Stels Guest House 2*– Atsauksmes

1
Novērtējums 7.010
pamatā
1 atsaukt
Viesnīca atrodas uz galvenās iepirkšanās ielas Kranevo kūrortciema centrā, 1 kilometra attālumā no Melnās jūras krasta. Piemērots gan jauniešiem, gan ģimenēm.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Stels Guest House ir vidusmē ra viesnī ca, kas ir visu savu izmaksu vē rta. Darbinieki pā rzina savas lietas, vienmē r smaida un novē l jums labu dienu. Jautā jumu par pakalpojumu nav. Istabas plaš as, nevis skapji, ar lieliem logiem, kas daž kā rt traucē ja no rī ta. … Tomēr ▾ Stels Guest House ir vidusmē ra viesnī ca, kas ir visu savu izmaksu vē rta. Darbinieki pā rzina savas lietas, vienmē r smaida un novē l jums labu dienu. Jautā jumu par pakalpojumu nav. Istabas plaš as, nevis skapji, ar lieliem logiem, kas daž kā rt traucē ja no rī ta. Viņ i barojā s viduvē ji, ne tā , lai varē tu taisni laizī t pirkstus, bet arī ne briesmī gi. Pieņ emsim, ka jū s varat ē st. Es nevaru izcelt nevienu bū tisku negatī vu vai pozitī vu punktu uzturē š anā s laikā š ajā viesnī cā , viss ir vidē ji. Bet esmu laimī ga, jo viesnī ca tieš ā m ir tā s naudas vē rta un viss, kas tika teikts izvē loties ekskursiju, patiesī bā bija klā t.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель находится на главной торговой улице в центре курортного поселка Кранево, в 1 километре от берега Чёрного моря. Подходит как для молодежного, так и для семейного отдыха.

Atrašanās vieta 15 минут езды от центра г. Золотые пески. 4 км от курорта Албена. 16 км от города Балчик. 38 км от аэропорта Варны.
Pludmales apraksts Пляж в 1 км. В небольшом курортном поселке Кранево находится пляж с мелким золотистым песком, шириной 50 метров и длиной 2 километра, а также спокойным и чистым морем.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, услуги по глажению одежды, факс/ксерокопирование, мини-маркет на территории. На территории гостевого дома Stels разбит сад.

  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Telpu apraksts

Всего 27 номеров.

Istabās

Балкон, телевизор, кондиционер, рабочий стол, гардероб, ванная, душ, wi-fi бесплатно.

Adrese 2, Chernomorska Str, 9649 Кранево, Болгария
Tālruņi: +359 895450545
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.