Festa Chamkoria Hotel 4*– Atsauksmes

6
Novērtējums 6.310
№2 viesnīcas reitingā Boroveca
7.4 Numurs
6.8 apkalpošana
6.4 Tīrība
6.6 Uzturs
4.6 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas starp gadsimtiem veciem priežu mežiem, kas tika atjaunota 2012. gadā. Atrodas klusā un mierīgā kūrorta rajonā. Viesnīca ir lieliski piemērota cilvēkiem, kuri vēlas atpūsties prom no pilsētas trokšņiem.Vairāk →
аватар Adrenalin77
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Bija š ajā viesnī cā reklā mas tū res ietvaros. Viesnī ca tika atvē rta 2008. gadā . Renovā cija tika veikta 2015. gadā . Tā sastā v no divā m ē kā m ar 4 un 7 stā viem. Ir 54 istabas. Spa centrā ir vanna, sauna, trenaž ieru zā le, peldbaseins. … Tomēr ▾ Bija š ajā viesnī cā reklā mas tū res ietvaros. Viesnī ca tika atvē rta 2008. gadā . Renovā cija tika veikta 2015. gadā . Tā sastā v no divā m ē kā m ar 4 un 7 stā viem. Ir 54 istabas. Spa centrā ir vanna, sauna, trenaž ieru zā le, peldbaseins. Lietoš ana ir iekļ auta cenā . Peldmē teļ i un č ī bas bez maksas. Seifs par papildus samaksu - 7 lev dienā . Wifi ir bezmaksas. Ē diens ir kvalitatī vs un garš ī gs. Iesakā m relaksē još ā m brī vdienā m.
Sī kā ka informā cija video.
аватар 75cdzaz9
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ļ oti jauka viesnī ca ar mū sdienī gu dizainu vestibilā un istabā s. Ļ oti moderns, bet ļ oti ē rts. Kaut kā Ziemassvē tku gars virmo š ajā viesnī cā vai kā . Telpā s nav pā rā k daudz vietas, tač u tā s ir veidotas gaiš ā s krā sā s un tas vizuā li paplaš ina telpas. … Tomēr ▾ Ļ oti jauka viesnī ca ar mū sdienī gu dizainu vestibilā un istabā s. Ļ oti moderns, bet ļ oti ē rts. Kaut kā Ziemassvē tku gars virmo š ajā viesnī cā vai kā . Telpā s nav pā rā k daudz vietas, tač u tā s ir veidotas gaiš ā s krā sā s un tas vizuā li paplaš ina telpas. Visas baltas, interesantas gultas. Es jutos ļ oti viegli un ē rti š ajā viesnī cā .
номер номер номер номер холл вид отеля вид отеля ресторан
аватар DeSofi
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Festa Chamkoria 4 * - nomaļ a viesnī ca Borovecā , kas atrodas klusā vietā , tā lu no centra. Slē poš anas pacē lā ji atrodas 2 kilometru attā lumā . Viesnī cā ir nelieli gaismas standarti un plaš i 2-istabu dzī vokļ i. Numuri ir jauki, jauki un tikko atjaunoti. … Tomēr ▾ Festa Chamkoria 4 * - nomaļ a viesnī ca Borovecā , kas atrodas klusā vietā , tā lu no centra. Slē poš anas pacē lā ji atrodas 2 kilometru attā lumā .
Viesnī cā ir nelieli gaismas standarti un plaš i 2-istabu dzī vokļ i. Numuri ir jauki, jauki un tikko atjaunoti. Pati viesnī ca ir ļ oti mā jī ga, ar skaistu peldbaseinu zem stikla kupola.
Festa Chamkoria 4* Номер. Номер. Номер.
аватар rad-olena
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Ziemas brī vdienā s Bulgā rijā bija pirmā reize. Mē s ar kompā niju devā mies atpū sties un vienbalsī gi nolē mā m, ka viņ i nav palaiduš i garā m kū rorta izvē li. Boroveca ir skaista - daba, laikapstā kļ i, vietē jā garš a, bulgā ru draudzī gums - viss ir ideā li. … Tomēr ▾ Ziemas brī vdienā s Bulgā rijā bija pirmā reize. Mē s ar kompā niju devā mies atpū sties un vienbalsī gi nolē mā m, ka viņ i nav palaiduš i garā m kū rorta izvē li. Boroveca ir skaista - daba, laikapstā kļ i, vietē jā garš a, bulgā ru draudzī gums - viss ir ideā li. Ikviens, kurš devā s baudī t slē poš anu, varē ja to paveikt pilnā apjomā . Tagad par viesnī cu. Jauks interjers, draudzī gs personā ls, bagā tī ga bufete, laba uzkopš ana (dvieļ u maiņ a pē c pieprasī juma, gultas veļ as maiņ a - 1 reizi trijā s dienā s), ieeja baseinā bez maksas, peldmē teļ i - par depozī tu. Brī niš ķ ī gs skats pa logu. Vispā r jau viss bū tu kā rtī bā , ja nebū tu MILZĪ GA MĪ NUSA - transfē rs uz pacē lā jiem. No viesnī cas lī dz centram - pusotrs kilometrs. It kā ne attā lums, ī paš i pastaigu cienī tā jiem, bet. . . š ie pusotra kilometra no viesnī cas jā pā rvar pieklā jī gā kā pumā . Marš ruti uz pacē lā jiem atiet trī s reizes dienā - 9.00; 9.30; 10.00. Atpakaļ uz viesnī cu no centra 15.30; 15.50; 16.10. Tā dē jā di nakts slē poš anai vai, ja vē laties, dodieties kā jā m uz kalnu, atgriež aties vakarā , ja ne ar taksometru (10 levas) arī kā jā m - pa gandrī z neapgaismotu un pilnī bā netī rī tu ceļ u. Tajā paš ā laikā blakus esoš ajā viesnī cā "Radina's Way", tā pat kā Lionā , autobusi kursē visu dienu un lī dz vē lam vakaram ik pē c pusstundas. Vispā r nā kamreiz Chamkoria nepasū tī sim tieš i š ī trū kuma dē ļ . Diemž ē l
аватар exit-vsegdaest
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Boroveca ir laba pilsē ta, ē rtas takas jebkuram lī menim. Viesnī ca neslikta atrodas klusā vietā , numuriņ i svaigi, ir baseins, virtuve tā da pati kā visur citur. Viņ i sevi pozicionē kā.4 zvaigznes, bet, manuprā t, maksimums 3. Un ļ oti liels mī nuss ir transfē rs no viesnī cas uz pacē lā jiem (faktiskais attā lums lī dz gā jē ju ielai ir 2600m. … Tomēr ▾ Boroveca ir laba pilsē ta, ē rtas takas jebkuram lī menim. Viesnī ca neslikta atrodas klusā vietā , numuriņ i svaigi, ir baseins, virtuve tā da pati kā visur citur. Viņ i sevi pozicionē kā.4 zvaigznes, bet, manuprā t, maksimums 3. Un ļ oti liels mī nuss ir transfē rs no viesnī cas uz pacē lā jiem (faktiskais attā lums lī dz gā jē ju ielai ir 2600m. ) iziet tikai no viesnī cas. trī s reizes no rī ta, pē dē jo reizi 10:00 un atpakaļ.15. 30.15. 50.16. 10. kas ir ļ oti saistoš i, ja neizmanto taksometru (10 levas vienā virzienā ). Ar autobusu visiem tū ristiem fiziski nepietiek. Vadī tā js nekad neapstā sies, ja dodaties tajā paš ā virzienā , pat ja tas ir tukš s. Bija pā ris reizes, ka viņ š vienkā rš i ignorē ja pat plā notos braucienus un bija jā brauc ar taksi. Uz visiem komentā riem viesnī cas administrā cija teica, ka izdomā s, bet nā kamajā dienā viss bija kā agrā k. Daž kā rt izmantoja kaimiņ u viesnī cu autobusus, bet tas ir lī dz brī dim, kad š oferi saprot, ka tu dzī vo citā viesnī cā , tad vienkā rš i atsakā s vest vai atkal 10 levas. Nez kā pē c LION viesnī cā kas atrodas 1 km. tuvā k pacē lā jiem autobuss kursē ik pē c 20 minū tē m. lī dz 18.00 ir ļ oti ē rti. Kas attiecas uz restorā niem, tad pie galē jā kreisā krē sla pacē lā ja (zilais ekspresis) ir viena laba vieta ar nosaukumu CRISTAL, vidē jais galds 2 pieauguš ajiem + 2 bē rniem ar alkoholu iznā ca 55-65 levas, bet galvenais, ka ir garš ī gi. Ja ceļ ojat ar maziem bē rniem, varat nopirkt viņ iem ragavas un pē c tam pā rdot atpakaļ par pusi no cenas vai noī rē t uz visu dienu (5 levas), bet daž as kafejnī cas tā s dod bez maksas, ja pasū tā t kaut ko no viņ iem. (kafija, vī ns). Kopumā nā kamajā ziemā bijā m apmierinā ti, noteikti atbrauksim, bet ne uz š o viesnī cu.
аватар dab_2157
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Kad izrā dī jā s, ka uz Bulgā riju Jaunajā gadā vairs nav kur doties slē pot, viņ i sā ka pē tī t atsauksmes par š o valsti, par kū rortiem un viesnī cā m. Informā cija nebija pietiekama, un pieejamā s atsauksmes biež i vien bija diametrā li pretē jas. … Tomēr ▾ Kad izrā dī jā s, ka uz Bulgā riju Jaunajā gadā vairs nav kur doties slē pot, viņ i sā ka pē tī t atsauksmes par š o valsti, par kū rortiem un viesnī cā m. Informā cija nebija pietiekama, un pieejamā s atsauksmes biež i vien bija diametrā li pretē jas. Centī š os dot savu ieguldī jumu informā cijas lauka paplaš inā š anā.

2006. -2007. gada ziemas sā kuma galvenā aktualitā te bija sniega klā tbū tne. Tū risma aģ entū ra mums apliecinā ja, ka neatkarī gi no kataklizmā m viņ i garantē sniegu. Cik lielā mē rā viņ u garantijas attaisnojā s - spriediet paš i.

Tuvojoties izbraukš anas dienai, mē s arvien vairā k skatī jā mies laika ziņ as un tī mekļ a kameras. Ar sniegu tas bija kurls. Turklā t Bansko š ķ ita, ka vietā m ir sniegs, un Borovecā zā le kļ ū st zaļ a, spī d saule.
Nolaiž oties Plovdivā , mē s atradā m temperatū ru aiz borta +10. Tač u tikš anā s aģ enti nomierinā jā s – Borovecā snieg, lai gan maz un strā dā tikai augš ē jā s nogā zes. Nu paldies par to.
Smalki dzē sti konflikti, kurus, kā jau tas mē dz gadī ties, izprovocē ja tautieš u grupa, kas vē l lidmaš ī nā (ja ne Domodedovā ) piedzē rā s lī dz zvē riskam stā voklim un tagad neķ ī trā s kliedz uz visu autobusu, pieprasot "beidziet pistē t " ik pē c piecā m minū tē m utt. Tas bija ī paš i nepatī kami, kad bulgā ru klā tbū tnē viņ i skaļ i ņ irgā jā s par Bulgā rijas nabadzī bu (no kuras Krievija, izņ emot Maskavu, patiesī bā netika tā lu un diez vai bū tu aizbraukusi). ja tas nebū tu naftas cenas).

Tū risma aģ entū ras pā rstā vji aktī vi liek iepriekš pasū tī t no viņ iem slē pju nomu un instruktorus. Nesteidzies. Paš am kū rortam ir lielā ka izvē le. Ja nepiecieš ams, atrodiet sev instruktoru un kaulē jieties. Arī ar slē pē m - Solvex piedā vā tajā m slē pē m - no viesnī cas Samokov nomas. Tu pats viņ us tur aizvedī si. Rezervē jā m ī ri no Maskavas uz 6 dienā m uzreiz, beigā s braucā m trī s. Varē ja paņ emt uz vietas un nemaksā t par neizmantotajā m dienā m.
Ar slē poš anas kartē m viss nav tik vienkā rš i – mazā kam dienu skaitam tā s ir dā rgā kas. Š eit uzreiz jā novē rtē ar laikapstā kļ iem un iespē jā m.

Ja jums ir bē rni "pā rejas" vecumā - es domā ju 12-13 gadus vecus, tas ir, kad viņ i vē l ir bē rni, un viņ i prasa samaksu kā pieauguš ajiem - nepasū tiet neko Maskavā . Uzdā vini bē rnu uz vietas, saki - "Man vajag bē rnu slē pes" un viss. Dokumenti netiks prasī ti. Tas pats ar skipass.

Atgriež oties pie instruktoriem - ja mē ģ inā t slē pot pirmo reizi - nepakļ aujieties gidu provokā cijā m. Man, godī gi sakot, likā s smieklī gi, kā viņ i pagatavoja tē jkannas: "Pirmo reizi paņ emiet instruktoru uz seš ā m dienā m uz pilnu dienu. Nā kamgad paņ emiet vē l trī s dienas, un viss ir kā rtī bā. " Es redzē ju, kā š ie instruktori tur mā ca. Grupa 15 cilvē ki; trase - zaļ ā k nav kur iet, vē l ar nū jā m jā spiež as nost. Un tur trī s dienas cilvē ki mā cā s, ko nozī mē stā vē t kā arklam. Ja tu tā mā ci, jautā jumu nav, uz slē pē m tiksi pē c pieciem gadiem.
Ja jā ceļ as uz slē pē m - jums pietiek ar divā m dienā m, bet jums ir nepiecieš ams, lai slī pums bū tu normā ls, un treniņ š ir individuā ls (nu, maksimums, 3-4 cilvē ki). Tā pē c mā cieties Donbejā , Š eregeš ā , bet ne Bulgā rijā . Vai arī jū s nevarat mā cī ties vispā r - visi mani parasti jā š anas paziņ as (un es pats) mā cī jā s paš i. Jums vienkā rš i jā kā pj augš ā un jā ripojas ar galvu pā ri papē ž iem. Otrajā dienā tu izvā cies. Otrajā braucienā jū s svilpsiet ap š iem "instruktoru studentiem", kas traucē . Protams, jū su nostā ja bū s nepareiza. Un tehnika nebū s pareiza. Bet jums nav jā sacenš as! Vē lams izlasī t grā matu par slē poš anu (atradā ties internetā - lejupielā dē jiet) - teorē tiski uzziniet, kā dā platumā turē t kā jas, kas ir arkls, kā pareizi krist un kur pā rnest svaru griež oties. Instruktors tev tā pat vairā k nedos (vismaz Bulgā rijā ), bet tu viņ am iedosi, un ne maz.

Viesnī cas.
Chamkoria mums tika pasniegta kā.4 *. Viņ i saka, ka ir divas daļ as - viena 3 *, otra - 4 *. Mē s paņ ē mā m divus divvietī gus numurus 4 * - vienu sev, vienu bē rniem.
Uz vietas izrā dī jā s, ka viesnī cā ir 3*, bet viena puse nesen tika izremontē ta. Mē s tajā dabū jā m vienu svī tu, bē rni - blakus ē kā , kas nebija remontē ta, to savieno pā reja uz pirmo.

Mū su istaba 4 * pē c vietē jiem standartiem, iespē jams, velk. Atjaunoš ana un iekā rtoš ana ir vienkā rš a, bet diezgan svaiga. Vannas istabā vanna ar duš u, izlietne, tualete, bidē , apsildā mā grī da. Ir televizors, telefons (ne visos numuros), kas darbojas tikai viesnī cas iekš ienē , minibā rs un fē ns. Bē rnu istaba bija mazā ka, nebija telefona un remonts nebija pirmais svaigums. Un viņ u ķ ermenis kopumā atgā dinā ja kaut kā du slimnī cu Krievijas nabadzī gajā s dzī lē s.

Pati viesnī ca ir 3 * velk ar grū tī bā m. Apkalpoš ana viesnī cā ir ā rkā rtī gi "neuzbā zī ga". Viņ i nerunā krieviski vai ar daž iem izņ ē mumiem vienkā rš ā angļ u valodā.
Viņ i sazinā jā s ar ž estiem un attē liem. Palī dzē ja bulgā ru viesi, kuri saprot krievu vai angļ u valodu. Dež urantu attieksme ir kā Krievijā guberņ ā s. Atklā ti sakot, viņ i nav rupji, tač u arī neizpauž draudzī gumu. Meitene reģ istratū rā bija frank bremze (varbū t pavisam jauna? ). Viņ ai viss bija problē ma – atrast atslē gas no istabas, ko nodevā m, tikt galā ar slē poš anas autobusu utt. Izbraukš anas dienā viņ a aizmirsa izrakstī t pusi no cilvē ku papī riem, kas apliecina, ka dzī vojā t viesnī cā (tos jautā izbraucot Bulgā rijas muitā ). Par minibā ru es gandrī z piespiedu viņ u pieņ emt naudu (viņ a bija nelabprā t). Viņ i par to nemaz neatceras - viņ i to nepapildina un nejautā , kad izrakstā s.

Problē mas ar karsto ū deni tiek uzskatī tas par normā lā m (mums to nebija - izņ emot varbū t tikai intensī vas analī zes laikā , un kaimiņ i sū dzē jā s), ar apkuri. Uzkopš ana istabā - tikai pē c ī paš a pieprasī juma (varbū t tā pieņ emts? ).
Kā dam nepietika dvieļ u, bet mū su istabā ar katru tī rī š anu tika atnesti svaigi, un vecie netika aizvesti, kā rezultā tā uz uzturē š anā s beigā m istaba atgā dinā ja netī ro dvieļ u noliktavu.

Atseviš ķ s dziesmu vestibila bā rs. Bā rmenis ir ļ oti lī dzī gs vampī ram - š ausmī gi melni loki ap acī m uz pus sejas (acī mredzot veselī bas problē mas) un tā s paš as problē mas ar komunikā ciju. Jū s palū dziet, lai viņ š sievai ielej kā du garo dzē rienu kokteili (nav laika trekniem, viņ š zina, lai dara), viņ š pamā j ar galvu, piemē ram, "saprotu, brā li" un ielej 100 gramus beefeater dž ina. Bā rā ir iebū vē ta sarū sē jusi, netī ra izlietne, kurā viņ š izskalo mē rtraukus. Viņ š uzklā j ledu ar rokā m, noslaukot tā s ar iepriekš netī ru dvieli. Kopumā no viņ a var ņ emt tikai aizzī mogotas pudeles.

Restorā ns. Lī dzī ga lī meņ a baroš ana. Omlete, pā ris š ķ irņ u desiņ as (garš ī gas), desiņ as, pā ris š ķ irņ u siers, jogurts. Vakarā var pievienot ceptu gaļ u vai kebabus.
Kopumā apstā kļ i nav spartiski, bet tuvu tiem. Ja tevi lutina 5* un 4* viesnī cu bufetes civilizē tajā Eiropā vai Maldivu salā s, bū si š okē ts.
Jaunais gads. Bija vispā rē jā restorā nā . No animā cijas - daž i deju kolektī vi. Galds ir atkritums, izņ emot to, ka sivē ni uz iesma bija garš ī gi. Nu nevajag mums animā ciju, mē s paš i esam animā cija, tā pē c darī jā m normā li, nepietika, lai tiktu uz spē ka centru. Tur viesnī cā ir tā ds naktskluba veids - istabiņ a ar bā ru un jaudī giem skaļ ruņ iem - mē s tur dejojā m. Un viņ i dzē ra kopā ar viesnī cas darbiniekiem. Smieklī gi ir tā : es paņ emu no bā rmeņ a trī s vienā dus kokteiļ us, viņ š man uz pirkstiem rā da 13 levas. Es esmu viņ a draugs, 13 nedalā s ar trī s. Viņ š konsultē jā s ar meiteni reģ istratū rā , viņ a man tulko: č etrpadsmit. Kopumā viņ i pastā vī gi sagrozī ja cenas, tač u, ņ emot vē rā to, ka tā s joprojā m ir lē tas, viņ i tam nepievē rsa uzmanī bu.
Viesnī cā ir peldbaseins, diezgan pieņ emams (lai gan Lionā , protams, labā k). Kā ds rakstī ja, ka ū dens ir auksts - nepamanī ju. Tas ir bez maksas, bet pirts, turku tvaika pirts un dž akuzi ir maksas, bet cena kaut kā nav nopietna - kā.5 levas stundā no cilvē ka. Vienī gais negatī vais ir tas, ka neviens neierobež o cilvē ku skaitu, tā pē c tas var bū t pilns ar cilvē kiem. Tajā paš ā laikā pirtī ē nas ir beigtas un tas ir normā li tikai tad, ja esi sasildī jies 3-4 stundas un esi pirmais tajā . Un mū su stulbie cilvē ki arī apš ļ akstā s ar ū deni uz akmeņ iem - pē c tam tur vispā r auksts. Turku tvaika pirts nekas.

Valū ta. Jā maina, celms skaidrs, bankā . Centrā ir pā ris filiā les, tur eiro iet par 1.94 levā m, tā pat kā Sofijas bankā s. Apmainī tā jos - kurss ir 1.90. Viesnī cā.1. 80 (tur ar nejē gu mainī ju simtu - velti). Mainot saglabā jiet sertifikā tus - bez tiem tie nemainī sies atpakaļ (pē kš ņ i bū s daudz lieku? ). Cenas parasti ir zemas. Viesnī cā , teiksim, alus pudele ir 2 vietē jā s levas, 4 - audekls. Centrā lielveikalos nedaudz mazā k.
Ar centru es domā ju kū rorta centru, tas ir, kur atrodas Samokovas un Rilas viesnī cas. Un tā , piemē ram, Sofijā cenas ir 1.5-2 reizes zemā kas. Kū rortā var atrast pagā juš ā s sezonas slē pes (jaunas, protams), ar stiprinā jumiem, Tapa Head vai Rossignol par 6000 - 1000 rubļ iem, Sofijā atbilstoš a veikala nebija.

Centrs ir pilns ar maziem mā jī giem bā riem un restorā niem - tur patieš ā m ir garš ī gi ē dieni un draudzī gs personā ls. Pusdienas apmē ram 10 eiro no cilvē ka ar alu. Vakars ar vī nu - apmē ram 12 eiro. Porcijas parasti ir milzī gas, nepasū tiet pā rā k daudz. Kopumā centrs ir ļ oti krā sains. Smarž o pē c dū miem, apkā rt karā jā s kobaskas, virs ugunskura iesmi ar sivē niem un jē riem, tautiski interjeri un eksterjeri.

Tā pē c nelietojiet HB, jo labā k ir BB, un pusdienojiet restorā nos. Ja viesnī ca atrodas tā lu no centra (lī dz Č amkorijai ir 25-30 minū tes. Viņ i teiks 15 - neticiet, ja skrienat), varat braukt ar taksi vai zirgu (tā du ir daudz. centrs.
Pirms Č amkorijas vispirms maksā jā m viņ iem 15 levas, kaulē joties ar 20. Vē lā k izrā dī jā s, ka zirga parastā cena ir 8-10 levas). Kū rorta teritorijā taksometrs uz jebkuru galu ir 10 levas. Uz Sofiju un atpakaļ ar taksi - 150 levas, un mē s vē l neesam kaulē juš ies, ja brauksiet pa skaitī tā ju - bū s 50 levas vienā virzienā , bet viņ iem nepatī k skaitī tā ja nē sā š ana. Tā tad, ja brauc uz Sofiju - brauc ar taksi, č etriem tas ir lē tā k nekā Solvex organizē tā s ekskursijas (40-50 levas no cilvē ka), bet tur vienalga gidu nevajag, Aleksandra Ņ evska baznī cu var apskatī t arī bez viņ a . Starp citu, pie tempļ a var iegā dā ties suvenī rus - senlietas tur ir 1.5-2 reizes lē tā kas nekā centrā Borovecā . Un š ķ ī vji - magintiki, manuprā t, visur ir vienā di, arī Plovdivas lidostā (tikai tur nav izvē les).

Visbeidzot, un pats galvenais: dziesmas. Tā s ī sti nebija iespē jams kā rtī gi novē rtē t, kā jau teicu, braucā m tikai trī s dienas, sniga maz un ne visas nostrā dā ja. Ir divi galvenie kalni.
Vienu, kas ir lielā ks, ved gondola pacē lā js (viņ u valodā "kabī nes lifts"). Pa vidu ir pietura. Lejā no tā nebija piemē rotu taku. No augš ē jā s pieturas lī dz vidē jai varē ja braukt, un bija dakš a - uz sarkano trasi (zeme bija redzama, bet var braukt) un uz melno. Pē dē jais nav ļ oti stā vs (kaut arī š aurs), bet viss akmeņ os. Ar savā m slē pē m es tur nebū tu gā jusi, ž ē l. Rolling visi saplē sa.

No gondolas augš ē jā s stacijas varē ja vē l nedaudz uzkā pt kā jā m - un tur darbojā s pā ris vilkš anas troses, viena pilnī gi bē rnu trasei, viena "zilajai". Bet tur nebija interesanti – trases ī sas, cilvē ku daudz.

Otrais slidkalniņ š sā kas 100 metrus uz kabī nes pacē lā ja apakš ē jā s stacijas pusi (pie viesnī cas Rila). Tajā ir sniega lielgabali. Tur darbojā s tikai pilnī gi "zaļ š " jū gs un mē s tur nebraucā m. Kā izrā dī jā s, pē dē jā dienā kalna vidū sā ka darboties sakabes ā ķ is, tač u mē s par to nezinā jā m un palaidā m garā m vē su, svaigu un slapju sniegu.
Pirmā s trī s dienas braucā m un ar ilgā m skatī jā mies, kā pē das kū st arvien vairā k. Pirmajā janvā rī mē s pā rgulē jā m. Otrā gondola tika slē gta vē ja dē ļ un devā mies uz Sofiju (kā izrā dī jā s, 13-00 tika atvē rts lifts un cilvē ki brauca, lai gan vē jš bija stiprs). Pā rē jā s dienas sniga, bet lielajā kalnā plosī jā s vē tra un tur braukt nedrī kstē ja (lai gan lejā spī dē ja saule un uz mazā kalna bija cilvē ki).

Vispā r, spriež ot pē c kartes, ir kur iet. Un pacē lā ju ir daudz – rindā m nevajadzē tu bū t. Kas jauki - nogā zes nav plikas, bet aug mež s. Bet atrā vā mies ar sniegu. Un pē c 07.01, manuprā t, tur bija lieliski. Arī tad, kad ir vē tra, var braukt uz mazā ka kalna, tas ir no vē ja nosegts, un, braucot no augš as, vajadzē tu bū t labi.

Kopsavilkums par viesnī cā m. Deputā tu padome, kā mē s saprotam, ir visapkā rt. Mē s dzirdē jā m sū dzī bas no citu viesnī cu viesiem, pilnvē rtī gi 4 *: uzkopš anas trū kums istabā s, segu un spilvendrā nu trū kums (! ).
Jums tas vienkā rš i jā zina, jā noskaņ ojas un neprasa pā rā k daudz. Ja esi tam gatavs – ej, nenož ē losi. Bet Chamkoria labā k neņ emt. Paņ em kaut ko centrā - Rilu vai Samokovu. Ē dene mums ļ oti patika (ā rā , iekš ā nebijā m. Vienā pusē , centrā - 3 minū tes lī dz pacē lā jam, otrā pusē , nedaudz uz sā niem un neiet uz skaļ ā ko ielu). Leons man patika, bet viņ š arī ir tā lu (300 metrus tuvā k centram nekā Č amkorija). Vispā r tur ir mazas ģ imenes viesnī ciņ as, laikam dā rgā kas, baseina nav, bet man š ķ iet, ka apkalpoš ana tur ir daudz labā ka un ē rtā ka. Tikai es Maskavā aģ entū rā s tā dus nesastapu. Runā jā m ar vienu krasnodarieš u, kurš apmetā s vienā no tiem - viņ am viss patika, tikai viņ š tur bija tikai krievs, pā rē jie angļ i.
Kopumā tur kontingents ir 40% krievu, 25% vietē jo, 25% britu. Vā cieš i, franč i vienreiz sanā ca.

Tur var lieliski atpū sties. Nenož ē lojam, ka devā mies.
Viss ļ oti demokrā tiski, cenas zemas, trases pieņ emamas.

Starp citu. Gondola pacē lā ja vidē jā s stacijas kioskā neko neiesaku pirkt - tur viss ir pretī gi. Karstvī nu iesaku apakš ā tieš i pie ieejas gondolu stacijā (viņ i to sauc par "karsto vī nu", un, ja saka "karstvī ns", viņ i cenš as ienest "zaļ o tē ju") - ļ oti garš ī gi. Kalnā tas pats karstvī ns - sū c.
Veiksmi.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Rilas klosteris
Novērtējums 9.0
Bulgārija, Boroveca
Arhitektūra, Muzeji, Reliģija, Stats

Отель расположен среди вековых сосновых лесов, реконструирован в 2012 году. Находится в тихом и спокойном районе курорта. Отель отлично подойдет людям которые хотят отдохнуть вдалеке от городского шума.

Atrašanās vieta Отель в 70 км от города Софии, в 125 км от г. Пловдив, в 2000 м от начальной станции подъемника. Есть бесплатный шаттл-бас до начальной станции подъемника.
Viesnīcā

Вкусные блюда местной и интернациональной кухни подаются в уютном ресторане. Также в отеле есть лобби-бар и ночной бар.

На всей территории отеля Festa Chamkoria предоставляется бесплатный Wi-Fi. Предоставляется бесплатный трансфер до горнолыжных подъемников Боровец.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports К услугам гостей превосходный оздоровительный центр с крытым бассейном, различными физиотерапевтическими и массажными процедурами, фитнес-центр и сауна.
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika
Telpu apraksts

В отеле 55 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši (ne visās istabās)
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • balkons/terase
Adrese Bulgaria, resort Borovets
Tālruņi: +359 700 144 22
Tīmekļa vietne: Festa Chamkoria Hotel
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает аэробикой.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.