Panorama Resort & Spa 4*– Atsauksmes

5
Novērtējums 5.210
№11 viesnīcas reitingā Bansko
5.2 Numurs
5.2 apkalpošana
6.2 Tīrība
4.6 Uzturs
5.2 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Sv. Ivana Rilska rajonā, 50 metru attālumā no Bansko kūrorta centra, 750 metru attālumā no pacēlāja, dabas rezervātā, ko UNESCO klasificējusi kā pasaules nozīmes aizsargājamo objektu. Tas atrodas 150 unikālu ezeru un kalnu virsotņu lokā (87 virsotnes). Kerkini ezers, imperatora Galerius pils un Kilkisas arheoloģijas muzejs atrodas tikai 30 minūšu brauciena attālumā. Viesnīca uzcelta 2009. gadā, pēdējais remonts veikts 2017. gadā. Viesnīca ir piemērota ikvienam, kurš izvēlas slēpošanas brīvdienas.Vairāk →
аватар salatas
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Nezinu, kam nepatī k š ī viesnī ca, iespē jams, tai, kas bija apmetusies A korpusā . Lai gan, ja tā ir tā lu no restorā na (tiesa), tad SPA un baseins ir tepat blakus (skauds uz tiem kas atrodas D ē kā : )) Š ajā viesnī cā bijā m jau 2 reizes ziemā (slē pojot) un vienu reizi augustā vasarā . … Tomēr ▾ Nezinu, kam nepatī k š ī viesnī ca, iespē jams, tai, kas bija apmetusies A korpusā . Lai gan, ja tā ir tā lu no restorā na (tiesa), tad SPA un baseins ir tepat blakus (skauds uz tiem kas atrodas D ē kā : ))
Š ajā viesnī cā bijā m jau 2 reizes ziemā (slē pojot) un vienu reizi augustā vasarā . . Normā la viesnī ca, numuriņ i tī ri, ē diens man likā s kopumā lī menī . Protams, ka nav nekā da frī ž a, bet izsalkuš us mū s neviens neatstā ja. . Vakarā vienmē r zā lē bija ballī te, tad nā ca ciemiņ i ar mū ziku, tad paš i sarī koja diskotē kas, personā ls ļ auj izklaidē ties tik daudz kā tev vajag . .
Mums viss patika . . Mē s tur braucam katru gadu un arī uz š o jau esam nopirkuš i biļ etes. Slē pot ir vienkā rš i lieliski! Takas katrai gaumei, jauns inventā rs, skaistums un daba! ! ! Un pilsē ta ar mehā niku un veikaliem ir vē sture!
Iesaku visiem . . Vieta forš a, pā rē jais pieklā jī gs.
аватар oleg24
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Jaungada brī vdienā s atpū tā s š ajā viesnī cā kopā ar meiteni. Brauciena mē rķ is bija slē poš ana. Patiesī bā viesnī ca nedaudz sabojā ja ceļ ojuma iespaidu. Sā kš u ar paš u numuru. Mē s tikā m izmitinā ti istabā A korpusā . … Tomēr ▾ Jaungada brī vdienā s atpū tā s š ajā viesnī cā kopā ar meiteni. Brauciena mē rķ is bija slē poš ana. Patiesī bā viesnī ca nedaudz sabojā ja ceļ ojuma iespaidu. Sā kš u ar paš u numuru. Mē s tikā m izmitinā ti istabā A korpusā . Tas nozī mē , ka jums jā nokā pj lī dz -1 (atskaitot pirmo) savas ē kas stā vu, jā iet cauri spa centram, un tad jū s atradī sities B ē kas treš ajā stā vā . (! ! ), nolaiž oties, nokļ ū stot smē ķ ē tā ju bā rā (vai, kā to sauc, "interneta istabā "). Izgā jis tai cauri, jū s tikai tad atrodaties ē damistabā vai pie izejas no viesnī cas. Kā pē c es tam pievē rš u tik lielu uzmanī bu? Jo nav ī paš i ē rti staigā t pa viesnī cu slē poš anas ekipē jumā - tas ir, pirmkā rt, otrkā rt: brokastis sā kas 7:30, un pirmais mikroautobuss no viesnī cas uz pacē lā ju atiet 8:00. Ja neiekā p š ajā mikroautobusā , tad ilgi jā stā v rindā uz pirmo pacē lā ju. . . Vā rdu sakot, no tā s pusstundas no brokastu sā kuma lī dz mikroautobusam bū tu jā pavada 10 minū tes lī dz ejiet no istabas uz ē damistabu un atpakaļ . Un slē poš anas ekipē jumā doties brokastī s. . . maigi sakot, nav ē rti un karsti.
Tā lā k pē c numura. Istaba bija diezgan plaš a: virtuves iekā rta, galds ar diviem krē sliem, vannas istaba ar tualeti, gulta un divi saliekamie krē sli, skapis un televizors uz naktsgaldiņ a. Mani uzreiz mulsinā ja tas, ka blakus gultai nebija naktsskapī š u. Tie. nolieciet glā zi ū dens, tā lruni vai modinā tā ju uz nakti jā atrodas uz grī das vai tā lu. Vannas istabā ar tualeti duš as kabī ne nebija pietiekami labi noblī vē ta, jo, kā dam ieejot duš ā , no tā s apakš as iztecē ja ū dens un plū da plaš ā strū klā lī dz bedrei vannas istabas centrā...bedrē , vai pā rsegs ir ieslē gts vai nē . Blakus izlietnei bija stikla turē tā js zobu birstē m, bet stikla nebija! ! ! To atveda tikai priekš pē dē jā mū su tur uzturē š anā s dienā . Kā jau teicu, ierodoties istabā , tur bija 2 saliekamie krē sli. . . bet ceturtajā uzturē š anā s dienā , kad atgriezā mies no nogā zes, š os krē slus neatradā m. . . kā arī gultas pā rklā jus. no gultas. . . pē c sū dzī bā m reģ istratū rā mums atdeva vismaz gultas pā rklā ju. . . Kas attiecas uz virtuves bloku. Vienī gais, kas jums nepiecieš ams (ja ir iekļ autas brokastis un vakariņ as), ir tē jkanna. Mē s tajā neko citu neizmantojā m...Tā pē c droš i izsvī trojiet to no viesnī cas plusiem.
Ļ oti nopietns mī nuss š ai telpai mums bija nekā du ierī č u trū kums lietu ž ā vē š anai. Tā kā nogā zē temperatū ra nebija ī paš i zema, tad gluž i loģ iski, ka, ierodoties istabā , lietas bija jā izž ā vē . Vajadzē ja, bet nekur nebija. Rezultā tā nā kamajā rī tā nā cā s kā pt iekš ā daž ā s slapjā s lietā s. Telpā nav bateriju. Ir tikai elektriskie sildī tā ji. Viens vannas istabā , viens istabā . Tā pē c tos nevar segt. Viens bez tā pat nodega.
Par spa un trenaž ieru zā li. . . Trenaž ieru zā lē ir 4 velotrenaž ieri un 4 pastaigu trenaž ieri. . . nabagi. . . Spa ir 1 peldbaseins, 1 dž akuzi baseins, turku, romieš u un krievu pirtis. . . Paš as pirtis nevar saukt par ļ oti labiem, bet tos nevar saukt arī par sliktiem. Bet par to mē s varam teikt, ka baseini bija slikti. Ū dens ir ne tikai vē sā ks, nekā vajadzē tu, bet arī tajā ir tik daudz balinā tā ju, ka pat neiegremdē jot galvu ū denī , pē c 15 minū š u uzturē š anā s acī s sā k smelties.
Par uzturu. Daž ā dī ba ir normā la. BET. Ē diens, kas atrodas kivetē s, ā tri atdziest. . . tā pē c biež ā k jā ē d vē ss, nevis karsts ē diens. Visi dzē rieni vakariņ ā s par maksu. Nu vismaz viņ i nepievē rsa uzmanī bu lī dzpaņ emtajam ū denim. Viesnī ca, acī mredzot, pamazā m tika pabeigta, bet ē damistaba netika paplaš inā ta...tā pē c vajadzē ja sargā t vietu pie galda, kur pavakariņ ot! ! ! Un tas ir č etrzvaigž ņ u viesnī cā !
Par interneta istabu. Jā , ir bezmaksas internets. Piekļ uves punkts atrodas netā lu no viesnī cas galvenā s ieejas, ir labas mē beles, kamī ns. . . bet, ne tikai vietas ir ļ oti maz un tas ir pastā vī gi aizņ emts (tur ir iekā rtots arī bā rs, jo vietu aizņ em ne tikai tie, kas vē las pā rbaudī t pastu) tā pē c vē l nav organizē ts pietiekami labs kapuci. Rezultā tā es ī sti nevē los atrasties piedū motā telpā...
Pē dē jais pā rsteigums bija š ā ds gadī jums: mū su piecu cilvē ku kompā nija atstā ja viesnī cu pulksten 0:10. Š ī iemesla dē ļ mē s lū dzā m organizē t mums sausā s devas autobusā (jo nā kamā s brokastis bija apmaksā tas). Pasū tī ts 5 personā m. Kad mē s pienā cā m pulksten 0:00 un prasī jā m š o ļ oti sauso. devas mums teica, ka viņ iem ir tikai 4 porcijas! Pē kš ņ i. Nebija laika lamā ties, bet š is gadī jums nostiprinā ja iespaidu par viesnī cu.
Kopsavilkums: ja jū s dodaties uz Bansko kā slē poš anas kū rortu, tad š o viesnī cu nav vē rts izvē lē ties. Un vispā r ir vē rts izvē lē ties tikai tad, ja visi citi jau ir aizņ emti...Tas nepievelk deklarē tos 4 *.
аватар Samirchik
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī ca nevelk uz 4, numuriņ i atstā j daudz ko vē lē ties, ē diens vienkā rš i pretī gs. . . Rezultā tā ē dinā š ana viesnī cā tika samazinā ta lī dz minimumam (brokastis + vakariņ as). Tuvojoties brī vdienu beigā m, ar izmē ģ inā jumu un kļ ū du palī dzī bu atradā m labu vietu dvē selei un vē deram))) Skats no viesnī cas loga pavē rā s uz tuksnesi ar jaunā m ē kā m. … Tomēr ▾ Viesnī ca nevelk uz 4, numuriņ i atstā j daudz ko vē lē ties, ē diens vienkā rš i pretī gs. . . Rezultā tā ē dinā š ana viesnī cā tika samazinā ta lī dz minimumam (brokastis + vakariņ as). Tuvojoties brī vdienu beigā m, ar izmē ģ inā jumu un kļ ū du palī dzī bu atradā m labu vietu dvē selei un vē deram))) Skats no viesnī cas loga pavē rā s uz tuksnesi ar jaunā m ē kā m...Padoms tiem, kas gatavojas rezervē t viesnī cas netā lu no slē poš anas zonas...Skats nebū s tik briesmī gs.... Jaunā gada sagaidī š anu sabojā ja personā la nedraudzī gā attieksme pret krieviem
аватар AlexMaster1
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Kopsavilkums: Panorama Resort ir 3* budž eta viesnī ca ar lielu platī bu - vairā k kā.2*, kas atrodas tā lu no Bansko centra un ar nedraudzī gu personā lu. Iesaku uz turieni doties tikai tad, ja piedā vā daudz lē tā ku cenu nekā citas š ā da lī meņ a viesnī cas. … Tomēr ▾ Kopsavilkums: Panorama Resort ir 3* budž eta viesnī ca ar lielu platī bu - vairā k kā.2*, kas atrodas tā lu no Bansko centra un ar nedraudzī gu personā lu. Iesaku uz turieni doties tikai tad, ja piedā vā daudz lē tā ku cenu nekā citas š ā da lī meņ a viesnī cas.
Viesnī ca neatbilst 4* kategorijai. Dzī vojā m standarta divvietī gā - ļ oti mazā s istabiņ ā s: gandrī z visu istabu aizņ em gulta (standarta izmē ri), ejas starp gultu un naktsgaldiņ u, starp gultu un skapi - 40 centimetri katrā - tas ir ļ oti neē rti diviem. Pie ieejas istabā nav ne skapja virsdrē bē m, ne naktsskapī š a apaviem - tiem vienkā rš i nav vietas. Ā rdurvis ir iekā rtotas tā , lai telpā bū tu lieliski dzirdama katra š alkoņ a no gaiteņ a, kas apgrū tina iemigš anu. 6 dienu tī rī š anas laikā mē s nekad nedabū jā m jaunu š ampū nu - mums bija jā iet uz reģ istratū ru, lai to saņ emtu. Restorā nā katru rī tu brokastī s viesus sagaida drū mas viesmī ļ u sejas. Brokastis ir izturamas. bet vakariņ ā s ē diens vienmuļ š , gaļ as ē dienu maz - parasti 1-2 ē dieni, biež i vien parastā cepta vista, nekā das nacionā lā s virtuves. Baseins ir atvē rts tikai no pulksten 14, un pirts tiek ieslē gta tikai pē c pulksten 16.20:00 viss tiek slē gts. Pastā vī gas problē mas ar karstu ū deni. Telpā ir elektriskais ū dens sildī tā js, tā pē c ir jā gaida piecas minū tes, lī dz iztecē s karstais ū dens. Un duš ā pie baseina karstais ū dens bija tikai divas dienas no seš ā m. Bija daudz citu nepatī kamu detaļ u. Visi krievi, ar kuriem mums izdevā s aprunā ties viesnī cā , bija ļ oti neapmierinā ti. Mikroautobuss no viesnī cas nekursē visu laiku.
Starp citu, viesnī cu pā rvalda vietē jais tū risma operators TURAL. Viņ i arī bija atbildī gi par pā rsū tī š anu no Sofijas, un tā bija slikti organizē ta. Viņ i pā rvalda vairā kas citas 4* viesnī cas Bansko (piem. , Bellevue Residence), es atļ auš os uzminē t, ka mani komentā ri vienā di attiecas uz visā m š ī m viesnī cā m.
аватар azaria
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Sveiki. . . Mani sauc Katja. . mē s ar vī ru atpū tā mies pagā juš ogad š ajā viesnī cā . Viesnī ca teicama, pilnī gi jauna, skaista spa, brokastis un vakariņ as labas. Krievi, personā ls lieliski saprot, nav pā rpratumu. . . Laba bē rnu rotaļ u istaba. … Tomēr ▾ Sveiki. . . Mani sauc Katja. . mē s ar vī ru atpū tā mies pagā juš ogad š ajā viesnī cā . Viesnī ca teicama, pilnī gi jauna, skaista spa, brokastis un vakariņ as labas. Krievi, personā ls lieliski saprot, nav pā rpratumu. . .
Laba bē rnu rotaļ u istaba...Skats no logiem ir brī niš ķ ī gs))) Slē pojā m 10 dienas, viss gā ja kā vē smas . .
Š ogad mē s brauksim uz š ejieni atkal)) Jauku atpū tu! !
P. S. Bijā m ar ceļ ojumu aģ entū ru Azaria . . Labs serviss, menedž eri zina savas lietas . .


iemiesojums tiger33
braucam ar 2 bērniem un viesnīcas aprakstā nav viss rakstīts par atpūtu-kādas vēl aktivitātes bez slēpošanas???
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Pirinas nacionālais parks
Novērtējums 8.0
Bulgārija, Bansko
Atpūta, Daba
Divu galvu rančo
Novērtējums 8.0
Bulgārija, Bansko
Atpūta, Daba

Гостиница находится в районе Св. Иван Рильский, в 50 м от центра курорта Банско, в 750 м от подъемника, в заповеднике, отнесенном ЮНЕСКО к охраняемым объектам мирового значения. Он расположен в кольце 150 уникальных озер и горных вершин (87 вершин). До таких мест, как Озеро Керкини, Дворец императора Галерия и Археологический музей Килкиса, всего 30 минут езды. ​Отель построен в 2009 г, последняя реновация проводилась в 2017 г. Отель подойдет всем, кто выбирает горнолыжный отдых.

Atrašanās vieta Отель находится в 163 км от аэропорта Софии.
Viesnīcā

К услугам гостей открытая терраса. Стойка регистрации работает круглосуточно. Гостям предоставляется трансфер до подъемника.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • slēpju uzglabāšanas telpa
  • valūtas maiņa
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Игровые автоматы.
  • sauna/vanna/hammam
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В 6-этажном здании отеля 110 номеров.

Istabās

интернет, телефон, ТВ, мини-бар, душ, балкон, халаты и полотенца, чайник.

  • vanna/duša
  • fēns (ne visās istabās)
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis (ne visās istabās)
  • virtuve / virtuvīte
  • ledusskapis (ne visās istabās)
  • balkons/terase
Adrese Bansko, 2770 Bansko Municipality, Bulgaria
Tālruņi: +359 52/605 978
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).