Fotoreportāža Sarafovo, Bulgārija

Rakstīts: 24 jūnijs 2012
Ceļošanas laiks: 21 — 24 jūnijs 2012
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 6.0
Infrastruktūra: 9.0
Trī s draudzenes atpū tinā jā m laika posmā no 2012. gada 21. jū nija lī dz 2012. gada 1. jū lijam.
Viesnī ca ir 100% ģ imenes tipa. Mū su uzturē š anā s laikā bija tikai pā ri ar bē rniem. Izklaides nav, lai gan ir diskotē ka, bet tas nedarbojā s, vismaz tajā periodā , kad mē s š eit bijā m.
Viesnī cas apraksts: teritorija liela, kopta un tī ra.

Studijā s ir mikroviļ ņ u krā sns, TV, DVD, gaisa kondicionieris, bezmaksas Wi-Fi (kodu var atrast reģ istratū rā ). Tī rī š ana notiek katru dienu, vannas istabas piederumi (š ampū ns, ž eleja utt. ) tiek piegā dā ti tikai vienu reizi ieraš anā s dienā . Lai gan raksturojumā rakstī ts, ka š ī ir pirmā lī nija, bet lī dz jū rai jā iet 500 metri (7 min gā jiens max) ieskaitot nokā pš anu pa koka kā pnē m lī dz jū rai, jo. ceļ ā uz jū ru ir teritorija, kurā tiek celtas š ī s un blakus esoš o viesnī cu papildu ē kas.
Pludmale ir liela un tī ra. Ir sauļ oš anā s krē sli, saulessargi (pī ti) - bez maksas. Arī volejbola laukums (bumbas pie glā bē jiem) un sausie skapji.
Viesnī cā ir 4 peldbaseini. Viens liels un trī s mazā ks. Bā rs galvenajā ē kā - apkalpoš ana lē na, bet ar smaidu uz lū pā m. Pasū tī jā m ū denspī pi, atveda 40 minū tē s bez atseviš ķ iem iemutiem, kas, mū suprā t, nav pietiekami higiē niski, tā pē c atteicā mies. Maksā jot ar kredī tkartē m, biež i bija problē mas (kaut kas tur aizķ ē rā s : -))
Tā kā mums bija tikai brokastis, tad pusdienā s un vakariņ ā s devā mies uz centru. Kas ir brokastu kasete: vienmuļ a bufete. Iekļ auts: olu kultenis, ceptas olas, bekons, gaļ as desiņ as, pā ris sieri un desiņ as, tomā ti un gurķ i, grauzdiņ i un plā tsmaize, musli, pā rslas, jogurts un piens, pankū kas, ievā rī jums un medus. Labas kafijas un tē jas cienī tā jiem viesnī ca nav tā vieta, kur to var dzert)). Un tas viss nemainā s visas sacī kstes laikā .
Reiz nolē mā m vakariņ ot viesnī cā , jā saka, ka porcijas ir milzī gas un garš ī gas!
Pusdienā s un vakariņ ā s pā rsvarā devā mies uz kafejnī cu Dolphin (atrodas 20 minū š u attā lumā no viesnī cas blakus bankai pa ceļ am uz pilsē tas pludmali). Apkalpoš ana atš ķ irī bā no citā m iestā dē m Sarafovā ir ā tra un draudzī ga, pastā vī gajiem klientiem porcijas milzī gas!!! !

Valū tu labā k mainī t bankā , ja jums ir pase, jo likme tur ir augstā ka nekā viesnī cā reģ istratū rā .
Runā jot par Sarafovu, š is ir diezgan mazs ciemats bez izklaides un atrakcijā m.
Ja gribi pastaigā ties, tad vajag uz Burgasu vai Saulaino krastu utt. 15.  autobuss kursē uz Burgasu (pietura 5-10 minū š u attā lumā no viesnī cas).
Kopumā iespaids par viesnī cu ir ļ oti pozitī vs. Celta Turcijas kū rortu stilā .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu