Randevu 2*– Atsauksmes

5
Novērtējums 6.610
№9 viesnīcas reitingā Kranevo
6.0 Numurs
7.5 apkalpošana
7.0 Tīrība
8.0 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Neliela, mājīga viesnīca, atvērta 2006. gadā. Sastāv no vienas 3 stāvu ēkas. Atrodas Kranevo, starp slavenajiem Albenas un Zelta smilšu kūrortiem, 900 m no jūras un 10 minūšu attālumā no kūrorta centra. Viesnīca ir piemērota budžeta brīvdienām.Vairāk →
аватар Kalina.O
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Kopā ar vī ru pavadī ju viesnī cā gandrī z 3 nedē ļ as. Saimniece, kuras vā rds ir Diā na, mū s satika personī gi un, tā kā ieradā mies pulksten 10 vakarā un nesaņ ē mā m laika samainī t naudu, viņ a paē dinā ja mū s ar izcilā m vakariņ ā m uz kredī ta! Kopumā lielisks klientu serviss. … Tomēr ▾ Kopā ar vī ru pavadī ju viesnī cā gandrī z 3 nedē ļ as.
Saimniece, kuras vā rds ir Diā na, mū s satika personī gi un, tā kā ieradā mies pulksten 10 vakarā un nesaņ ē mā m laika samainī t naudu, viņ a paē dinā ja mū s ar izcilā m vakariņ ā m uz kredī ta! Kopumā lielisks klientu serviss.
Mū su uzturē š anā s laikā notika incidents ar VIM Avia - pā ris no Sanktpē terburgas nevarē ja lidot, viņ i tika atvesti atpakaļ uz viesnī cu. Diā na viņ iem ne tikai iedeva istabiņ u uz gaidī š anas laiku (gandrī z dienu), bet arī pabaroja bez maksas. Starp citu, restorā nā ir garš ī gi ē dieni un izcils š efpavā rs. Cenas ir pieņ emamas, un tur brauc daudz vietē jo iedzī votā ju.
Viesnī ca pieder diviem brā ļ iem, vecā kā sieva ir Diā na, jaunā kā sieva Inna no Krievijas. Abi ir brī niš ķ ī gi, draudzī gi un burvī gi!
Numuri ir standarta. Ir kondicionieris, ledusskapis, labi iztī rī ts. Ir vē rts atcerē ties, ka š ī ir 2 zvaigž ņ u viesnī ca, nevis Hilton.
Lī dz jū rai kā das 20 minū tes, mums tā ir papildus fiziskā aktivitā te un pluss.
Oksana.
аватар lyolya7
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
viesnī cu izvē lē jā s tā s lē tuma un atraš anā s vietas dē ļ Kranevo - ciematā , kas ir viens no lē tā kajiem Bulgā rijā un kur tieš ā m var pilnī bā iepazī t bulgā ru virtuvi. Viesnī ca atrodas 700 metrus no jū ras, istabiņ ā s diemž ē l nav ledusskapju un fē nu, bet paņ ē mā m reģ istratū rā . … Tomēr ▾ viesnī cu izvē lē jā s tā s lē tuma un atraš anā s vietas dē ļ Kranevo - ciematā , kas ir viens no lē tā kajiem Bulgā rijā un kur tieš ā m var pilnī bā iepazī t bulgā ru virtuvi. Viesnī ca atrodas 700 metrus no jū ras, istabiņ ā s diemž ē l nav ledusskapju un fē nu, bet paņ ē mā m reģ istratū rā . vispā r, ja tavs mē rķ is ir peldē ties un doties ekskursijā s, nevis iegrimt viesnī cā , tad lieliska iespē ja
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Es paliku š ajā viesnī cā jū nija sā kumā . Viesnī ca atrodas 10 km attā lumā no zelta smiltī m Kranevo ciematā . Jā saka, ciems joprojā m ir tas pats. Neskatoties uz to, ka es biju viena, viņ i man iedeva diezgan plaš u istabu ar trim gultā m. … Tomēr ▾ Es paliku š ajā viesnī cā jū nija sā kumā . Viesnī ca atrodas 10 km attā lumā no zelta smiltī m Kranevo ciematā . Jā saka, ciems joprojā m ir tas pats. Neskatoties uz to, ka es biju viena, viņ i man iedeva diezgan plaš u istabu ar trim gultā m. Istabā bija dī vaina smaka, acī mredzot tī rī š anas laikā kaut kas tika pievienots no kukaiņ iem, citu izskaidrojumu neatradu. Vannas istabā ir tikai ziepes, bez š ampū na. Ir neliels balkons. Vē sturiskā materiā lisma TV laikmets ar diviem kanā liem krievu valodā .
Pozitī vie aspekti man bija:
1) ledusskapis istabā (viņ š arī draugs un biedrs);
2) ļ oti patī kams, pieklā jī gs un pieklā jī gs personā ls;
3) diezgan garš ī gs ē diens.
Daž as labas lietas par personā lu. Ierodoties mani aizveda ar maš ī nu pa Kranevo un parā dī ja galvenos sā kuma punktus (birž as, veikalus, ielas). Viņ i man iedeva Bulgā rijas karti un pā ris grā matas krievu valodā par Bulgā riju. Ieteica, ko apskatī t tuvumā . Viņ i vienmē r mani sagaidī ja, kad vajadzē ja mainī t brokastis pret pusdienā m : -) Viņ i vienmē r bija gatavi palī dzē t grū tā situā cijā . Lielajā s viesnī cā s jū s nekad nesaņ emat š ā du uzmanī bu.
Negatī vie punkti, manuprā t, ir vairā k saistī ti nevis ar viesnī cu, bet gan ar vietu:
1) diezgan tā lu lī dz jū rai:
2) pludmale man likā s skumja;
3) ļ oti maz izklaides.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tā s ar sievu Kraņ evā . Dzī vojā m un ē dā m viesnī cā Rendezvous. Ļ aujiet man pastā stī t par mū su brī vdienu grafiku. Viesnī ca atrodas 10 minū š u gā jiena attā lumā no pilsē tiņ as centrā lā s daļ as, tā pē c miegs pē c karstas dienas, zem kondicioniera ir brī niš ķ ī gs un mierī gs! Nav skaļ as mū zikas! Bez skaļ iem aplausiem! Gulē ja gulē t! Saule ir no rietumiem, tā pē c no rī ta tas netraucē ja. … Tomēr ▾ Atpū tā s ar sievu Kraņ evā . Dzī vojā m un ē dā m viesnī cā Rendezvous. Ļ aujiet man pastā stī t par mū su brī vdienu grafiku. Viesnī ca atrodas 10 minū š u gā jiena attā lumā no pilsē tiņ as centrā lā s daļ as, tā pē c miegs pē c karstas dienas, zem kondicioniera ir brī niš ķ ī gs un mierī gs! Nav skaļ as mū zikas! Bez skaļ iem aplausiem! Gulē ja gulē t! Saule ir no rietumiem, tā pē c no rī ta tas netraucē ja. Pa ceļ am uz jū ru ir kafejnī cas, kur var iedzert kafiju vai bezalkoholiskos dzē rienus. Viesnī cā tas ir iespē jams, bet es negribē ju traucē t saimniekus. Daž reiz man vajadzē ja. Lī dz jū rai jā brauc kā das 20 minū tes - tā lu, un tas mums bija lielā kais mī nuss (slinkums staigā t). Var braukt arī ar taksi – tikai 5 levas. Š ķ iet lē ti, bet ž ē l naudas! )) Ir grū ti noķ ert taksometru no jū ras, bet mē s gā jā m cauri centram: suvenī ri, alus, sulas. Starp citu, tas viss ir pludmalē . izņ emot suvenī rus, protams. Vakarā pē c atpū tas devā mies lejā uz kafejnī cu zem viesnī cas - paē dā m vakariņ as. Ar vienu jebkura ē diena porciju pietika diviem. Nu, protams, vī ns vai alus pē c pieprasī juma. Jā , jū s varat smē ķ ē t visur, kur ir vismaz viena puse atvē rta gaisam. Vakariņ as maksā apmē ram 20-25 levas (ne vairā k kā.15 USD). Saimnieki ir labsirdī gi bulgā ri, piemē ram, ko palū gsi, pagatavos un atvedī s. Gandrī z jebkura kaprī ze. Lī dz pulksten 20-00 karstums norimst, jū s varat atkal doties uz jū ru vai vienkā rš i pastaigā ties. Ī sā k sakot, mē s lieliski pavadī jā m laiku! Bez naudas un laika izš ķ ieš anas! P. S. Paldies saimniekiem Diā nai un Miroslavam!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
No plusiem, draudzī gi saimnieki, garš ī gi gatavo, saprot krieviski, uzkopj, vienmē r atbild, ja jautā , normā las istabas, ir TV, ledusskapis, kondicionieris. , duš a nav ī paš i laba, lai gan vienmē r ir ū dens. Ir mazs balkoniņ š . … Tomēr ▾ No plusiem, draudzī gi saimnieki, garš ī gi gatavo, saprot krieviski, uzkopj, vienmē r atbild, ja jautā , normā las istabas, ir TV, ledusskapis, kondicionieris. , duš a nav ī paš i laba, lai gan vienmē r ir ū dens. Ir mazs balkoniņ š . Diezgan 2 zvaigznes)))Liku 4, tikai tā pē c ka tā lu no jū ras
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Небольшой уютный отель, открыт в 2006 году. Состоит из одного 3-х этажного здания. Расположен в поседке Кранево, между известными курортами Албена и Золотые пески, в 900 м от берега моря и в 10 минутах от центра курорта. Отель подходит для бюджетного отдыха.

Atrašanās vieta Расположен в 36,5 км от аэропорта г. Варна, в 10 минут от центра Кранево.
Pludmales apraksts Пляж в 900 м от отеля.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Ресторан в национальном стиле Рандеву (болгарская и европейская кухня, есть вегетарианское меню) с летней террасой, аренда утюга.

  • restorāns
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši  FREE 
  • veļas mazgāšana
  • valūtas maiņa
Bērniem
  • rotaļu laukums
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports
  • velosipēdu noma
Telpu apraksts

Всего 15 номеров: макс. 2+1/3 чел., 15 м2.

  • vanna/duša
  • $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
Adrese Dunav Str., 54 A, 9649 Kranevo, Bulgaria
Tālruņi: Tel: +359 0898437536, 0878552264
Fax: +359 0878252264
Tīmekļa vietne: Randevu
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно).
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.