Zornitza Sands 4*– Atsauksmes

47
Novērtējums 6.310
№2 viesnīcas reitingā Elenīte
5.7 Numurs
6.1 apkalpošana
6.2 Tīrība
5.3 Uzturs
5.8 Infrastruktūra
Zornitza Sands atrodas blakus Elenite kūrortam, 10 km attālumā no Saulainā Krasta, Kozluk līcī. Atvērts 2006. gadā. Piemērots jauniešiem un ģimenēm.Vairāk →
аватар 11g.elena_olegovna
 •  apceļots 8 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 5.0
1) viesnī ca atrodas civilizā cijas nomalē , tuvumā nekā nav, viens lielveikals ar kosmiskā m cenā m un bazā ra tips uz 5 bodē m 2) deklarē ts bezmaksas Wi-fi, frizē tava / skaistumkopš anas salons, valū tas maiņ a - no vā rda vispā r nē 3) nav gaisa kondicionē š anas, ir vispā rē ja sistē ma visai viesnī cai, kas strā dā kā administrā cija lemj, nav iespē jas paš am noregulē t istabu, ieslē dz arī liftā , kad grib, tā arī dara nestrā dā vestibila bā rā un vispā rē jā restorā nā 4) kabeļ televī zija / satelī ttelevī zija - tikai tiem, kas runā bulgā ru, rumā ņ u valodā 5) bē rnu baseins - nav paredzē ts tā dam bē rnu skaitam, kā du viesnī ca pieņ em; rotaļ u laukums - nav; spa centrs ir tieš i pirts un masā ž a, un lē tā kā masā ž a ir 99 lev 6) pludmale - saulriets briesmī gs, netī rumi pludmalē , neviens neko netī ra un smiltis nesijā 7) pati istaba nav slikta, bet gulta ir š edevrs, viņ i pasū tī ja istabu ar divā m vienvietī gā m gultā m, faktiski viņ i saņ ē ma dizainu ar diviem matrač iem uz viena pamata bez dē ļ iem, matrač i no š ī dizaina noslī dē ja regulā ri, jū s varat gulē t tikai uz š ī , citā di nekustoties kopā ar matraci uz grī das 8) istabas uzkopš ana - divu nedē ļ u laikā reiz izsū cē ja un mainī ja gultu, dvieļ us mainī ja tikai tie, kas tika izmesti uz grī das, ja dvielis karā jas, neviens neaiztiek, pat putekļ us nepieskā rā s 9) ē diens - amatierim virtuve pretī ga, bija dienas, kad nebija ko ē st bez saldumiem un augļ iem, tad jē las kotletes, tad gaļ a jau ar smarž u, viss sā lī ts un ar etiķ i, katru dienu viens un tas pats, vienī gais, kas bija garš ī gs, bija pica un kū kas 10) darbinieki - liney, lī dz viņ i zaudē savu pulsu administrā cija ietaupa uz visu, pat uz tualetes papī ra uz bā riem ir kokteiļ u kartes - divu nedē ļ u laikā viņ i ne reizi nav pagatavojuš i kokteili, kas atbilstu deklarē tajā m sastā vdaļ ā m 11) nav agrā s reģ istrē š anā s pat par naudu, ir vē lā izrakstī š anā s par piemaksu, ja ir brī vas istabas un iepriekš ē ja rezervā cija. … Tomēr ▾ 1) viesnī ca atrodas civilizā cijas nomalē , tuvumā nekā nav, viens lielveikals ar kosmiskā m cenā m un bazā ra tips uz 5 bodē m
2) deklarē ts bezmaksas Wi-fi, frizē tava / skaistumkopš anas salons, valū tas maiņ a - no vā rda vispā r nē
3) nav gaisa kondicionē š anas, ir vispā rē ja sistē ma visai viesnī cai, kas strā dā kā administrā cija lemj, nav iespē jas paš am noregulē t istabu, ieslē dz arī liftā , kad grib, tā arī dara nestrā dā vestibila bā rā un vispā rē jā restorā nā
4) kabeļ televī zija / satelī ttelevī zija - tikai tiem, kas runā bulgā ru, rumā ņ u valodā
5) bē rnu baseins - nav paredzē ts tā dam bē rnu skaitam, kā du viesnī ca pieņ em; rotaļ u laukums - nav; spa centrs ir tieš i pirts un masā ž a, un lē tā kā masā ž a ir 99 lev
6) pludmale - saulriets briesmī gs, netī rumi pludmalē , neviens neko netī ra un smiltis nesijā
7) pati istaba nav slikta, bet gulta ir š edevrs, viņ i pasū tī ja istabu ar divā m vienvietī gā m gultā m, faktiski viņ i saņ ē ma dizainu ar diviem matrač iem uz viena pamata bez dē ļ iem, matrač i no š ī dizaina noslī dē ja regulā ri, jū s varat gulē t tikai uz š ī , citā di nekustoties kopā ar matraci uz grī das
8) istabas uzkopš ana - divu nedē ļ u laikā reiz izsū cē ja un mainī ja gultu, dvieļ us mainī ja tikai tie, kas tika izmesti uz grī das, ja dvielis karā jas, neviens neaiztiek, pat putekļ us nepieskā rā s
9) ē diens - amatierim virtuve pretī ga, bija dienas, kad nebija ko ē st bez saldumiem un augļ iem, tad jē las kotletes, tad gaļ a jau ar smarž u, viss sā lī ts un ar etiķ i, katru dienu viens un tas pats, vienī gais, kas bija garš ī gs, bija pica un kū kas
10) darbinieki - liney, lī dz viņ i zaudē savu pulsu
administrā cija ietaupa uz visu, pat uz tualetes papī ra
uz bā riem ir kokteiļ u kartes - divu nedē ļ u laikā viņ i ne reizi nav pagatavojuš i kokteili, kas atbilstu deklarē tajā m sastā vdaļ ā m
11) nav agrā s reģ istrē š anā s pat par naudu, ir vē lā izrakstī š anā s par piemaksu, ja ir brī vas istabas un iepriekš ē ja rezervā cija.
аватар azia87_87
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī cu izvē lē jā mies pā ris dienas pirms izlidoš anas. Kopš koronavī rusa dē ļ atsauksmes par iepriekš ē jo viesnī cu par 2020. gadu ir kļ uvuš as š ausmī gas. Diviem pieauguš ajiem ā rpus sezonas nakš ņ oš anas un ē dinā š anas cena ir aptuveni 75 eiro. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies pā ris dienas pirms izlidoš anas. Kopš koronavī rusa dē ļ atsauksmes par iepriekš ē jo viesnī cu par 2020. gadu ir kļ uvuš as š ausmī gas.
Diviem pieauguš ajiem ā rpus sezonas nakš ņ oš anas un ē dinā š anas cena ir aptuveni 75 eiro. Tad paskatī jos cenu jau zem 100 eiro dienā . Bē rns Bulgā rijā lī dz 12 gadu vecumam, ja divi pieauguš ie ir bez maksas.
Ieradā mies viesnī cā , tur bija ne vairā k kā.50 tū ristu ar check-in 500. Pilsē ta tukš a. Tikai viens pā rtikas veikals un divi vai trī s veikali ar precē m. Ne parasti. Tač u koronavī russ ir darī jis savu.
Plusi:
Atraš anā s vieta. Pirmā lī nija. Skaists tī rs baseins. Tomē r es tajā peldos reti. Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi ir iekļ auti viesnī cas cenā .
Restorā nā daudz augļ u.
Istabas uzkopš ana un dvieļ u maiņ a katru dienu.
Tad ir tikai mī nusi.
Lai iekā rtotos tukš ā viesnī cā pirms 2 x administratore prasī ja samaksā t 50 levas. Tas ir bez pusdienā m. Ļ oti reti piekā pjas. Bet es viņ u pierunā ju. Bet tas nav mī nuss. Tie ir viesnī cas noteikumi.
Telpas ir mazas. Bē rns ir cieš i.
Gaisa kondicionieris mū su istabā gandrī z nedarbojā s. Tas salū za pē dē jā dienā . Bet mē s vē l neesam mainī juš i numuru.
Pā rtiku varē ja ē st tikai pirmā s trī s dienas. Nulles š ķ irne. Ietaupī ja tikai augļ us. Labas izejvielas. Daudz produktu tika lietots otro reizi. Salā ti nesatur svaigus dā rzeņ us.
Daudz konditorejas izstrā dā jumu un desertu. Bet man divas reizes bija slikti no saldumiem.
Animā cija divā m bumbiņ ā m. Maksimums ir rī ta stiepš anā s. Viņ a atveda bē rnu uz bē rnu istabu zī mē t...tā pē c viņ i viņ u nelaida.
Draugi palika 11 dienas. Viņ i vairs nevar iekļ ū t ē damistabā . Viņ i ē d zupas un ķ irš us.
Plusi ietver tī rā ko caurspī dī go jū ru 100 metru attā lumā no viesnī cas.
Ar pā rē jo kopumā bijā m apmierinā ti. Tā kā Bulgā rijā var bū t sliktā k.
аватар marina1978
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca atrodas paš ā pirmajā rindā , Bulgā rijā neesam pirmo reizi un zinā m, ka pat 5 terē s ir maksas pludmales, š ai viesnī cai ir sava pludmale, nekas nav jā maksā , vienmē r ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, ir baseini. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas paš ā pirmajā rindā , Bulgā rijā neesam pirmo reizi un zinā m, ka pat 5 terē s ir maksas pludmales, š ai viesnī cai ir sava pludmale, nekas nav jā maksā , vienmē r ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, ir baseini. Istabas ir ļ oti tī ras, arī pati viesnī ca ir ļ oti tī ra un veidota man patī kamā dizainā . Gandrī z no visiem numuriem paveras skats uz jū ru. Ar internetu bū tī bā viss ir kā rtī bā . Ē diens labs, bet patiesī ba nav viss iekļ auts, brokastī s ir tē ja un sula, bet pusdienā m un vakariņ ā m viss ir jā pē rk, arī bē rniem pā rtikas pietiek.
аватар osennyaya
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī ca Zornitsa tika izvē lē ta, pamatojoties uz nepamatoti augstu novē rtē jumu un subjektī vā m atsauksmē m. Un viņ i to uzminē ja – realitā te bija ļ oti neapmierinoš a. Visnepatī kamā kais ir piekraste, kas ir pilnī gi nepiemē rota peldē š anai, sauļ oš anai, atpū tai ar bē rnu. … Tomēr ▾ Viesnī ca Zornitsa tika izvē lē ta, pamatojoties uz nepamatoti augstu novē rtē jumu un subjektī vā m atsauksmē m. Un viņ i to uzminē ja – realitā te bija ļ oti neapmierinoš a.
Visnepatī kamā kais ir piekraste, kas ir pilnī gi nepiemē rota peldē š anai, sauļ oš anai, atpū tai ar bē rnu. Ū denī iekļ ū t ir gandrī z neiespē jami - necaurredzami slidenu aļ ģ u biezokņ i un milzī gi sanesuš i akmeņ i visā dibenā . Ū dens pie krasta atgā dina dubļ ainu purvu. Pludmales smiltis ir piegruž otas (nekad 2 nedē ļ u laikā mē s neesam redzē juš i pludmalē veiktu tī rī š anu! ). Lietussargi un estakā des gultas atrodas burtiski blakus, un pat to ir divas reizes mazā k nekā tiem, kas tos vē las ņ emt lī dzi. Jautā jums, ko darī t pludmalē , ja nav kur apgulties un peldē ties nav iespē jams? Atliek tikai aizbraukt. Jautā jums kur! ?
Teritorijas kā tā das viesnī cai nav. Viss, kas atrodas netā lu no ē kas, ir vienmē r pā rpildī ts baseins un primitī vs rotaļ u laukums zem dedzinoš as saules. Noguruš i no š ā dā m brī vdienā m, mē s klusiņ ā m sā kā m doties uz kaimiņ u viesnī cu teritoriju, kur izrā dī jā s daudz plaš ā ks un ē rtā ks visos aspektos - gan zaļ ā s zonas gan pastaigā m, gan omulī gi soliņ i/lapenes, gan izklaide. bē rns...Bet š ī , es atkā rtoju, ir citas viesnī cas teritorija, un sveš inieki tur nav laipni gaidī ti.
Ē diens, maigi izsakoties, ir amatieris. No vienas puses, bufete ir diezgan plaš a, bet virtuve ir ļ oti specifiska. Viss trekns, pikants, fritē ts. Saldumi tiek aprakti krē mos, kas pildī ti ar brutā lā m krā svielā m. No diē tas - nekā ! Izņ emot augļ us.
Turklā t padomju mantojumam ir spē cī ga ietekme: darbinieki ir lē ni, nedraudzī gi, viss ir kaut kā muļ ķ ī gi, negribī gi.
Vienī gais, par ko nav sū dzī bu, ir viesnī cas ē ka: tī ra, labi uzturē ta, skaists interjers. Godī gi sakot, jā atzī mē pā rsteidzoš ā skaņ as izolā cija starp telpā m. Ne skaņ as, ne š alkas no kaimiņ iem! ! Ņ emot vē rā lielo mazu bē rnu skaitu, protams, tas ir milzī gs pluss. Bet diemž ē l viņ š ir vienī gais.
Двухместный стандарт с доп.местом для ребёнка Отель Зорница и его территория
аватар viktoriy73
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Kopā ar meitā m un mazdē lu atpū š os no 23.08. 2018. Pirms brauciena lasī ju daudz negatī vu atsauksmju: vai nu nepietiek arbū zu (ē dienreizes arbū zi mainī ja 5-6 reizes), tad pusdienā m vai vakariņ ā m nepietiek ū dens (vienmē r laicī gi nomainiet tukš os traukus pret pilniem). … Tomēr ▾ Kopā ar meitā m un mazdē lu atpū š os no 23.08. 2018. Pirms brauciena lasī ju daudz negatī vu atsauksmju: vai nu nepietiek arbū zu (ē dienreizes arbū zi mainī ja 5-6 reizes), tad pusdienā m vai vakariņ ā m nepietiek ū dens (vienmē r laicī gi nomainiet tukš os traukus pret pilniem). vai nu personā ls ir rupjš (cik daudzi nepieteicā s uz reģ istratū ru vai citiem darbiniekiem, vienmē r smaids uz lū pā m un problē mas tika atrisinā tas 5 minū š u laikā ), tad ē diens ir vienmuļ š (ticiet man, man nebija laika mē ģ inā t viss 8 dienā s - tik daudzveidī gs ē diens). LAI KAT, KURŠ AR KĀ DU MĒ RĶ I Š EIT NĀ K. ES PERSONĪ GI DEVU ATPŪ TĪ TIES, UN MAN IZDEVĀ S. Mazdē ls ir sajū smā par animatoru darbu. Katru dienu daž ā das sacensī bas.
Istaba tī ra, plaš a, skaņ as izolā cija lieliska; pastā vī gi mainī ti dvieļ i, pastā vī gi atjauninā ti š ampū ni, duš as ž elejas utt. Wi-Fi noķ erts istabā . un zā le. un pludmalē .
Mē s lieliski atpū tā mies. Jā , ieeja jū rā ir akmeņ aina, bet tuvā k akmeņ iem (viļ ņ lauž am), dibens tī rs, bez akmeņ iem, un peldē ties var gan bē rni, gan pieauguš ie, ko arī daudzi atpū tnieki darī ja. Intereses labad izpē tī ju 4 viesnī cu ieeju jū rā - ieeja un apakš a akmeņ aina - bez speciā liem apaviem iekš ā nevar ieiet, kā jas var traumē t. Tā tad tā nav tikai viesnī cas Zornitsa Sands problē ma.
Array Array Array Array Array Array Array
аватар h.lashuk
Pirmā lieta, ko viņ i izvē lē jā s, bija valsts. Viesnī ca tika izvē lē ta, ņ emot vē rā atraš anā s vietu, skatu uz jū ru un atpū tu ar mazu (2 gadi) bē rnu. Ieradā mies un ieradā mies viesnī cā.6os. Formalitā tes kā rtoja ne vairā k kā daž as minū tes un bijā m istabā . … Tomēr ▾ Pirmā lieta, ko viņ i izvē lē jā s, bija valsts.
Viesnī ca tika izvē lē ta, ņ emot vē rā atraš anā s vietu, skatu uz jū ru un atpū tu ar mazu (2 gadi) bē rnu.
Ieradā mies un ieradā mies viesnī cā.6os. Formalitā tes kā rtoja ne vairā k kā daž as minū tes un bijā m istabā .
Istaba 354 ir divistabu apartamenti (ar mums atbrauca vecā kais dē ls, kuram palika 17 gadi) un ar lielisku skatu uz jū ru!
Gultiņ a mazā kajam jau atrodas istabā guļ amistabā ar divguļ amo gultu.
Istaba ir tī ra. Skapī pā ris balti halā ti un č ī bas, seifs. (Mans divgadnieks nobloķ ē ja seifu pie ieejas, tiklī dz to atklā ja. Patiesī bu sakot, seifs nebija pieskrū vē ts - ņ emiet beriju prom)
Divi televizori ar diviem krievu kanā liem un 25 daudzvalodu.
Paspē jā m nomazgā ties un skrē jā m vakariņ ā s.
Ē diens viesnī cā ir ciets piecinieks. Restorā ns pirmajā stā vā ar labu skatu.
Pavā ri un apkalpojoš ais personā ls ir lieliski.
Pastā vī ga ē dienu daž ā dī ba: gaļ a, zivis, dā rzeņ i un augļ i. Ne reizi 10 dienā s nebija silta, vakardienas ē diena sajū ta. Ir burciņ as divgadī giem bē rniem, bet savu mī ļ ā ko hipi atradā m superā - viņ š mū s izglā ba.
Dzē rieni par saviem lī dzekļ iem bā rā , turpat, bet jautā jiet caur viesmī li. Iesaki lielisku vī nu! Cenu zī me ir augsta, bet tā vē rts. Vienkā rš i lielveikalā nav lī dzī gas garš as un aromā ta vī nu.
Brokastis-pusdienas-vakariņ as bufetes tipa tiek dotas 2.5 stundas un pusdienā s vai vakariņ ā s tieš ā m nevar atrast brī vu galdiņ u. Bet ir vē rts nedaudz pagaidī t, un jū s ē dī sit bez problē mā m. Atkal, daudz kas ir atkarī gs no paš iem cilvē kiem. Mums kā ģ imenei tas izdevā s 15 minū tē s, un kā ds sē ž jau stundu paē dis.
Bezmaksas kafija no rī ta brokastī s.
Baseins ir milzī gs, un tajā ir patī kami peldē ties.
Tagad par skumjo.
Jū ra. Pati pludmale un ieeja jū rā ir smiltis ar akmeņ iem. Un staigā t pa pludmali un ieiet ū denī ir nepatī kami. Ja jū s stā vat ar muguru pret viesnī cu, ar skatu uz jū ru, labā k ir doties simts metrus pa kreisi un doties uz izcilu smilš u pludmali un to paš u ieeju jū rā .
Varat arī iet pa labi. Pastaigā jiet daudz vairā k nekā trī s simtus metru un atrodiet arī pludmali ar labā m smiltī m.
Tā nav saimnieku vaina, tā s ir jū ras straumes.
Istabā bija tarakā ni!
Ē diens aprobež ojas ar istabā m, bet tie (prusaki) jau ir un milzī gi! Katru rī tu tika nogalinā ts vismaz viens.
Dzē rieni, kas nopirkti lielveikalā blakus viesnī cai. Nebija nekā du problē mu tikt cauri.
Vispā rē jais kondicionē tā js ar telpu dzesē š anu tika galā un ī paš i netraucē ja gulē t trī s dienas. Tad no tā tecē ja ū dens-kondensā ts. Atbrauca meistars un noteica kondensā tu pietiekami daudz lī dz nā kamajam rī tam.
Vairā kas dienas gulē jā m ar atvē rtu balkonu (ir moskī tu tī kls) bija ē rti.
Vannas istabā pastā vī gi ir ū dens uz grī das. Noplū st no vannas apakš as. Nepatī kami.
Sauļ oš anā s krē sli. Vienmē r ir bezmaksas. Toties tie, kam patī k “aizņ emties” avansā un nā kotnei, ir dusmī gi. Paš i istabā vai restorā nā , bet sauļ oš anā s krē sli ir aizņ emti. Daž i iziet septiņ os no rī ta. Un tai nav jā bū t krievu valodai. Un poļ i un bulgā ri un vā cieš i to dara.
Viesnī cā ir animā cija. Tas mū s ī paš i netraucē ja. Cilvē ki tika izklaidē ti gan baseinā , gan volejbola laukumā . Ir Bē rnudā rzs bē rniem (6-12 g. v. ) uz divā m stundā m. Divas bē rnu š ū poles pludmalē . Bē rnu pilsē tiņ a viesnī cas otrā pusē .
Maiņ ai - aizpeldē ju uz Nesebā ru. Brauciens ar kuģ ī ti ar brī niš ķ ī gu kapteini mums izmaksā ja 25 levas vienam pieauguš ajam (turp un atpakaļ ) un 10 bē rnam. Tikai vienā virzienā.15 vienam pieauguš ajam. Trī sdesmit minū tes, un jū s esat suvenī ru veikalu un restorā nu pussalā .
Marš ruta autobuss uz Nesebā ru Nr. 8 un maksā.4, 5 levas.
Autobusi virzienā uz Burgasu saskaņ ā ar sarakstu Bulgā rijas autobusu vietā Nesebras kopienas. Burgas MALL piecas reizes nedē ļ ā ir bezmaksas pastaigas, nolē mā m likteni nekā rdinā t.
Kopumā pā rē jais man patika.
Viesnī ca ir laba!
Ī paš i vē los izcelt vestibila bā ru - labā kais, gaiš ais un ietilpī gā kais vē l nav sasniegts! Dzē rieni ir dā rgi (bet "Tu esi atvaļ inā jumā ! ") kafija ir nesalī dzinā ma!
VISS personā ls strā dā IZCILI, un tā nav viņ u vaina par tehniskajā m nepilnī bā m un nepilnī bā m.
Общий вид с моря на отель Откль Зорница Сэндс Огромный отель Зорница Сэндс Таким мы увидели море из отеля Закат из номера 354 Вид из отеля в сторону посёлка Елените. Садик со скамейками на улице перед отелем и детская площадка. Месторасположение номера. Будет полезно при бронировании самостоятельно знать расположение номеров Вода на полу и таракан
аватар marjasuka
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
1) Izvē lē jā mies Hotel Zornitsa, jo tā atrodas pirmajā lī nijā un klusā rajonā . Mē s ieradā mies 8:00 un iekā rtojā mies 12. Izvē lē jā mies istabu ar skatu uz baseinu un jū ru, bet diemž ē l mums tika pieš ķ irta istaba ar daļ ē ju skatu uz jū ru, un gultai bija jā bū t divvietī gai un papildu gultai. … Tomēr ▾ 1) Izvē lē jā mies Hotel Zornitsa, jo tā atrodas pirmajā lī nijā un klusā rajonā . Mē s ieradā mies 8:00 un iekā rtojā mies 12. Izvē lē jā mies istabu ar skatu uz baseinu un jū ru, bet diemž ē l mums tika pieš ķ irta istaba ar daļ ē ju skatu uz jū ru, un gultai bija jā bū t divvietī gai un papildu gultai. bē rns, un iedeva 2 vienvietī gus, bet izlaboja situā ciju, pā rcē la gultas un uztaisī ja dubulto matraci.
2) Viesnī ca ir ļ oti jauka, ē rta un tī ra, apkā rtne kopumā skaista un gleznaina. Baseini ir tī ri. Darbinieki runā angļ u, krievu un pat ukraiņ u valodā . Katru dienu bija animatoru komanda, kas bija kā ģ imene viesnī cas viesiem, ī paš i bē rniem, tajā vakarā diskotē ka bē rniem. tas bija jautri) Liels paldies animatoru komandai. Tu esi brī niš ķ ī gs! )))
3) Istabas plusi: ē rtas gultas, omulī gi, ē rti, svaigi.
Mī nusi: viesnī cā palikā m 7 naktis, š ajā s dienā s mums iedeva tikai 3 ž elejas, 3 š ampū nus un 2 ziepes, pirmā s 2 dienas izmantojā m, un pē c tam smarž as nepiegā dā jā m. Labi, ka man bija viss.
4) Ē diens ir ideā ls, daudzveidī gs un garš ī gs, pateicoties visam restorā na personā lam. Daž i cilvē ki raksta par zarnu infekcijā m, mē s ar tā m neesam saskā ruš ies. Man nepatika tas, ka, ierodoties vakariņ ā s, mums teica, ka nav brī vu galdiņ u, bet tā nebija taisnī ba, par ko tas ir neskaidrs.
5) Man nepatika pludmale! ! ! ! ! ((Š AUSMAS ...un caur š o pludmali mē s nebrauksim uz š o viesnī cu. Ū denī iekā pt nevar, uz aļ ģ u ceļ iem, tas viss smird un kukaiņ i lido. . Vai tik grū ti iztī rī t saulrietu iekš ā ū dens ...... ) Pē c divu dienu cī ņ as ar aļ ģ ē m sā kā m staigā t uz Royal Hotel pludmali, arī jū ra tikai daž us metrus viena no otras bet pludmale ir tī ra, katru rī tu un vakaru atnā ca kā ds vī rietis ar grā bekli un iztī rī ja saulrietu pie jū ras.
un aizveda š ī s aļ ģ es un zvaigznē var iztī rī t, bet atstā ja to visu pludmalē , kas radī ja briesmī gu smaku. Man ir video, bet es nezinu, kā to pievienot š eit.
PS. Lū dzu, atbildiet uz manu komentā ru viesnī cas personā lam, kā pē c gan neiztī rī t saulrietu?
аватар vvv310587
2 pieauguš ie un 2 bē rni atpū tā s ar ģ imeni. Mē s ņ ē mā m vē rā ieteikumu un labas atsauksmes. Kopumā varam teikt, ka tas ir diezgan labi. Blakus jū ra, diezgan daudzveidī gs ē diens. Bet pludmale skaista, akmeņ i smiltī s un jū rā . … Tomēr ▾ 2 pieauguš ie un 2 bē rni atpū tā s ar ģ imeni. Mē s ņ ē mā m vē rā ieteikumu un labas atsauksmes. Kopumā varam teikt, ka tas ir diezgan labi. Blakus jū ra, diezgan daudzveidī gs ē diens. Bet pludmale skaista, akmeņ i smiltī s un jū rā . Smiltis ir netī ras ar akmeņ iem, uz kurā m regulā ri visi tika savainoti. Š eit nevarē sit ī paš i peldē t ar bē rniem. Baseins ir mež onī gi hlorē ts, apdegumi no ū dens un deguna un acī m. Bet viesnī ca sevi pozicionē kā ģ imeni, viss pā riem un bē rniem, un no tiem daudz pusfabrikā tu, sā kot no grila ē dienkartē m, kartupeļ iem un beidzot ar siera kū kā m, kuras masveidā tiek pā rdotas saldē tas visos vietē jos tirgos. Uz vietas nav dzeramā ū dens dzesē tā ja. Dzert var tikai tad, kad ir brokastis, pusdienas vai vakariņ as, bet vasara un ī paš i bē rni grib dzert ne pa stundā m, un ū deni vā kt no dzesē tā ja ir aizliegts, ej nopē rc, tā da ir atbilde. Teritorijā veikala nav, jā iet ā rpus tirgus. Uz D. n.
vakariņ ā s gribē ja izdzert savu alkoholu, saņ ē ma lielu devu negatī visma ar izlikš anas draudiem, jo ​ ​ par kosmosa naudu jā pē rk tikai no viņ iem. Direktora un galveno viesmī ļ u attieksme ir ļ oti augsta, it kā jū s neatnā cā t atvaļ inā jumā , bet nebraucat uz koncentrā cijas nometnē m, nesē diet tur. Pat rotaļ u laukumā uz visiem bē rniem apgalvo, tad trokš ņ o, tad pē c lietus futbolu nedrī kst spē lē t, jo apavi bū s netī ri un nosmē rē s grī du, rotaļ u š ahs neaiztiek utt. Direktore staigā pa laukumu ar miesassargu neatpū š as un nav septiņ i ar bē rniem un stingra rež ī ma soda kolonija. Visas š ī s nianses regulā ri sabojā ja garastā vokli. Un, kad tu dodies labi apmaksā tā atvaļ inā jumā , tu negaidi š ā du attieksmi. Tā pē c nav vē lē š anā s atgriezties š ajā viesnī cā vē lreiz.
аватар yauheniyashapar
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā mies ar bē rnu 2017. gada jū nija beigā s, nekā du sū dzī bu. Laiks bija brī niš ķ ī gs, nebija nevienas mā koņ ainas dienas. Istabas tī ras, dzī vojā m treš ajā stā vā . No katra numura paveras skats uz jū ru. … Tomēr ▾ Atpū tā mies ar bē rnu 2017. gada jū nija beigā s, nekā du sū dzī bu. Laiks bija brī niš ķ ī gs, nebija nevienas mā koņ ainas dienas. Istabas tī ras, dzī vojā m treš ajā stā vā . No katra numura paveras skats uz jū ru. Lī dz stā vam var nokļ ū t ar liftu. Apkalpojoš ais personā ls ir atsaucī gs uz visiem pieprasī jumiem. No mī nusiem - akmeņ aina ieeja jū rā , bet tam nav nekā da sakara ar viesnī cu. Ja ejat pa labi no viesnī cas, tad ir laba smilš aina ieeja. Starp citu, vienmē r ir brī vi sauļ oš anā s krē sli, lai gan esam vē lā s gulē š anas cienī tā ji, bet bez lietussarga neesam palikuš i nekad. Viesnī cā s parasti vairs neatgriež os, bet domā ju, ka atgriezī š os pie š ī pā rbaudī tā varianta. Paldies visiem, kas tur strā dā mū su svē tkos!
бассейн
аватар EvgeniyaSol
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Labdien ) Š ogad atpū tā mies ar bē rniem viesnī cā Zornitza Sands un vē lamies padalī ties iespaidos ) Man viss ļ oti patika, viesnī cā ir daudz visa, kas nepiecieš ams labā m brī vdienā m: skaisti numuriņ i, laba apkalpoš ana un lielā kā daļ a galvenais - forš a izklaide bē rniem )) Es domā ju, ka viss, ko viņ i vē las, lai viņ u bē rni izpē tī tu pasauli un izbaudī tu bē rnī bu) Viesnī cā ir ļ oti kompetenta pieeja bē rniem, viss ir ļ oti pā rdomā ts, ir bē rnu ē dienkarte, izklaide, mini klubiņ š bē rniem no 4 lī dz 12 gadiem, tur ir ļ oti forš i animatori, audzinā tā jas, bē rni bija sajū smā )) Mē s ar vī ru varē jā m aiziet uz spa, pirti ) Man arī patika ē diens, daudz daudzveidī gs ē diens, ī paš i garš ī gi vietē jie ē dieni. … Tomēr ▾ Labdien ) Š ogad atpū tā mies ar bē rniem viesnī cā Zornitza Sands un vē lamies padalī ties iespaidos ) Man viss ļ oti patika, viesnī cā ir daudz visa, kas nepiecieš ams labā m brī vdienā m: skaisti numuriņ i, laba apkalpoš ana un lielā kā daļ a galvenais - forš a izklaide bē rniem )) Es domā ju, ka viss, ko viņ i vē las, lai viņ u bē rni izpē tī tu pasauli un izbaudī tu bē rnī bu) Viesnī cā ir ļ oti kompetenta pieeja bē rniem, viss ir ļ oti pā rdomā ts, ir bē rnu ē dienkarte, izklaide, mini klubiņ š bē rniem no 4 lī dz 12 gadiem, tur ir ļ oti forš i animatori, audzinā tā jas, bē rni bija sajū smā )) Mē s ar vī ru varē jā m aiziet uz spa, pirti ) Man arī patika ē diens, daudz daudzveidī gs ē diens, ī paš i garš ī gi vietē jie ē dieni. Es iemī lē jos pupiņ u zupā , banicā un taratorā , ļ oooti garš ī gi)) Viesnī cas teritorija ir skaista, viss ir sakopts, labi kopts) Mums bija skats uz jū ru, neticami forš s) Pludmale ir tieš i blakus viesnī cai, smiltis ir karsts, oļ i, sauļ oš anā s krē sli) Kopumā ar pā rē jo bijā m apmierinā ti ) Mē s iesakā m visā m ģ imenē m lidot š eit ar saviem bē rniem )
Parādīt vairāk »


iemiesojums mojogina
Sakiet, kurš atpūtās šajā viesnīcā, vai akvaparku ir iespējams apmeklēt bez maksas, vai pludmalē cenā ir iekļauti sauļošanās krēsli un lietussargs?
7 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums submarine882
Dodos uz Bulgāriju no 14. līdz 21. septembrim uz viesnīcu ciematā. Elenīte. Mani ļoti uztrauc laikapstākļi: ir skaidrs, ka septembris ir samta sezona, bet tā otrā puse... vai tas mani neapbēdinās ar lietus un auksto laiku, jo. Es ļoti gribu sauļoties un peldēties. It īpaši tāpēc, ka es iešu uz nedēļu. Esmu jau šaubu pilna! Ja kāds bija Bulgārijā septembra otrajā pusē, lūdzu, uzrakstiet, kādi laikapstākļi jums bija. Būšu ļoti pateicīgs par atbildi.
12 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 9 atbildes
iemiesojums sistero4ok
Braucam uz Zornicu ar 5 gadus vecu mazuli un nevaram izlemt vai ņemt AI vai puspansiju... Pastāstiet par akvaparku - cenām, pakalpojumiem - pabaro pusdienās par maksu vai vai tas ir iespējams bez??? Un Aladina pils - kur tā vispār ir, kādas cenas ?? Būšu ļoti, ļoti pateicīga par atbildēm.
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums gena_nata
Mēs vēlētos paņemt līdzi savu mazo čivavas suni uz jūru
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
iemiesojums y9f2181e
Vai ir internets - wi-fi
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель Zornitza Sands расположен рядом с курортом Елените, в 10 км от Солнечного берега, в заливе Козлука. Открылся в 2006 году. Подходит для молодежного и семейного отдыха.

Atrašanās vieta В 10 км от курорта Солнечный берег, в 14 км от античного города Несебр, в 40 км международного аэропорта г. Бургас.
Pludmales apraksts До пляжа 50 м.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā
  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
Izklaide un sports Дартс, игровая комната, ночной клуб.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • biljards
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • volejbols
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle
  • disko klubs
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 210 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši (ne visās istabās)
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase (ne visās istabās)
  • kabeļa internets (ne visās istabās)
Adrese 8240 Елените, Болгария
Tālruņi: +359 554 69 920
Tīmekļa vietne: Zornitza Sands
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис, теннис, волейбол. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.