Polaris Inn 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 2.010
pamatā
1 atsaukt
3.0 Numurs
1.0 apkalpošana
4.0 Tīrība
3.0 Uzturs
4.0 Infrastruktūra
Šis ir luksusa dzīvojamo viesnīcu komplekss, kas atrodas skaistajā Bansko slēpošanas kūrortā, ne vairāk kā 80 metru attālumā no gondolas pacēlāja. Svētās Trīsvienības baznīca atrodas 1,9 km attālumā no viesnīcas Polaris Inn. Dzīvokļu viesnīca atrodas 2,2 km attālumā no Bansko pašvaldības un 3,1 km attālumā no Svētās Dievmātes baznīcas. Viesnīca tika atvērta 2008. gadā. Piemērots ģimenēm.Vairāk →
аватар julia_bondar
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Mē s trī s atpū tā mies (ar draudzeni un 5 gadus veco dē lu) 9 dienas, ieradā mies 2012. gada Jaunā gada priekš vakarā . Mē s plā nojā m ceļ ojumu ilgu laiku, meklē jot pieklā jī gu lē tu viesnī cu tuvā k pacē lā jiem. … Tomēr ▾ Mē s trī s atpū tā mies (ar draudzeni un 5 gadus veco dē lu) 9 dienas, ieradā mies 2012. gada Jaunā gada priekš vakarā . Mē s plā nojā m ceļ ojumu ilgu laiku, meklē jot pieklā jī gu lē tu viesnī cu tuvā k pacē lā jiem. Atraš anā s vieta tieš ā m laba, diezgan iespē jams staigā t pat ar ekipē jumu. Bet ar to visas viesnī cas priekš rocī bas diemž ē l beidzas.
Pirmā s 2 naktis gulē jā m virsdrē bē s zem visā m segā m, ko atradā m, + prasī jā m mū su gidei sildī tā ju istabā (atnesu, pateicoties viņ ai, nakts vidū , savu, no mā jā m. . . ). Pat pieauguš ajam iet duš ā izrā dī jā s vienkā rš i nereā li - no mutes nā ca tvaiki, stā vē t basā m kā jā m uz grī das - tik elliš ķ ī gā aukstumā pat ir bail iedomā ties! Karstais ū dens plū da nestabili (š ķ ita, ka ū dens sildī tā js bija arī iestatī ts uz ekonomisku rež ī mu. . . - ne vairā k kā.5 minū tes uz cilvē ku). Bē rns uzreiz saaukstē jā s, nā cā s saukt ā rstu apdroš inā š anai (ierodoties mā jā s, tas viss rezultē jā s ar akū tu vidusauss iekaisumu).
Kā izrā dī jā s..... viesnī ca sā ka slī kt tieš i mū su ieraš anā s dienā (it kā paš ā sezonas sā kumā ! ) - un bija jau 29. decembris!
Viesnī cas gaiteņ os var salauzt locekļ us un dauzī t pieri uz nejauš i pretimnā koš a aploka, jo gaisma iedegas "kaut kur tur", apmē ram trī s metrus no ieejas koridorā , vajag taustī ties...mē s esam pieradu, protams, bet 5. dienā...))
Trauku istabā nebija, dvieļ us ne vienmē r mainī ja (reizē m netī ros aizveda un jaunus nedeva). Gultas veļ a ir dī vaina izmē ra, palagi knapi atbilst gultas platumam, visi pa nakti sarullē ti, tu guli uz plika matrač a. Baseins ir, bet ņ emot vē rā politiku taupī t uz apkuri viesnī cā - reti kurš uzdroš inā jā s tur iet, tā bija tukš a, kā ds no grupas itkā izmantoja pirti, bet bija jā lū dz personā lam to ieslē gt iepriekš ieslē gta apkurei.
Viņ i barojas pagrabā , brokastī s katru dienu viens un tas pats - olu kultenis vai olu kultenis ar ķ ī misko desu vai sieru. 3 dienas bija problē mas virtuvē - vispā r izsniedza sausā s devas, pieauguš ajiem bū tu labi, bet bē rns ir mazs...
Kad dē ls saslima, mums nā cā s istabā vā rī t ū deni, nebija katla/tē jkannas, un reģ istratū ra atteicā s. Par laimi, laipni cilvē ki, ejot garā m (bulgā ri), atpū š oties tajā paš ā viesnī cā , tikai augš ē jā stā vā , kā izrā dī jā s IEVĒ RĪ GI labā kos apstā kļ os (ar paklā jiem, pā rklā jiem, traukiem utt. ), atdeva mums 1 savu trauku par kā du laiku. Recepcijā pē c 2 dienā m atgā dinā ja laiku - prasī ja atdot paņ emto pannu.
Un tas ir tikai tas, ko es atceros, ir pagā jis gandrī z gads. . .
Esmu bijis daudzviet, arī Dieva aizmirstajos Meksikas ciematos, bet nekur neesmu redzē jis tā du "KALPOJUMU". Š eit vienkā rš i nav pakalpojumu. Personā ls ir draudzī gs tikai tik ilgi, kamē r jums ir pacietī ba izturē t š o "viesmī lī bu", tiklī dz jums ir nepiecieš ams viņ us panā kt, lai atrisinā tu problē mu - viņ i nekavē joties pā rstā j saprast krievu un angļ u valodu un pā riet tikai uz bulgā ru nacionā lajiem ž estiem: viņ i rausta plecus. pleci un mā j ar galvu. . .
Visas brī niš ķ ī gā s atsauksmes š eit ir skaidri rakstī juš i viesnī cas administrā cija vai tū risma operatori. Visa grupa, kas bija kopā ar mums 2012.  gada Vecgada vakarā , nolā dē ja un zvē rē ja rakstī t dusmī gas atsauksmes, es ceru, ka viņ i to darī ja.
Publicē ju pirmo reizi, lai brī dinā tu citus ceļ otā jus. Bansko ir brī niš ķ ī ga vieta, burvī ga pilsē tiņ a kalnos, baltā kais sniegs, tī rs gaiss, garda virtuve un jautra atmosfē ra. Un visu š o prieku, kā izrā dī jā s, var izsvī trot, iekļ ū stot tā dā tvertnē kā Polaris Inn.
Jauku atpū tu!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Pirinas nacionālais parks
Novērtējums 8.0
Bulgārija, Bansko
Atpūta, Daba
Divu galvu rančo
Novērtējums 8.0
Bulgārija, Bansko
Atpūta, Daba

Это жилой гостиничный комплекс люкс, находящийся в прекрасном лыжном курорте Банско, не более чем в 80 метрах от гондольного подъемника. Апарт-отель Polaris Inn расположен в 1,9 км от церкви Святой Троицы. Апарт-отель находится в 2,2 км от муниципалитета Банско и в 3,1 км от церкви Святой Богородицы. Отель был открыт в 2008 году. Подходит для семейного отдыха.

Atrašanās vieta За 10 минут можно добраться до основных торговых и развлекательных районов Банско. Аэропорт София в 97 км.
Viesnīcā
  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • slēpju uzglabāšanas telpa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports
  • blakus pacēlājs (līdz 600 m)
  • sauna/vanna/hammam
Telpu apraksts

В отеле 40 номеров.

Istabās

В номерах представлено: ванная, кровать, ТВ, балкон, холодильник.

  • vanna/duša
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • virtuve / virtuvīte
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese Gramadeto area, Bansko 2770, Bulgaria
Tālruņi: 02 9522206
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Рядом с отелем находится подъемник (до 600 м).
Какие возможности для детей есть в отеле?
По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).