras, no Balčikas. Kad aizbraucu, aļģes dreifēja tālāk uz Varnas pusi)))) Bet visu laiku vētras... vasaras galdi pēcpusdienā ir saulē, neskatoties uz lietussargiem. Tāpēc devos uz "Bulgarku", tur ir laba pamatīga nojume un liels jūras vējš.
аватар irina_1901
Paldies, bulgāru valoda vispār ir super, lēta un garšīga.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Vedren Club Hotel 3*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl