Alexandra Palace 3*– Atsauksmes

8
Novērtējums 8.010
№3 viesnīcas reitingā Kranevo
8.4 Numurs
8.3 apkalpošana
8.5 Tīrība
8.4 Uzturs
7.1 Infrastruktūra
Viesnīca tika uzcelta 2005. gadā un sastāv no divām 4 stāvu ēkām. Atrodas kūrorta ciematā Kranevo, 300 metru attālumā no pludmales. Mājīga moderna viesnīca. Piemērots relaksējošām ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар taras.b79
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ajā viesnī cā bijā m pirmo reizi - man ļ oti patika! Ieradā mies reģ istrē ties vē lu 23:30, reģ istratū rā bija draudzī ga administratore, aizveda uz istabu, kas bija daudz lielā ka nekā rezervē jā m, uzreiz iepatikā s jaunā viesnī ca, remonts, mē beles, tehnika, tī rī ba, balkons, lifts . … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā bijā m pirmo reizi - man ļ oti patika!
Ieradā mies reģ istrē ties vē lu 23:30, reģ istratū rā bija draudzī ga administratore, aizveda uz istabu, kas bija daudz lielā ka nekā rezervē jā m, uzreiz iepatikā s jaunā viesnī ca, remonts, mē beles, tehnika, tī rī ba, balkons, lifts . Nā kamajā rī tā brokastī jā m viesnī cā , zviedru galds - ļ oti garš ī gi un diezgan daudzveidī gi, 10 levas no cilvē ka, nolē ma maksā t par brokastī m par visā m dienā m. Viesnī cā ir arī divi labi peldbaseini – ū dens tī rs un silts. Istabu tī rī ja katru dienu un mainī ja dvieļ us, gultas veļ u ik pē c trim dienā m, wi-fi ir normā ls - pietiek, lai piezvanī tu uz viber. Lī dz jū rai 5-8 minū tes Pludmalē sauļ oš anā s krē sli un saulessargi ir maksas, bet var ierasties ar savu brī vu, pietiekami daudz vietas, pludmale tī ra, jū ra sekla (labi ar bē rniem). Netā lu no viesnī cas ir daudz restorā nu, kur var paē st garš ī gi, ne pā rā k nož ē lojami, bet mē s bijā m apmierinā ti. Lē ti - diviem var labi paē st par 20-25 levā m bez alkohola.
аватар kiradolly2008
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Jū lijā atpū tā mies Belle View 2. Š eit ir ē rti - ideā li piemē rots lē tā m un relaksē još ā m brī vdienā m. Lielisks reģ istratū ras personā ls. Mums bija istaba 5 stā vā . Tieš i 5m labā kie balkoni ir mā jī gi, un kaimiņ us neredz. … Tomēr ▾ Jū lijā atpū tā mies Belle View 2. Š eit ir ē rti - ideā li piemē rots lē tā m un relaksē još ā m brī vdienā m. Lielisks reģ istratū ras personā ls.
Mums bija istaba 5 stā vā . Tieš i 5m labā kie balkoni ir mā jī gi, un kaimiņ us neredz. Pati telpa ir plaš a un gaiš a. Mums bija 2 gultas: divguļ amā gulta un vienguļ amā gulta, mini ledusskapis, televizors, drē bju skapja vietā - koka plaukts ar pakaramiem (starp citu, ē rti), galds, krē sls, naktsgaldiņ i, vispā r , viss, kas nepiecieš ams dzī vei. Uz balkona - plastmasas krē sli un galds, ž ā vē tā js. Ļ oti ē rti matrač i, lieliska veļ a, kvalitatī vi dvieļ i.
Tī rī ja katru dienu, pē cpusdienā , kad devā mies uz pludmali. Dvieļ i mainī ti katru dienu. Ziepes un ž elejas tiek piegā dā tas dā sni, mums ir kolekcija) Gultas veļ a tiek mainī ta ik pē c 3 dienā m.
Ē diens viesnī cā . Paņ ē mā m tikai brokastis. Zemā k jau rakstī jā m par brokastī m, patieš ā m ē dienu izvē le ir laba, pat tiem, kas ievē ro diē tu. Jū lijā katru rī tu mū s vienkā rš i apbē ra ar arbū ziem un melonē m : ) No augļ iem bija arī persiki, aprikozes, plū mes. Ļ oti garš ī ga tomā tu lieta ar olī vā m, tā da kā bieza mē rce! Nez kā pē c stā vē ju uz galda ar desertiem : ) Tē ju un kafiju neiesaku ņ emt, tie ir briesmī gi : (
Baseinā nepeldē jā mies, tur pā rsvarā peldas bē rni. Viesnī cā ir laba trenaž ieru zā le.
Viesnī ca atrodas blakus galvenajai ielai, bet nav absolū ti nekā da trokš ņ a. Lī dz jū rai apmē ram 10 minū tes ar kā jā m vrakā .
Mī nusi: duš ā nebija aizkaru; gaisa kondicionē tā ja temperatū ru nevar regulē t; pretī ga tē ja un kafija brokastī s. Saldē tava ir ļ oti vā ja, ledus veidnē sasala.
Secinā jums: ē rta viesnī ca par saprā tī gu cenu.
Кондиционер (работал хорошо)
аватар vkontakte.bas
Ī sā k sakot: š is atvaļ inā jums tika plā nots kā ekonomisks, tā pē c sā kotnē ji tas paredzē ja daž us kompromisus. Par š o naudu - normas. Tika iztē rē ti 390 eiro par ceļ u + viesnī ca + vī zas (visi diviem, pē c kursa 16. … Tomēr ▾ Ī sā k sakot: š is atvaļ inā jums tika plā nots kā ekonomisks, tā pē c sā kotnē ji tas paredzē ja daž us kompromisus. Par š o naudu - normas.
Tika iztē rē ti 390 eiro par ceļ u + viesnī ca + vī zas (visi diviem, pē c kursa 16.15 = apmē ram 6500 UAH), 200 dolā ri + apmē ram 1000 UAH. (no kartes) vietā .
Kranevo
Gaidī ts vairā k. Daž ā di cilvē ki dodas atvaļ inā jumā daž ā du lietu dē ļ (paē st, pabū t, iedzert kompā nijā utt. ). Es dodos uz tieš o jū ru. Kranevo tas nav ļ oti - ā rkā rtī gi sekls (t. i. 50 m no krasta lī dz kaklam, tad nedaudz virs galvas, tad spļ ā viens lī dz viduklim - tā lā k netiku) un smilš aina. Mazā kais traucē klis un ū dens ir dubļ ains. Vispā r nav kur nirt. Neviena akmens (es nerunā ju par grotā m utt. ). Garlaicī gi!
Pati Kranevo ir mazs ciemats. Kur paē st, bet pretenciozos restorā nus nemanī ja. Rezultā tā pieskatī jā m vienu kafejnī cu tieš i krastā un ē dā m pā rsvarā tur. Bulgā ri patī kami, pieklā jī gi, kopumā atmosfē ra pozitī va un nepiespiesta. Vispā r - ģ imenē m ar bē rniem normas, tiem, kam patī k peldē t un nirt - ne pā rā k.
Bellevue Hotel 3*
Laba vidē jā s klases viesnī ca. Tī rs, wi-fi darbojā s (daž kā rt pazuda), brokastis bija normā las (bet bez kulinā rijas š edevriem), vienmē r bija karsts ū dens.
No jū ras godī gas nesteidzī gas minū tes 7-10 pa taku bez nogā zē m. Starp viesnī cā m un pludmali - pusmež onī gu "bū diņ u" josla (brī nos, kā tas vispā r iespē jams kū rortpilsē tā - neapbū vē ta josla 100 metrus no jū ras).
Viesnī cā bija pā ris nepatī kami brī ž i. Vispirms viņ i mū s ievietoja istabā , kas bija ļ oti dū makaina. Jautā ju apkopē jā m, viņ i uzreiz pateica, ka pirms mums dzī vojis elliš ķ ī gs smē ķ ē tā js un pū š tieš i istabā . Aizgā ju runā t uz reģ istratū ru, prasī ju nomainī t. Viņ i to apzinā jā s (tas ir, visi darbinieki zinā ja, ka istabā ir "smirdoš s"), bet viņ i teica, ka nav nevienas telpas. Viņ š sā ka strī dē ties – vakarā daž i cilvē ki izgā ja no viesnī cas, bet no augstā kas klases istabiņ as. Viņ š pieprasī ja pā rcelties (protams, bez papildu samaksas) - viņ i negribē ja. Es rakstī ju tū risma aģ entū rai Kijevā (nā c ar mums). Pē c stundas vai divā m piezvanī ja viesnī cas gids (istabiņ ā ! ) un teica, ka tagad atrisinā s mū su problē mu. Es atkal devos lejā uz reģ istratū ru, varē ju runā t ar viesnī cas administratoru - viņ i solī ja pā rcelties uz taku. dienā (ko viņ i darī ja). Pē c tam pā rē jais bija kā pulkstenis. Es saprotu, ka tas drī zā k ir nepā rvaramas varas gadī jums un tam nevajadzē tu ietekmē t viesnī cas novē rtē jumu, tač u ir aizskaroš s fakts, ka VISI darbinieki zinā ja par problē mu, bet mē s tik un tā tikā m iekā rtoti š ajā numurā - kā bū tu, ja š ie cilvē ki to darī s. neesiet saš utuš i.
Otrais mirklis ar viesnī cu.
Tī rī š ana sā kas pulksten 8:00. Tas nozī mē , ka apkopē jas skaļ i ripina savus ratus pa akmens grī du klā to koridoru un pulksten 8:20 sā k sū kties aiz sienas. Ja nepaspē si uzlikt zī mi “Netraucē t”, pē c 10 minū tē m viņ i ielauzī sies arī tavā istabā : ) Rezultā tā iemā cī jā mies vakarā izlikt zī mi un visas apkopē jas svinī gi gaidī ja, kad izejam no istabas 9:30-10:30.
Treš ais brī dis
Ļ oti slikta skaņ as izolā cija. Ja jums nepaveicas ar kaimiņ iem (mums paveicā s), jū s visu nakti klausī sities ahh-nopū tā s, krā kš anā , klepoš anā vai gejā .
Kopumā iespaids bija pozitī vs, minimā lā s prasī bas "tī rs, karsts ū dens, netā lu no jū ras" par minimā lo naudu ir izstrā dā tas 100%.
Esmu pā rliecinā ts, ka par TĀ DU naudu TĀ Krimā mē s savā dzī vē nebū tu atpū tuš ies.
Runā jot par globā lā m brī vdienā m Bulgā rijā , ietaupī juš i 200-300 eiro lidojumā , katru dienu braucam ar autobusu katrā virzienā . Tas ir grū ti, bet ne letā li. Tač u ar lidojumu bū tu sanā cis 600-700 eiro, un par š o naudu pirms gada atpū tā mies Melnkalnē un pā rē jais bija nesalī dzinā mi labā ks.
Tā pē c, ja vē laties ietaupī t naudu, brauciet ar autobusu uz Bulgā riju. Ja vē laties lidot - lidojiet uz Melnkalni.
аватар ecaterina
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pirmo reizi bija Bulgā rijā...Apbrī nojami laipni un izpalī dzī gi cilvē ki. . . Jutos ļ oti ē rti un kā mā jā s – Ukrainā...Visas 12 dienas paskrē ja ļ oti ā tri, negribē jā s doties prom. Un tagad par Bellevue Hotel. Viesnī ca ir ļ oti tī ra un ē rta, atbilst ē ģ iptietim (Ē ģ iptē bija 4 reizes). … Tomēr ▾ Pirmo reizi bija Bulgā rijā...Apbrī nojami laipni un izpalī dzī gi cilvē ki. . . Jutos ļ oti ē rti un kā mā jā s – Ukrainā...Visas 12 dienas paskrē ja ļ oti ā tri, negribē jā s doties prom. Un tagad par Bellevue Hotel. Viesnī ca ir ļ oti tī ra un ē rta, atbilst ē ģ iptietim (Ē ģ iptē bija 4 reizes). Apkalpojoš ais personā ls vienmē r sagaidī s jū s ar smaidu un atbildē s uz visiem jū su jautā jumiem. Istabā viss kā Ē ģ iptē - 2 gultas, galds, TV (3 krievu kanā li), galdiņ ā iebū vē ts mini ledusskapis, naktsskapī š i, skapis, skapis apaviem. . . Aizkari - ž alū zijas. . ļ oti ē rti. Dvieļ i tika mainī ti katru dienu, ziepes tika papildinā tas katru dienu, tī rī š ana bija mitra katru dienu, gultas veļ a tika mainī ta č etras reizes 12 dienā s. Gultas veļ a ir tī ra un pā rsteidzoš as kvalitā tes. Grī das - flī zes. Balkonā ir galds un 2 krē sli. Jā , duš a vannas istabā nav ī paš i ē rta, nav iespē jams nomazgā ties bez š ļ akatā m. . . Viesnī cas teritorija tī ra, kopta, skaists baseins ar mē rķ i. fona apgaismojums. . . Baseins tika tī rī ts katru rī tu. Viesnī cā ir daudz bē rnu. Atpū š as galvenokā rt ģ imenes ar bē rniem. Animā cija - nē (tas, protams, ir mī nuss) Nav rotaļ u laukuma, ar bē rniem nav ko darī t (tas arī ir mī nuss). Tagad ē diens. Es ē du tikai brokastis, un visi š ajā viesnī cā ē da tikai brokastis. Viss svaigs, garš ī gs (zviedru galds) - tradicionā lā s desiņ as (vā rī tas, ceptas), bā rbekjū desiņ as, picas, olas daž ā dos veidos - ceptas olas, olu kultenis, olu pankū kas, speķ is 2 veidi, daž ā di siera kastroļ i, kā rtainā s konditorejas izstrā dā jumi ar sieru (garš ī gi) ) , tomā ti, gurķ i, salā ti, 3 veidu desu grieš ana, feta, siers un citi sieri. . . Obligā ti - olī vas, musli. . . No saldumiem: krausā ni, (man tie vienkā rš i negarš o, tā pē c neē du. ), mafini, kū kas, cepumi....Bet izvē les ir maz. . . Augļ i jū nijā - ļ oti garš ī gi ķ irš i, persiki, aprikozes, nekā cita nebija. Bet visa bija pā rpilnī bā , ja beidzā s, uzreiz atnesa. . . Ja vē laties, varat to ņ emt lī dzi. . . neviens neko. . . Tē ja un kafija nav tē ja vai kafija. . . nedzē ra. . . Ņ em lī dzi tē jkannu, tā noderē s. Ja esat aizmirsis, varat tur iegā dā ties tā lā lielveikalā...Tagad par Kranevo. . . Mazs ciematiņ š ar daž ā diem veikaliem, lē tiem suvenī riem un daž ā dā m kafejnī cā m. Mē s gā jā m vakariņ ot uz Bulgā riju, Izvoru, uz ielā m kafejnī cā s. . . Un kā ds saldē jums!! ! Brī nums par 1.39 levā m (7.50 grivnā m) Jū nijā bija 1 eiro-1.95lev. Pludmale ir tī ra, kur paš valdī bas, un tad....kā mums Krimā . Lietussargi - 3 levas, sauļ oš anā s krē sli - 6 levas. . . Nav lē ts. . . Viesnī ca ir bezmaksas. Braucā m ekskursijā s, ar Ņ inu (telefonā pie viesnī cas) 2x lē tā k. No viesnī cas lī dz pludmalei - 5 min. Es rakstu tik detalizē ti, jo pē dē jā atsauksme par š o viesnī cu bija pirms 2 gadiem. . . Un es gribē ju uzzinā t vairā k, kad eju. Neesiet slinki, rakstiet. . . Varbū t kā dam noderē s. . .
...территория отеля... ..территория отеля... ..и это наш завтрак.. ...это порция салата в ,,Болгарке,, ..от.Бельвью...со стороны пляжа... ...наш завтрак...
аватар marygina_manakova500
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Labos laikapstā kļ os atpū tos. Tas ir liels pluss. Es ieņ ē mu istabu pirmajā stā vā . Logi un balkons tieš i uz kaimiņ u viesnī cu (trī s metru josla). Visur dzirdama mū zika un dziedā š ana no restorā niem. Bet tas mani netraucē ja. … Tomēr ▾ Labos laikapstā kļ os atpū tos. Tas ir liels pluss. Es ieņ ē mu istabu pirmajā stā vā . Logi un balkons tieš i uz kaimiņ u viesnī cu (trī s metru josla). Visur dzirdama mū zika un dziedā š ana no restorā niem. Bet tas mani netraucē ja. klusums iestā jā s laikā . Bet nemitī gā visu nakti ņ urdē ja kaut kā ds motors (varbū t veļ as mazgā tavā ). Viesnī ca tī ra. baseins labs. ē diens garš ī gs un pietiekoš i. Apkalpoš ana mierī ga. apkā rtne ir ļ oti skaista (ī paš i rozes) Paldies par patī kamo uzturē š anos.
аватар ERIK9
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ovasar atpū tā mies veselu mē nesi. Pirms tam trī s gadus pē c kā rtas braucā m uz to paš u Kranevo, bet uz Vedren Hotel. Š oreiz nolē mā m mainī t viesnī cu, jo bijā m noguruš i no pū ļ a. Belvjū nav daudz cilvē ku, un lī menis bū s augstā ks. … Tomēr ▾ Š ovasar atpū tā mies veselu mē nesi. Pirms tam trī s gadus pē c kā rtas braucā m uz to paš u Kranevo, bet uz Vedren Hotel. Š oreiz nolē mā m mainī t viesnī cu, jo bijā m noguruš i no pū ļ a. Belvjū nav daudz cilvē ku, un lī menis bū s augstā ks. Paņ ē mā m tikai brokastis, jo ir daudz vietu, kur var pusdienot. Pē c daudzā m "pā rbaudes vakariņ ā m" izvē lē jā mies "bulgā ru". Runā jot par cenas un kvalitā tes attiecī bu, iespē jams, ir vislabā kā . Vakariņ as trim vidē ji maksā.10-12 eiro. Ī paš s paldies Danielai par draudzī gumu. Kopumā viss ir kā rtī bā , protams, š ī s nav Golden Sands vai kaut kas tamlī dzī gs, bet, ja gribas vienkā rš i mieru, tad Bellevue ir tā lieta!
аватар kallikanzaros
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Kopumā pā rē jais man patika. Runā jot par viesnī cu, tā ir diezgan ē rta, netā lu no jū ras, min 5 pē riens. bet kranevo tas ir tuvu. ļ oti labi paē duš i pē c bufetes principa, viņ iem nebija laika papallē t nedē ļ u. … Tomēr ▾ Kopumā pā rē jais man patika. Runā jot par viesnī cu, tā ir diezgan ē rta, netā lu no jū ras, min 5 pē riens. bet kranevo tas ir tuvu. ļ oti labi paē duš i pē c bufetes principa, viņ iem nebija laika papallē t nedē ļ u. lai gan labā k ir ņ emt tikai brokastis iekļ autas - Kranevo ir kur paē st par saprā tī gu cenu.
Ļ oti patika ekskursijas uz jahtas un Balč ikā . Naudu labā k ņ emt lī dzi uz kartes - ir kur to samainī t. lai gan eiro ir labi uztverts. lidostā vispā r labā k nemainī t, labā k paš ā Kraņ evā . Starp citu, 1 eiro - 1.95 levas pē c oficiā lā Bulgā rijas kursa, Kraņ evā tie mainī jā s uz 1.9. kā mē s sapratā m, 1 leva - 20-22 rubļ i.
ļ oti viltī ga lieta ir alus pā rdoš ana - tu redzi vienu cenu, bet viņ i pā rdod par vairā k, jo pudele (glā ze) maksā nedaudz. Saka, ka tad tu atved un atdod naudu. bet, ja plā no š ī s pudeles atdot, pē rkot paņ em č eku, citā di pā rdevē js tā s vē lā k neatpazī s par savā m.
ir viena brī niš ķ ī ga vieta, kur viņ i pā rdod vī nu (un daudzas citas lietas) par vairumtirdzniecī bas cenā m. tas atrodas aiz top tirgus, kurš atnā ks, uzzinā s kas tas ir. garš ī gs vī ns - plū mju (2.95 levas), baltā varna - apmē ram tā .
pludmale lieliska, smilš aina. situā cija ir tā da, ka pē c likuma jū s nevarat ņ emt lietussargu vai sauļ oš anā s krē slu. teorē tiski var atrast vietu pirmajā pludmales lī nijā bez lietussarga un tur apgulties. tomē r reā li pie tevis var nā kt spē cī gi puiš i un lū gt atkā pties uz brī vo zonu - 5. lī niju. saskaņ ā ar likumu viņ iem nav tiesī bu to darī t; principā viņ i var vē rsties pie jums tikai tad, ja izmantojat tikai vienu no iepriekš minē tajiem. Tomē r ir sava mafija un neko pierā dī t nedarbosies. Lai gan 5. lī nijai var nopirkt pludmales lietussargu par 10 levā m, jo ​ ​ ī rē t to paš u dienā pludmalē ir 5 levas.
Daudz augļ u un jū ras velš u. garš ī ga pica.
ja ir iecere doties uz zelta smiltī m, tad optimā li ir braukt ar mikroautobusu (2 levas). zelta izklaidei ir daudz vairā k. bet atgriezties ir grū tā k. situā cija ir sekojoš a - pē c 22.00 taksisti ieslē dz letes, kas ļ oti dedzī gi griež as. ī si sakot, saņ ē mā m 30 levas.
Rezultā tā atvaļ inā jums Kranevo ir labs gan miesā , gan dvē selē par saprā tī gu naudu (brauciens trim uz 7 naktī m bija 4.000 r)
аватар msarser
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ir maza, tikai 50 numuriņ i. Ē dinā š ana - HB (zviedru galds). Brokastis ir vienmuļ as (kā gandrī z visur Bulgā rijā ), bet vakariņ as bija mazā k paredzamas un iepriecinā ja ar pā rpilnī bu. Ļ oti tī ra viesnī ca ar hidraulisko liftu, kondicionieris visā s istabā s, bezmaksas wi-fi internets, kristā la ū dens baseinā , veļ a tika mainī ta bez atgā dinā jumiem katru otro dienu, un slapjos dvieļ us momentā nomainī ja pret sausiem. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir maza, tikai 50 numuriņ i. Ē dinā š ana - HB (zviedru galds). Brokastis ir vienmuļ as (kā gandrī z visur Bulgā rijā ), bet vakariņ as bija mazā k paredzamas un iepriecinā ja ar pā rpilnī bu. Ļ oti tī ra viesnī ca ar hidraulisko liftu, kondicionieris visā s istabā s, bezmaksas wi-fi internets, kristā la ū dens baseinā , veļ a tika mainī ta bez atgā dinā jumiem katru otro dienu, un slapjos dvieļ us momentā nomainī ja pret sausiem. Neviens viesnī cas darbinieks visu 18 dienu laikā pat neminē ja dzeramnaudu. Tuvumā nebija nevienas vē lā s nakts diskotē kas, nekā das mū zikas kakofonijas no ielas. Pludmale ir gara un plata, brī vajā zonā vienmē r ir kur nolikt lietussargu. Netā lu no Albenas varat uz to staigā t. Uz Varnu braucā m ar mikroautobusu un pā ris reizes ī rē jā m auto uz dienu (30 eiro + benzī ns) braucieniem gar krastu. Rezultā tā mē s apmeklē jā m daudzus apskates objektus un kū rortus no Kaliakras lī dz Burgasai. Par smieklī gajā m pā rtikas cenā m kafejnī cā s un milzī gajā m porcijā m te jau ir rakstī ts, neatkā rtoš os. Atzī mē š u tikai noteiktu "vairumtirdzniecī bas" veikalu netā lu no "top tirgus", kur pā rtiku un dzē rienus var iegā dā ties par 30 procentiem zemā k nekā citviet. Kam tas interesē - rakstiet, es jums pastā stī š u, kā to atrast. Kopumā ļ oti iesaku Bellevue Hotel ģ imenē m ar bē rniem.


iemiesojums ledygaga
mans topošais vīrs un es vēlētos parakstīties Bulgārijā. kas tam vajadzīgs? pastāsti kas zina.
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
iemiesojums ecaterina
Pirmo reizi braucu uz Bulgāriju ... gribu apmeklēt interesantas vietas ... kur šodien var nopirkt biļetes uz ekskursijām, kādas vēl interesantas vietas varat ieteikt ... un kas bija Bell View Hotel . .. raksti...
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель построен в 2005 году, состоит из двух 4-этажных зданий. Расположен в курортном поселке Кранево, в 300 метрах от пляжа. Уютный современный отель. Подходит для спокойного семейного отдыха.

Atrašanās vieta Отель находится в 5 минутах езды от заповедника Балтата, в 3 км от курорта Албена, в 10 км от курорта Золотые пески и в 25 км от города Варна. Расстояние до аэропорта Варна — 28 км.
Pludmales apraksts 300 м до пляжа.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, факс/ксерокопирование, ежедневная уборка номера, room service, услуги по глажке одежды (платно), Wi-Fi в общественных местах (бесплатно), диетическое меню (по запросу), ресторан болгарской и европейской кухни, лобби-бар, 1 открытый бассейн, зонтики и шезлонги у бассейна — бесплатно.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
Bērniem Детская секция в основном бассейне и игровая комната (в соседнем отеле Belle View 2), игровая комната.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports Тренажерный зал в отеле Belle View-2, шахматы (платно).
  • sporta zāle  FREE 
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 51 номер: 48 Standard room, 3 Apartment.

  • vanna/duša
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese ул. Бриз 3, 9649 Кранево, муниципалитет Балчик, Болгария
Tālruņi: Моб.тел.: +359 889 305 737, +359 887 316 669
Tīmekļa vietne: Alexandra Palace
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.