Ieti 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 8.010
pamatā
1 atsaukt
Dzīvokļu viesnīca Bansko.Vairāk →
аватар katerinka
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Kopumā viesnī ca atstā ja labu iespaidu. Viesnī ca ir maza un pavisam jauna. Atrodas netā lu no centra (min 15 gā jiena attā lumā ). No rī ta un vakarā tika nodroš inā ts bezmaksas transports uz pacē lā ju. Ejiet lī dz pacē lā jam - min 15-20. … Tomēr ▾ Kopumā viesnī ca atstā ja labu iespaidu. Viesnī ca ir maza un pavisam jauna. Atrodas netā lu no centra (min 15 gā jiena attā lumā ). No rī ta un vakarā tika nodroš inā ts bezmaksas transports uz pacē lā ju. Ejiet lī dz pacē lā jam - min 15-20. Viņ i mū s izmitinā ja apartamentos (neskatoties uz to, ka maksā jā m par studiju) un viņ i arī mums atvainojā s : -)) protams, mums nebija nekas pretī , ka vienistabas studijas vietā mū s iekā rtoja divistabu dzī voklī . )). Istabā bija virtuve (bija tē jkanna, tosteris, virtuves kombains, trauki), atpū tas zona, televizors (atradā m pat Orth International). guļ amistabā - gulta, tualetes galdiņ š , skapis. visas mē beles ir jaunas.
Ekskursijas cenā iekļ auta rī tdiena - bufete (pā rsteidzoš i ļ oti laba un daudzveidī ga). Kopumā mums paveicā s, jo restorā nā bija izcils š efpavā rs. mē s pat pastā vī gi vakariņ ojā m savā restorā nā . Izbaudī ju pirti, infrasarkano saunu (bez maksas). Baseins arī bija bezmaksas, bet tieš i mū su ieraš anā s laikā salū za ū dens sildī tā js : -)
Vē l gribu atzī mē t, ka darbinieki bija diezgan uzmanī gi pret mums un visas problē mas, kas radā s atpū tas laikā , tika ā tri atrisinā tas! Kopumā iesaku tiem, kas ceļ o ar lielu kompā niju vai ģ imeni : -)


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Pirinas nacionālais parks
Novērtējums 8.0
Bulgārija, Bansko
Atpūta, Daba
Divu galvu rančo
Novērtējums 8.0
Bulgārija, Bansko
Atpūta, Daba

Апартотель в Банско.

Atrašanās vieta Банско: в 5 минутах ходьбы от центра и в 15 минутах до подъемника.
Viesnīcā

сейф, рум-сервис, обмен валюты, камера хранения для собственного снаряжения, закрытый бассейн, сауна, массаж, фитнес-зал, ресторан, лобби-бар, витамин-бар, интернет-связь, автостоянка.

Telpu apraksts

4 этажа, 1 лифт, 6 студио, 29 апартаментов с одной спальней.

В студио(2-3 чел): спутниковое ТВ, телефон, двуспальная кровать, раскладной диван, полностью обрудованный кухонный бокс, санузел с душем или ванная комната, фен.

В апартаменте с 1 спальней(2-4 чел): спутниковое ТВ, телефон, гостиная с мягкой мебелью и спальня, разделенные дверь, раскладной дивван, одна двуспальная кровать, полностью оборудованный кухонный бокс, санузел с душем или ванная комната, фен.

FAQ