Marina Royal Palace 5*– Atsauksmes

5
Novērtējums 8.810
№2 viesnīcas reitingā Duni
8.7 Numurs
9.0 apkalpošana
9.3 Tīrība
9.7 Uzturs
5.3 Infrastruktūra
Marina Royal Palace ir mūsdienīga viesnīca, kas atrodas zaļā parkā. Tā ir daļa no elitārā kūrorta Dunes, daļa no Duni Royal Resort kompleksa. Viss komplekss darbojas pēc All Inclusive sistēmas, piedāvājot saviem viesiem maksimālu ērtības un komfortu, kas ir ideāli piemērots ģimenēm ar bērniem. Viesnīca tika atvērta 2006. gadā. Sastāv no galvenās 6 stāvu ēkas ar 4 liftiem. Viesnīcas viesi var izmantot Holiday Village, Pelican, Belleville un Marina Beach viesnīcu teritoriju.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Lielisks personā ls! Atpū ta ir brī niš ķ ī ga! Ja esat izvē lē jies Bulgā riju savā m brī vdienā m, jums vajadzē tu doties tikai uz turieni! Apceļ ojā m pusi valsts ar ekskursijā m un secinā jā m, ka vislabā kie apstā kļ i atpū tai ir tikai Dyuni! Sakopta teritorija un pludmale, ir daudz "izklaides", tī rs gaiss, viesnī cu ķ ē de atrodas gan piekrastē , gan 2. … Tomēr ▾ Lielisks personā ls! Atpū ta ir brī niš ķ ī ga! Ja esat izvē lē jies Bulgā riju savā m brī vdienā m, jums vajadzē tu doties tikai uz turieni! Apceļ ojā m pusi valsts ar ekskursijā m un secinā jā m, ka vislabā kie apstā kļ i atpū tai ir tikai Dyuni! Sakopta teritorija un pludmale, ir daudz "izklaides", tī rs gaiss, viesnī cu ķ ē de atrodas gan piekrastē , gan 2. lī nijā priež u mež ā . Lī dz jū rai jā brauc 7-10 minū tes. Ļ oti apmierinā ti ar mū su atvaļ inā jumu!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар innakant
Ar vī ru un meitu (1 gads un 3 mē neš i) atpū tos 2011. gada augustā . Viesnī ca "Marina Royal Palace" patieš ā m atrodas kā pu zaļ ajā zonā . Netā lu no Sozopoles pilsē tas (8 km). Es visu uzrakstī š u sī kā k. Burgasas pilsē tas lidostā labā k stā vē t muitas rindā , kur stā v vā cieš i, jo viņ us nepā rbauda. … Tomēr ▾ Ar vī ru un meitu (1 gads un 3 mē neš i) atpū tos 2011. gada augustā . Viesnī ca "Marina Royal Palace" patieš ā m atrodas kā pu zaļ ajā zonā . Netā lu no Sozopoles pilsē tas (8 km).
Es visu uzrakstī š u sī kā k. Burgasas pilsē tas lidostā labā k stā vē t muitas rindā , kur stā v vā cieš i, jo viņ us nepā rbauda. Rinda ar krieviem krietni garā ka. No lidostas lī dz viesnī cai 45 minū tes ar automaš ī nu. Viņ i ā tri iekā rtojā s istabā . Numurs (Junior Suites) liels, 1-istabu ar skatu uz jū ru. Balkons tieš ā m arī ļ oti liels (skats no balkona pavē rā s uz gleznainajā m kā pā m, pludmali, nedaudz uz baseinu un jū ru). Istabā jau bija bē rnu gultiņ a. Mū s pā rsteidza tas, ka 5 zvaigž ņ u viesnī cā nav daudz pamata lietu kā nevienai 5* viesnī cai: peldmē teļ i, č ī bas, š ampū ni, tē jas un augļ u komplekts. Kineskopa televizors un santehnika vannas istabā arī nav jaunā s paaudzes. Jā , ja iespē jams, ņ emiet istabu ar skatu uz jū ru, jo ar skatu uz parku, balkons var skatī ties uz ceļ u, un zemā k var bū t avā rijas ieeja restorā nos, jū s pats saprotat, kas tas ir (smarž as, rī ts automaš ī nu izkrauš ana, vakara atkritumu izveš ana).
Ē diens viesnī cā bija lielisks 5+. Brokastis ir daudzveidī gas. Uz verandas tika cepti 6 veidu siers, gaļ a, zivis, laba aukstā ayran, svaigi spiesta apelsī nu sula, jogurti, graudaugi, 2-3 veidu olas, ceptas olas un pankū kas brokastī m, kā arī tika ceptas zivis, gaļ a un jū ras veltes tur vakariņ as, un grilē ti dā rzeņ i utt. Ir diē ta, diezgan daudzveidī ga. Bija bē rniem ā tri pagatavojamie graudaugi. Pusdienas garš ī gas: 2 veidu zupas, 5-6 salā ti, 4-6 veidu gaļ as ē dieni, atkal zivis. Jū s varat izvē lē ties visu. Deserti nav slikti. Varbū t nedaudz gardē ž u jū ras velš u ē dieni, bet mē s neesam pie Vidusjū ras. Bija arī pē cpusdienas tē ja. Arī vakariņ as ir daudzveidī gas. Jā , 2-3 reizes nedē ļ ā tematiskie vakari (ē dieni no daž ā dā m valstī m). Virtuve ir laba, var izmē ģ inā t tikai visu. Viesnī cā s varē jā m ē st citos restorā nos: Pelican, Holiday Village, Marina Beach, bet mū su restorā nā mums pietika. Izsalkuš i nebijā m. Bē rnam vienmē r bija iespē ja jebkurā bā rā jebkurā diennakts laikā palū gt “siltu pienu”, tas ir, vā rī tu pienu (parasti lej no kafijas automā ta kapuč inatora). Vispā r mans vī rs teica, ka batoniņ i ļ oti pieklā jī gi, izcils konjaks (Henessy, Martel), labs viskijs, ir pat Macalan, ī sts rums utt utt. . Lieliski kokteiļ i katrai gaumei. Alus nav slikts, ī paš i karstumā un aukstumā ! Ņ emot vē rā , ka viesnī ca darbojas pē c “viss iekļ auts” principa, bā ri “nepeldē š anas” laikā bija pilni ar mū su tautieš iem, kuri tur pat veselā m ģ imenē m paguva izspē lē t muļ ķ i. Bulgā ru vī ns ir maigi izsakoties. . . “nav ledus”. Pats labā kais, ka mē s domā jā m "Lā č a asinis". Un pats labā kais, auksts Mohito. . .
Teritorija liela, zaļ a, kopta, daudz rož u un skaistas puķ u dobes. Holiday Village Hotel teritorijā tieš ā m smarž o pē c priedes, tur ir patī kami staigā t.
Pludmale ir tī ra, ieeja jū rā ir maiga. Ļ oti sī ks. Bet sauļ oš anā s krē sli ir jā noņ em no rī ta. Atpū tnieku bija daudz un pie jū ras nebija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu. Pa dienu jū ra silta, un pē cpusdienā jau pū ta vē jiņ š . Bija ū dens sporta veidi. Jā , vienu dienu bija stiprs lietus un auksts. Bulgā rijā no mantā m jā ņ em lī dzi kaut kas silts. Melnā jū ra. . . lai gan tī ra.
Animā cija darbojā s katru dienu no rī ta un vakarā . Pludmalē bija arī salū ts. Bē rniem (4-6 gadi) bija interesanti bē rnu klubiņ ā . Aerobika, pludmales volejbols, basketbols pē c izvē les. SPA centrs darbojā s, bet ak, negā ju. Bet domā ju, ka jaunieš iem š ajā viesnī cā bū s garlaicī gi, tā vairā k piemē rota ģ imenē m ar bē rniem, vai tiem, kam patī k klusi pasē dē t vakarā pie bā ra. Mī nuss ir tas, ka pilsē ta atrodas tā lu un var nokļ ū t tikai ar taksometru.
Vecā kā s paaudzes viesnī cas darbinieki laipni runā krieviski. Veikalos viesnī cas teritorijā un Bulgā rijas pilsē tā s pā rdevē ji viegli saprot krievu valodu. Un reģ istratū rā vē lams zinā t angļ u valodu, jaunā kā paaudze nav ar mieru atbildē t uz jautā jumiem krieviski. Viņ i izliekas par eiropieš iem, bet, ieraugot resno maku, kļ ū st nedaudz laipnā ki. Mani ļ oti pā rsteidza bankomā ta trū kums viesnī cā (precī zā k, visā s Dunes viesnī cā s). Jū s varat mainī t reģ istratū rā , tač u cena ir nedaudz zemā ka par Sozopa tirgus likmi. Kopumā viesnī ca ir laba. Var likt 5 ar mī nusu vai labu 4+.
Ekskursijas nebraucā m, jo ​ ​ bija mazs bē rns, bet pasū tī jā m auto nomai (tikai uz nedē ļ u) - auto nomai nepiecieš ama starptautiskā autovadī tā ja apliecī ba, bankas karte. Visa nomas summa un tā sauktais “depozī ts”, tas ir, depozī ts, tiek nekavē joties norakstī ta no kartes. Š is depozī ts pē c automaš ī nas atgrieš anas atkal tiek pā rskaitī ts uz jū su karti. Sā kumā š is brī dis mū s nedaudz sasprindzinā ja, bet viss ir skaidrs - viņ i atdeva visu summu. Ceļ i labi, lai gan ir sastrē gumi. Skaista Nesebras pilsē ta (vecā daļ a). Sozopolē ir interesanti arī mierī gi pastaigā ties. Burgasa man likā s parasta kū rortpilsē ta, bet strū klaku tur tieš ā m ir daudz. Varnā , pilsē tas centrā , ir grū ti novietot automaš ī nu. Tikko atradā m vietu netā lu no piejū ras parka. Delfinā rijs nav slikts, bet tā nav Spā nija. Zoodā rzs ir mazs. Arī Murmurs upe ir parasta, lai gan tur ir bruņ urupuč i.
Atpū sties kā pā s ir labi. Lielisks ē diens un tī ra jū ra! Recenzijas beigas izrā dī jā s nedaudz saburzī tas, tā pē c jau rakstī š anas bija par daudz. Ja jū s interesē , lū dzu, rakstiet uz e-pastu ar konkrē tiem jautā jumiem.
Veiksmi un labus laikapstā kļ us visiem! ! !
аватар buda0407
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Kopumā patī kama viesnī ca. Š ķ iet, ka cilvē ki smagi strā dā . Tas ir uzteicami. Vairā ki baseini. Liela teritorija. Vakara izrā des. Viņ i cenš as izklaidē t publiku. Ī paš s paldies par kū kā m. Svaigā kie konditorejas izstrā dā jumi. … Tomēr ▾ Kopumā patī kama viesnī ca. Š ķ iet, ka cilvē ki smagi strā dā . Tas ir uzteicami. Vairā ki baseini. Liela teritorija. Vakara izrā des. Viņ i cenš as izklaidē t publiku. Ī paš s paldies par kū kā m. Svaigā kie konditorejas izstrā dā jumi. Bet man likā s, ka tā da lī meņ a (piecas zvaigznes) viesnī cai tomē r vajadzē tu bū t bez tarakā niem. Kad kalpone acī mredzot aizmirsa apstrā dā t istabu, tarakā ni rā poja tieš i gar kā jā m. Un iespaids par pā rē jiem, protams, tika pilnī bā iedragā ts, jo tu saproti, ka viņ i ir virtuvē . Kas attiecas uz brī vdienā m ar bē rniem, tad tajā gadā es atpū tos Nesebā ras pilī , bē rnu baseinā bija slidkalniņ š , un mana meita no turienes izkā pa pilnī bā . Š eit nav slidkalniņ u, un bē rniem vispā r ir garlaicī gi.
аватар supparen
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Sveiki! Mani sauc Kostja, un es atpū tos š ajā viesnī cā . Es š o viesnī cu novē rtē tu ar 4+. Kā pē c, es jums pateikš u tagad. IR Ļ OTI SLIKI KRIEVU RUNA!! ! Ieraš anā s. Ieradā mies Burgasas pilsē tas lidostā , kur mū s sagaidī ja kompā nija un ar automaš ī nu aizveda taisnā ceļ ā uz viesnī cu. … Tomēr ▾ Sveiki! Mani sauc Kostja, un es atpū tos š ajā viesnī cā . Es š o viesnī cu novē rtē tu ar 4+. Kā pē c, es jums pateikš u tagad.
IR Ļ OTI SLIKI KRIEVU RUNA!! !
Ieraš anā s.
Ieradā mies Burgasas pilsē tas lidostā , kur mū s sagaidī ja kompā nija un ar automaš ī nu aizveda taisnā ceļ ā uz viesnī cu. Nez kā pē c š veicars mū s nesagaidī ja, lai gan daž reiz es viņ u redzē ju viesnī cā . Mē s reģ istrē jā mies reģ istratū rā , viņ i mums iedeva ļ oti jauku istabu ar skatu uz jū ru un lī ci. Bet, ja esi “iekā rtojies” istabā , kas tev neder, pietiek palū gt tevi pā rcelt un uzmanī gi iedot 20 levas (tas ir aptuveni 11 dolā ri). Tur ir valū tas maiņ as punkts.
Uzturs.
Ē diens izcils - 5+. Katru dienu kaut kas savā dā ks, viss ir ļ oti garš ī gs. Ir 5 bezmaksas bā ri. Ir arī.2 a la carte restorā ni: itā ļ u un bulgā ru. Bulgā ru valoda ir labā ka, bet garš ai un krā sai nav biedru. 7 dienu laikā jū s varat apmeklē t vienu restorā nu tikai vienu reizi. Ir arī divas "kafejnī cas", kur kaut ko uzkost pie jū ras.
Jū ra.
Jū ra ir tikai klase! Tur ir mols, un te vienā pusē jū ras dibens ir smilš ains, bet otrā pusē akmeņ ains un ar koraļ ļ iem! ! Nopē rc masku un ienirsti, ir ļ oti skaisti un daudz zivju. Tiek nodroš inā tas arī ekskursijas un laivu braucieni.
Izklaide.
Animatori vienmē r strā dā , ir ko darī t no ū dens aerobikas lī dz cī ņ as mā kslai. Katru vakaru amfiteā trī ir kā ds skaists krā sains priekš nesums, man ļ oti patika. Vakaros 2 stundu diskotē ka.
Bē rni.
Bē rniem ir rotaļ u istaba, bē rnu vakariņ as un stundu ilga diskotē ka. Tiek nodroš inā ti arī bē rnu pieskatī š anas pakalpojumi.
Ekskursijas.
Daudzas ekskursijas, kuras jū s apkalpojoš ais uzņ ē mums piedā vā s no Sozopoles (tuvē jā pilsē ta) uz Sofiju (Bulgā rijas galvaspilsē tu), Stambulu, ū dens atrakciju parku utt.
TV rā da 2 krievu kanā lus. Pirmkā rt un Sports. Ja paveiksies, bū s arī Krievija.
Š eit laiks mū su atvaļ inā juma laikā pa dienu bija skaists, bet, ja vakarā izej nopeldē ties, tad ir nedaudz vē ss.
Jums ir jā izlemj, vai doties uz turieni vai nē . Bet es iesaku!
аватар adamchuk1
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ajā viesnī cā atpū tos kopā ar vī ru un meitu (5 gadi) 2008. gadā . Tā ir tikai ī sta pasaka bē rniem!! ! Jū ra lieliska, pludmale tī ra, ē diens mū s vienkā rš i pā rsteidza, piemē ram, izņ emot uz 4-5 zivju veidiem diendienā , dien bija garneles, mī dijas un store tika pildī ta tā ka sā kumā baidī jā s aiztikt, bija ļ oti "pasakā mi labi", un tas arī viss, neskaitot neskaitā mos veidus no gaļ as ē dieniem (vistas, cū kgaļ as, jē ra, teļ a gaļ as! ) augstie krē sli un pazī stamu firmu 5-6 bē rnu graudaugu veidi, atseviš ķ s galds diabē tiķ iem, 2-3 veidu vī ns pudelē s (gan sarkanais, gan baltais). … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā atpū tos kopā ar vī ru un meitu (5 gadi) 2008. gadā . Tā ir tikai ī sta pasaka bē rniem!! ! Jū ra lieliska, pludmale tī ra, ē diens mū s vienkā rš i pā rsteidza, piemē ram, izņ emot uz 4-5 zivju veidiem diendienā , dien bija garneles, mī dijas un store tika pildī ta tā ka sā kumā baidī jā s aiztikt, bija ļ oti "pasakā mi labi", un tas arī viss, neskaitot neskaitā mos veidus no gaļ as ē dieniem (vistas, cū kgaļ as, jē ra, teļ a gaļ as! ) augstie krē sli un pazī stamu firmu 5-6 bē rnu graudaugu veidi, atseviš ķ s galds diabē tiķ iem, 2-3 veidu vī ns pudelē s (gan sarkanais, gan baltais). Dabī gs sulas tika pasniegtas, kā arī svaigas. Personā ls skrē ja tik ā tri, klusi un neuzkrī toš i, kas bija ļ oti jauki!! ! Vispā r bija tā das emocijas, ka š ogad braucam ar jaunu sastā vu(mazais dē liņ š , 2 gadi, parā dī jā s) un ceram uz to labā ko!! ! Novē lam ģ imenē m ar maziem bē rniem vismaz vienu reizi apmeklē t š o pasaku "Kā pas" (viesnī ca "Marina Royal Palace")
аватар
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Biju ar bē rnu, š ī s ir manas labā kā s brī vdienas pē dē jo 10 gadu laikā , un braucu tikai uz dā rgā m viesnī cā m un nekur nebija tik ē rti. Apmierinā ts ar visu, ī paš i ar pā rtiku un ainavu veidoš anu. Izklaides tumsa, lai gan ne tik daudz bē rniem, bet pietiekami. … Tomēr ▾ Biju ar bē rnu, š ī s ir manas labā kā s brī vdienas pē dē jo 10 gadu laikā , un braucu tikai uz dā rgā m viesnī cā m un nekur nebija tik ē rti. Apmierinā ts ar visu, ī paš i ar pā rtiku un ainavu veidoš anu. Izklaides tumsa, lai gan ne tik daudz bē rniem, bet pietiekami. Nevienā jautā jumā nav bū tisku komentā ru. Brauciet bez š aubā m!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas

Marina Royal Palace — современный отель, расположенный на территории зеленого парка. Является частью элитного курорта Дюны, входит в комплекс Duni Royal Resort. Весь комплекс работает по системе All Inclusive, предлагая своим гостям максимум удобств и комфорта, идеально подходит для отдыха с детьми. Отель был открыт в 2006 г. Состоит из главного 6-этажного здания с 4 лифтами. Гости отеля могут пользоваться территорией отелей Holiday Village, Pelican, Belleville и Marina Beach.

Atrašanās vieta До Созополя можно легко добраться на автомобиле за 10 минут, а расстояние до аэропорта Бургас составляет около 40 км.
Pludmales apraksts На пляже и возле бассейнов отеля Marina Royal Palace дежурят спасатели и предоставляются полотенца. В пляжной зоне открыт снэк-бар и медпункт, предоставляются зонтики и лежаки, а также обустроены душевые. Песчаный пляж курорта Дюны — в 100 м от отеля.
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

3 ресторана (2 A la Carte), 4 открытых бассейна.

В стоимость проживания входят завтрак «шведский стол», поздний завтрак, обед, закуски, кофе и выпечка, сэндвичи, ужин и ночные закуски. Кроме того, в стоимость входят местные напитки в неограниченном количестве.

В ресторане Milanese подают по меню изысканные блюда итальянской кухни. В традиционной таверне отеля сервируют непревзойденные болгарские блюда. Из главного ресторана Marina Palace открывается панорамный вид на курорт.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Анимация.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
  • aukle
Izklaide un sports Гости могут заказать напиток в лобби-баре отеля, а также посетить спа-салон и отдохнуть в сауне, паровой бане, гидромассажной ванне и поплавать в крытом бассейне. После активной тренировки в тренажерном зале гости могут заказать массаж или косметические процедуры. На территории отеля обустроены удобства для занятий такими видами спорта, как настольный теннис, стрельба из лука, дартс, пляжный волейбол, аэробика и серфинг. К услугам гостей бар возле теннисного корта и дискотека.
  • akvaparks un slidkalniņi
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • volejbols
  • sporta zāle
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 310 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • balkons/terase
Adrese Duni Royal Resort, 8133 Дюни, Болгария
Tālruņi: +359(550)22260
Tīmekļa vietne: Marina Royal Palace
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, теннис, волейбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой. В отеле есть аквапарк или горки, водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.