Viesnīca Rothmans***

10 Janvāri 2013 Ceļošanas laiks: no 29 Decembris 2012 ieslēgts 07 Janvāri 2013
Reputācija: +6
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Labdien, Bulgā rijā ieradā mies 2012. gada 30. decembrī.22:00, mū s sagaidī ja Alfa Service pā rvadā tā js, tā teikt, un visi autobusa pasaž ieri (80 cilvē ki) tika nogā dā ti viesnī cā s, pirmais iespaids nebija ī paš i labs, tā kā ieradā mies vē lu un bijā m noguruš i no ceļ a , ierodoties viesnī cā viss mums derē ja, viesnī ca nav liela, klusa, tī ra, principā ar to pietika, gultas veļ a un dvieļ i tika mainī ti reizi 7 dienā s, ir istabiņ ā s nekas izņ emot televizoru, gultu, skapi, viens krievu kanā ls strā dā kā brokastī s tad ē dā m olas, viss bija lī dz š ausmā m, olu kultenis, vā rī tas olas un tā katru dienu, pati viesnī ca atrodas netā lu no centra bet lī dz pacē lā jam ir vajadzī gas 20-30 minū tes.

Bansko viss ir paredzē ts tū ristiem, ir daudz restorā nu, suvenī ru veikaliņ u. Restorā nos ir ļ oti lielas ē diena porcijas, tā pē c mans ieteikums ir paņ emt trauku 2 personā m, draudzī gi viesmī ļ i, aicinot no ielas)).


Slē poš ana - gā jā m vienu reizi no rī ta slē pot ilgā k, bet rindā pavadī jā m vairā k laika, tad nu devā mies pusdienā s, mierī gi kā pā m un nekā du problē mu nebija.

Un tagad es pā rieš u pie sliktā kā s lietas - ceļ a un mū su autobusa !!! !

autobusa atieš ana bija no Kijevas Odesā ieradā s 2.5 stundas vē lā k, t. i. gaidī jā m viņ u ā rā aukstumā , nu, tā ir puse no nepatikš anā m, muita - un viņ u bija daudz, mū su š oferi bija ļ oti slikti, viņ i muitā neko nedarī ja, izņ emot dū mus, bagā ž a gulē ja visur, pat salonā , sē dvietas bez numerā cijas, katrs apsē dā s kā gribē ja, lai gan č ekos bija norā dī ti vietu numuri, salonā arī smē ķ ē ja, bet visa kajī te elpoja š o bulgā ru tabaku, uz jautā jumiem neatbildē ja, nosē dinā ja iekš ā tualete atkritumu izgā ztuvē s kur bija tā rpi - tas bija tieš ā m slikti !!! !

atgriezā s Odesā.01. 06.2013. autobusa atieš anai bija jā bū t 14-00, bet kā izrā dī jā s bez 3. š ofera nevarē jā m, bet "Alfa Service" laikam aizmirsa autobusam nesagatavoja š oferi un gaidī jā m 5h. viņ am jā ierodas no Varnas, tā pē c izbraucā m 7 vakarā , bija liels pasaž ieru saš utums, jo viņ i mums nepaskaidroja š ā das kavē š anā s iemeslu! ! Pē c divu stundu gaidī š anas ieradā s "Alfa Service" pā rstā vis un mums paskaidroja iemeslu, lai gan dī vaini, ka pā rvadā tā ja neuzmanī bas dē ļ mums lika gaidī t 5 stundas. "Alfa Service" visus ļ oti pā rsteidza, atgriezā mies Odesā.18-0.01/07/2013 un pa ceļ am pavadī jā m 30 stundas tur un 30 stundas atpakaļ , ļ oti jauki)))) .

Neiesaku braukt ar autobusu, labā k piemaksā t un nopirkt lidmaš ī nas biļ eti! ! !

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums