Lion Hotel Borovets 4*– Atsauksmes

9
Novērtējums 7.110
№1 viesnīcas reitingā Boroveca
7.4 Numurs
7.3 apkalpošana
7.9 Tīrība
7.6 Uzturs
7.1 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas vienā no klusākajām Borovecas vietām, Rilas kalnos. Viesnīca atrodas 70 km no Sofijas pilsētas un 125 km no Plovdivas pilsētas, kūrorta vēsturiskajā centrā, 1 km no lifta stacijas. Viesnīca tika uzcelta 2004. gadā. Pēdējā restaurācija notika 2016. gadā. Viesnīca ir piemērota ģimenes slēpošanas brīvdienām.Vairāk →
аватар Adrenalin77
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Bija š ajā viesnī cā.2016.  gada novembrī reklā mas tū rē . Uzturē jā s 2 naktis. Viesnī ca atrodas klusā , mā jī gā vietā , divus kilometrus no pacē lā ja. Lī dz kū rorta centram nokļ uvā m ar autobusu, bet var arī ar kā jā m: 15-20 minū tes ar kā jā m. … Tomēr ▾ Bija š ajā viesnī cā.2016.  gada novembrī reklā mas tū rē . Uzturē jā s 2 naktis. Viesnī ca atrodas klusā , mā jī gā vietā , divus kilometrus no pacē lā ja. Lī dz kū rorta centram nokļ uvā m ar autobusu, bet var arī ar kā jā m: 15-20 minū tes ar kā jā m. Viesnī cas numuriņ i ir labā stā voklī , viss darbojas pareizi. Maltī tes ir standarta Eiropas))) - dzē rieni par papildu samaksu. Ē diens kvalitatī vs, bez liekš ķ ī bā m, bet viss garš ī gs. Ir SPA centrs. Man tas patika. Mā jī ga vide. Iesakā m relaksē još ā m ģ imenes brī vdienā m. Sī kā k video reportā ž ā .
аватар vinichenko4
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca atrodas nomaļ ā un klusā vietā . Istaba ir tī ra un gaiš a. Mums bija istaba ar balkonu. Personā ls biež i tī rī ja, viņ a darbs ir apmierinā ts. Viesnī cā ir daudz izklaides bē rniem un pieauguš ajiem. Jā , tas nav 5 *, tač u pakalpojuma lī menis ir pienā cī gs. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas nomaļ ā un klusā vietā . Istaba ir tī ra un gaiš a. Mums bija istaba ar balkonu. Personā ls biež i tī rī ja, viņ a darbs ir apmierinā ts. Viesnī cā ir daudz izklaides bē rniem un pieauguš ajiem. Jā , tas nav 5 *, tač u pakalpojuma lī menis ir pienā cī gs
аватар 75cdzaz9
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca atrodas mež ā , netā lu no tā nav ī paš as infrastruktū ras, nav citu viesnī cu, nav veikalu. Bet viņ š pats nav pietiekami slikts. Ļ oti ē rti, istabiņ ā s daudz vietas. Skaistas un galvenais ē rtas mē beles. Man ļ oti patika interjers. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas mež ā , netā lu no tā nav ī paš as infrastruktū ras, nav citu viesnī cu, nav veikalu. Bet viņ š pats nav pietiekami slikts. Ļ oti ē rti, istabiņ ā s daudz vietas. Skaistas un galvenais ē rtas mē beles. Man ļ oti patika interjers.
номер номер номер номер номер апартаменты номер отель
аватар DeSofi
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Man ļ oti nepatika Lion 4 * viesnī ca Borovecā . Pats Borovecas kū rorts ir neliels slē poš anas ciemats, kluss, nav pā rpildī ts, tā pē c nav jē gas izvē lē ties viesnī cu, kas atrodas tā lu no centra. Ap viesnī cu nav nekā - tā atrodas mež ā . … Tomēr ▾ Man ļ oti nepatika Lion 4 * viesnī ca Borovecā . Pats Borovecas kū rorts ir neliels slē poš anas ciemats, kluss, nav pā rpildī ts, tā pē c nav jē gas izvē lē ties viesnī cu, kas atrodas tā lu no centra. Ap viesnī cu nav nekā - tā atrodas mež ā . Piemē rots tū ristiem, kuri vē las pilnī gu privā tumu. Viesnī cas numuriņ i ir labi, bet nedaudz "noguruš i".
Lion 4*. Номер. Номер.
аватар alexeygeneralov
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Sveiki visiem, vienā vā rdā labi un divos vē l labā k! Apkalpoš ana patī kama, istabiņ ā s vairā k apsildā ma grī da, paklā ji un skaisti skati pa logiem, ē diens protams garš o, bet man ļ oti patika, baseins labs, pirts super, bezmaksas Wi-Fi un omulī gs vestibils ar kamī nu, kur var pasē dē t un papļ ā pā t, ir kluss, mierī gs un viss ir tikai klase Bet ir viens liels "bet" tā lu. … Tomēr ▾ Sveiki visiem, vienā vā rdā labi un divos vē l labā k!
Apkalpoš ana patī kama, istabiņ ā s vairā k apsildā ma grī da, paklā ji un skaisti skati pa logiem, ē diens protams garš o, bet man ļ oti patika, baseins labs, pirts super, bezmaksas Wi-Fi un omulī gs vestibils ar kamī nu, kur var pasē dē t un papļ ā pā t, ir kluss, mierī gs un viss ir tikai klase Bet ir viens liels "bet" tā lu. . . ja nokavē jies uz transfē ru, tad stutē.20-25 minū tes, aiziet pagaidi vē l vienu, viņ i iet lī dz seš iem vakarā...Bū s laiks vakariņ ā m : ) problē ma sā kas pē c seš iem nakts ballī tes ziņ ā nav biedē još a Ja ejat divatā , mē s č etri nav daudz jautrī bas visiem š iem braucieniem, ī paš i nakts slē poš anai, nav ī paš i patī kami vilkt uz sevi dē li kalnā , jū s joprojā m lē nā m velciet atpakaļ...Ir alternatī va taksometra veidā , bet viņ i prasa 20 lev. . .
Vispā r jū s spriež at, kas un kā.. .
аватар vika-viktoria77
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Tā dos ziemas brī vdienā s esam pirmo reizi, bet tū risti ar lielu pieredzi. Mums patī k daudz ceļ ot, pieticī gi, bet gaumī gi. Mē s dodam priekš roku 4 zvaigž ņ u viesnī cā m. Š ī viesnī ca ir brī niš ķ ī ga! Man patika tas, ka pē c slē poš anas atpū š aties baseinā un pirtī - atbrī vojat fizisko stresu un nogurumu. … Tomēr ▾ Tā dos ziemas brī vdienā s esam pirmo reizi, bet tū risti ar lielu pieredzi. Mums patī k daudz ceļ ot, pieticī gi, bet gaumī gi. Mē s dodam priekš roku 4 zvaigž ņ u viesnī cā m. Š ī viesnī ca ir brī niš ķ ī ga! Man patika tas, ka pē c slē poš anas atpū š aties baseinā un pirtī - atbrī vojat fizisko stresu un nogurumu. Ē diens ļ oti labs un daudzveidī gs. Numuri ir pieklā jī gi, plaš i un mē belē ti labā stā voklī . Tī rī š ana katru dienu. Vispā r patī kami š eit uzturē ties. Mē s atpū tā mies ar draugiem, kuri jau bija apmeklē juš i Bansko, un viņ i apstiprinā ja Borovecu. Š eit ir mazā k cilvē ku un nav garu rindu uz pacē lā jiem. Marš ruti ir daž ā di un sarež ģ ī ti un vienkā rš oti. Un pats galvenais, skaista daba! Slē pes tika iznomā tas jau pie pacē lā ja, pie instruktora VOLODIA. Š is ir lielisks puisis, viņ š atlasa inventā ru, pielā go to izmē ram utt. Un viņ š piekā pjas ar cenu. Mē s iesakā m ziemā atpū sties š ajā pilsē tā un š ajā viesnī cā , jū s to nenož ē losit.
аватар Sanny25
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī cas atraš anā s vieta mež ā , daba ir skaistums! No 6.01 lī dz 10.01 daudz sniga un vē l staigā ja (personī gais transports tika burtiski izrakts no sniega apakš as, iepriekš nosakot tā atraš anā s vietu! ) Nemitī gi kursē ja mikroautobuss no plkst. … Tomēr ▾ Viesnī cas atraš anā s vieta mež ā , daba ir skaistums! No 6.01 lī dz 10.01 daudz sniga un vē l staigā ja (personī gais transports tika burtiski izrakts no sniega apakš as, iepriekš nosakot tā atraš anā s vietu! ) Nemitī gi kursē ja mikroautobuss no plkst. viesnī ca (neskatoties uz snigš anu), bet gardā m un sā tī gā m brokastī m lietderī gā k uz centru (lifti) apmē ram 25 minū tes iet lē nā m kā jā m, ap sniegotā m priedē m un leiš iem! apmierinā s jebkuru gardē di. Vienī gais mī nuss ir kafijas/tē jas/sulas un citu dzē rienu trū kums vakariņ ā s (atš ķ irī bā no brokastī m, dzer, vismaz piedzeries! ) - vakariņ ā s esi laipns, ņ em lī dzi naudu un maksā par dzē rienu! viesnī cai ir relaksē još s dizains telpas, omulī gs vestibila bā rs ar strā dā još iem kamī niem pirmajā un otrajā stā vā ), laipns personā ls, sauna, peldbaseins, masā ž a, solā rijs. . . Numurs (divvietī gs numurs) ir plaš s, no kura paveras krā š ņ s skats uz mež s, Vannasistaba lieliska: fē ns, vanna, fē ns, nemitī gas bē das tē ja un ū dens. Istabas uzkopš ana notiek katru dienu. Gaisma gaiteņ os uz fotoelementiem ieslē dzas kad ir kustī ba(ļ oti saprā tī gi! ) Laikapstā kļ u dē ļ
apstā kļ i bija pā rtraukumi
gaismas, kas momentā tika likvidē tas elektroenerģ ijas ģ eneratoru dē ļ ! Kopumā viss patika! Iesaku! Omulī gi, garš ī gi, ē rti. . .
аватар Inna3610
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Tikko atgriezos no Borovecas, atpū tos viesnī cā Lion. Uzrakstī š u savu viedokli. Visi plusi un mī nusi. 1. Atraš anā s vieta Pluss - ļ oti skaista mež a vidū ar tī ru gaisu un neaprakstā mu skaistumu. Mikroautobuss uz pacē lā jiem kursē biež i. … Tomēr ▾ Tikko atgriezos no Borovecas, atpū tos viesnī cā Lion. Uzrakstī š u savu viedokli. Visi plusi un mī nusi.
1. Atraš anā s vieta
Pluss - ļ oti skaista mež a vidū ar tī ru gaisu un neaprakstā mu skaistumu. Mikroautobuss uz pacē lā jiem kursē biež i. Jū s varat staigā t viens pats, tas nav tik tā lu. Pat jauki.
Mī nuss - mikroautobuss pa dienu iet reti. Reiz mē s gaidī jā m vairā k nekā pusstundu. Un, ja dodaties ekskursijā s, tur nokļ ū t nav ē rti, jo savā kš ana notiek vai nu Samokova viesnī cā , vai Rilā .
2. Skaitļ i.
Pluss - diezgan komfortabli numuriņ i, ir televizors, maksas minibā rs, pat aptumš ojoš ie aizkari. Labi matrač i.
Mī nuss - istabu aiztaisa vienas š vakas durvis ar spraugu apakš ā , tā pē c, kad viņ i iet pa koridoru pulksten 12, viens no rī ta, divi no rī ta - trokš ņ aini ā rzemnieki - jū s pamostaties. Izklausā s, ka viņ i stā v pie tavas gultas un kliedz. Istabu durvis aizveras ar troksni. Tā pē c normā li gulē t ir problemā tiski. Un skaņ a vispā r ir briesmī ga.
3. Ē diens
Pluss - kvantitā te un kvalitā te ir normā la.
Mī nuss - sortiments, ī paš i no rī tiem, ir vienmuļ š : olas, olu kultenis (pā rvā rī ts), olu kultenis ar č aumalā m, speķ is, desiņ as, desa, siers un siers, sviests un grauzdiņ i, reizē m vā rī ti dā rzeņ i, piemē ram, dā rzeņ u maisī jumi. No dā rzeņ iem, tomā tiem un gurķ iem, no augļ iem, banā niem, mandarī niem, apelsī niem, ā boliem ir diezgan smalki sagriezti. Vakarā sortiments ir bagā tā ks, bet vakarā nav dzē rienu, pat ne tē jas, pat sulas, vispā r nekā . Tē ja maksā.3 levas, kas par mū su naudu ir apmē ram 70 rubļ u. Tas ir, jums joprojā m ir jā tē rē papildu nauda vakariņ ā m. Un tā kā istabiņ ā s nav tē jkannu, tad dzē rieni tomē r jā pasū ta. Vai arī paņ emiet lī dzi tē jkannu vai tē jkannu. Un no restorā na neko nevar izņ emt. Pat augļ i, kurus ņ ē mu, bet neē du.
4. Kontingents
Ir maz krievu, daudz angļ u, ir arī bulgā ri, arī diezgan daudz. Angļ i ir kaitinoš i, trokš ņ aini un uzvedas nekaunī gi. Un jebkurā laikā . Kad tu sē di bā rā , š ķ iet, ka tu sē di vai nu Katajeva stā sta Storož enko kundzes ielenkumā , kura kliedza “Gobies, gobies!! ! ”, vai arī vā rnu un ž agaru bara vidū , kas skaļ i bļ auj. Stundu vē lā k sā k sā pē t galva no decibelu lī meņ a. negaidī ti kā ds no viņ iem var ļ oti skaļ i kliegt, kliedzot pā ri pā rē jiem, tā pē c reizē m nobī sties.
5. Pakalpojuma lī menis
Krieviski viņ i gandrī z nerunā , bet angļ u valoda ir normā la, tas ir saprotams, jo Boroveca kā dreiz bija angļ u kū rorts. Man š ķ ita, ka viņ i nav ī paš i pieraduš i pie dzeramnaudas. Viņ i labi uzņ em.
6. Braucieni un ekskursijas.
Plusi - ir daž ā das ekskursijas: uz Plovdivu, Sofiju, Rilas klosteri, Sapareva Banya. Iesaku iet. Bet jū s varat doties uz Sofiju pats. Nokļ ū stiet Samokovā (pilsē ta 10 km attā lumā ), turp brauc mikroautobuss un tad no tā s paš as autoostas kursē autobuss uz Sofiju, ik pē c pusstundas.
Mī nuss - gidi ne pā rā k labi runā krieviski, daž i no viņ iem ne vienmē r vispā r neko saprot.
Kopumā to var raksturot kā normā lu. Es neteiktu, ka tas ir ļ oti labi, bet tas ir ok.
аватар olga27061977
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sveiki. Par š o viesnī cu var teikt daudz laba. Atraš anā s vieta - super, skaistums - neaprakstā ms, gaiss, ē da, skats uz kalnu. Viesnī ca ļ oti tī ra, par personā lu vispā r nav sū dzī bu, visi ļ oti laipni. Ar virtuvi arī viņ iem viss kā rtī bā , ņ emot vē rā , ka mums bija divi bē rni un pieauguš ais, kurš ievē ro diē tu, problē mu nebija. … Tomēr ▾ Sveiki.
Par š o viesnī cu var teikt daudz laba. Atraš anā s vieta - super, skaistums - neaprakstā ms, gaiss, ē da, skats uz kalnu. Viesnī ca ļ oti tī ra, par personā lu vispā r nav sū dzī bu, visi ļ oti laipni. Ar virtuvi arī viņ iem viss kā rtī bā , ņ emot vē rā , ka mums bija divi bē rni un pieauguš ais, kurš ievē ro diē tu, problē mu nebija. Viss bija garš ī gi. Ust un pirts un pirts, trenaž ieru zā le, internets pieejams visā s istabā s, kopumā viss ir super. Vienī gais trū kums ir tas, ka baseins ir atvē rts lī dz 20:00, kas nav ī paš i ē rti. Uz slidkalniņ iem brauc ar 2 mikroautobusiem, gaidī ja vairā k kā.10 minū tes, ļ oti ē rti. Kopumā , kurš gatavojas iet - jū s to nenož ē losit. Pagā juš ajā gadā bija aisbergi - arī nav slikti, bet š is ir daudz labā ks.
Lai visiem labas brī vdienas! ! !
аватар ivan111
 •  apceļots 18 gadiem atpakaļ
Ļ oti jauka viesnī ca. Kā rtī gi cipari. Normā ls ē diens. Ir pirts. Uz pacē lā jiem kursē mikroautobuss (kā ju staigā š ana aizņ em gandrī z 30 minū tes). … Tomēr ▾ Ļ oti jauka viesnī ca. Kā rtī gi cipari. Normā ls ē diens. Ir pirts. Uz pacē lā jiem kursē mikroautobuss (kā ju staigā š ana aizņ em gandrī z 30 minū tes).


iemiesojums N.hodush
7 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Rilas klosteris
Novērtējums 9.0
Bulgārija, Boroveca
Arhitektūra, Muzeji, Reliģija, Stats

Отель расположен в одном из наиболее тихих мест Боровца, в горах Рила. Гостиница находится в 70 км от города Софии и в 125 км от города Пловдива, в историческом центре курорта, в 1 км от станции подъемников. Отель построен в 2004 году. Последняя реставрация прошла в 2016 году. Гостиница подойдет для семейного горнолыжного отдыха.

Atrašanās vieta Расстояние от отеля до аэропорта Софии составляет 65 км.
Viesnīcā

К услугам гостей принадлежности для барбекю. Стойка регистрации работает круглосуточно. Есть камера хранения багажа. Предоставляются услуги по глаженью одежды. На территории есть магазины. Отель предоставляет трансфер до подъемника.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • iekštelpu baseins  FREE 
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • slēpju uzglabāšanas telpa
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Солярий.
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • biljards
  • galda teniss
  • sporta zāle
Telpu apraksts

Отель предлагает 151 комфортабельный номер. В некоторых номерах есть балкон.

Istabās

телефон, мини-бар, балкон не во всех номерах (только в 20 номерах), ванна, телевизор, Wi-Fi, кондиционер, фен.

  • vanna/duša
  • fēns
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • mikroviļņu krāsns (ne visās istabās)
Adrese 2010 Боровец, Болгария
Tālruņi: Тел.: +359 7503 3000
Tīmekļa vietne: Lion Hotel Borovets
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).