Panorama 3*– Atsauksmes

2
Novērtējums 5.010
6.0 Numurs
6.5 apkalpošana
7.0 Tīrība
5.5 Uzturs
6.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Bulgārijas balneoloģiskajā kūrortā Sv.Konstantīns un Elena, netālu no pilsētas centra, 50 metru attālumā no sabiedriskā transporta pieturas. Uzcelta 1987. gadā un renovēta 2002. gadā. Viesnīca ir piemērota ģimenēm.Vairāk →
аватар alenakalugina30
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
tikko vakar atgriezos no Bulgā rijas, uzreiz nolē mu uzrakstī t atsauksmi, kamē r iespaidi svaigi. atpū tā s ar kā du jaunu vī rieti. pē rkot biļ eti, pā rliecinā jā mies, ka 3* Bogarijā ir ļ oti cienī gs! (Tā ir tā eirozona!! ! ) un blakus turku trī s zvaigznē m nestā v blakus kvalitā tei! tā pē c, bez vilcinā š anā s, nolē mā m izmē ģ inā t. … Tomēr ▾ tikko vakar atgriezos no Bulgā rijas, uzreiz nolē mu uzrakstī t atsauksmi, kamē r iespaidi svaigi.
atpū tā s ar kā du jaunu vī rieti. pē rkot biļ eti, pā rliecinā jā mies, ka 3* Bogarijā ir ļ oti cienī gs! (Tā ir tā eirozona!! ! ) un blakus turku trī s zvaigznē m nestā v blakus kvalitā tei! tā pē c, bez vilcinā š anā s, nolē mā m izmē ģ inā t...pirms tas bija Turcijā , Ē ģ iptē , Itā lijā , Spā nijā , Kiprā .
Ierodoties lidostā , transfē rs nekavē joties tika atrasts un devā s uz autobusu. ko es saku, un turklā t, sā kot no iekā pš anas autobusā , jū s saskaraties ar rupjī bā m un nezinā š anu (nevis gids, bet gan š oferis! ) ierodoties viesnī cā , jū s vienkā rš i gandrī z zaudē jat samaņ u. mū s sagaidī ja padomju pansionā ta laika zā le. ieradā mies 9.30 no rī ta, check-in pē c 12. mū s laipni lū dza pagaidī t "reģ istratū rā "
baseins pagalmā vairā k izskatī jā s pē c vannas vai peļ ķ es. . .
gaidot reģ istrē š anos, man bija jā iet uz dā mu istabu. netā lu no personā la reģ istratū ras. . . gandrī z noģ ī bu, kad gā ju uz turieni. tas ir, ja jū s iedomā jaties 70. gadu beigu ē kas bez remonta. Gandrī z ar asarā m izeju uz reģ istratū ru un piezvanu uz firmu, kas mū s sū tī ja, vaicā jot, vai ir biļ etes uz Maskavu š odienai. Man solī ja atzvanī t, un protams - figni ar diviem. . . mums piedā vā ja izvē lē ties trī s numurus. divas parastā s, standarta (briesmī gas, bez sliņ ķ a) un viena ar piemaksu 4 eiro/dienā , ar skatu uz jū ru, bet bez kondicioniera. tā kā karstuma virsotne ir pā rgā jusi, tad bez tā varē ja iztikt. Ledusskapis istabā darbojā s, mums pat atļ ā va to izmantot bez maksas! mē beles ir nobruž ā tas, "paklā js" vietā m saplī sis, gultas veļ a izmazgā ta, vairs nav gluž i balta (dzeltena vai pelē ka) un stipri smarž o pē c balinā tā ja. mazs televizors ar pulti (! ) Un pat ar baterijā m! ir krievu kanā ls. Jautā ju, vai ir tarakā ni vai blaktis, atbildot ar nesaprotamu smaidu, administratore noraidoš i pamā ja ar galvu, uzdodot jautā jumu, kas ir blaktis un tarakā ni ? ?
tarakā ni un blaktis ī sti netika novē rotas visas 7 dienas.
brokastis ir pretī gas. bet ne tik daudz, lai uzreiz nomirtu. jū s varat izvē lē ties kaut ko no visiem piedā vā tajiem. dzerot aukstu ū deni, sulu (ja kā ds zina, kā dreiz bija tā di š ķ ī stoš i pulveri, kurus iebē ra ū denī , sanā ca sajaukts un pretī gs dzē riens. ) kafijas pulveris, piens (stipri atš ķ aidī ts ar ū deni), tē jas maisiņ i ar verdoš u ū deni pievienoti. . .
Wi-Fi bija pieejams arī reģ istratū rā .
Istaba tika iztī rī ta gandrī z katru dienu. Dvieļ us neizmantojā m (par laimi, atnesā m savus), viņ u dvieļ us nolikā m uz grī das duš ā . tualetē s mazliet labā k nekā paš ā istabā . bet pelē jums uz vannas malas liek saprast, ka remonts š eit nebija ī paš i kvalitatī vs un ne vakar.
lī dz pludmalei jā iet kā jā m (tā ir vismaz otrā lī nija) pa ceļ am uz pludmali ir brī niš ķ ī gas kanalizā cijas smakas gandrī z ik pē c 50-100 metriem. pludmale ir smilš aina, ar izsmē ķ iem, plastmasas krū zē m un gliemež vā kiem sajaukti. lietussargs 6 levas dienā , sauļ oš anā s krē sls 5 levas. zaļ ā jū ra. . .
