Margarita 3*– Atsauksmes

12
Novērtējums 7.710
№2 viesnīcas reitingā Kranevo
9.3 Numurs
9.4 apkalpošana
8.0 Tīrība
9.0 Uzturs
9.2 Infrastruktūra
Viesnīca celta 2005. gada vasarā, renovēta 2010. gadā, sastāv no vienas trīsstāvu ēkas. Neliela ģimenes viesnīca, kas atrodas Kranevo kūrortciemā, galvenās ielas galā.Vairāk →
аватар markizradion020669
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Brī niš ķ ī ga viesnī ca relaksē još ā m brī vdienā m, saimnieks mū s cienā ja ar paš taisī tu brendiju un vī nu. Saimniece katru dienu gatavoja visdaž ā dā kos paš taisī tus desertus! Lielisks mā jā s gatavots ē diens!! ! Iesaku visiem, nenož ē losiet! ! !. … Tomēr ▾ Brī niš ķ ī ga viesnī ca relaksē još ā m brī vdienā m, saimnieks mū s cienā ja ar paš taisī tu brendiju un vī nu. Saimniece katru dienu gatavoja visdaž ā dā kos paš taisī tus desertus!
Lielisks mā jā s gatavots ē diens!! !
Iesaku visiem, nenož ē losiet! ! !
аватар Vika28
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s atpū tā mies viesnī cā Margarita 2012. gada septembrī . Atsauksmes bija maz, bet, tā kā Kranevo jau zinā jā m un zinā jā m, kur ejam, tad izvē lē jā mies Margaritu. Tā pē c mans pā rskats bū s objektī vs. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies viesnī cā Margarita 2012. gada septembrī . Atsauksmes bija maz, bet, tā kā Kranevo jau zinā jā m un zinā jā m, kur ejam, tad izvē lē jā mies Margaritu. Tā pē c mans pā rskats bū s objektī vs.
1. Kranevo: Iesaku klusā m, ģ imenes brī vdienā m un ī paš i ar bē rniem. Kranevo pludmale ir viena no labā kajā m Varnas reģ ionā , bet sā kumā tā nav dziļ a. Kas ir labi bē rniem, pludmale ir ļ oti gara - vietas pietiek visiem un ar prieku var aiziet lī dz Albenai. Cenas Kranevo ir iepriecinoš as, atš ķ irī bā no Golden Sands, kur neticami augstā s izmaksas. Ja plā nojat ceļ ot ar auto, iesaku Kranevo, 7 km lī dz Z. Peskovam, 15 km lī dz Varnai, 10 km lī dz Balč ikam. Albena-5 km. Varē si visur braukt, daudz redzē t un izbaudī t atvaļ inā jumu, savukā rt atvaļ inā juma cena bū s ievē rojami zemā ka. Tā kā bijā m ar auto, tad arī darī jā m tā - braucā m visur un bija interesantā k nekā sē dē t vienā vieta. Kranevo ir mazs ciems. bet ir arī labi restorā ni, kur var labi un garš ī gi pavakariņ ot par 10-15 eiro 2 personā m. Ir arī diskotē kas. daudzi lielveikali.
Septembrī sezona slē dzas, tā pē c bija maz restorā nu, veikalu, bet jū ra bija +22
2. Viesnī ca: Margarita atrodas ē rtā vietā - 150-200 metrus no jū ras, Tajā paš ā laikā dzī vā s mū zikas troksnis kaimiņ u restorā nos nav dzirdams. Pa logiem galvenokā rt paveras skats uz mež a liegumu un jū ru, ļ oti mā jī gi, teritorija ir maza. Man patika istaba - ē rta. viss skaidrs. Labi iztī rī ts. Personā ls bija ļ oti draudzī gs. Vispā r viss ir mā jā s. Nelielas sadzī ves problē mas tika atrisinā tas nekavē joties. Istabā ir viss nepiecieš amais. ir mazs dī vā ns 3. vietai. nav sā nu gulta kā citā s viesnī cā s. Viesnī cā ir gludeklis un gludinā mais dē lis.
Mums bija brokastis - atklā ti sakot: man tas nepatika. Tas ir vienī gais mī nuss. Bet tuvumā ir daudz restorā nu un kafejnī cu, tā pē c paē dā m gardus bulgā ru ē dienus.
3. Ja jū s meklē jat aktī vu atpū tu un izklaidi, tad jums vajadzē tu izvē lē ties Z. Peski, Konstantī nu un Elē nu. Ja jū s meklē jat mieru un klusumu, lieliskas pludmales, labu ē dienu, servisu un saprā tī gas cenas, domā ju, ka jums patiks Kranevo.
Labu atpū tu un labu garastā vokli visiem, un atcerieties, ka atpū ta Bulgā rijā ir lī dzī ga atpū tai Krimā (tikai serviss ir labā ks un cenas zemā kas) - viesnī cā s nav animā cijas, nav milzī gu teritoriju viesnī cā s, piemē ram, Turcijā vai Ē ģ iptē , un patiesī bā jū s pats organizē jat savas brī vdienas.
пляж Кранево-вид на Албену и Балчик пляж Кранево вид с балкона
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s devā mies č etru cilvē ku grupā , blakus garš ī gā m lē tā m kafijā m. Jauku atpū tu. … Tomēr ▾ Mē s devā mies č etru cilvē ku grupā , blakus garš ī gā m lē tā m kafijā m. Jauku atpū tu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар korotyanskaya
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Vakar atgriezā mies no Bulgā rijas Atpū tā mies viesnī cā Margarita, mū s sagaidī ja pati saimniece Margarita, ļ oti laipna un viesmī lī ga sieviete. Paš ai viesnī cai rā ja, vē l ziemā , veica priekš apmaksu un uz e-pastu atnā ca uzaicinā jums no Margaritas. … Tomēr ▾ Vakar atgriezā mies no Bulgā rijas Atpū tā mies viesnī cā Margarita, mū s sagaidī ja pati saimniece Margarita, ļ oti laipna un viesmī lī ga sieviete. Paš ai viesnī cai rā ja, vē l ziemā , veica priekš apmaksu un uz e-pastu atnā ca uzaicinā jums no Margaritas. Viesnī cā ir viss nepiecieš amais patī kamai atpū tai, garš ī gs ē diens, tī ras istabas un, galvenais, daudzu atpū tnieku prombū tne (jo viesnī cā ir tikai 20 numuriņ i). Margaritas vī rs ir Vladimirs, brī niš ķ ī gs sarunu biedrs un simpā tisks cilvē ks, ar viņ u braucā m ekskursijā s (izrā dā s lē tā k), ja brauca darī š anā s uz Varnu, paņ ē ma mū s lī dzi. Varna ir ļ oti liela un skaista pilsē ta! Ar atpū tu bijā m ļ oti apmierinā ti, negribē jā m braukt prom, ļ oti labi sadraudzē jā mies ar atpū tniekiem. Pā rsteidzoš i, no rī ta izejot brokastī s, atpū tnieki viens otru sveicina un novē l labu apetī ti (kā vienai ģ imenei)!! ! ! Atmosfē ra viesnī cā ir ļ oti laba! Iesaku visiem, dodieties uz š o viesnī cu - nenož ē losiet! Ir atpū tnieki, kas tur ierodas jau 3. , 4. reizi - man tas liekas zī mī gi! ! !
аватар lily55
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Daž as fotogrā fijas … Tomēr ▾ Daž as fotogrā fijas
аватар lily55
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Braucā m trī s ar savu auto. Iekā rtojā mies "dzī vokļ a" istabā . Maksā jumā papildus brokastī m ietilpa kondicioniera un interneta lietoš ana, stā vvieta. Lī dz jū rai 5 minū š u gā jiens. Plaš a, smilš aina, pamesta pludmale, silta un maiga jū ra. … Tomēr ▾ Braucā m trī s ar savu auto. Iekā rtojā mies "dzī vokļ a" istabā . Maksā jumā papildus brokastī m ietilpa kondicioniera un interneta lietoš ana, stā vvieta.
Lī dz jū rai 5 minū š u gā jiens. Plaš a, smilš aina, pamesta pludmale, silta un maiga jū ra.
Atmosfē ra viesnī cā ir mā jī ga un patī kama.
Saimnieki draudzī gi. Personā ls pieklā jī gs.
Visi ir laimī gi!
Devā mies septembra sā kumā , rē ķ inoties ar vē su laiku un nelielu atpū tnieku skaitu.
Tā sanā ca : )
Liels paldies viesnī cai "Margarita"! ! !
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
No 9. lī dz 19. augustam atpū tā mies Kranevo, Margaritas ģ imenes viesnī cā . Š ajā viesnī cā nokļ uvā m nejauš i (sā kotnē ji gribē jā m doties uz citu) un nenož ē lojā m!! ! : draudzī gi un pretimnā koš i saimnieki un personā ls, labs apkalpoš anas lī menis. … Tomēr ▾ No 9. lī dz 19. augustam atpū tā mies Kranevo, Margaritas ģ imenes viesnī cā . Š ajā viesnī cā nokļ uvā m nejauš i (sā kotnē ji gribē jā m doties uz citu) un nenož ē lojā m!! ! : draudzī gi un pretimnā koš i saimnieki un personā ls, labs apkalpoš anas lī menis. Istabā s ir televizors, staigulī tis, fē ns, kondicionieris, drē bju ž ā vē tā js utt. , - kopumā viss nepiecieš amais. Klusa un mierī ga vieta prom no galvenā s ielas trokš ņ a. Lī dz jū rai - 5-7 minū tes, no balkona lī dz 3. stā vam. Tā lumā var redzē t jū ru un Albenu. Brokastis ir standarta bufete, bet vakariņ ā s ir garš ī gi Eiropas ē dieni pē c jū su izvē les (mums ē rts laiks tika sarunā ts ar saimnieci). Viesnī ca organizē arī ekskursijas 5-6 personā m uz tuvē jā m apskates vietā m. Mē s bijā m vienā no š ī m ekskursijā m (Obrochishte, Ayalata, Balchik, Cape Kaliakra) - mums ļ oti patika un bija lē ti. Mē s iesakā m š o viesnī cu visiem, kas vē las labi atpū sties Kranevo! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Braucā m atpū sties uz Bulgā riju pie dē la, kuram š eit bija sporta nometne. Neko labu negaidī jā m, bet kā ds bija mū su pā rsteigums un sajū sma, kad atradā mies tik brī niš ķ ī gā , mā jī gā viesnī cā ar lieliskiem saimniekiem, kuru viesmī lī ba un vē rī ba ir pelnī jusi vislielā ko atzinī bu. … Tomēr ▾ Braucā m atpū sties uz Bulgā riju pie dē la, kuram š eit bija sporta nometne. Neko labu negaidī jā m, bet kā ds bija mū su pā rsteigums un sajū sma, kad atradā mies tik brī niš ķ ī gā , mā jī gā viesnī cā ar lieliskiem saimniekiem, kuru viesmī lī ba un vē rī ba ir pelnī jusi vislielā ko atzinī bu. Un, ja jū s zinā tu, cik lieliski gatavo Margarita - viesnī cas saimniece, mē s mē ģ inā jā m doties uz citiem restorā niem, bet restorā ns viesnī cā ir labā kais Kraņ evā , un cenas jū s patī kami pā rsteigs. Lai gan cenu pā rsteigums Bulgā rijā jū s neatstā s lī dz jū su ceļ ojuma beigā m. Savukā rt Margaritas vī rs Vladimirs ir lielisks stā stnieks, un, ja pierunā jat viņ u aizvest ekskursijā , tad ticiet man - labā ku gidu visā Bulgā rijā neatradī siet. Viesnī ca atrodas tuvu jū rai, pludmale ir smilš aina, paš valdī bas, ir sauļ oš anā s krē sli ar saulessargu bā riem. Kranevo ciems ir bē rnu valstī ba, jo Kranevo ir pilna ar bē rnu sporta nometnē m. Cenas Kraņ evā ir krietni zemā kas nekā tuvē jos kū rortos. Bulgā ri saprot krieviski bez izņ ē muma, 90% runā krieviski, attieksme pret krieviem visdraudzī gā kā .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
ja tu ē d no atkritumu konteinera, š ī ir tava viesnī ca....citiem neiesaku... . … Tomēr ▾ ja tu ē d no atkritumu konteinera, š ī ir tava viesnī ca....citiem neiesaku... .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Apmetā mies š ajā viesnī cā kopā ar savu vī ru. Mā jī ga ģ imenes viesnī ca, ļ oti draudzī gi saimnieki un personā ls. Viņ i runā krieviski. Jū ra atrodas 5-10 minū š u gā jiena attā lumā . Bijā m apmierinā ti ar brokastī m, ļ oti daudzveidī gas, nekad nebija novecojuš as. … Tomēr ▾ Apmetā mies š ajā viesnī cā kopā ar savu vī ru. Mā jī ga ģ imenes viesnī ca, ļ oti draudzī gi saimnieki un personā ls. Viņ i runā krieviski. Jū ra atrodas 5-10 minū š u gā jiena attā lumā . Bijā m apmierinā ti ar brokastī m, ļ oti daudzveidī gas, nekad nebija novecojuš as. Gā jā m ē st arī uz citā m viesnī cā m un restorā niem, bet secinā jā m, ka Margaritā ē diens ir labā ks. Vienī gi, tā sauktie "specialitā tes" - firmas ē dieni, jā pasū ta iepriekš , jo to pagatavoš ana prasa laiku. Parasti mē s veicā m pasū tī jumu, dodoties uz pludmali, uz noteiktu laiku. Jū ra zila, smiltis baltas, pludmales tī ras. Tiesa, pirms mū su izbraukš anas jū rā parā dī jā s daž i melni peldoš i tā rpi, ar ko tā du nebiju sastapies, un tā viņ i iekoda. Reizē m gā jā m pastaigā ties uz Albenu, tur ved ļ oti patī kama taka gar jū ru. Organizē tā s ekskursijā s neņ ē mā m, ar taksometru devā mies uz Varnu, Balč iku, uz Kaliakri metro staciju un uz Tuzlu pē c ā rstnieciskajiem dubļ iem. Taksometra š ofera vā rds bija Plamens. Ļ oti labi atpū tā mies, nebijā m vī luš ies.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums lenuta
Cienījamie tūristi, kas bija Kranevo ar bērniem, vai ir kādas bērnu pilsētiņas, batuti vai kas tamlīdzīgs ??? Un kas tur par kalnu upi, kas ietek jūrā, / par upes tīrību / ???
9 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 12 atbildes
iemiesojums info1067
Septembrī dodamies pirmo reizi uz Bulgāriju, viesnīca Margarita. Man ļoti nepatīk gulēt pludmalē - pastāstiet man, kādas ekskursijas un ko darīt vispār? Jau iepriekš liels paldies visiem, kas atbildēs
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums kudla
Ja pašam neizdodas, varbūt pastāstiet man kādu tūrisma aģentūru Harkovā
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель построен летом 2005 года, реконструирован в 2010 году, состоит из одного трехэтажного здания. Небольшой семейный отель, расположен в курортном поселке Кранево, в конце центральной улицы.

Atrašanās vieta Отель стоит на главной улице поселка, ведущей к пляжу. Расположен в 37,8 км от аэропорта г. Варна, 28 км от г. Варна, в 36 км от г. Добрич, в 15 км от г. Балчик, в 8 км от курорта Золотые Пески, в 5 км от г. Албена. В 500 метрах от отеля Margarita расположен автобусный вокзал.
Pludmales apraksts До пляжа 150-200 м.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, экскурсионное бюро, room service, Wi-Fi в лобби отеля (бесплатно), диетическое меню (по запросу), ресторан болгарской кухни, лобби-бар, летнее патио (коктейль-бар на крыше), 1 открытый бассейн, у бассейна: зонты, шезлонги, полотенца — бесплатно.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • izmitināšana ar dzīvniekiem  FREE 
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Электронные игры.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Бесплатно: дартс, шахматы, мини-футбол.
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 23 номера: 20 номеров (макс. 2+1/3 чел., 24 м²), 3 апартамента с 1-ой спальней (макс. 2+2/3+1 чел.).

  • vanna/duša
  • fēns
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese ул. Бяло море, 7, Кранево 9649, Болгария
Tālruņi: 35957966658
Tīmekļa vietne: Margarita
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в футбол. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.