Crystal Park ir 100% laba vieta!

Rakstīts: 15 jūlijā 2016
Ceļošanas laiks: 24 jūnijs — 11 jūlijā 2016
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 7.0
"Es mī lu jū ru kā mī ļ oto, un, ja es to neredzu ilgu laiku, es ilgojos pē c tā s. "
Grā fs Monte Kristo (A. Dumas "The Count of Monte Cristo")


Es negribē ju rakstī t š o atsauksmi divu iemeslu dē ļ . Pirmkā rt, es kā vidē ji inteliģ ents cilvē ks nevē los reklamē t to, kas ir labs, jo š urp steigsies cilvē ku pū ļ i. Otrkā rt, es kā profesionā ls speciā lists, arī kā ž urnā lists un PR speciā lists, rakstu jebkā dus tekstus par lielu naudu. Š o apskatu rakstu tikai pē c Mitko kunga (viesnī cas menedž era) lū guma, ar kuru mums ir izveidojuš ā s draudzī gas attiecī bas. Krievijā š ā ds aicinā jums - “kungs” netiek pieņ emts, jo “kungi visi ir Parī zē ” (c). Tač u Eiropā un Bulgā rijā š ī ir standarta uzrunas forma.

2016. gadā Kraņ evā biju 7. reizi, 5 reizes sporta nometnē , dzī vojā m kā komanda lē tā un viesmī lī gā viesnī cā "Dobrudž a **". Tač u š ogad, tā pat kā.2008. gadā (iepriekš ē jā s sacī kstes Kristelas parkā ), gribē jā s komfortu.
Cena vienam cilvē kam divvietī gā numurā dienā no jū nija beigā m lī dz jū lija sā kumam pē c Krievijas cenā m bija aptuveni 2500 rubļ u ar trī s ē dienreizē m dienā . Es atteicos no pusdienā m un vakariņ ā m, un cena kļ uva zemā ka, uz 16 dienā m, par 55 eiro. Kas vē las ietaupī t naudu, labā k neatteikt. Brokastis - pieczvaigž ņ u viesnī cas "Golden Elephant" (Orenburga) lī menī . Pieticī gs, bet ļ oti svaigs. Jū lijs un augusts ir sezonas maksimums, un cenas attiecī gi ir augstā kas, un septembrī tā s atkal ievē rojami samazinā s. Sī kā k visas cenas "Kristel Park / Kristel park" ir norā dī tas viesnī cas mā jaslapā , ir arī kontakti http://www. hotelkristelpark. com/

Mitko kungs un administrators Staņ islavs (dzimis Baltkrievijā , Vitebskā ) ā tri un kvalitatī vi veica man viesnī cas rezervā ciju pa e-pastu, ko uzrā dī ju, noformē jot vī zu, pē rkot aviobiļ etes (č arter), apdroš inā š anu (nav nepiecieš ams, bet noteikti nav problē ma) ), transfē rs uz Balkan Express ceļ ojumu aģ entū ru.
Labā k ir rezervē t istabu ar skatu uz jū ru (varbū t nedaudz dā rgā k, atkarī bā no slodzes), vai drī zā k uz lauka, jo lī dz jū rai ir jā staigā apmē ram 12 minū tes.


Pē c Staņ islava teiktā , Kristel Park galvenā priekš rocī ba ir serviss. Atš ķ irī bā no Ē ģ iptes, š eit nav jā dod dzeramnauda par katru pieprasī jumu, atstā jiet to apkopē ju un bā rmeņ u ziņ ā . Bet tas, protams, tā pat kā visā Eiropā , nav aizliegts. Manuprā t, Kristel Park galvenā priekš rocī ba ir visa personā la draudzī gums, te visi sirsnī gi smaida. Un "Kristel park / Kristel park" atrodas Kraņ evo centrā.

No mī nusiem pirmajā ieraš anā s dienā es atklā ju, ka drenā ž as tvertne pastā vī gi nedaudz dū ko. Meistars to 55 minū tē s nomainī ja pret jaunu. Izlietnē bija plaisa, bet man tas nav svarī gi. Neprasī ja nomainī t. Atbilstoš s vē rtē jums "Kristel park / Kristel park", pē c viesnī cas vē rtē juma, solī ds 3+. Secinā jums - lē ti, mierī gi un labi. Ir gaisa kondicionieris, ledusskapis un TV.
Greznī bas nav, bet mē beles patī kamas. Ir krievu sakā mvā rds "Labā kais ir labā ienaidnieks". Kristel parks ir 100% laba vieta! Pā rtikas cenas Kranevo restorā nos ir 2 reizes zemā kas nekā Albenā (4 km gar pludmali). Kristel parkā ir arī neliels, mā jī gs baseins. Pā rkā rtojoties "Kristel Park / Kristel Park" - 10% atlaide. Pilnī ga droš ī ba.

Masā ž a viesnī cā ir labā lī menī , cenas no 5 lī dz 15 eiro (lī dz 40 minū tē m). Kas vē las izklaidi - brauciens ar taksometru uz Albenu, Zelta smiltī m, Sv. Konstantī ns un Elena (karstais avots) - no 15 lī dz 25 minū tē m. Labā kie Kranevo restorā ni ir Izvora, Serbijas un Milev (dā rgā kais restorā ns). Gardē ž u vakariņ as Kranevo, no 10 eiro. Kurš vē las ieturē t ekonomiskā kas vakariņ as, bez vī na (jo cenas par vī na pudeli visur gandrī z vienā das), tad labā kais variants ir Chuchurite restorā ns. Vā cieš i no Albenas iet 4 km gar pludmali, lai pusdienotu Kranevo, vai arī vakarā atbrauc ar taksi. Š eit ir pā rsteidzoš a virtuve.

Cenu zī me par izmitinā š anu un ē dinā š anu Kristel Park ir 3.5 reizes zemā ka nekā Francijā (Laroš elā ). Bet darbinieki ir vienaldzī gi. Un “Kristel park/Kristel park” tu sā c no jauna, kā bē rnī bā , sirsnī gi smaidi. Un Maskavas spriedze izgaist otrajā plā nā.

Kranevo pludmale ir viena no labā kajā m Bulgā rijā . Plaš a smilš aina josla un lē zena piekraste. Neesiet slinki un dodieties uz jū ru pirms brokastī m pulksten 7:00, kad pludmale ir pilnī bā pamesta, un jū ra ir ļ oti tī ra un dieviš ķ i skaista.

P. S. Ļ oti iesaku nesē dē t Kranevo, bet daž ā dot atvaļ inā jumu ar ekskursijā m.
Š ogad ar lielu pulku pieauguš ajiem un bē rniem devā mies etnoekskursijā "Bulgā rijas ciems" (jeb otrs nosaukums - "Jautrais Solņ iku ciems" apciemot viesmī lī go un dzī vespriecī go sievieti Radu), pirms tam piestā jā m. Beaten Stones rezervā tā (dabas parā dī ba - tā tiek uzskatī ta par enerģ ē tisko vietu), un ekskursijas noslē gumā tikā m ar mazā m laivā m pa Kamč ijas upi (tā gleznainā skata dē ļ tiek saukta arī par "Bulgā rijas Amazoni") . Nā kamajā dienā bijā m Varnā uz pirā tu ballī ti (ū dens kauja, visiem ļ oti patika, pieauguš ajiem ne mazā k kā bē rniem) un atseviš ķ ā dienā apmeklē jā m akvaparku Golden Sands. Arī pa pludmali saviem spē kiem gā jā m lī dz Albenai, pē c tam, uzvilkuš i kedas vai spē cī gā s sandalē s, devā mies pa neē rtu taciņ u, kuru biež i nogrieza bī stami zemes nogruvumi, uz Balč iku. Pē c aptuveni 40 minū tē m taciņ u nomainī ja krā š ņ s ceļ š , un Balč ikā no Kraņ evas nokļ uvā m aptuveni 2.5 stundā s.

Tur nopirkā m biļ etes Botā niskā dā rza un Karalienes Marijas pils apskatei, atpakaļ braucā m ar taksi, cena 25 levas. Ja dodaties uz Balč iku kā jā m, tad redzē siet, ka š ajā pā rejā jū ra mainī sies vismaz 4 reizes. Iespaidi ir paš i neaizmirstamā kie, bet mazus bē rnus uz š ī s pā rejas labā k neņ emt, ir bī stami posmi.

P. P. S. Taksometrs Kraņ evā pē c Maskavas standartiem ir lē ts. Brauciens pa Kranevo maksā.5 levas. No Kraņ evo lī dz Varnas lidostai - 50 levas (25 eiro) un Varnai (lidostai) - Kranevo, tā da pati cenu zī me. Transfē rs vienai personai ir 11 eiro, tā pē c, ja ceļ ojat ar diviem vai vairā k cilvē kiem, optimā lā k un daudz ē rtā k ir pasū tī t taksometru. Labā kais taksists Kraņ evā , manuprā t, ir Gospodinova kungs (vai vienkā rš i Dinko). Š eit ir viņ a kontakti - tā lrunis: +35.897 80.345; e-pasts: gospodin1966@abv. bg
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu