Jautājums par viesnīca Vedren Club Hotel 3*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
11 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Viedoklis par Vedren Hotel
TA mums ļoti iesaka Kurš jau ir bijis 2012. gadā? Viņi saka, ka ir veikuši jaunu remontu. Ir 2 pieaugušie un 2 bērni (lai gan vienam jau 18, bet otram 9) Vai nebūtu garlaicīgi? Kāds pakalpojums?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
4 abonents  • prasīja 2012-06-1012 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  7
аватар irina_1901
Mēs paši dodamies uz nedēļu uz šo viesnīcu no 3. augusta. Nav tas labākais variants, tur, saka, mūsu drosmīgie tūristi brokastīs sarīko krāmu tirgu un brāļu slepkavību desām. Bet tas nav tālu no jūras. Labāk paņemiet dzīvokli PILS, blakus Vedrenai vai MARGARĪTEI. Tās ir labas viesnīcas, mēs tur esam bijuši. Pati Kranevo ir omulīgs kūrorta ciemats, bet ne elitārs, bez animācijas un ceļš uz pludmali bez asfalta, bet nav garš. Ļoti labi, lēti restorāni, lēti sauļošanās krēsli pludmalē - 2 levas, lētāk nopirkt savu lietussargu. Vispār relaksējošām brīvdienām. Un ja vajag izklaidi, tad jābrauc uz Albenu vai Konstantīnu. Ja izlem uz Vedren, tad neņem *viss iekļauts*, lētāk un garšīgāk ir ēst pašiem.
аватар barbi2408
Paldies par atbildi. Un tagad vēl jautājums Pūlam, par kuru istabu tu samaksāji 240 eiro? (tas ir, lai mums būtu vieglāk orientēties mūsu TA cenām) Un otrs jautājums: kā jūs nokļūsit no Varnas? Braucam ar autobusu, bet ne bulgāru, ne caur aģentūru.
аватар irina_1901
EUR 240 no personas par vienu nedēļu ar piemaksu par vienvietīgu numuru ar gaisa kondicionētāju. Šis nav standarts, standartā nav kondicioniera.Cena ar transfēru no TURAL sapulces puses, bez ceļa uz Varnu. Braucam ar viņu autobusu, uzskatām, ka ērti, lai gan taksi ir lēti.
аватар galabu
Man bija standarts - vienvietīgs, uz 2 nedēļām ar brokastīm + transfērs - 346 eiro, bet šis ir caur firmu. Nebaidieties, es neesmu redzējis cīņu par desām)))) Izvēle ir diezgan daudzveidīga.
аватар galabu
Kas attiecas uz izklaidi 18 gadus vecam jaunietim - garlaicīgi, iespējams. Kraņevā pārsvarā pusaudžu bērni, diskotēkas bērniem.
аватар urist-25
kad mēs tur bijām, es biju tā saindēta, ka tas bija briesmīgi. kuņģa darbības traucējumi, ārsts ieradās vairākas reizes. Vietējie stāsta, ka tas notiek Kraņevā un Albenā. tikai kāds uz poda, piedod, sēdēs, bet kādam būs sliktāk. Pēc tam izskaloju zobus ar minerālūdeni.
аватар irina_1901
Tu nevis saindējies, bet gan saslimis ar zarnu gripu. Kraņevo esmu bijis vairākas reizes, un neko tādu tur nebiju redzējis. Tas parasti notiek viesnīcās, kur viss iekļauts, baseina bārs ir āķīgs. Un kur viņi ēd restorānos – pirmo reizi dzirdu. Varbūt augļi bija slikti mazgāti? Tas noteikti varētu būt no šī.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Vedren Club Hotel 3*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl