Lielisks slēpošanas kūrorts Bansko

19 Marta 2017 Ceļošanas laiks: no 11 Februāris 2017 ieslēgts 19 Februāris 2017
Reputācija: +128
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Atpū tā mies kopā ar vī ru, mums š is ir otrais brauciens uz slē poš anu uz ā rzemē m, pirms tam bijā m Gruzijā (Gudauri). Kā vienmē r viedoklis un atsauksmes ir subjektī vas, tā pē c teikš u tā - mums patika! Man tik ļ oti patika, ka gribas tur aizbraukt vē l un vē l.


Mē s dzī vojā m nelielā ģ imenes viesnī cā (Pirina Club), kā izrā dī jā s, tā atradā s tā lu no pacē lā ja, tač u tas nesabojā ja uzturē š anos, jo viņ i no rī ta jū s aizved uz paš u pacē lā ju un paņ em to. vakarā augš ā . Un, ja jū s nevē laties pielā goties transfē ram (tas brauc 3 reizes no rī ta un vakarā ar 30 minū š u intervā lu), tad varat staigā t atpakaļ un staigā t 15 minū tes “lejā no kalna”, tas ir nav grū ti. Pati Bansko pilsē tiņ a nav liela, tī ra un sakā rtota. To upe sadala labajā (tū ristu) un kreisajā (vairā k dzī vojamo) krastos. Vietē jie iedzī votā ji ir ļ oti pretimnā koš i un draudzī gi. Milzī gs skaits kafejnī cu, restorā nu, mehā niķ u, nakts un striptī za klubu. Visur gatavo garš ī gi un daudz, Eiropai cenas ļ oti pieņ emamas, darbinieki cenš as. Vakariņ as diviem ar alu maksā s aptuveni 50 levas (25-30 eiro). Mehā niem nav lielas atš ķ irī bas, tiem, kas atrodas pie pacē lā ja, tiem, kas atrodas centrā , mē s neredzē jā m, bet paš ā nogā zē tas ir 1.5 reizes dā rgā ks. Kopumā tas ir ļ oti jautri, un vakarā es ļ oti gribu iet pastaigā ties pat tad, kad esmu noguris.

Nogā zes super, jebkuram lī menim, pacē lā ji lieliski. . . Bet, iespē jams, vienī gais mī nuss ir rinda no rī ta uz gondola pacē lā ju. Veselu stundu! ne mazā k tu gaidī si, kamē r sē dē si kabī nē . Pacē lā js strā dā gudri, bet netiek galā ar plū smu. Slē poš anas biļ etes š ogad bija 30 eiro dienā . Aprī kojuma noma ik uz soļ a, tehnika ir jauna, ir arī daudzas mā cī bu skolas. Varu ieteikt tiem, kas ir bez ekipē juma un grasā s to pirkt - uz Bansko var droš i aizbraukt kā du dienu ā trā k un nopirkt ko vien sirds kā ro. Mū s satrieca gan apģ ē rbu izvē le, gan cenas jebkuram maciņ am. Piemē ram, Kijevā bija problē ma iegā dā ties koš u snovborda apģ ē rbu.

Bansko ir skaista! Slē poš anas brī vdienu cienī tā jiem noteikti jā apmeklē .

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Вид на Банско с трассы
Очередь на первый подъемник
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums