Fregata Hotel 1*– Atsauksmes

11
Novērtējums 4.610
№10 viesnīcas reitingā Kranevo
6.0 Numurs
5.8 apkalpošana
6.0 Tīrība
5.6 Uzturs
5.9 Infrastruktūra
Viesnīca Kranevo tika rekonstruēta 2010. gadā. Atrodas privāta parka vidū, 350 metru attālumā no pilsētas centra. Tā ir trīsstāvu ēka.Vairāk →
аватар alenkavizir
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
1) Ē dinā š ana un ē dinā š ana: Melanī ns un slikti mazgā ti trauki, bezcerī gi smarž o pē c balinā tā ja. Ē diens ir diē tisks, bet garš ī gs. Karstuma dē ļ daž reiz bija maize ar pelē jumu un aprikozē m, kotlete ar muš u, Bet viss tika ā tri nomainī ts. … Tomēr ▾ 1) Ē dinā š ana un ē dinā š ana:
Melanī ns un slikti mazgā ti trauki, bezcerī gi smarž o pē c balinā tā ja.
Ē diens ir diē tisks, bet garš ī gs. Karstuma dē ļ daž reiz bija maize ar pelē jumu un aprikozē m, kotlete ar muš u, Bet viss tika ā tri nomainī ts. Augļ i stingri porcijā s: trī s aprikozes rokā , vai viens persiks vai puse arbū za š ķ ē les. Papildinā jums bija atļ auts tikai galvenajiem ē dieniem. Treš ā ē dienreize (nebija pē cpusdienas uzkodu), un 22.30 parasti bulciņ a ar ayran.
Pretī gas atš ķ aidī tas sulas un tē ja.
Skudru bī stamī bas dē ļ ir stingri aizliegts izņ emt no ē damistabas jebko, pat ū deni un verdoš u ū deni, tā pē c vakarā nedzeriet tē ju, ja vien neesat "neredzams speciā lais lī dzeklis". Tā tad visi ir dā rzā , tas ir, bā rā .
Tajā paš ā laikā bē rni, neapstā joties turpat bā rā , iegā dā jā s č ipsus un uzkodas un neviens tos neierobež oja, acī mredzot, iegū tā peļ ņ a sedza visus iepriekš minē tos riskus.
Izrā dā s, ka kā dreiz viesnī cā bijuš i ū dens dzesē tā ji, kas tika izņ emti peļ ķ u, mitruma un koka utu dē ļ . Un tas ir tad, kad gaisa temperatū ra ir virs 30, bē rni ir spiesti pirkt ū deni kafejnī cā s vai veikalos, jo reti kurš grib katru reizi skriet uz ē damistabu, ī paš i no pludmales.
Tā dē jā di š ķ idruma uzņ emš ana bija tikai ē š anas laikā .
Arī bē rniem vakarā nav kur sasildī t pienu vai kefī ru.
Ē damistaba ir maza, tā pē c visiem iemī tniekiem ir stingrs ē dienreizes laiks, pā rkā puma gadī jumā krī t vē rojoš ā s Ludmilas Mihailovnas dusmas. Nav svarī gi, vai esat izsalcis vai nē , svarī gi, lai viesnī cā bū tu ē rti laicī gi pabarot bē rnu pū li, kas pā rsniedz tā s ietilpī bu ? ?
Istabas:
Č etrvietī gs numuriņ š ar bē rnu gultiņ ā m, kurā s gandrī z nevar ietilpt trī s cilvē ki, ceturtajam ir vienkā rš i smacī ga elle.
Tā nu dzī vojā m uz koferiem, nebija kur mantas nolikt.
Tualetes durvis neaizveras, nebija kur domā t.
Kondicionieris netika galā , tā darbī bas laikā gaisa temperatū ra telpā bija 30 grā di. Trijos un divos vietē jais nebija svaigs, spriež ot pē c atvē rtajā m durvī m. Dievs, es nekad neesmu bijis tik priecī gs par lietu un mā koņ ainu laiku jū rā kā pie mums ??????? ?
Istaba tika uzkopta pē c pieprasī juma, pā rsvarā nā cā s darī t paš iem ar improvizē tiem lī dzekļ iem (nopirkā m lupatas), jo smiltis ā tri sā ka turē ties kopā zem kā jā m.
Visur bija flī zes uz grī das, kad iekļ uva ū dens, cilvē ki bija burtiski kā uz ledus, es pats novē roju daudzus kritienus zā lē un tad apsargi kliedza, lai neskrien.
Kopumā š ajā vietā mē s nejutā mies kā viesi, pat pieauguš ie tika pā rmā cī ti.
Lietus laikā tika applū dinā ts balkons, un tad ū dens ieplū da istabā , bē rni izklaidē jā s un vā ca ū deni ar rotaļ u sū kņ iem.
Mū su "nometnē " nebija ikdienas rutī nas, lai kā mē s to vē lē tos! ! ! Gulē t devā s pē c 23.00, un brokastis paē da 08.00, pietrū ka pusdienas miega.
Miega pietrū ka visiem, ņ emot vē rā karstumu un notikumu dinamisko ritmu, spē ki ā tri izsī ka.
Pē c baseina apmeklē juma uz vietas lielā kā daļ a no viņ iem jutā s slikti vē derā .
Jū ra:
Pludmale maza, 20 cilvē kiem, un vismaz 200 viesi, protams, ka visiem nepietiek lietussargu ? ? mū s brī dinā ja par sauļ oš anā s krē sliem,
Jā , mums nebija nekā du ilū ziju par apstā kļ iem, tač u pirmajā uzturē š anā s nedē ļ ā nervi sā ka pietrū kt, mē s negribē jā m iedomā ties vē l 10 atpū tas dienas š ajā maģ iskajā vietā . Nolē mā m pā rvā kties, kaut vai uz 10 dienā m, bet priekā un baudā un iespaidi no Bulgā rijas paliks
Наш четырёхместный номер Балкон без крыши, во время дождя бежали спасаться от потопа Бассейн, после которого тошнило и мутило детей А это коридор 4-го этажа, антураж больничного заведения Наш дикий пляж Испорченные абрикосы в меланиновой чашке Нашли муху на помидоре, а иногда и на котлетах попадались, поджаренные
аватар Dariaaa
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ļ oti labi. Smilš ains krasts, milzī ga pludmale, galvenais, lai nav traci, tī ri viesnī cā labi pabaro tikai 8 veidu augļ us. Saņ ē mu visu, par ko sapņ oju no atvaļ inā juma Fregatē . kopumā lieliski. … Tomēr ▾ Ļ oti labi. Smilš ains krasts, milzī ga pludmale, galvenais, lai nav traci, tī ri viesnī cā labi pabaro tikai 8 veidu augļ us. Saņ ē mu visu, par ko sapņ oju no atvaļ inā juma Fregatē . kopumā lieliski.
аватар tan14nov
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Jā , "Frigates" brī nums - buru kuģ is, aizrauj ar savu izskatu. Ko nevar teikt par viesnī cu "Fregat" (Kranevo, Bulgā rija). Viena zvaigzne, redzams un skaidrs apstiprinā jums tam. Sā ksim pē c kā rtas: paš ā pē dē jā stā vā mū s izmitinā ja 4 cilvē ki, attā lums starp gultā m ne vairā k kā. … Tomēr ▾ Jā , "Frigates" brī nums - buru kuģ is, aizrauj ar savu izskatu. Ko nevar teikt par viesnī cu "Fregat" (Kranevo, Bulgā rija). Viena zvaigzne, redzams un skaidrs apstiprinā jums tam.
Sā ksim pē c kā rtas: paš ā pē dē jā stā vā mū s izmitinā ja 4 cilvē ki, attā lums starp gultā m ne vairā k kā.0, 5 m, neliels televizors, tualete ar koplietoš anas duš u (mini komunā lais dzī voklis); bez balkona, bet kondicionieris (kas, gribu atzī mē t, ir pluss, un tas ir vienī gais), skapis, pakaramie. Kā du dienu lija lietus un bija stiprs vē jš , pa nakti nevajadzē ja atpū sties, atgā dinu, pē dē jais stā vs, griesti (reģ ipsis) noņ ē mā s, skrā pē ja, klauvē ja, baidī jā s, ka nesabruks, viņ i pieskā rā s tai ar roku, tas viss ir trī coš s, neizturī gs, iet uz priekš u un atpakaļ .
Uz 10 dienā m tī rī ja tikai 2 reizes, prasī jā m mopu un darī jā m paš i, apkopē jas atnesa tikai papī ru, vienreiz mainī ja gultas veļ u, dvieļ us tā atstā ja (varbū t aizmirsa vai bija par slinku, bet pē kš ņ i derē tu) , man bija jā prasa nā kamajā dienā , viņ i to izsniedza.
Pā rejam uz ē damistabu: izskats ir padomju stilā , mē beles ir piemē rotas. Ē diens - kā jau bē rniem, var bez saš utuma, bet kartupeļ i, desiņ as, vista, makaroni, olu kultenis, tukš ie desas gabaliņ i, tomā ti, gurķ i - tie vienkā rš i nostā vē ja rī klē.10 dienas. Dzerš ana: krā sota yupi (tiem var bū t cits nosaukums) un “burvju” tē ja - ū dens ar piparmē tru smarž u, auksts un silts ū dens. Augļ i: stingri pē c numura uz š ķ ī vja, darbinieki izdalī ja - 1 persiku, 1-2 arbū zi, 3 aprikozes. Neizdomā jiet papildinā jumu - "bufete lielā mē rogā ", darbinieki uzreiz iepleš lielas acis un saka: "Jū s jau paņ ē mā t, vairs nedrī kst, visi jautā jumi ir administrā cijai. "
Krieviski runā još s personā ls (apsardze un norē ķ inu organizators, kā rtī ba ē damzā lē un teritorijā ). Lī dz 24.00 bē rniem izslē dza gaismu, aizkavē jā mies (mums teica, ka administrā cija var atļ aut pieauguš os) lī dz 2 naktī , piegā jā m pie durvī m un dzirdē jā m izteiktu: “ko tu gribē ji? ”. "Jā , mē s gā jā m garā m, vai varam pā rnakš ņ ot? " ? . Tajā paš ā laikā rokassprā dzes, kas runā par iesaistī š anos viesnī cā , bija pie rokas. Tā da ir visa kultū ra.
Jā , baseins ir mazs un ū dens nav zils (urī na krā sa ar ū dens nokrā su, atvainojos par atklā tī bu), bija ar ko salī dzinā t, kad viņ i izgā ja uz kopē jo balkonu, tad kaimiņ u viesnī cu teritorijas ir arī baseini.
Ak jā , par internetu aizmirsu, par to bū s jā maksā.10 USD. Viņ u viesnī cā nekas nav par velti.
Tā pē c domā jiet paš i, izlemiet paš i, vai jums ir nepiecieš ams š ā ds atvaļ inā jums!
аватар inpak36
Apmetā s 4-vietī gā istabā . Istaba maza, starp gultā m nevar staigā t. Drē bes nav kur ž ā vē t, ž ā vē ja uz krē sla. Teritorija maza ar netī ru baseinu, un blakus pā ris sarū sē juš i simulatori - tie pabeidz bildi. … Tomēr ▾ Apmetā s 4-vietī gā istabā . Istaba maza, starp gultā m nevar staigā t. Drē bes nav kur ž ā vē t, ž ā vē ja uz krē sla. Teritorija maza ar netī ru baseinu, un blakus pā ris sarū sē juš i simulatori - tie pabeidz bildi. . Ē diens vienmuļ š . Neskatoties uz to, ka pieauguš o biļ ete maksā par kā rtu vairā k, tiek uzliktas bē rnu porcijas. Neprasi augļ us pa gabalu un neprasi piedevas, vari ieskriet skandā lā .
JA GRIBAS IZSPLATĪ T SVĒ TKUS TAD ESAT! Nekur nebija sliktā k.
аватар
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Vakar ar bē rnu grupiņ u atgriezā mies no "brī vdienas" VALKO. Bulgā rijā neko Sliktā ku neesmu redzē jis. 1) Ē DAMISTABA - "bufete" stingri noteiktā laikā , viens kaula gabals (pē c viņ u domā m, vistas mugurkauls ir gaļ as gabals), plastmasas trauciņ os naž i netiek nodroš inā ti. … Tomēr ▾ Vakar ar bē rnu grupiņ u atgriezā mies no "brī vdienas" VALKO. Bulgā rijā neko Sliktā ku neesmu redzē jis. 1) Ē DAMISTABA - "bufete" stingri noteiktā laikā , viens kaula gabals (pē c viņ u domā m, vistas mugurkauls ir gaļ as gabals), plastmasas trauciņ os naž i netiek nodroš inā ti. Bet visinteresantā kais ir beigā s: pē c ē š anas visus traukus savā c uz paplā tes, aiznes uz tam paredzē to vietu un, UZMANĪ BU, pats kalpu uzraudzī bā izjauc: dakš iņ as un karotes pa labi, lietotas salvetes pa kreisi, un, ja vē lies, droš i vari nomazgā t brokastī s neatļ autos traukus dē ļ tā , ka mati nav sapī ti!!!!!!!!!!!!!!!! ! ! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! ! 2) MODE - viesnī ca pozicionē sevi kā vienu zvaigzni, BET novē roš anas video ir visur. Jautā jums ir kā pē c? Nā k prā tā tikai viena atbilde: "solis pa labi, solis pa kreisi - izpilde uz vietas" (pā rbaudī ts pē c mū su paš u pieredzes), tas ir, nekas nav neiespē jams par tavu naudu, tu samaksā ji par savu atvaļ inā jumu un dzī vo š eit saskaņ ā ar mū su noteikumiem. Lī dz 24.00 ieeja atvē rta, pē c š ī laika ir nepiecieš ams "izlū gties" no "sarga", kas reģ istratū rā atpū š as uz dī vā na. 3) ISTABAS - 4-vietī gas, tas ir, 4 gultas ir saspiestas 2-vietī gā istabā . Garderobē ietilps lī dz diviem. Uz administrā cijas jautā jumu, kur likt lietas un koferus, mums piedā vā ja koferus iznest uz balkona!!!!! ! ! FORŠ I4) INTERNETS visur ir apmaksā ts5) Nevienā istabā nav KONDICIONERI JA GRIBAS IZSPLATĪ T BRĪ VDIENU TAD EJ TUR!!!!!!!!!!!!! ! ! Nekur nebija sliktā k.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар irina-pozdn
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Bē rni š obrī d ir atvaļ inā jumā 1) kondicionieris nestrā dā , gaida meistaru 4 dienas 2) ē diens 4 dienā m nekad nav mainī jies, un viesnī cas mā jaslapā rakstī ts: 4 ē dienreizes dienā - bufetes tipa brokastis, pusdienā s un vakariņ ā s, trī s ē dieni pē c izvē les, pē cpusdienas tē ja. … Tomēr ▾ Bē rni š obrī d ir atvaļ inā jumā
1) kondicionieris nestrā dā , gaida meistaru 4 dienas
2) ē diens 4 dienā m nekad nav mainī jies, un viesnī cas mā jaslapā rakstī ts: 4 ē dienreizes dienā - bufetes tipa brokastis, pusdienā s un vakariņ ā s, trī s ē dieni pē c izvē les, pē cpusdienas tē ja.
Un tā siltā jū ra, saule, diskotē kas kā solī ts lī dz pat vieniem naktī .
аватар artem-2010-01
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Standarta divvietī gs numurs, pietiekami liels, divas kā rtī gas gultas, kas saspiestas kopā , neliels ledusskapis (nedarbojas, kad karte ir izslē gta) un vecs televizors. Dzī voklis vā jš , pat maksimā li. Balkons ir saprā tī ga izmē ra, un tajā ir pā rnē sā jams dvieļ u ž ā vē tā js utt. … Tomēr ▾ Standarta divvietī gs numurs, pietiekami liels, divas kā rtī gas gultas, kas saspiestas kopā , neliels ledusskapis (nedarbojas, kad karte ir izslē gta) un vecs televizors.
Dzī voklis vā jš , pat maksimā li. Balkons ir saprā tī ga izmē ra, un tajā ir pā rnē sā jams dvieļ u ž ā vē tā js utt. Vannasistabā ir vanna (ī stā ! ), ir tvaika nosū cē js, ne pē c nekā kriminā la smakas ; -). Mazgā t bez aizkara ir mazliet neē rti, citā di viss ir pieņ emams. Nekad nav bijuš as problē mas ar ū deni. Nav matu ž ā vē tā ja.
Desmit dienas veļ a tika mainī ta vienu reizi, dvieļ i tika mainī ti 4 reizes (daž reiz pē c mū su pieprasī juma). Noņ emts bez papildu uzgaļ a.
Viss personā ls ir draudzī gs, bet tie, kas jaunā ki par 30, labi nesaprot krievu valodu.
Brokastis – bufete. Skā bš š ķ idrs biezpiens, olu kultenis, desa, siers, sviests, cepta maize, tomā ti, paprika, gurķ i, musli, piens, medus, tē ja, kafija, daž i augļ i. Viss ir ē dams, ir vienmuļ i. Par pusdienā m un vakariņ ā m - atsauksmes nav sliktas, bet pati neesmu mē ģ inā jusi.
Viesnī cas teritorija ir maza. Ir mikroskopisks rotaļ u laukums (pā ris š ū poles un vē l kaut kas). Baseins ir tī rs. Strā dā no 10.00 lī dz 17.00. Galvenā s daļ as izmē rs ir 15x5 metri (ļ oti aptuveni). Ir varde. Sauļ oš anā s krē sli pie baseina ir bez maksas, tač u to nav daudz, ja vē laties, varat sauļ oties netā lu uz zā les.
Viesnī cā ir sava veida spa. Masā ž a nav dā rga, bet ļ oti kvalitatī va. Tikai atpakaļ - 5 seansi par 90 levas. Tajā paš ā SPA ir mikroskopiskā trenaž ieru zā le (5 levas stundā ). Ceturtajā stā vā ir tenisa galds (5 levas stundā ), reģ istratū rā raketes, bet kur stā v, nav reā li spē lē t. Tuvā kais dzī votspē jī gais galda teniss ir apskatā ms viesnī cā Inter.
Reģ istratū rā ir nelieli seifi (12 levas - nedē ļ a). Jums ir atslē ga, un viņ i glabā seifu. Reģ istratū rā ir arī gludeklis (par brī vu! ), Viesnī cā pieejamo gludinā mo dē ļ u esamī ba tiek spī tī gi noliegta.
Animā cijas - nulle (kas no mū su viedokļ a ir pluss). Pa dienu bē rni pretim esoš ajā viesnī cā (Albatross) trokš ņ o. Naktī kluss. Pā ra skaitļ i - uz viesnī cas pagalmu, nepā ra skaitļ i - uz ielu (neesmu pā rliecinā ts, ka tas attiecas uz visiem numuriem).
Viens no diviem liftiem - pastā vī gi nedarbojā s (netraucē ja). Ceturtajā stā vā uz jumta ir bā rs (pie manis reiz strā dā ja), pirmajā stā vā ir galvenais bā rs. Ja nolemjat tur iedzert tē ju, palū dziet, lai no dzesē tā ja izlej ū deni (no kafijas automā ta lien ā rā ī sta soda! ).
Viesnī cā ir labs valū tas maiņ as punkts (mē s tikai to izmantojā m), atvē rts no 10 lī dz 19.
Lī dz pludmalei 300 - 350 metri, pludmales nav. Pludmalē PIRMS astoņ iem no rī ta un PĒ C pieciem - sauļ oties var jebkur, un no 8 lī dz 17 - darbojas maksas zonas (lietussargs 3-4, sauļ oš anā s krē sls 2-3 levas), bet lielā kā daļ a - spiež uz bezmaksas.
Netā lu no viesnī cas ir velosipē du noma - 4-5 levas stundā . Var doties uz Kranevo galu (gar krastu virzienā uz Z. Peskovu) vai uz Albenu (vē lams gar krastu). Ar 3 stundā m pietiek, lai aizbrauktu apskatī t Albenu, atpū stos un atgrieztos. Ja grasā ties braukt pa š oseju – esiet ī paš i uzmanī gs un bez bē rniem. Kustī ba ir ā tra.
Pa ceļ am skaists saulespuķ u lauks (var nobildē t).
VISU Kranevo ciematu var sasniegt ar kā jā m 2 stundu laikā .
Pusdienas diviem 15-20 levas (man patika Niko kafejnī ca tā da paš a nosaukuma viesnī cā ), vakariņ as diviem - apmē ram 30-40 levas (iesaku serbu).
Mē s devā mies vienā ekskursijā : “Kamchia. Langolozas brī numi” (85 levas).
Uz upes mazgā š ana - 30-40 minū tes. Upe ir netī ra un dubļ aina, nav daudz ko redzē t. 30 minū tes - bifeļ u fermā (var nobildē t, turot bifeli aiz raga), galvenais, lai nesanā k nepatikš anā s. Degustā cija "rū guš piens" - 30 minū tes. Viena maza glā zī te un ievā rī jums (garš ī gi, prasī ja vē l divas). 1 stunda - braukš ana pa padomju automobiļ u rū pniecī bu, aizmugurē , pa netī ru mež a ceļ u. Rezultā ts: viss dubļ os kā lietņ i, kas ekstrē mi - neviens nesaprata. Tā lā k pulcē š anā s ar spē lē m. Restorā ns nulles zvaigznes dabā ar pā rtraukumu no pirmā s uz otro 1.5 - 2 stundu laikā . Kā ds vī ns, rakia, ū dens, vē l mazā k ē diena, plus nacionā lā s dejas un dziesmas. Viss ir ļ oti cieš i.
Jā , autobusā praktiski nedarbojā s kondicionieris. Visu š o darbī bu pavadī ja: tante-ceļ vedis un divi humanoī di radī jumi (operatori / izklaidē tā ji).
Lai visiem labas brī vdienas!
аватар Solonovich
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
No viesnī cas priekš rocī bā m varu atzī mē t tikai draudzī go un uzmanī go personā lu. Brokastis vienmuļ as, aukstas, ar nelielu ē dienu izvē li. Viņ i bē rnu pulciņ us apdzī vo ar veseliem autobusiem, š ķ iet, ka tu dzī vo pionieru nometnē . … Tomēr ▾ No viesnī cas priekš rocī bā m varu atzī mē t tikai draudzī go un uzmanī go personā lu.
Brokastis vienmuļ as, aukstas, ar nelielu ē dienu izvē li.
Viņ i bē rnu pulciņ us apdzī vo ar veseliem autobusiem, š ķ iet, ka tu dzī vo pionieru nometnē . Bē rnu pū ļ i vecumā no 10 lī dz 16 gadiem, kuri steidzas pa gaiteņ iem ar kliedzieniem un klabinā š anu. Tos nemitī gi bū vē atdalī š anā s : ))) Ļ oti trokš ņ aini.
Vannas istabā nav fē na, lai gan š ī viesnī ca ir rakstī ta kā.3 * +, bet tas ir kaut kas nedaudz labā ks par 2 *
аватар crea7or
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Tikko ierados, iespaids no viesnī cas labs. Un tagad tas ir nevis 2, bet 3 zvaigznes. Ar izmitinā š anu problē mu nebija. Gandrī z visi runā krieviski (reģ istratū rā noteikti), pā ris cilvē ki no personā la vienkā rš i nerunā ja. Brokastis vienmuļ as, principā diezgan normā li uz 3 zvaigznē m, bet nez kā pē c arbū zi nebija gatavi, lai gan veikalos un stendos arbū zi jau bija ļ oti gatavi. … Tomēr ▾ Tikko ierados, iespaids no viesnī cas labs. Un tagad tas ir nevis 2, bet 3 zvaigznes. Ar izmitinā š anu problē mu nebija. Gandrī z visi runā krieviski (reģ istratū rā noteikti), pā ris cilvē ki no personā la vienkā rš i nerunā ja. Brokastis vienmuļ as, principā diezgan normā li uz 3 zvaigznē m, bet nez kā pē c arbū zi nebija gatavi, lai gan veikalos un stendos arbū zi jau bija ļ oti gatavi. Bija aizdomas, ka vakardienas smalkmaizī tes, bet bū tī bā atkā rtoju viss ir ok. Tā kā gaļ u neē dam, gaļ as ē dienus nevaru novē rtē t : ) un tie ir absolū tais vairā kums. Brokastī s putras nav, labi, ka paņ ē ma bē rnam olu krē ma putru.
Katru dienu iztī rī ju istabu, atstā ju divas levas un nomainī ju veļ u. Baseins ir diezgan pieklā jī gs, lielā kajā daļ ā viesnī cu tas ir manā mi mazā ks. Bijā m paš ā sezonas sā kumā un cilvē ku nebija daudz. Bet kas uzreiz pamanā ms, viesnī cā daudz krievu valodas. Pā ris vā cieš i, vē l nedaudz poļ i, un pā rē jie visi ir krievi un viņ i tikai ieradā s. Pirmajā stā vā ir internets (bezmaksas wifi), no istabas tika noķ erti tikai maksas tī kli (pieejas kartes veikalā.10 dienā m 20 lv).
Viesnī ca atrodas blakus Albatross Hotel (bē rnu nometnei) trokš ņ ainā s diskotē kas lī dz naktij, pulksten 23 tā s protams norimst, bet lī dz tam ir trokš ņ ains, ja neaizver logu. Kad logs ir aizvē rts, ir gandrī z kluss.
Ceļ š uz jū ru tieš ā m ir putekļ ains un nav bruģ ē ts, bet kad izbraucā m no turienes viņ i appludinā ja ā trumvaļ ņ us - brauks mazā k. Vietē jie jaunieš i uz pinkainā m zeķ ē m viņ iem ir kaut kas lī dzī gs mū su zobu bakstā majiem; )
Pludmale, kas atrodas tieš i pie ceļ a, tieš ā m ir dā rgā ka par pā rē jā m, un ir tendence ņ emt naudu par vietu (nevis, piemē ram, lietussargu). Vai nu jā iet 100m pa kreisi (aiz upes) bū s 3lv lietussargs un 3lv klā ja krē sls, vai 200 metri pa labi, tas vispā r ir bez maksas, lietussargs maksā s 6 lv, š ķ iet, tieš i pa ceļ am uz pludmali. Tā pat kā du 1km pa kreisi ir mež onī ga nū distu pludmale, kurā pā rsvarā sauļ ojas vecvecā ki ; -)
Pa ceļ am netā lu no pludmales var aiziet lī dz Albenai, tač u tur nav daudz ko darī t, visi suvenī ri, produkti ir dā rgā ki nekā Kraņ evā , izņ emot bē rnu izklaidē š anu atrakcijā s - to ir manā mi vairā k.
Pusdienojā m Izvorā , Bolgarkā un Margaritā . Izvorā ir labs, bet dā rgs un lejā smird pē c bruņ urupuč iem (smird, ja godī gi). Dzirnaviņ ā s pretī Izvorai tie paš i ē dieni ir 2x lē tā ki, lai gan ē dienā atš ķ irī bas nemanī jā m (ņ emot vē rā mū su vē lmes), tač u ē dienkarte ir manā mi nabadzī gā ka. Turklā t izvorā viņ i manā mi sarauc pieri, kad atstā j mazu dzeramnaudu. Un bulgā ru valodā , gluž i pretē ji, es gribu atstā t pā ris lauvas kalpoš anai, jo cilvē ki ir ļ oti jauki. Restorā ns viesnī cā Margarita izrā dī jā s ideā ls variants (500 metri uz jū ru no Izvoras / bulgā ru valoda). Plaš a ē dienkarte, labas cenas un ī paš i patī kami viesnī cas ī paš nieki Margarita un viņ as vī rs. Mums arī patika viņ u viesnī ca ; ) Varu teikt arī par Ajax restorā nu (galvenajā ielā ), kur tā ds briest onkulis nepā rtraukti rej, tā pē c divi draugi (satikā s kū rortā ) teica, ka tur viss ir pā rcepts - es tač u pats to nepā rbaudu.
Piebildī š u arī tad, kad dosieties izvē lē ties suvenī rus - nesteidzieties! Centi tur ir vairā k nekā tuvā k pludmalei vai vispā r nejauš i noteikti; ) Ir vē rts iet tā lā k un salī dzinā t, piemē ram, confiture (rož u ievā rī jums) lielveikalā apmē ram pretī izvorai izrā dī jā s 2.4 levas, nevis 3.5 levs vienī gajā bodē kur tirgo uz galvenā s ielas. Š is lielveikals vispā r ir lē tā kais Kranevo - tur ir zaga krē mi un viss pā rē jais lē tā ks par citiem.
Zelta smiltī s ir akvaparks, diezgan pieklā jī gs, no Kraņ evo 30lv ar taksi (turp un atpakaļ ) jā brauc apmē ram 15 minū tes. Labā k uz turieni nebraukt visu dienu - laiks paies ā tri; )
Un vairā k ekskursiju no biroja parasti ir dā rgā kas nekā doties uz turieni ar taksometru, neskatoties uz to, ka ierodoties ar taksometru var vienoties vismaz uz visu dienu. Tā nu devā mies uz Nesebā ru - izrā dī jā s, ka ar 4 ar pusi stundā m ir par maz; ) Neaizmirstiet kaulē ties ar taksistiem - no sā kotnē jā s cenas 180 Ls viegli nokritā m lī dz 150 Ls, bet varē ja bū t mazā k. Auto noma no 60 ls lī dz 100 ls diennaktī (pirmajā pinkains izlaiduma gads, pē dē jā ford fiesta 2009), lielā kajai daļ ai ir nepiecieš ama 3 gadu pieredze (š eit man bija bummer). Benzī ns 2ls litrā (1 eiro). Ceļ i labi (tie pie jū ras).
Ī sā k sakot patika, labi atpū tā mies, galvenais neaizmirst pirmajā s dienā s iesmē rē t saules aizsargkrē mu, citā di apdegsi kā mē s; )
Бассейн Отель Отель-Ресторан Маргарита Вид на главную улицу Дорога от меря до отеля
аватар Allachirkova
Atpū tos ar dē lu. Pā rē jais nebija slikts, gaidī ju labā ku. Viesnī ca ļ oti patika. Apkalpojoš ais personā ls visaugstā kajā lī menī . Ja gribi apskatī t Bulgā riju vajag ī rē t auto; tas vienkā rš i super. par pieņ emamu naudu sasniedza Varnu un tur bez problē mā m paņ ē ma biļ etes. … Tomēr ▾ Atpū tos ar dē lu. Pā rē jais nebija slikts, gaidī ju labā ku. Viesnī ca ļ oti patika. Apkalpojoš ais personā ls visaugstā kajā lī menī . Ja gribi apskatī t Bulgā riju vajag ī rē t auto; tas vienkā rš i super. par pieņ emamu naudu sasniedza Varnu un tur bez problē mā m paņ ē ma biļ etes. Atbraucot no Sofijas, viss tas pats, Slaviks mū s sagaidī ja un atveda uz viesnī cu. Nesseber, Zelta smiltis, Burgasa, Saulainais krasts /tur ir ļ oti forš i /, rī tausma tika sagaidī ta Kaliakras ragā . Bet atcerieties, ka atvaļ inā jumā kompā nija ir svarī ga.
Parādīt vairāk »


iemiesojums rolik
Man nav daudz naudas, lai dotos uz Bulgāriju, cik aptuveni maksās ekskursijas?
12 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 8 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель в Кранево реконструирован в 2010 году. Находится посреди частного парка в 350 метрах от центра города. Представляет собой трехэтажное здание.

Atrašanās vieta Отель находится в 3 км от Албены и в 7 км от Золотых Песков. Расстояние до аэропорта Варны не превышает 35 км.
Pludmales apraksts В 200 метрах от пляжа.
  • 2. rinda
Viesnīcā
  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
Bērniem
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
Izklaide un sports Игровая комната, ночной клуб.
  • biljards
  • galda teniss
  • sporta zāle
  • disko klubs
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 169 номеров.

  • vanna/duša
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese Kranevo, Fregata str. 2
Tālruņi: +359 52 6477 37
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.