Sv. Nikola 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 6.010
pamatā
1 atsaukt
6.0 Numurs
6.0 apkalpošana
8.0 Tīrība
6.0 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Viesnīca Sveti Nikola ir pilnībā atjaunota trīszvaigžņu viesnīca, kas atrodas Rilas kalnu pakājē, Bulgārijas prestižajā ziemas kūrortā - Borovecā. Viesnīca atrodas uz liela simtgadīga skujkoku meža zāliena ar lielisku panorāmu uz Rilas kalnu grēdas ziemeļu nogāzēm. Attālums līdz kūrorta centram un gondolas pacēlājam ir aptuveni 2,5 km. Brīnišķīga atmosfēra apvienojumā ar kvalitatīvu apkalpošanu garantē patīkamu un komfortablu uzturēšanos viesnīcas viesiem.Vairāk →
аватар Len3942
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Laba viesnī ca, ja nemeklē trū kumus. Ī paš u komfortu nejutī siet, bet viss nepiecieš amais ir: gulta, siltais ū dens, neliels TV, bezmaksas Wi-Fi, ē dinā š ana, bezmaksas transports uz pacē lā jiem. Visus trū kumus sedz saimnieku viesmī lī ba un cilvē ki, kas tur strā dā . … Tomēr ▾ Laba viesnī ca, ja nemeklē trū kumus. Ī paš u komfortu nejutī siet, bet viss nepiecieš amais ir: gulta, siltais ū dens, neliels TV, bezmaksas Wi-Fi, ē dinā š ana, bezmaksas transports uz pacē lā jiem. Visus trū kumus sedz saimnieku viesmī lī ba un cilvē ki, kas tur strā dā . Jū s pavadā t un cenš aties padarī t savas brī vdienas labā kas.
Nedrī kst aizmirst, ka atpū ta š ajā viesnī cā ir lē ta, tā pē c likumsakarī gi, ka ietaupī jums ir jū tams it visā . Bet par katru mī nusu ir pluss. Vakarā nav bufetes, atpū tnieki saņ em standarta a la carte vakariņ as ( tas ir mī nuss), bet dzī vā mū zika un no rī tiem ir diezgan daudzveidī ga bufete (tas ir pluss): tiek pasniegti divi sā nu ē dieni (griķ i un vermicelli), laba desu, sieru, piena produktu izvē le, vienmē r garš ī gi. saldumi. Ja nevē laties ņ emt vakariņ as uz pakas, tad padomā jiet par to, ka tuvā kais restorā ns (kafejnī ca) atrodas 1500 km no viesnī cas un vakariņ u izmaksā m bū s jā pieskaita vē l 100 grivnas ar taksometru (no plkst. 100 UAH vienai personai).
Mī nusus piedē vē ju arī tam, ka istabā nav fē na un ā ķ u drē bē m, bet kā man paskaidroja, viesnī ca tikai nesen izpirkta un visam nepietiek naudas. Novē lu viesnī cai labklā jī bu, vairā k tū ristu un daž u gadu laikā sasniedz 4 *.
Galvenais neaizmirst, ka par atpū tu ē dam, un daba ap viesnī cu ir vienkā rš i super! Ļ oti labas takas gan iesā cē jiem, gan profesionā ļ iem.
вид из окна Ванна в Vip-номере


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Rilas klosteris
Novērtējums 9.0
Bulgārija, Boroveca
Arhitektūra, Muzeji, Reliģija, Stats

Отель Святой Никола – это полностью обновленный трехзвездочный отель, расположенный у подножия гор Рила, в престижном зимнем курорте Болгарии – Боровце. Отель размещается на большой лужайке векового хвойного леса с великолепной панорамой на северные склоны горной цепи Рила. Расстояние до центра курорта и гондольного подъемника – около 2,5 км. Замечательная атмосфера в сочетании с качественным сервисом гарантируют гостям отеля приятный и комфортный отдых.

Viesnīcā

Бесплатный транспорт до центрального подъемника и обратно по графику.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta
  • droši
  • slēpju uzglabāšanas telpa
Bērniem
  • bērnu klubs
Izklaide un sports
  • sauna/vanna/hammam
Telpu apraksts

В отеле 20 стандартных двухместных номеров, 2 аппртамента и 2 VIP-апартамента (с сауной).

  • vanna/duša
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • balkons/terase
Tālruņi: 359 896 820 100
Tīmekļa vietne: Sv. Nikola
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. .
Какие возможности для детей есть в отеле?
Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.