Estreya Palace Hotel 4*– Atsauksmes

11
Novērtējums 4.410
№20 viesnīcas reitingā Svētais Konstantīns un Helēna
7.1 Numurs
7.0 apkalpošana
6.5 Tīrība
3.4 Uzturs
4.9 Infrastruktūra
Viesnīcu ieskauj zaļš parks, kas tika atjaunota 2004. gadā. Pēdējā renovācija veikta 2017./2018. Viesnīca sastāv no vienas 4 stāvu ēkas. Kopīga infrastruktūra ar Estreya Residence. Viesnīcas interjers apvieno mūsdienu tendences ar tradicionāliem dizaina elementiem. Piemērots relaksējošām brīvdienām ar bērniem.Vairāk →
аватар lenchikus_ukr.net
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī ca zaļ a, ar nelielu teritoriju, lī dz jū rai mierī gā tempā.5-7 minū tes, istabiņ a normā la mī nus ka smird pē c cigaretē m Treknā kais mī nus ē diens Brokastī m, putrai, pankū kā m - nē Ir ozolkoka omlete (iespē jams, vakarā cepta) un desa ar desiņ ā m Pusdienā s rī si Cukini kukurū za, puķ kā posti katru dienu, brī vdienā s ir makaroni Ja jums ir bē rni, bū s problē mas ar baroš anu Bez saldē juma, augļ i: plū mes, ā boli, apelsī ns Reģ istrē š anā s plkst. … Tomēr ▾ Viesnī ca zaļ a, ar nelielu teritoriju, lī dz jū rai mierī gā tempā.5-7 minū tes, istabiņ a normā la mī nus ka smird pē c cigaretē m
Treknā kais mī nus ē diens
Brokastī m, putrai, pankū kā m - nē
Ir ozolkoka omlete (iespē jams, vakarā cepta) un desa ar desiņ ā m
Pusdienā s rī si
Cukini kukurū za, puķ kā posti katru dienu, brī vdienā s ir makaroni
Ja jums ir bē rni, bū s problē mas ar baroš anu
Bez saldē juma, augļ i: plū mes, ā boli, apelsī ns
Reģ istrē š anā s plkst. 14.00, rokassprā dze tiks uzvilkta agrā k
Номер Хол Бар
аватар Adventure1000
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Tikko atbraucu no Bulgā rijas. Man ļ oti patika viesnī ca. Estrejas pilij un Estrejas rezidencē ir kopī gs vestibils, teritorija, restorā ns, pagalms, peldbaseins, tā pē c š ī ir viena viesnī ca. Ļ oti mā jī ga, zaļ a zona, kur var vienkā rš i baudī t mieru, un bē rni skraida un spē lē jas paslē pes (ir divi rotaļ u laukumi, bet mazi). … Tomēr ▾ Tikko atbraucu no Bulgā rijas. Man ļ oti patika viesnī ca. Estrejas pilij un Estrejas rezidencē ir kopī gs vestibils, teritorija, restorā ns, pagalms, peldbaseins, tā pē c š ī ir viena viesnī ca.
Ļ oti mā jī ga, zaļ a zona, kur var vienkā rš i baudī t mieru, un bē rni skraida un spē lē jas paslē pes (ir divi rotaļ u laukumi, bet mazi). Nav trokš ņ ainu notikumu, nekas netraucē gulē t.
Tī rī ts katru dienu, gultas veļ a mainī ta reizi nedē ļ ā .
Ir animatori, bet tie ir divi pusaudž i, kuri vienkā rš i staigā pa teritoriju un neizrā da lielu iniciatī vu. Vairā kas reizes viņ i atnesa š autriņ as un spē lē ja ū denspolo baseinā . Tā pē c jū s nevarat uz viņ iem paļ auties.
Ir iekš telpu baseins ar siltu minerā lū deni, kā arī.2 ā ra baseini + bē rnu baseins. Sauļ oš anā s krē slu nav ī paš i daudz, bet pietika visiem, cilvē ki nā k un iet.
Ē diens nav ī paš i bagā tī gs, bet kvalitatī vs (gaļ as gabaliņ i, š aš liks, ribiņ as, vistas kā jas), augļ i, saldē jums, garš augi, sieri. Viss bija garš ī gi. Tikai saldumi, ne ļ oti (kū kas) Baseina bā rā : sviestmaizes, dzē rieni, saldē jums.
Pludmale atrodas 10 minū š u gā jiena attā lumā . Pludmalē Astor Garden viesiem sauļ oš anā s krē sli un saulessargi ir bez maksas, pā rē jais ir 10 levas noma, bet, protams, katrs tiek pie saviem gultas pā rklā jiem, un pludmales lietussargu var iegā dā ties par 8-10 levā m.
Ir vairā kas pludmales, tuvu visā m. Visur-smiltis un skā ra ļ oti tī ru jū ru. Pludmalē s dež urē glā bē ji, ir duš a un pā rģ ē rbš anā s kabī nes (bez maksas), tualete (2 lv), bā rs.
Pats ciemats ir ļ oti mazs, vairā ki restorā ni, diezgan daudz bodī š u, diennakts lielveikals un LIDL lielveikals, kurā ir viss nepiecieš amais. Ja neē d viesnī cā , tad pat nezinu, kur var paē st: uz ielas nav ā trā s uzkodas: jā iet vai nu uz LIDL pē c bulciņ ā m vai restorā nā (apmē ram 20-25 lev. vienai personai).
Ciematā ir vairā ki valū tas maiņ as punkti. Valū tas kurss ir 1.65 lv - dolā rs, 1.90 lv - eiro.
Uz Varnu kursē divi autobusi: 31A un 409. Konduktori ir tieš i autobusā , biļ ete 1 leva, bē rniem lī dz 7 gadu vecumam bez maksas.
аватар lanann
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Daudzi cilvē ki izvē las š o viesnī cu katru gadu. Salī dzinot ar citu viesnī cu teritorijā m, š eit ir labi - visapkā rt zaļ umi, apkā rt ž ogs, proti, nav sajū tas, ka esi kā vientuļ a mā ja ar baseinu, un apkā rt ir ceļ š , cilvē ki skraida atpakaļ . … Tomēr ▾ Daudzi cilvē ki izvē las š o viesnī cu katru gadu. Salī dzinot ar citu viesnī cu teritorijā m, š eit ir labi - visapkā rt zaļ umi, apkā rt ž ogs, proti, nav sajū tas, ka esi kā vientuļ a mā ja ar baseinu, un apkā rt ir ceļ š , cilvē ki skraida atpakaļ . un tā lā k, ī si sakot, pagalms. Pie izejas no viesnī cas atrodas funkcionē još a pareizticī go Sv. Konstantī ns un Jeļ ena. Turpat blakus ir iepirkš anā s ielas, aptieka, kafejnī ca - visi nā ca pie mums no citā m viesnī cā m pastaigā ties. Pastaigas lī dz jū rai ir ē rtas un tuvu. Viesnī ca klusa, mierī ga, tieš i piemē rota ģ imenē m ar bē rniem. Baseins labs, bē rni un vecā ki mierī gi un ē rti. Runā jot par virtuvi, š eit viss var nederē t visiem, tač u savai ē dienkartei var atrast piemē rotus ē dienus - ir daudz gaļ as, garš ī gs saldē jums un kū kas, smalkmaizī tes. Zaļ ie salā ti un siers - tieš i pietiekami. Interesantā kais ir tas, ka galda piederumi un ī paš i krū zes ir slikti mazgā ti - tē ju var dzert ne tikai ar saldumiem, bet arī ar kā du citu lū pu krā su! Uzkopts viesnī cā nav gluž i tī rs, bet vannasistaba vienmē r ir tī ra. Personā ls ir pieklā jī gs. Kopē jais iespaids ļ oti labs. . Bet, dā rgie atpū tnieki, rū pē jieties par saviem maciņ iem ielā s un kredī tkartē m! Ak un ak, tevi aplaupī s uz ielas, ja tu brē ksi, un bankomā tā noņ ems visu no tavas kartes! Policija nepalī dzē s! Maksā jiet ar skaidru naudu un esiet uzmanī gi!
аватар nika0788
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Rezervē jā m standarta numuriņ u ar izvietoš anas nosacī jumu nevis zem jumta, jo. sapratu, ka tā mums ir kā nā ve. Pē c ieraš anā s mums tiek izsniegtas atslē gas...un tā s ir tā s paš as telpas zem jumta. It kā ar nolū ku. … Tomēr ▾ Rezervē jā m standarta numuriņ u ar izvietoš anas nosacī jumu nevis zem jumta, jo. sapratu, ka tā mums ir kā nā ve. Pē c ieraš anā s mums tiek izsniegtas atslē gas...un tā s ir tā s paš as telpas zem jumta. It kā ar nolū ku. . . Turklā t istabā nedarbojā s kondicionieris ! ! ! Jumts pa dienu ļ oti stipri uzsilst un istabā + 30...skā bekļ a nav vispā r ! ! ! Lū dzam nomainī t numuru, saņ emam atteikumu. . . lū dzam sū tī t meistaru, lai salabo kondicionieri - meistara nav, bū s no rī ta (Ē ģ iptē.3 no rī ta atbrauca kondicionieru meistars)...lū dzam ventilatoru - arī atteikums. . . Vī rs lamā jā s, bet tas viss bez jē gas. . . Nakš ņ ojā m uz istabas tā saucamā balkona.
Es ilgi nerunā š u...mē s mainī jā m numuru pē c 4 dienā m.
Personā ls reģ istratū rā : ir ļ oti jauka dā ma, gatava palī dzē t atrisinā t problē mu. Un ir nekvalificē ti, neizglī toti jaunieš i, kuri nesaprot vai negrib saprast ne angļ u, ne krievu valodu. Uz visiem jautā jumiem ir tikai viena atbilde: NEZINU, NĒ , NAV IESPĒ JAMS...un tas ir 4 zvaigž ņ u viesnī cā!! !
Ē dinā š anas vieta: ļ oti nož ē lojā m, ka paē dā m brokastis un vakariņ as.
UZ TRAUKUMIEM NAV NAV ZĪ MEŅ U...š o redzu pirmo reizi. Brokastī s pasniedz NESVAIGI GRAUDZĒ TU DESU, RANTIAN SIERU, un viss pā rē jais izskatā s, ka tas nav ļ oti...Vakariņ ā s bija divas reizes...tad mē s gā jā m tikai pē c saldē juma, tas ir ļ oti garš ī gs !! !
Tī rī š ana un viss, kas ar to saistī ts: telpas tika iztī rī tas ļ oti labi gan 4. , gan 3. stā vā . Saimnieciskajā ziņ ā arī viss lī menī , 16 no rī ta salaboja kondicionieri, atrada ventilatoru un ienesa istabā . Ī paš s paldies š ī m brī niš ķ ī gajā m sievietē m!! !
Viesnī cas teritorija ir zaļ a, kopta.
Viss par viesnī cu. Ir daudz negatī visma. . . un kā pē c 4 zvaigznes?? ?
Viss kū rorta komplekss nav liels, bet patī kams atpū tai un lai nu kā , pozitī vas emocijas var gū t! ! ! Ē dā m uzkodu bā rā SLAVYANI. Ļ oti garš ī gi, ā tri un nav dā rgi. Viņ i vienmē r ieteiks gan vī nu, gan otros ē dienus, visu izskaidros un izstā stī s sastā vu. Liels paldies !! !
Izī rē ja automaš ī nu. Mē s devā mies uz Aladž u, Nesebā ru un Varnu. Nedaudz saputrojā mies.
Katru vakaru hodoli "zem caurules", tas ir pludmalē pie Saturna restorā na. Pipa tiek izvilkta no pazemes ezera, ū dens temperatū ra ir +48 grā di un nedaudz smarž o pē c sē rū deņ raž a. Bet tas nav atš ķ aidī ts ar balinā tā ju, kā baseinos. Dabī gs produkts...balneoloģ iskā s procedū ras .
Izskatā s, ka tas tā ir. . .
аватар d.stalmah
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Tikko atgriezā mies no ceļ ojuma uz Bulgā riju un nolē mā m uzrakstī t par mū su atvaļ inā juma iespaidiem. Domā ju, ar ko sā kt, nolē mu, ka vislabā k ir sā kt no jauna. Pē c ilgā m pā rdomā m un politiskā s situā cijas apskatī š anas pasaulē un tuvā kajā s jū ras piekrastē s mū su izvē le krita uz Bulgā riju. … Tomēr ▾ Tikko atgriezā mies no ceļ ojuma uz Bulgā riju un nolē mā m uzrakstī t par mū su atvaļ inā juma iespaidiem. Domā ju, ar ko sā kt, nolē mu, ka vislabā k ir sā kt no jauna.
Pē c ilgā m pā rdomā m un politiskā s situā cijas apskatī š anas pasaulē un tuvā kajā s jū ras piekrastē s mū su izvē le krita uz Bulgā riju. Turklā t mē s uzskatī jā m, ka nevē lamies bū t pilnī bā piesaistī ti viesnī cai, kā tas ir populā rā kajos kū rortos Ē ģ iptē un Turcijā , un situā cija ā rpus viesnī cu sienā m tur daž reiz sā ka iziet ā rpus miera, kas mū s nedaudz satrauca. , un mē s viņ i gribē ja ne tikai balinā tā ja porcijas, bet arī svaigu jū ras gaisu, bezmaksas pastaigas gar krastu un patstā vī gu pā rvietoš anos uz tuvē jiem kū rortiem. Nē , protams, varē ja aizbraukt uz Spā niju vai Grieķ iju un vē l kaut kur un tā lā k, bet nolē mā m, ka PSRS dzimuš ajiem baltkrieviem garā un mentalitā tē (kas gan ir kļ ū dains spriedums) tuvajai Bulgā rijai bū s gluž i pareizi.
Tā pat kā daudzi, uzkā puš i daudzā s vietā s un izlasī juš i virkni atsauksmju, mē s izvē lē jā mies nelielu Sanktpē terburgas kū rortu. Konstantī ns un Jeļ ena, jo tie atrodas netā lu no ieraš anā s lidostas "Varna", klusas ģ imenes brī vdienas bez klubu viesnī cā m, nakts diskotē kā m un ballī tē m. Tieš i piemē rots ģ imenē m ar maziem bē rniem. Atlika tikai izvē lē ties viesnī cu. Š eit bija daudz kritē riju: ē dinā š ana, izmitinā š ana (vajadzī gas divas istabas istabā ), kategorija (ne mazā k kā ****), dabiski, jū ras tuvums, izklaides bē rniem (pē c vecuma) utt.
Tā nu, izlasot visas iespē jamā s atsauksmes par viesnī cā m un paš i izdarī juš i daž us secinā jumus (izvē lē ties daž as viesnī cas no mū su iecienī tā kajā m), marta beigā s pieteicā mies tū risma aģ entū rā . Mē s esam identificē juš i š ā das viesnī cas: viesnī cu grupa Grand Hotel Varna Complex, Azalea, Sirius Beach, AquaAzur, Estreya. Tur mū su izvē le tika apstiprinā ta, tač u ieteica pirmo reizi neņ emt “viss iekļ auts” paketi, bet aprobež oties ar brokastī m vai puspansiju, par ko vē lā k nebiju priecī ga un pateicī ga par padomu (nemaz nedomā ju uzreiz sliktais - tas ir pilnī gi citā s, bet par to vē lā k). Draugi pagā juš ajā gadā atpū tā s Dolphin Hotel un tika mums ļ oti ieteikti bē rnu atpū tas ziņ ā .
Ak, marta beigas nesteidzā s atgā dinā t par vietu trū kumu lielā kajā daļ ā mū su kritē riju norā dī to viesnī cu. No piedā vā juma palika Estreya Palace, AquaAzur un viesnī cu grupa Grand Hotel Varna Complex (Dolphin, Lebed, Rubin). Diemž ē l “viesnī cu grupai” bija tikai piedā vā jumi ar “viss iekļ auts” nosacī jumiem un par nedaudz augstā ku cenu, nekā plā nojā m. Tū risma aģ entū ra maigi un delikā ti deva mā jienu neņ emt vē rā viesnī cas AquaAzur priekš likumus, jo ī paš i tā pē c, ka numuriņ i tur palikuš i tikai vienistabas trī svietī gi ar piemaksu. sē deklis vai č etrvietī gs. Tā nu mū su ģ imene 4 cilvē ku sastā vā , tajā skaitā divi bē rni 8 un 4 gadus veci, kļ uva par laimī giem kuponu ī paš niekiem no 20. lī dz 29.07. 2014 atpū tai Bulgā rijā , Sanktpē terburgas kū rortā . Konstantī ns un Elena, Hotel Estreya Palace (****), divistabu dzī voklis.
Starp citu, mē s iepriekš apmeklē jā m iepriekš minē tā s viesnī cas vietni, kur 4 valodā s (bulgā ru, vā cu, krievu un angļ u) tika detalizē ti aprakstī ts par visiem pakalpojumiem viesnī cā (maksas un bezmaksas), viesnī cas numuri ar fotogrā fijas un to aprī kojums (http://www.hotelestreya.com/ru/rooms.html). Starp citu, komplekss sastā v no divā m viesnī cā m: Estreya Palace un Estreya Residence. Nedaudz sarū gtinā ja tas, ka Estreya Palace apartamentos, atš ķ irī bā no Residence, nav mini virtuves: nav tē jkannas un ledusskapja, bet ir minibā rs, kura ledusskapi lū gts izmantot tikai paredzē tajam mē rķ im. . Pē c daž ā m domā m nolē mā m, ka tā nav problē ma. Braucot komandē jumos pa Baltkrieviju un Krieviju, pā rliecinā jos, ka ne visā s viesnī cā s ir tē jkanna istabā s vai, sliktā kajā gadī jumā , gaiteņ os ū dens dzesē tā js. Un š ajā gadī jumā neaizstā jams kļ ū st viens no labā kajiem cilvē ces izgudrojumiem – katls. Š ī ierī ce vienmē r mani pavada visos manos ceļ ojumos. Nu, pā rtikas ledusskapi un seifu var paņ emt par papildus samaksu un tie ir salī dzinoš i lē ti (seifs mums maksā ja 30 lev par 10 dienā m, un ledusskapi uz vietas piedā vā par 5 levā m dienā ). Starp citu, viesnī cas mā jaslapā ir daudz noderī gas informā cijas un iesaku visiem, kas dodas atvaļ inā jumā , noteikti ar to iepazī ties, lai atpū tas laikā nerastos nervu sabrukumi un pā rpratumi.
(http://www.hotelestreya.com/ru/%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%B7%D0%BD%D0%B0-%D0%B8%D0%BD %D1%84%D0%BE%D1%80%D0%BC%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F.html ).
Pacē lā mies no Minskas un nolaidā mies Varnas lidostā ap pulksten 17.00. Mū s, kā jau pieklā jas, sagaidī ja saimnieks ar smaidu uz lū pā m un, priekā noskū pstī dams, ā tri iesē dinā ja autobusā , kas devā s marš rutā Varna - Sv. Konstantī ns - ZP - Albena. Starp citu, uzņ emoš o uzņ ē mumu sauca Good Day. Pa ceļ am mums pastā stī ja daudz interesanta un izzinoš a par Bulgā riju un pirmos izsē dinā ja tieš i pie viesnī cas, pavadī ja uz reģ istratū ru, nodeva reģ istratū rā ar visā m personī gajā m mantā m, solot sarī kot informā ciju. tikš anā s otrā s dienas vakarā , kas izrā dī jā s ļ oti noderī ga. Atkā pe no viesnī cas apraksta. Informatī vajā sanā ksmē saņ ē mā m visu interesē još o informā ciju par ekskursijā m, labā ko apmainī tā ju atraš anā s vietu, labā kajā m pludmalē m, izlikš anas un nogā dā š anas uz lidostu kā rtī bu. Starp citu, daž as dienas pirms izlidoš anas es sastapu kā du ģ imeni viesnī cā , ar kuru viņ i lidoja vienā reisā , tač u uzņ ē mē jas kompā nijas bija daž ā das. Tā tad uzņ ē mē ja kompā nija nerī koja ar viņ iem konsultā ciju vakaru un mani viņ i vienkā rš i spī dzinā ja ar jautā jumiem par lidojumu, un tas viss bija par sliktu manam laikam internetā (pirms bē rnu diskotē kas sā kuma, lī dz ko es apsolī ju paņ emt savas meitas).
Mū s nokā rtoja 5 minū š u laikā , iedevā m pases reģ istratū rā un uzreiz saņ ē mā m istabiņ as atslē gu. Uzreiz reģ istratū rā uzdeva jautā jumu par ledusskapi. Atbildot uz to, viņ i aizbrillē ja acis un jautā ja, vai jums ir vē l viens, vai istabā ir mini bā ra ledusskapis. Es neiedziļ inā jos viesnī cas vietnē ievietotajā informā cijā , bet ņ ē mu vē rā atbildi. Bet par seifa ī ri bija jā maksā.10 dienas. Viņ iem tur seifam ir veseli tarifu plā ni: 7.9, 12.14 dienas (neesmu pā rliecinā ts par 12), neatkarī gi no jū su pavadī tā laika viesnī cā .
Š veicars, kurš , starp citu, runā krieviski, tā pat kā visi pā rē jie š veicari, piezvanī ja tam puisim, kurš mū su koferus “krā mē ja” sev virsū , un tie izrā dī jā s diezgan smagi (atnesa visā dus krā mus, arī manas sievas trī s vakarkleitas un mans labā kais smokings, lai es varē tu pieskaņ ot viņ as izskatu), vilka tā s uz mū su istabu. Man bija jā pateicas viņ am ar mazā ko rē ķ inu, kas man tajā laikā bija, 5 USD, protams, nedaudz daudz, bet nebija mazā k, un bija neē rti neiedot. Droš i dodiet dzeramnaudu, dzeramnauda Bulgā rijā dara brī numus (tas ir maldī gs viedoklis par mentalitā tes lī dzī bu un slā vu vienotī bu): tie liek cilvē kiem smaidī t, novē l patī kamu laika pavadī š anu (vismaz nevē l sliktu), kā arī noņ em valodas barjeru, jo CAPITAL valda pā r pasauli. Principā istabenei pietiek ar 2-3 levā m, viesmī lim restorā nā ar 10-15%, neņ emiet no bā rmeņ a sī knaudu, tā pē c centieties, lai vienmē r bū tu mazi rē ķ ini, ko noapaļ ot lī dz apaļ ai vē rtī bai (0.5-1). lev). Mazā kā banknote Bulgā rijā ir 2 levas, bet lielā kā monē ta ir 1 leva. 100 centi ir vienā di ar 1 levu. Pirmajā dienā pludmalē ar mani notika kuriozs atgadī jums. Maksā jot pludmales bā rā , es kļ ū daini bā rmenim iedevu 10 eiro 10 levu vietā (arī.10 levas iedevu). Puisim acis jau bija izgaisuš as, bet paskatoties uz mani, viņ am radā s aizdomas, ka kaut kas nav kā rtī bā (nu, mū su dzī vē nevar bū t brī numi, it ī paš i no tā da klienta), tā pē c ar cerī bu acī s viņ š man prasī ja kā dus 10 eiro. Un tad man atklā jā s, ka saputrojos, bet man puiš a ž ē l, un pat vairā k kā.10 eiro. Nā cā s atņ emt, iedot 10 levas, plus vē l mierinoš i 2 levas pā rpalikumā (mazā k sirdsapziņ a neļ autu, galu galā jau uzmundrinā ja cilvē ku). Nu vispā r pē c tam mē s ar viņ u sadraudzē jā mies. Es tur vienmē r atstā ju 0.5-1 levu, daž reiz 1.5-2 (ja pasū tī jums bija plaš ā ks). Bet viņ i mani atcerē jā s un jau zinā ja, ka pirmkā rt, kad es atnā ku uz pludmali, es vienmē r ņ emu divus espresso, pē c tam ar regulā riem intervā liem alu un Cosmopolitan, un pirms doš anā s pusdienā s vienmē r pasū tī ju divus seksus pludmalē ( kokteiļ a sajū ta).
Mē s ieguvā m apartamentus 7a pirmajā stā vā ar atseviš ķ u ieeju no viesnī cas iekš puses un savu nelielu terasi, uz kuras atradā s galds un krē sli (attē lā ). Tā di skaitļ i bija aptuveni deviņ i. Kā pamanī jā m, arī uz pā rē jā m terasē m bija ž ā vē tā ji. Pē c vakariņ ā m informē jā m š veicaru par viņ as prombū tni, viņ š bija ļ oti pā rsteigts un apsolī ja, ka no rī ta š is jautā jums tiks atrisinā ts.
Pirmajā istabā bija mī ksts stū rī tis (dī vā ns un divi atzveltnes krē sli), divstā vu gulta bē rniem, sienas pakaramais, garš galds-skapis, kura iekš pusē bija minibā rs (ledusskapis), daž ā das atvilktnes un durvis. Griestu kondicionieris atradā s virs paš as bē rnu gultas. Kā tas bija visā s atsauksmē s, viņ š pavilka tik-tā . Par laimi, telpa atradā s pirmajā stā vā , visā s telpas malā s (no ē kas priekš puses un iekš puses) bija daudz tukš u dziļ u arku un liels daudzums zaļ umu un koku, no kuriem telpa vienmē r bija ē nā . . Un pat pusdienas karstumā tas bija diezgan ē rti un bez kondicioniera, tā pē c mē s to praktiski neieslē dzā m. Bet bija viens trū kums. Pastā vī gais ē nojums neļ ā va ā tri izž ū t veļ u, peldkostī mus un dvieļ us pē c pludmales vai baseina (aptuveni 30 ° C temperatū rā tas prasī ja vismaz dienu). Bet mums viss bija vairā kos eksemplā ros, tā pē c mierī gi pā rdzī vojā m š ī s nepatikš anas. Otrajā istabā bija liela divguļ amā gulta, trī sdurvju skapis, naktsgaldiņ i un tualetes galdiņ š ar televizoru uz tā . No tā s paš as telpas bija durvis, kas veda uz apvienoto vannas istabu ar duš u (foto). Kopumā viesnī ca tika rekonstruē ta 2004. gadā un vietā m tas jau kļ ū st pamanā ms, ja paskatā s vē rī gi, bet viss bija glī ti.
Apgaismojums telpā tieš ā m ir vā jš , bet atkarī bā no tā , kas. Ja zinā tniska traktā ta rakstī š anai un laboratorijas eksperimentu veikš anai, kas saistī ti ar kvē ldiega izstarotā s elektronu plū smas izpē ti, tad ar to nepietiek. Ja, lai nā ktu uz istabu pagulē t, labi, mazliet atpū ties, pā rģ ē rbies - ar to pietiek. Jā , dienas laikā ir daudz dienasgaismas. Apgaismojums vannas istabā bija lielisks. Ko tur citu darī t, nevaru iedomā ties, ka gaisma bija vajadzī ga. Es vienmē r lasu uz ielas uz savas terases, pat vakarā - bija pietiekami daudz apgaismojuma gan viesnī cas pagalmam, gan savai terasei.
Kompleksā Estreya ir divi restorā ni ar sē dvietā m gan iekš telpā s, gan ā rpus tā m terasē s, pie tā m pievienoti bā ri, kā arī baseina bā rs. Ē dieni ir veidoti pē c "bufetes" principa un ir diezgan daudzveidī gi (brokastis mazā k, vakariņ as daudzveidī gā kas). Uzreiz gribu teikt, ka ir muļ ķ ī gi prasī t no liela viesnī cu kompleksa un bufetes kā du frizieru vai piedā vā jumu nogarš ot nacionā lā s virtuves ē dienus. Pā rsteidzoš i ir daž i apgalvojumi par alkoholisko dzē rienu kvalitā ti. Vai tieš ā m jū s domā jat, ka par š ā du cenu jums piedā vā s dā rgus vintage vī nus, prestiž u viskiju un konjaku. “Viss iekļ auts” piedā vā jumā bū s lē tā kais dzē riens un alus, pretē jā gadī jumā vai nu klients neapmaksā s ekskursijas izmaksas, vai arī viesnī cu bizness tiks pā rklā ts ar vara baseinu. Un par visu labo ir jā maksā un tas attiecī gi maksā .
Brokastī s mums piedā vā ja olu ē dienus visā s iespē jamā s formā s (omlete, cepta, vā rī ta, cepta), vienmē r bija ceptas desiņ as un desiņ as, jē ldesas un š ķ iņ ķ is, sieri, siers, dā rzeņ i (paprika, tomā ti, gurķ i, kā posti), olī vas, olī vas, makaroni vai frī kartupeļ i, sautē ti dā rzeņ i, obligā ti kaut kā da putra, biež ā k auzu pā rslas, bija rī si (nepievē rsu tiem lielu uzmanī bu), pankū kas un ceptas olas ar bekonu, kuras taisī ja tieš i priekš ā jū s (bet nā cā s stā vē t rindā un gadī jā s, ka ilgi - 20 vai pat 30 minū tes), smalkmaizī tes katrai gaumei (maize, rullī š i, kruasā ni, kū kas, smalkmaizī tes, kū kas), tē ja, kafija, sulas, daž ā di graudaugi, piens. Mani bē rni ē da pankū kas (vecā kā pati cē lā s agri un gā ja rindu uzņ emt), pā rslas, sviestmaizes, makaronus. Maziem bē rniem vienmē r bija baroš anas krē sli. Bē rnu bija daudz, pā rsvarā.3-4 gadus veci, bet bija arī mazā ki.
Vakariņ as vienmē r bija daudzveidī gas ar gaļ u - vienmē r daž ā das (neuzskaitī š u - man apnicis aprakstī t brokastis), zivis, galvenokā rt kotleš u un zivju nū jiņ u veidā , pā ris reizes tika maltas. Spa getty piedevu un kartupeļ u pamats ir bijis vienmē r, bet dā rzeņ u piedevas katru reizi bija interesantas un daudzveidī gas, salā ti arī atkā rtojā s reti, protams, galvenais bija tomā ti un gurķ i ar sieru. Desertā augļ i: arbū zi, melones, ā boli, persiki - pā rmaiņ us. Saldē jums katru dienu un arī pamī š us (krā sā un garš ā , bet vienmē r 4 veidi). Varē ja paņ emt vī nu vai alu, bet mē s labā k to turp nevest, bet pirkt atbilstoš ā s vietā s. Bet pats galvenais, tas viss bija ne tikai ē dams, bet arī garš ī gi. Viesi mierī gi nesa no restorā na augļ us un saldē jumu, un mani kaimiņ i tos paņ ē ma uz š ķ ī vja un mierī gi devā s uz savu istabu. Skatoties uz to visu, mē s arī sā kā m grē kot ar š o. Turklā t mans jaunā kais, pā rtvē ris starp ē dienreizē m, ne vienmē r ē da, kā gaidī ts. Un no restorā na mums bija jā ņ em lī dzi š ķ iņ ķ is un siers, vai kruasā ni, jo, laimei, pē c stundas vai divā m, kad viņ a bija izsalkusi, viņ a varē ja prasī t kaut ko ē st. Tajā paš ā laikā darbinieki to uztvē ra mierī gi un neorganizē ja traģ ē diju, kā arī nemeta dusmu lē kmes.
Un š eit ir jā atgā dina, kā pē c es negatī vi reaģ ē ju uz priekš likumu "viss iekļ auts". Kū rortā ir pietiekami daudz restorā nu un kafejnī cu, kas piedā vā daž ā das virtuves ē dienus, atš ķ irī bā no viesnī cu bufetes, bet lē ti. Mē s izvē lē jā mies vienu no tiem, vienkā rš i "Paradī ze" (bildē ir redzama zī me un cenu zī me). Diezgan mā jī gs, atrodas uz ceļ a no Estreya viesnī cas uz Azalea pludmali ar diezgan lielu bulgā ru ē dienu sortimentu. Paš as porcijas bija ļ oti lielas. Ī paš i iepriecinā ja viesmī les attieksme (viņ a tur ir viena, kamē r viņ a visu nokā rto), š ķ iet, ka viņ u sauc Didi, vismaz kaut kas tā ds bija rakstī ts uz nozī mī tes. Vienmē r izmē ģ iniet kaut ko jaunu no izvē lnes. Man par lielu bē du, mē s tik ī sā laikā nevarē jā m aptvert visu ē dienkarti. Bet virtuve tur ir lieliska, daudzveidī ga un nodod bulgā ru garš u. Salā tu cenas tur svā rstā s no 3 lī dz 6 levā m, zupā m (mazā izvē lē ) no 2.5 lī dz 3 levā m, gaļ as ē dieniem no 5.5 un vairā k, zivī m - no 12 un vairā k, rakiā m lī dz 2 levā m par 50 gr. , kā arī a. liela desertu izvē le. Un, ja es piekristu “viss iekļ auts”, tagad rakstī tu vē l vienu sē rī gu, rū gtuma un asaru pilnu atsauksmi un vaimanā tu par vienmuļ ajā m vakariņ ā m viesnī cas restorā nā un bulgā ru garš as trū kumu ē dieniem.
Istaba tika iztī rī ta katru dienu. Kā jau teicu, trī s levas palī dzē ja kalponei veikt savus pienā kumus augstā kā lī menī . Starp citu, nā kamajā dienā , atgriež oties no pludmales, uz mū su terases atradā m ž ā vē tā ju, ko š veicars mums apsolī ja. Jā saka, ka ieraš anā s dienas vakarā nā cā s nedaudz izmazgā t veļ u un zeķ es. Ž ā vē tā ja trū kuma dē ļ to visu uzkā rā m uz mū su terases krē slu roku balstiem. Bet, kad atgriezā mies no jū ras, mū su "Pelnruš ķ ī tes" gā dī gajā s rokā s visu uzkā ra uz ž ā vē tā ja, pat manas zeķ es. Mē s mainī jā m savus dvieļ us katru dienu. Starp citu, tur bija divas kalpones. Bē rni nemitī gi izputinā ja savas lietas, atstā jot nekā rtī bu uz kafijas galdiņ a, kur nemitī gi gulē ja albumi, zī muļ i, grā matas un citas bē rnu mantas. Tā viena kalpone vairā k laika veltī ja kā rtī bas sakā rtoš anai starp izmē tā to mantu bardaku, un, atgriež oties istabā , visas mantas ar apbrī nojamu pedantiskumu bija saliktas kaudzē s, pat apavi salikti pē c kā rtas. Otrā istabene vairā k uzmanī bas pievē rsa vienkā rš u dekorā ciju veidoš anai no dvieļ iem, bet mazā k pasū tī š anai starp izmē tā tajā m lietā m. Mani vairā k apmierinā ja pirmā s istabenes darbs.
Izlasot atsauksmes, sapratā m, ka uz Estrejas pludmali nav ko doties. Pē c sarunā m ar kaimiņ iem viņ i ieteica mums doties uz Azalea pludmalē m. Nedaudz tā lu no viesnī cas - apmē ram 15 minū tes lē nā m. Mē s devā mies uz Sahā ras pludmali. Mums tā patika vairā k nekā Azalea Beach. Azalea Beach man š ķ ita š aurā ka, iespē jams, pē c erozijas. Turklā t Sahā ras pludmale izrā dī jā s lē tā ka, tač u nedomā jiet, ka tas nav iemesls. Azalea cenu zī mi, nejauš i uzzinā ju pā ris dienas pirms izlidoš anas. Salī dzinā jumam, sauļ oš anā s krē sli Sahā ras pludmalē ir 5 levas, Azalea - 10 levas, lietussargs Sahā ras pludmalē - 6 levas, Azalea - 20 levas. Azalea viesiem, manuprā t, sauļ oš anā s krē sli bija bez maksas. Azalea pludmales dibens bija nedaudz nokaisī ts ar maziem oļ iem. Labajā pusē Sahā ras pludmale ir ļ oti sekla, ar savu 178 augumu es tur biju lī dz viduklim. Š ajā daļ ā vienmē r bija daudz cilvē ku, arī bē rni. Š ajā pludmales daļ ā nebija dubļ u. Kreisā daļ a ir dziļ ā ka, ū denī vienmē r bija aļ ģ es. Pā rsvarā pludmalē atpū tā s krievi un bulgā ri, un pē c 25. jū lija bulgā ru bija vienkā rš i daudz. Smē ķ ē š ana ir atļ auta visur. Nebija ī paš i patī kami, kad blakus taviem bē rniem dū mi pū ta no visā m pusē m. Turklā t es biež i neredzē ju smē ķ ē još us vī rieš us, bet bulgā ru sievietes ir gandrī z 70% smē ķ ē tā ju. Viņ us pat nemulsina tas, ka ap viņ iem griež as viņ u paš u mazie zemesrieksti. Arī daudzi bulgā ri nekautrē jas sauļ oties ar augš pusi. Sā kumā tas man lika pasmaidī t, tad riebumu. Turklā t viņ u vecumam sauļ oš anā s laikā nav nozī mes - tā var bū t gan 16 gadus veca meitene, gan 40 gadus veca dā ma. Tajā paš ā laikā , manuprā t, ne visiem bija ar ko lielī ties. Cenu zī me pludmales bā rā gandrī z divreiz atš ķ ī rā s no cenā m veikalā , lai gan, manuprā t, bā ram tas ir normā li. Kokteili varē ja nopirkt par 4.5 levā m, pudelē s - 5.5 levas, izlejamo alu - 2.5 levas, pudelē s - 4 levas, minerā lkā posti - 1.5 levas, kafiju - 2.5 levas, pā rē jo ņ ē ma ne biež i, tā pē c neatceros. .
Baseinu viesnī cā pā rsvarā bija ieņ ē muš i vā cieš i (krievi uz pludmali gā ja vismaz pirms pusdienā m, vā cieš i retā k). Baseini atrodas teritorijā starp abā m viesnī cā m. Divi peldbaseini un bē rnu baseins. Dezinfekcijai izmanto balinā tā ju, kas ir jū tams. Vē l viens baseins ar minerā lū deni atrodas Estreya Residence Hotel SPA centrā (bez maksas), bet arī tas tiek dezinficē ts ar balinā tā ju. Pie baseiniem ir maz sauļ oš anā s krē slu, bet vietas pietiek visiem. Mē s kā dreiz pē c vakariņ ā m gā jā m uz baseiniem tikai tā pē c, ka bē rni to gribē ja. Kas viņ iem tur patika, es nezinu, bet viņ i spē lē ja veselus koncertus, ja kā du iemeslu dē ļ nevarē jā m tur aizbraukt. Nā cā s vilkt lī dzi turp, sē sties sauļ oš anā s krē slā un klusi “dauzī ties” viedtā lrunī . Pats divas reizes peldē jos baseinā tikai tā pē c, lai iemā cī tu vecā kajam peldē t.
Wi-Fi Estrejas pilī ir vesels stā sts vai drī zā k tā neesamī ba. Tā dē jā di vietne norā da, ka Wi-Fi zona Estreya Palace atrodas vestibila bā rā . Tomē r signā la lī menis nav pā rā k labs, vairā kas dienas mana ierī ce stulbi nevarē ja dabū t IP no marš rutē tā ja. Daž reiz signā ls var vienkā rš i pazust. Bija arī jā meklē vieta, kur bū tu iespē jams atrast pieejas punktu. Lī dz atvaļ inā juma beigā m situā cija nedaudz uzlabojā s un signā ls bija diezgan pā rliecinoš s. "Rezidencē " situā cija ar interneta pieslē gumu bija nedaudz labā ka. Netā lu no baseina es noķ ē ru Residence signā lu, vā jš , bet vairā k vai mazā k stabils. Es domā ju, ka tas ir bū tiskā kais trū kums visā Estreya Palace viesnī cu pakalpojumu klā stā .
Viesnī ca, protams, ir vairā k paredzē ta pā riem, vecā ka gadagā juma cilvē kiem. Bē rniem bija neliels rotaļ u laukums ar divā m š ū polē m un nelielu slidkalniņ u. Pirmajā vakarā devā mies pastaigā gar jū ru un nokļ uvā m Dolphin Hotel. Tur mū su acu priekš ā parā dī jā s liels bē rnu rotaļ u laukums, kurā bē rni izklaidē jā s visā s iespē jamā s valodā s. Protams, Estrejas Pallasas gadī jumā tas tā nebija. Animā ciju Estrejas pilī veidoja divas meitenes Jū lija (krieviski runā još a) un Mihaella (viņ a nerunā ja krieviski). Ļ oti labas meitenes, ļ oti mī l bē rnus, no 16.00 lī dz 17.30 darbojā s spē ļ u istaba, vai arī pie baseina bija iekā rtots ū denspolo. Vakarā no 20.30 lī dz 21.00 tika organizē ta mini diskotē ka. Manas meitenes vienkā rš i iemī lē ja Jū liju un bija gatavas pavadī t visu laiku ar viņ u. Un mē s centā mies š o laiku izmantot savā labā . Estreya Residence bija neliela trenaž ieru zā le ar vairā kiem trenaž ieriem. Tač u mū s vairā k interesē ja tenisa galds, kur pa dienu varē ja spē lē t.
Paš ā kū rortā bija bē rnu atrakcijas, daž ā di batuti, braucieni ar gumiju, karuseļ i, maš ī nas utt. Tiem, kas nesē dē ja viesnī cā s, varē ja atrast nodarbī bas.
Un tie, kas nevar nosē dē t uz vietas, var doties daž ā dā s ekskursijā s, lī dz pat daž ā m dienā m. Ar bē rniem varat doties uz akvaparku Golden Sands. Tas ir 20 km. Strā dā no 10.00 lī dz 18.00. Jū s varat nokļ ū t ar autobusu nr. 9 un 409. Pietura atrodas netā lu no Sv. Helē na. Jū s varat doties uz Varnu uz delfinā riju. Tas atrodas Piejū ras parkā . Jū s varat nokļ ū t ar autobusu Nr. 8 no pieturas, kas atrodas netā lu no Estreya Palace. Taksometrs mums izmaksā ja 17 levas.
Nu, tas ir viss, par ko es gribē ju runā t. Es nezinu, kā cilvē ki to lasī s, bet man noteikti ir apnicis rakstī t.
Bet galu galā es gribē tu teikt un ieteikt. Var, protams, nemitī gi vaidē t un vaimanā t, ka man vienuviet nenopū ta laikā , kaut kā izskatī jā s, tikai ne tā , kā es gribē ju, kaut ko atteica, bet vajadzē ja noskū pstī t manas kā jas. Es tikai nezinu, no kurienes cilvē kiem rodas tā das domas par savu ekskluzivitā ti. Un no visa var izvilkt tikai pozitī vus mirkļ us un izbaudī t atpū tu tā du, kā ds tas ir. Un pats galvenais: mē s paš i veidojam atpū tu, un tas, kas tas bū s, ir atkarī gs tikai no mums paš iem. Kas attiecas uz mani, mana atpū ta man derē ja ar visu. Vismaz vē lme ierasties Estrejas pilī no manis vē l nav zudusi.
аватар Bunny1
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz atsauksmē m. Apmetā s nevis istabā , bet katakombas 2a! Ļ oti blā va gaisma, tapetes lobā s nost, gultas drausmī gi č ī kst, duš ā ū dens nenolaiž as lī dz potī tē m 2 stundas. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz atsauksmē m. Apmetā s nevis istabā , bet katakombas 2a! Ļ oti blā va gaisma, tapetes lobā s nost, gultas drausmī gi č ī kst, duš ā ū dens nenolaiž as lī dz potī tē m 2 stundas. . . Nomainī ja uz 32a istabu, daudz labā k, bet ieejas rokturis nokrita. Tī ri palagi un dvieļ i ir milzī gs pluss. Ē diens ļ oti labs, daudzveidī gs, bet reizē m vietas nepietiek, jā gaida. Pieklā jī gs un atsaucī gs personā ls.
аватар T-im-ur
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ar sievu viesojos 2012. gada septembra pirmajā pusē . Patika. Es nolē mu tū lī t anulē t abonementu, jo. Vasarai mans apskats nav ī paš i aktuā ls. Dzī vojā m apartamentos (2 istabas), brokastis un vakariņ as, 8 dienas. Tū ristu š ajā laikā nebija daudz. … Tomēr ▾ Ar sievu viesojos 2012. gada septembra pirmajā pusē .
Patika. Es nolē mu tū lī t anulē t abonementu, jo. Vasarai mans apskats nav ī paš i aktuā ls. Dzī vojā m apartamentos (2 istabas), brokastis un vakariņ as, 8 dienas. Tū ristu š ajā laikā nebija daudz. Brokastis daudzveidī bā neatš ķ ī rā s, bet ē diena bija tik daudz, ka pietika lī dz vakariņ ā m)) Vakariņ ā s bija gan gaļ as, gan zivju ē dieni. Augļ i vienmē r ir apelsī ni, ā boli, greipfrū ti, daž reiz persiki. Gandrī z vienmē r vakariņ ā s saldē jums. Sulas – mā kslī gā s (ā bolu un apelsī nu). Sā kumā.70% bija gados vecā ki vā cieš i, tad bija skaidrs, ka sā kā s jauna rase, par to kļ uva 50 lī dz 50 krievvalodī gie vā cieš i. Animā cija - vienu reizi redzē ju, bet mū s neinteresē ja. Sestdien bija vietē jā s kā zas, jauki. Vā cieš i pā rsvarā ē da visu, tā pē c devā s uz blakus zā li pē c alkohola.
Pati viesnī ca ļ oti mā jī ga: zaļ a, klusa, 2 peldbaseini, peldē jos 1 reizi, nepatī k. Man patī k jū ra, ū dens bija 20-22 grā di, cilvē ku pludmalē bija ļ oti maz - gandrī z neviens neņ ē ma sauļ oš anā s krē slus - viņ i gulē ja uz gultas. Temperatū ra bija 20-25 grā di, bet beigā s kļ uva sliktā k, pat lija.
Vairā kas reizes braucā m ar autobusu uz Varnu, labs tirgus, alus. Nopirka rozā kosmē tiku dā vanā m (neliels lielveikals pie tirgus). Bija pilsē tas pludmalē , tā tad nekā , pastaigā jos pa parku (garš ī gs saldē jums). Devā mies ekskursijā uz Nesebā ru (gids runā ja krieviski un vā ciski), kā di 12-15 cilvē ki. Man ļ oti patika, iesaku visiem. Labs pā rskats par kū rortu paš ā augš ā Dž ū lijas Kirī viesnī cas kafejnī cā .
Istaba diezgan tī ra, ierodoties palū dzu istabenei gludekli - visu izgludinā ju (sieva bija nogurusi - diena autobusā ). Uz Rumā nijas robež as bija problē mas, bet tas ir garš stā sts (Rumā nijas robež sargi izrā dī jā s ļ oti slikti. . . ). Mē s katru rī tu atstā jā m istabā.1 USD, tik vienkā rš i. . .
Gā jā m klusumā - un dabū jā m (+ dabū ju lē to nacionā lo alkoholu)) - atlaidā mies vakaros... .
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s bijā m š ajā viesnī cā arī.2011. gada augustā . Mums ir nedaudz atš ķ irī gs viedoklis. Viesnī ca atrodas ļ oti labā vietā , blakus iepirkš anā s ielai, bet aiz klostera. Ieejot tā s teritorijā – it kā nokļ ū sti citā pasaulē – miers un klusums. … Tomēr ▾ Mē s bijā m š ajā viesnī cā arī.2011. gada augustā . Mums ir nedaudz atš ķ irī gs viedoklis. Viesnī ca atrodas ļ oti labā vietā , blakus iepirkš anā s ielai, bet aiz klostera. Ieejot tā s teritorijā – it kā nokļ ū sti citā pasaulē – miers un klusums. Numuri ir lieli, Bulgā rijā reti redzē ti. Š ī s viesnī cas cena ir daudz zemā ka nekā citā s 4 *. Tā pē c uz kaut ko ir jā taupa. Ietaupī jā m uz augļ iem un desertiem (salī dzinot ar Albenu). Bet augļ us Varnā uz nedē ļ u varē ja nopirkt ļ oti lē ti, autobuss kursē par santī mu. Mums nepatī k deserti, tač u arī tā nav problē ma. No mī nusiem - vecie kondicionieri slikti velk, labā k nebraukt jū lijā - augusta pirmajā pusē . Restorā nā ne pā rā k liela ē dienu izvē le, bet nav simpā tijas pret ē dienu, kā Saulainajā krastā vai Grand Hotel Varna viesnī cā s (Delfī ns, Gulbis). Bijā m pilni. Restorā na viesmī les meitenes ir slinkas un netī ras, tač u š ķ iet, ka arī viņ as krā j naudu. Ar zarnu gripu neslimojā m, lai gan augustā tur bija epidē mija. Probiotikas vienmē r ņ emam lī dzi un ņ emam lī dzi profilaksei. Un mē s neslimojam. Par bulgā riem teikš u droš i - ļ oti laba attieksme, ceļ ojam jau daudzus gadus. Tas, ka kā da dā ma š eit viņ us salī dzinā ja ar nacistiem, man ir jaunums! Kad Plovdivā gribē ja nojaukt Aloš as pieminekli, bulgā ri referendumā to neļ ā va izdarī t. Vienkā rš i vā cieš i ir Svē tā Konstantī na kū rorta sponsori, tā pē c viņ iem ir zinā mas privilē ģ ijas. Secinā jums: cik maksā , tik daudz arī saņ em! Ir viesnī cas, kas ir daudz dā rgā kas par š o - pakalpojums tur ir labā ks. Un par to cenu, ko maksā par ļ oti labu Estrejas viesnī cu, uz kaut ko var pievē rt acis. Ir bezmaksas pludmales, tā s ir patieš ā m netī ras, mē s tur negā jā m, bet ir maksas (par sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem, kā arī ar piederumiem maksā bez maksas) - tur ir tī rs. Mē s sauļ ojā mies pie baseina, un devā mies uz jū ru tikai peldē ties. Mums viss sanā ca, teikš u vē lreiz - par š o naudu. Un par ļ oti labu "viss iekļ auts", tī ras bezmaksas pludmales - uz Albenu. uz viesnī cā m piekrastē , bet jums bū s jā maksā vairā k.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Otdyali š ajā viesnī cā.2011. gada augustā nekad nav atpū tuš ies sliktā k. lai gan esmu bijis daudzviet. Baroja pretī gi pā rsvarā saldē tus maisī jumus. lai gan š ajā laikā bija dā rzeņ u un augļ u novā kš anas sezona. … Tomēr ▾ Otdyali š ajā viesnī cā.2011. gada augustā nekad nav atpū tuš ies sliktā k. lai gan esmu bijis daudzviet. Baroja pretī gi pā rsvarā saldē tus maisī jumus. lai gan š ajā laikā bija dā rzeņ u un augļ u novā kš anas sezona. bet . acī mredzot. š eit par to nedomā ju. ē dienus vienkā rš i sabojā pretī ga gatavoš ana, kas, acī mredzot, notiek kaut kā dā rū pnī cas virtuvē , bet š eit tos tikai uzsilda. Bet izskatā s, ka sasilstot viss deg. jauka pludmale ir patieš ā m tā lu no viesnī cas. Pats kū rorts ir ļ oti netī rs. Bulgā ri ir diezgan slinki un negodī gi cilvē ki. Viņ iem nepatī k iznest atkritumus. Š eit, viesnī cas Varna teritorijā . Un mū su viesnī cas teritorijā atkritumu tieš ā m nebija. Un tā tas ir visā s pilsē tas pludmalē s. Tur. kur ir maksas sauļ oš anā s krē sli, joprojā m tā un tā . un kur ir pilsē tas teritorija, ko paš i iztī rī jā m pirms gulē tieš anas. Viss kū rorts rada kaut kā du atkritumu izgā ztuves iespaidu. Papildus viesnī cu kompleksam Varna. Bet tas viss ir atkritumi, salī dzinot ar mazo punduru mā koņ iem pludmalē s. Tie pā rklā j jū s visā sauļ oš anā s laikā un zarnu infekciju. Mē s lasī jā m par to atsauksmē s, bet bijā m pā rliecinā ti. ka mē s nesaslimsim, bet mē s un mū su draugi, kas bija pirms mums š ajā viesnī cā = visi bija slimi. Un arī citi viesi saslima. Tas bija pretī gi = caureja, drudzis, nedomā kā mē s, TU ARĪ BŪ SI SLIMS. Ja jums saka, ka bulgā ri mū s ļ oti mī l, neticiet. Š ajā viesnī cā menedž ere, manuprā t, Stefā nija bija tik rupja pret mums, kad prasī jā m mainī t istabu, viņ a ar visu savu runu lika saprast, ka vā cieš i ir jā . un mē s krievu lopi nevaram te vilkt. Labā k bez mums. Un ko tu gribi - bulgā ri pē dē jos divus karus bija vā cieš u pusē . Tā tad, kā pē c viņ iem vajadzē tu mū s mī lē t? Neviens nevar sabojā t mū su svē tkus. un mums bija ļ oti jautri. Cilvē ki tur neiet. Rū pē jieties par sevi un saviem bē rniem.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар naduxa33
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
… Tomēr ▾
несерб эстрея пляж розы возле виллы вилла тихого гнезда эстрея супер кафешка в Несербе спокойные каникулы
Parādīt vairāk »


iemiesojums butov-elena
Mēs plānojam doties uz šo viesnīcu.
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
iemiesojums AlexBog
Es gribētu atpūsties 2-3 nedēļas un ārstēt savu sirdi, asinsvadus un nervus. 2011. gada marts ir plānots.
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель окружен зеленым парком, реконструирован в 2004 году. Последний ремонт сделан в 2017/2018 году. Отель состоит из одного 4-этажного здания. Общая инфраструктура с отелем Estreya Residence. В оформлении отеля сочетаются современные тенденции и традиционные элементы дизайна. Подходит для спокойного отдыха с детьми.

Atrašanās vieta Отель расположен в 400 метрах от пляжа курорта Св. Константина и Елены и в 200 метрах от центра города и его магазинов. Курорт Золотые пески находится в 10 км от отеля, а Варна, ее железнодорожный и автобусный вокзалы расположены в 8 км от Palace Estreya. Расстояние до вырубленного в скалах монастыря Аладжа, так популярного среди туристов, составляет 7 км.
Pludmales apraksts В 400 м от отеля. Пляж курорта достаточно узкий, песчаный. Отличие от пляжей других болгарских курортах в цвете песка – он серый, что связано с наличием в песке кварца.
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

В ресторане отеля с обслуживанием по меню можно заказать блюда болгарской и интернациональной кухни, а в лобби-баре предлагают напитки и бесплатную прессу.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Дартс.
  • galda teniss  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

Всего 122 номера.

  • vanna/duša
  • fēns
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • balkons/terase
  • kabeļa internets (ne visās istabās)
Adrese Sveti Konstantin Resort, 9006 Varna, Bulgaria
Tālruņi: +359 52 361135
Tīmekļa vietne: Estreya Palace Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.