tā tad uz Bulgā riju NEKAD VAIRS! ! ! Par to paš u naudu citur var dabū t labā ku!
аватар natalikot
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ceļ oja ar 4 gadus vecu bē rnu. Man patika! Iepriekš esmu bijis daž ā dā s vietā s. lai es varē tu objektī vi novē rtē t. bija viens mī nuss-mū su logi pavē rā s uz parku. . . : (š eit ir trī s koki un ceļ i. . . kā piemē ram Maskavas centrā . … Tomēr ▾ Ceļ oja ar 4 gadus vecu bē rnu. Man patika! Iepriekš esmu bijis daž ā dā s vietā s. lai es varē tu objektī vi novē rtē t. bija viens mī nuss-mū su logi pavē rā s uz parku. . . : (š eit ir trī s koki un ceļ i. . . kā piemē ram Maskavas centrā . . dzirdi jū ru un maš ī nu troksni: ) viņ i sā ka dusmoties. . bet mums tas izrā dī jā s biļ etē uzrakstī ts. Viņ i piedā vā ja piemaksā t par ū deni jū rā . . bet. . nebija tikai privā tas istabas. un tā pē c tā nav problē ma. . . 200r dienā un tiek nodroš inā ts skats uz jū ru un skaistu parku. mē s nospļ ā vā mies, galu galā , tas nebija omerā , ka mē s sē dē jā m vienā vietā . mierī ga atpū ta. laba attieksme pret krieviem. tī rī š ana katru dienu. ē dinā š anas bufete. bet tas ir ļ oti daudzveidī gs - tika dotas vistas aknas, desiņ as, kblabasa, tik daudz dā rzeņ u, 2 veidu graudaugi, graudaugi, fetas siers, makaroni, viena veida sula, kafija, tē ja un tikai melones augļ i. . . mē s palaidā m garā m. ! Viņ i nekad neaizgā ja izsalkuš i un arī vakariņ as aiznesa uz savu istabu. . neviens neko neteica ieliekot bļ odā : ) cipari vienkā rš i. bet tī rs un labi kopts. tī ri labs baseins - kā daž i garā mgā jē ji teica, ka gandrī z viena no retajā m viesnī cā m, kur baseins tiek tī rī ts katru rī tu. uz jū ru pa sakoptu labu teritoriju iet mana 7. uz kopē jo paš valdī bas pludmali. pie mums š o gabalu izvē lē jā s "biznesmeņ i" un lī dz atvaļ inā juma beigā m tur salika maksas solā riju un tiki zonas, pirms tam bija brī va teritorija. . . starp divā m pirmā s lī nijas viesnī cā m. . . lejā pa viesnī cas teritoriju ir laba kafejnī ca - tur vakariņ ojā m gandrī z visu laiku - salī dzinot ar citu kafejnī cu cenā m - par lielumu zemā kas - un ļ oti labs serviss - ir neliels rotaļ u laukums bē rniem - š ū poles . ē dam un izklaidē jamies - mani bē rni tur vienmē r nā ca. REPEAT-QUIET vienkā rš a atpū ta, bez pretenzijā m uz greznu istabu un animā ciju. mē s to izbaudī jā m. devā mies ekskursijā s un paš i uz Varnu. Ja sē dē si nepareizā vietā , tev paliks garlaicī gi. vienkā rš a viesnī ca. razvlekuhi daž iem cilvē kiem tas ir vajadzī gs, tas noteikti nav š ajā vietā . Mē s labprā t atgrieztos š ajā viesnī cā .
дорога ототлея через прак к морю вид на бассейн с террасы отеля. бассейн-детский и взрослый санузел вид из отеля с друой стороны..на дорогу.. выход из отеля к басейну, кафе и морю.до моря 7 минут идти. эти окна отеля с видом на бассейн и море наш номер с доп местом для ребенка


iemiesojums nvft7120
VĒL 10 atsūtīja bērnus ar skolotāju un no viņiem nav nekādu ziņu
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
iemiesojums kate200672
dzīves apstākļi, ēdiens, brokastis
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель находится в болгарском бальнеологическом курорте Св.Константин и Елена, вблизи центра города, в 50 м от остановки общественного транспорта. Построен в 1987 году и реконструированный 2002 году. Отель подойдет для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Расстояние от отеля до аэропорта Варны составляет 17,4 км.
Pludmale
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

К услугам гостей открытая терраса. Стойка регистрации работает круглосуточно.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • valūtas maiņa
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports
  • biljards
  • galda teniss
Adrese Св. Константин и Елена, г. Варна, Болгария.
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями.