Jautājums par viesnīca Alexandra Palace 3*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
8 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Ekskursijas»
ekskursijas Bulgārijā
Pirmo reizi braucu uz Bulgāriju ... gribu apmeklēt interesantas vietas ... kur šodien var nopirkt biļetes uz ekskursijām, kādas vēl interesantas vietas varat ieteikt ... un kas bija Bell View Hotel . .. raksti...
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
4 abonents  • prasīja 2013-05-0911 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  5
аватар olga17477
Par Kranevo neko nevaru pateikt, bet no ekskursijām mums visvairāk patika “Balčiks - Kaliakra”, taču kopumā ir daudz interesantu ekskursiju. Man patika arī Shipka un Aladža un akmens mežs, es neatceros precīzu šo ekskursiju nosaukumu. Daudz kas ir atkarīgs no gida. Ar mums Balčikā un akmeņu mežā bija brīnišķīga gide Jeļena, liels paldies viņai! Ekskursijas iegādājāmies no mūsu tūroperatora, taču var iegādāties arī pilsētā. Visiem tūroperatoriem cenas ir atšķirīgas, un ar pilsētas aģentūrām var būt liela cenu atšķirība!
аватар irina_1901
Man rokās ir reklāmas buklets TRAVEL plus. Manuprāt, pagājušajā vasarā es to iegādājos Kranevo (es tikko apmeklēju 3 kūrortus, tāpēc es varētu kļūdīties, bet tas ir maz ticams). Šī aģentūra atrodas netālu no Bolgarkas restorāna, domāju, ka tieši šeit paēdīsiet - lēti, garšīgi un ātri, netālu no Bellevue. Šeit ir ekskursijas: Šumena - Dzītie akmeņi (mums patika) - 40 lev, Lauks un cilvēki ar pusdienām - 59 lev, Veliko Tarnovo - 70 lev, Varna - 20 lev, Jeep safari - 55 lev, Jahtas pikniks ar pusdienām - 82 leva, bulgāru nakts (saukta arī par bulgāru ciematu - vakars ar vakariņām ar tautas programmu un dejām uz oglēm) - 59 lev. 1 eiro - 1,95 lev. Viņi nebija Belajā, bet bija tuvumā: Margarita, Padas, Vedren. Ja jums ir kādi jautājumi par Kranevo, jautājiet.
аватар audrey_11
Man arī liekas, ka vislabāk pirkt pie sava tūroperatora, un ekskursiju ziņā visinteresantākā ir Nesebāra, bet vispār Boltariā ir ļoti interesantas vietas, pēc nedēļas jau visus neapbrauksi - Veliko Tarnovo, Pobitye stones utt.
аватар irina_1901
Un noteikti jābrauc uz Balčiku. No Kranevo tas ir lēti (gandrīz netālu), bet interesanti. Tas ir labāk ar ekskursiju, nevis ar savu.
аватар ecaterina
Milzīgs PALDIES visiem... Domāju, ka noteikti apmeklēšu vietas pēc jūsu ieteikumiem... Braucu ar autobusu... Teica, ka ērti... Sakiet, vai ļoti grūts brauciens? Un cik stundas jābrauc uz Kranevo?
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Alexandra Palace 3*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl