Komforts, tīrība, lieliskas brokastis

Rakstīts: 28 jūlijā 2016
Ceļošanas laiks: 17 — 23 jūlijā 2016
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 8.0
Jū lijā atpū tā mies Belle View 2. Š eit ir ē rti - ideā li piemē rots lē tā m un relaksē još ā m brī vdienā m. Lielisks reģ istratū ras personā ls.
Mums bija istaba 5 stā vā . Tieš i 5m labā kie balkoni ir mā jī gi, un kaimiņ us neredz. Pati telpa ir plaš a un gaiš a. Mums bija 2 gultas: divguļ amā gulta un vienguļ amā gulta, mini ledusskapis, televizors, drē bju skapja vietā - koka plaukts ar pakaramiem (starp citu, ē rti), galds, krē sls, naktsgaldiņ i, vispā r , viss, kas nepiecieš ams dzī vei. Uz balkona - plastmasas krē sli un galds, ž ā vē tā js. Ļ oti ē rti matrač i, lieliska veļ a, kvalitatī vi dvieļ i.
Tī rī ja katru dienu, pē cpusdienā , kad devā mies uz pludmali. Dvieļ i mainī ti katru dienu. Ziepes un ž elejas tiek piegā dā tas dā sni, mums ir kolekcija) Gultas veļ a tiek mainī ta ik pē c 3 dienā m.

Ē diens viesnī cā . Paņ ē mā m tikai brokastis. Zemā k jau rakstī jā m par brokastī m, patieš ā m ē dienu izvē le ir laba, pat tiem, kas ievē ro diē tu. Jū lijā katru rī tu mū s vienkā rš i apbē ra ar arbū ziem un melonē m : ) No augļ iem bija arī persiki, aprikozes, plū mes. Ļ oti garš ī ga tomā tu lieta ar olī vā m, tā da kā bieza mē rce! Nez kā pē c stā vē ju uz galda ar desertiem : ) Tē ju un kafiju neiesaku ņ emt, tie ir briesmī gi : (
Baseinā nepeldē jā mies, tur pā rsvarā peldas bē rni. Viesnī cā ir laba trenaž ieru zā le.
Viesnī ca atrodas blakus galvenajai ielai, bet nav absolū ti nekā da trokš ņ a. Lī dz jū rai apmē ram 10 minū tes ar kā jā m vrakā .
Mī nusi: duš ā nebija aizkaru; gaisa kondicionē tā ja temperatū ru nevar regulē t; pretī ga tē ja un kafija brokastī s. Saldē tava ir ļ oti vā ja, ledus veidnē sasala.
Secinā jums: ē rta viesnī ca par saprā tī gu cenu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu