Estreya Residence Hotel 4*– Atsauksmes

9
Novērtējums 8.810
№1 viesnīcas reitingā Svētais Konstantīns un Helēna
9.8 Numurs
8.8 apkalpošana
8.5 Tīrība
8.3 Uzturs
9.7 Infrastruktūra
Viesnīcu ieskauj zaļš parks, celta 2008. gadā. Pēdējā renovācija veikta 2017./2018. Viesnīca sastāv no vienas 7 stāvu ēkas. Kopīga infrastruktūra ar Estreya Palace Hotel. Saglabājot dabu, komfortu un specifisku bulgāru arhitektūras stilu, viesnīca piedāvā saviem viesiem plašu mūsdienīgu pakalpojumu klāstu. Piemērots relaksējošām brīvdienām ar bērniem.Vairāk →
аватар 86jjj
 •  apceļots 11 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 9.0
Man jū nija sā kumā bija brī vas dienas, ar prieku gandrī z pē c mē neš a atkal devos uz Estreya Residence Hotel (skat. recenziju zemā k). Viss bija lieliski. Agrā reģ istrē š anā s, š oreiz viņ i iedeva dzī vokli 50 kv. m. m 5. … Tomēr ▾ Man jū nija sā kumā bija brī vas dienas, ar prieku gandrī z pē c mē neš a atkal devos uz Estreya Residence Hotel (skat. recenziju zemā k). Viss bija lieliski. Agrā reģ istrē š anā s, š oreiz viņ i iedeva dzī vokli 50 kv. m. m 5. stā vā (atpū tā s vienreizē jā rež ī mā ).
Š ajā laikā ā rē jie baseini jau bija pilni. Bija arī daudz atpū tnieku.
Ē diens bija garš ī gs. Tač u reiz viņ i pasniedza karstu dā rzeņ u piedevu ar daž iem saldē tiem dā rzeņ iem, un baltvī ns otrajā dienā bija skā bs un silts.
Tī rī ts katru dienu.
Gaisa kondicionieris telpā ir vā jš.

Laikapstā kļ i bija lieliski. Ū dens 20 ° C, mazgā ts.
Iesaku viesnī cu.
Внешний бассейн с теплой термальной водой. Внешний бассейн с теплой термальной водой. Второй внешний бассейн с термальной водой. Пляж в начале июня. Апартмент 52А. Апартмент 52А. Апартмент 52А. Угловой балкон, апартмент 52А.
аватар 86jjj
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā s maijā , trī s naktis. Nokā rtoju uzreiz (10:00), izrakstī š anā s 12:00 - tas ir ļ oti ē rti. Istabā (207) viss darbojā s, wifi labs, liels platekrā na TV, liels balkons ar skatu uz parku un jū ru (jū ra nav redzama zemā stā va dē ļ ), kondicionieris, ledusskapis, fē ns, duš a, vanna, liela divguļ amā gulta, galds, atzveltnes krē sls utt. … Tomēr ▾ Atpū tā s maijā , trī s naktis. Nokā rtoju uzreiz (10:00), izrakstī š anā s 12:00 - tas ir ļ oti ē rti. Istabā (207) viss darbojā s, wifi labs, liels platekrā na TV, liels balkons ar skatu uz parku un jū ru (jū ra nav redzama zemā stā va dē ļ ), kondicionieris, ledusskapis, fē ns, duš a, vanna, liela divguļ amā gulta, galds, atzveltnes krē sls utt. Baseins atvē rts no 9:00 lī dz 17:00, depozī ts par peldmē teli 20 levas. Brokastis izcilas, nav super daudzveidī gas, bet viss tika gatavots no augļ iem - banā niem, ā boliem, apelsī niem. Ā rē jie baseini vē l nebija pilni, un ā rpus viesnī cas ir mazliet nolaista, nav sauļ oš anā s sezona.
Laikapstā kļ i bija lieliski.
Iesaku viesnī cu.
Номер 207, балкон. Номер 207. Отель Estreya.
аватар yookka
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Par servisu stā stī ju atseviš ķ i, tagad manas fotogrā fijas … Tomēr ▾ Par servisu stā stī ju atseviš ķ i, tagad manas fotogrā fijas
Рядом с отелем находится монастырь Св. Константина и Елены До пляжа нужно долго топать ножками... номер для двоих взрослых + ребенок до 12 лет Балкон номера Вид с балкона Территория отеля (вид с балкона) Один из бассейнов Территория отеля и сам отель с тыльной стороны
аватар yookka
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Un tā , dā mas un kungi! Daž as dienas kopš atgriezos no atvaļ inā juma š ajā brī niš ķ ī gajā vietā . Pats kū rorts ir ļ oti skaists un ļ oti piemē rots ģ imenes atpū tai, bet serviss. . . Pirms kā diem 8 gadiem es tur atpū tos 2*. … Tomēr ▾ Un tā , dā mas un kungi! Daž as dienas kopš atgriezos no atvaļ inā juma š ajā brī niš ķ ī gajā vietā . Pats kū rorts ir ļ oti skaists un ļ oti piemē rots ģ imenes atpū tai, bet serviss. . . Pirms kā diem 8 gadiem es tur atpū tos 2*. Es atzī stu, ka pakalpojums bija daudz augstā ks nekā paš reizē jā.4 * (starp citu, reģ istratū rā viņ i izvelk visus 5 *). Jā , š ai viesnī cai ir 3 baseini un spa, bet istabu uzkopš ana ir kaut kas, pat ja jū s laipni atstā jat naudu istabenei. Par palikuš o naudu viņ i augstā kais kaut kā izsū ks istabu, saklā s gultu un smuki izklā s dvieļ us uz gultas, nu. . . un ja istabenei bū s labs garastā voklis, tad kaut kā noslaucī s putekļ us. Forš i? un š is ir gandrī z par 5*. . . Varbū t kā dam tas ir 4*, bet es skaidri zinu, cik forš i bija agrā k parastajā.2*. Tā pē c rū pī gi pā rdomā jiet, pirms izvē laties š o viesnī cu. Starp citu, es tur dzirdē ju ļ oti labas atsauksmes par Azalea.. .
аватар kuzmina25
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s palikā m jū nijā , un viesnī ca mums patika. Ir viss: ā ra un iekš telpu peldbaseins, trenaž ieru zā le, teniss, spa procedū ras, vī na veikals. Ē diens labs: gaļ as ē dieni, salā ti, deserts (kū ka, saldē jums) cik vien garš o, augļ i, vietē jie vī ni (lai gan vī ns tika dots tik un tā ). … Tomēr ▾ Mē s palikā m jū nijā , un viesnī ca mums patika. Ir viss: ā ra un iekš telpu peldbaseins, trenaž ieru zā le, teniss, spa procedū ras, vī na veikals. Ē diens labs: gaļ as ē dieni, salā ti, deserts (kū ka, saldē jums) cik vien garš o, augļ i, vietē jie vī ni (lai gan vī ns tika dots tik un tā ). Automaš ī nas noma nav dā rga. Numuri ir jauki plaš i, mums patika mē beles, dā rgs nats koks. Katram numuram ir balkons. Personā ls ir pieklā jī gs.
Bet ir arī trū kumi: nav savas pludmales, lai gan viņ i raksta, ka pirmā rinda, bet tas tā nav, jums ir jā iet cauri. Arī pie baseina nav slidkalniņ u. Kopumā viesnī ca ir cienī jama, bet tur nav jautri, pā rē jie pā rsvarā bija pensionā ri no Vā cijas. Bet tuvumā ir daudzas kafejnī cas ar dzī vo mū ziku. Daudz veikalu. Bet tomē r no izklaidē m tur Sv. Konstantī nam un Jeļ enai nav nekā . Visa jautrī ba Zelta smiltī s. Tur pilnā sparā rit naktsdzī ve.
Kopumā uzturē š anā s š ajā viesnī cā ir paredzē ta miera un veselī ga dzī vesveida cienī tā jiem.
аватар Sapsfa
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Uz 2 nedē ļ ā m braucā m trī s: bē rns 7 gadus vecs, mamma un vecmā miņ a. Brī niš ķ ī ga viesnī ca, kas atrodas greznā vietā , blakus funkcionē još am klosterim. Atrodas tuvu jū rai. Blakus tik lielas iepirkš anā s ielas ar vairā k nekā pieņ emamā m cenā m! Bet tas, kas man nepatika, un es par to vē los uzrakstī t, ir apkalpoš ana restorā nā . … Tomēr ▾ Uz 2 nedē ļ ā m braucā m trī s: bē rns 7 gadus vecs, mamma un vecmā miņ a. Brī niš ķ ī ga viesnī ca, kas atrodas greznā vietā , blakus funkcionē još am klosterim. Atrodas tuvu jū rai. Blakus tik lielas iepirkš anā s ielas ar vairā k nekā pieņ emamā m cenā m!
Bet tas, kas man nepatika, un es par to vē los uzrakstī t, ir apkalpoš ana restorā nā . Ir daudz ļ oti jaunu meiteņ u, kurā m acī mredzot nepatī k viņ u darbs. Likā s, ka viņ i tī ra galdus ar labvē lī bu. Ļ oti biež i nā cā s meklē t dakš iņ as/karotes, jo neviens nesteidzā s ā tri papildinā t aktī vā lietoš anā esoš o. Tas attiecā s arī uz "basenē m" ar pā rtiku, kuras arī nesteidzā s izturē t, kad kaut kas bija beidzies.
Viesnī cā ir bē rnu animā cija, labas meitenes tē rē un bē rniem patī k. Mū su istabu uzkopa brī niš ķ ī ga sieviete vā rdā Elena, kura katru dienu veidoja mums forš as figū riņ as no dvieļ iem un palagiem uz gultas. Ar jū ru mums ī paš i nepaveicā s, jo tikai 3 dienas no 2 nedē ļ ā m bija zaļ ais karogs, un visas pā rē jā s dienas bija augsti viļ ņ i, bet tas tomē r nemazina jū ras cieņ u).
Un tā , protams, lai visiem labi atpū ties un lai jums veicas ar apkalpoš anu vairā k nekā mums! ! !
аватар n.avramenko
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Man ļ oti patika Bulgā rija! Nā kamgad atgriezī simies uz divā m nedē ļ ā m : -) Viesnī ca ir lieliska! Pilnī gi piemē rots miera un klusuma cienī tā jiem. Bez trokš ņ ainā m diskotē kā m)) Mē s, divi pieauguš ie un gandrī z 3 gadus vecs bē rns, izgulē jā mies un atpū tā mies no pilsē tas burzmas! ! Personā ls ir pieklā jī gs un neuzkrī toš s. … Tomēr ▾ Man ļ oti patika Bulgā rija! Nā kamgad atgriezī simies uz divā m nedē ļ ā m : -)
Viesnī ca ir lieliska! Pilnī gi piemē rots miera un klusuma cienī tā jiem. Bez trokš ņ ainā m diskotē kā m)) Mē s, divi pieauguš ie un gandrī z 3 gadus vecs bē rns, izgulē jā mies un atpū tā mies no pilsē tas burzmas! ! Personā ls ir pieklā jī gs un neuzkrī toš s. Gandrī z visi krievvalodī gie. Ē diens ir normā ls. Ir ar ko pabarot bē rnu, un ir no kā izvē lē ties: putras, omletes, olas, grauzdiņ i, daudz sieru un desiņ u brokastī s, pusdienā s un vakariņ ā s arī , daudz visa kā un karstas un daž ā das zupas. Ja bē rns ir mazs, ņ emiet lī dzi ratiņ us. Tirgū daudz kas tiek pā rdots ļ oti tuvu, lē tā k nekā es nopirku mā jā s)) Ir animatori, vakarā bija dejas bē rniem, mazie iznā ca dejā s)) Baseini gan pieauguš ajiem, gan bē rniem. Daudz kafejnī cu, kur var paē st lē ti un garš ī gi. Paņ ē mā m puspansiju un bijā m ļ oti apmierinā ti!
Internets vestibilā ir bez maksas, vadu istabā - 10 levas dienā . Viņ iem ir vī na veikals tieš i viesnī cā , sava vī na darī tava - lielisks vī ns par santī mu!
Izcila viesnī ca! Ļ OTI jauks kū rorts - daudz zaļ umu. Viesnī ca parkā - svaigs gaiss))
Vā rdu sakot, nā kamgad brauksim tur uz divā m nedē ļ ā m un ņ emam lī dzi vecmā miņ u))
аватар victoria-belaya
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Lieliska nakš ņ oš anas vieta: mierī ga, ē rta, kopta. Pakalpojums ir neuzkrī toš s. Kontingents ir visuresoš ie vā cu pensionā ri, ģ imenes ar daž ā da vecuma bē rniem. Trokš ņ aini jauni uzņ ē mumi netika manī ti. … Tomēr ▾ Lieliska nakš ņ oš anas vieta: mierī ga, ē rta, kopta. Pakalpojums ir neuzkrī toš s. Kontingents ir visuresoš ie vā cu pensionā ri, ģ imenes ar daž ā da vecuma bē rniem. Trokš ņ aini jauni uzņ ē mumi netika manī ti. Lī dz jū rai - 5-10 minū š u gā jiens (izvē laties, kur jums patī k vislabā k). Netā lu atrodas daudz lē tu, mī ļ u tirdziņ u ar burvī giem suvenī riem, visā diem š ī fera T-krekliem (tā pē c jū s nevarat ī sti iekraut š ī s mā jas, tajā s ir viss - un daudz lē tā k). Es biju apmierinā ts ar pastu - zvani uz Krieviju ir lē ti: uz staciju. tā lrunis - 6.40 rubļ i. minū tē , mobilie tā lruņ i ir dā rgā ki. Ir privā ta vī na darī tava ar labu vī nu (tikai sauss, bulgā ri neko citu neatzī st). Ar krievu valodu nav problē mu: kurš sliktā ks, kurš labā ks - bet visi runā un saprot. Ē dieni - tiem, kam patī k labs, gandrī z mā jā s gatavots ē diens ar daudz gaļ as un dā rzeņ iem.
аватар maxsimus
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ļ oti ilgi domā jā m braukt vai nebraukt uz Bulgā riju, kad nolē mā m jā , tad kur? Mē s daudz lasā m par viesnī cā m un kū rortiem. Apstā jā mies pie Sv. Konstantī na un Elenas kā mierī gā un zaļ ā kū rortā , un viesnī cā , kas, salī dzinot ar citā m viesnī cā m, atrodas ļ oti labā vietā gandrī z paš ā kū rorta centrā un tuvu jū rai. … Tomēr ▾ Ļ oti ilgi domā jā m braukt vai nebraukt uz Bulgā riju, kad nolē mā m jā , tad kur? Mē s daudz lasā m par viesnī cā m un kū rortiem. Apstā jā mies pie Sv. Konstantī na un Elenas kā mierī gā un zaļ ā kū rortā , un viesnī cā , kas, salī dzinot ar citā m viesnī cā m, atrodas ļ oti labā vietā gandrī z paš ā kū rorta centrā un tuvu jū rai. Uzreiz jā saka, ka nekļ ū dī jā mies, lai gan bija daudz negatī vu atsauksmju. Sā kš u no sā kuma, ierodoties mums iedeva istabiņ u kurā bija divas atseviš ķ as gultas, gribē jā m mainī t istabu uz citu ar divguļ amo gultu, bet viņ i atradā s viesnī cas otrā pusē , kur atrodas restorā ns. atrodas. ainu un kustī bu un nolē ma š eit palikt. Viņ i vienkā rš i pā rvietoja gultas. Gaisa kondicionieris neuzvilka vairā k par 27 grā diem, bet mē s par to zinā jā m no atsauksmē m (visu Bulgā rijas viesnī cu slimī ba) un ņ ē mā m vē rā padomu naktī atvē rt balkonu, un atkal mē s atrisinā jā m š o problē mu dienas laikā . to nevajag, bet pa nakti ir superī gi gulē t. Paņ ē mā m VISU un nenož ē lojā m, ir labā k kā citā s valstī s kur bijā m - liela alkoholisko, bezalkoholisko dzē rienu izvē le (alkoholiskos dzē rienus var dzert pat brokastī s ja kā dam vajag, un ļ oti labas kvalitā tes bez sekā m), uzturu var atrast jebkurai gaumei, gaļ ai vienmē r ir vista (tā da kā kā dreiz bija pie putnu gaļ as, nevis kā tagad nesaprotami uzpū stas vistas, kas pildī tas ar ķ imikā lijā m, grilē tas vistas uz ielas, kafejnī cā tā da paš a izmē ra un formas, kā da manai vecmā miņ ai bija ciematā ), teļ a vai cū kgaļ a (vienmē r ļ oti garš ī ga), lieliska zivs. Salā ti nav visiem, bet nav arī nekā . Piedevas vismaz 3 veidu, zupas 2 veidu (viena noteikti vienmē r ir forš a). No saldumiem ir arī trī s veidu š ķ irnes, satriecoš s saldē jums un augļ i-greipfrū ti (nevis labā k pamē ģ inā ja, vienkā rš i ē da), apelsī ni, kivi, nektarī ns, ā boli, banā ni, aprikozes, arbū zs. Istabas tika tī rī tas katru dienu ar dvieļ u un, manuprā t, gultu nomaiņ u. Tas ir arī netā lu no Varnas, kur ir lē ta un kvalitatī va iepirkš anā s un, protams, netā lu ir Zelta smiltis, kur var doties peldē ties un sauļ oties, ja kā dam nepietika naudas, lai uz turieni aizbrauktu vai vē las tos redzē t. Ja gribi labi atpū sties, dodies tur un nenož ē losi, galvenais ir domā t par labo un nepū lē ties ar niekiem, neprasi no bulgā riem to, pie kā esam pieraduš i mā jā s (ē dienā un ikdienas dzī ve), un saprast, ko mē s ē dam Melnajā jū rā , un tas ir tas pats, kas mums ir Melnā s jū ras piekrastē , tikai nedaudz tī rā ks. Vienī gā problē ma, manuprā t, ir ar dzeramo ū deni - vienmē r gribas dzert, istabā s nav vietas, bet pa nakti gribas, bija jā pē rk. Es ceru, ka viņ i palī dzē ja, lai kurš izlē ma, lai priecī gi svē tki.
аватар fduecn
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca izskatā s lieliski: zā le ir liela, ir daudz dī vā nu, un pats galvenais, es neatradu, ka pastā vī gie viesi tur pastā vī gi smē ķ ē . Lifts tieš ā m neizdevā s, izskatā s, ka iet un periodiski iet pats. Istabas (mums bija divvietī gs) ir ļ oti lielas, mē s trī s un ar makš ķ erē m, kuras vī rs periodiski izkaisī ja pa istabu, tas bija nav pā rpildī ts. … Tomēr ▾ Viesnī ca izskatā s lieliski: zā le ir liela, ir daudz dī vā nu, un pats galvenais, es neatradu, ka pastā vī gie viesi tur pastā vī gi smē ķ ē . Lifts tieš ā m neizdevā s, izskatā s, ka iet un periodiski iet pats. Istabas (mums bija divvietī gs) ir ļ oti lielas, mē s trī s un ar makš ķ erē m, kuras vī rs periodiski izkaisī ja pa istabu, tas bija nav pā rpildī ts. Mē beles koka, ļ oti patī kamas, matracis uz gultas ir vienkā rš i super! Vannas istaba ar vannu un duš u, viss ir tī rs, nekas nav saplī sis vai noplū dis. Mums pavē rā s skats uz restorā na jumtu un skatuvi, kur vakaros notiek bē rnu un pieauguš o animā cija. Sā kumā bijā m sarū gtinā ti, bet pē c kā da laika sapratā m, ka tas ir labā kais variants: mā ksliniekus var redzē t, tā saukto “uz vietas”, un apakš ā ir maz vietu, turklā t visi skaļ ruņ i periodiski strā dā ar balkonu. skatī tā jiem. Balkons plaš s, ir plastmasas mē beles un ž ā vē tā js. Bet EP balkoni ir smieklī gi, derē s tikai Dž uljeta, un Romeo bū s jā pakļ aujas istabā .
Meitenes reģ istratū rā ir ļ oti pieklā jī gas, pat nedaudz nobijuš ā s, visi runā krieviski. Naudu labā k samainī t Glorijā . Pie ielu apmainī tā jiem neiet! Vislabā kā likme ir Varnā , kooperatī vajā bankā , kur pase nav nepiecieš ama un likme ir augstā ka par pā rē jo.
Viesnī cas atraš anā s vieta ir vienkā rš i brī niš ķ ī ga - piekļ uve visā m iepirkš anā s ielā m, netā lu ir autobusa pietura uz Varnu, netā lu ir klosteris (blakus viesnī cai), vietē jā bike sky viesnī ca Joliot Curie ar panorā mas kafejnī cu 12. stā vā ( kafejnī ca ir tik tā , bet kū rorts ir redzams), apkā rt ir ē nains parks un pieeja apskates objektiem (to ir maz, bet pie Estrejas to uzkrā š anā s pā rsniedz visas "kū rorta normas"). Pati viesnī ca ir jauna, labi uzturē ta, atš ķ irī bā no kū rorta, teritorija ir maza un slē gta.
"Bē rnu rotaļ u laukums" atrodas kaimiņ u pagalmā pie Estrejas pils: vistumš ā kajā stū rī bija nož ē lojami piestiprinā ts viens koka slidkalniņ š un 2 š ū poles, vairs ne jaunas un nemaz nav koka. zem ļ oti maziem priesteriem. Starp citu, 15 dienu laikā es ne reizi neatradu ī su ceļ u uz š o pagalmu (gā jā m cauri restorā nam vai ar papildus liftu no EP pirmā stā va ir plastmasas pā reja uz ē kas pirmo stā vu EP. )
Mums nepatī k apmeklē t peldbaseinus, un EP tas nemaz neatgā dinā ja mā kslas darbu, tā pē c mē s nekad neuzdroš inā jā mies pludinā t apkā rt, kā vienmē r, daudzi jū ras mī ļ otā ji no Vā cijas pē cpensijas vecumā gulē ja un sē dē ja.
Zviedru brokastis un vakariņ as varu raksturot ar vā rdiem "kā visur Bulgā rijā ", vakariņ ā s ir vairā ku veidu gaļ a un zivis, reizē m pat ļ oti labi pagatavoti, labi sanā k rī si. Bē rnu ē dienkarte ir aizkustinoš a: vistas un sautē ti kartupeļ i, brokastī s viena veida putra, principā diezgan ē dama, neesu visu mē ģ inā jusi, bet tiek gatavoti godī gi ar piena piedevu. Ļ oti jaukas kū kas un deserti, un es laikam ē du saldē jumu gadu uz priekš u. Sasprindzinā ju ar augļ iem: septembrī EP augļ i nekā di negribē ja nogatavoties atš ķ irī bā no brī vi pā rdotajiem lī dziniekiem (starp citu, než ē lī gi lē ti, salī dzinot ar citiem Bulgā rijas kū rortiem).
Istabas uzkopš ana pieklā jī ga, dzeramnaudu neatstā jā m, bet viss bija kā rtī bā , gulta tika mainī ta ik pē c 3 dienā m, dvieļ i - katru dienu, gulta bija piepildī ta ar visā diem bantiņ iem un griež amiem.
Pludmale ir atseviš ķ a dziesma. Jū s ejat pa labi - nokļ ū stat pludmalē , ejat pa kreisi - saņ emat 2 reizes, pa labi - š eit nav kustī bas, pa labi un pa kreisi. Labā kā vieta Azalea, ejiet 10-15 minū tes. pa ē nainu aleju, ko sauc par "Sahā ru" (acī mredzot pē c smilš u daudzuma.
No piedzī vojumiem: ī rē ju velosipē dus, devos saulainā dienā un pa kū rortu. Labā k to darī t dienas laikā , uz ielā m ir mazā k cilvē ku. Bijā m uz Albenu, Golden Sands, Kranevo. Viss autobusos vai taksi š oferi samazinā ja cenu gandrī z lī dz autobusa cenai (mums trī s 5-15 levas, atkarī bā no marš ruta) Autobuss tieš ā m ir uz š osejas, brauc 5-7 minū tes. pa kreisi, pretē jā virzienā no 8. autobusa pieturas. Blakus EP atrodas klosteris ar nelielu kaplič u, kurā kristī jā m visus nekristus (11 un 37 gadu vecumā ).
Netā lu no viesnī cas ir baseins ar minerā lū deni, karsts. Ir ļ oti grū ti peldē t, ir karsts, bet jū s varat staigā t, ī paš i sliktos laikapstā kļ os. Esiet piesardzī gs ar baseinu: jū s varat viegli zaudē t iedegumu (kurš gan vē las lielī ties) un gulē t.
Kopumā svē tki tomē r izdevā s, kā vienmē r. Viņ i nepievē rsa uzmanī bu sī kumiem, uzsmaidī ja visiem, pretī saņ ē ma labu attieksmi un brī niš ķ ī gu atvaļ inā jumu.


iemiesojums lvdrozdova51
Kāds ir minerālūdens sastāvs iekštelpu baseinā un kāda ir ūdens temperatūra
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums n.avramenko
Kā pareizi rīkoties ar naudas maiņu - mainīt uz vietas vai nēsāt līdzi vietējo valūtu?
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
iemiesojums n.avramenko
Vai par vadu internetu istabā ir jāmaksā papildus? jau iepriekš paldies par atbildi.
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums n.avramenko
Vai viesnīcā ir WiFi?
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель окружен зеленым парком, построен в 2008 году. Последний ремонт сделан в 2017/2018 году. Отель состоит из одного 7-этажного здания. Общая инфраструктура с отелем Estreya Palace. Сохранив природу, уют и специфический болгарский архитектурный стиль отель предлагает своим гостям большой выбор современных услуг. Подходит для спокойного отдыха с детьми.

Atrašanās vieta Отель расположен в 400 метрах от пляжа курорта Св. Константина и Елены и в 200 метрах от центра города и его магазинов. Курорт Золотые пески находится в 10 км от отеля, а Варна, ее железнодорожный и автобусный вокзалы расположены в 8 км от Palace Estreya. Расстояние до вырубленного в скалах монастыря Аладжа, так популярного среди туристов, составляет 7 км.
Pludmales apraksts В 400 м от отеля. Пляж курорта достаточно узкий, песчаный. Отличие от пляжей других болгарских курортах в цвете песка – он серый, что связано с наличием в песке кварца.
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Отель Estreya Residence с бесплатным крытым бассейном с термальной водой, работающим круглый год, и открытым бассейном, рестораном с обслуживанием по системе «шведский стол» и винным погребом.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports За дополнительную плату гости могут посещать оздоровительный спа-центр с сауной, паровой баней и массажными кабинетами. В тренажерном зале можно заниматься бесплатно.
  • galda teniss  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 75 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • interneta wi-fi $
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • ledusskapis (ne visās istabās)
  • balkons/terase
Adrese Sveti Konstantin Resort, 9006 Varna, Bulgaria
Tālruņi: +359 52 361135
Tīmekļa vietne: Estreya Residence Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.