Nartsis 4*– Atsauksmes

5
Novērtējums 3.010
№12 viesnīcas reitingā Bansko
4.5 Numurs
5.5 apkalpošana
5.5 Tīrība
5.0 Uzturs
5.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas slavenajā Bulgārijas slēpošanas kūrortā - Bansko, kas atrodas Pirin kalnu pakājē, 20 minūšu gājiena attālumā no pilsētas centrālās vecās daļas, tiešā gondolu pacēlāja tuvumā. Tradicionālā bulgāru koka un akmens stilā celtā viesnīca piedāvā kvalitatīvu apkalpošanu, labus apstākļus dzīvošanai un atpūtai slēpošanas cienītājiem, kā arī dažādas izklaides iespējas.Vairāk →
аватар pmazein
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s atpū tā mies Narcis viesnī cā no 2009. gada 25. janvā ra lī dz 1. februā rim. Absolū ti nepiekrī tu iepriekš ē jā m divā m atsauksmē m (arī mani draugi). Mē s ī rē jā m divas studijas. Divguļ amā gulta, skapis, naktsgaldiņ i, atpū tas krē sls, TV, telefons, virtuves zona. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies Narcis viesnī cā no 2009. gada 25. janvā ra lī dz 1. februā rim. Absolū ti nepiekrī tu iepriekš ē jā m divā m atsauksmē m (arī mani draugi). Mē s ī rē jā m divas studijas. Divguļ amā gulta, skapis, naktsgaldiņ i, atpū tas krē sls, TV, telefons, virtuves zona. Viss ir kā rtī bā . Ledusskapis ar minibā ru, mikroviļ ņ u krā sns, tosteris, elektriskā tē jkanna, trauki diviem (š ķ ī vji, apakš tasī tes, krū zes, karotes, naž i, glā zes). Ko vē l dara? Katli un pannas? Par ko? Droš s skapī . Mazs, bet stingri fiksē ts. Temperatū ra telpā ir diezgan normā la. Parasti 19-20, bet, ja gribē ja, viņ i viņ u panā ca lī dz 25 un gulē ja bez segā m. Nebija, par ko runā t. Vannas istaba ir diezgan plaš a. Vanna, izlietne, tualete. Jā . Vannas istabā nebija plaukta tualetes piederumiem. Tač u viņ iem tas nesagā dā ja nekā das neē rtī bas. Ziepes, ž eleja, š ampū ns, birstes ar zobu pastu. Viss ir iekļ auts. Peldmē teļ i un č ī bas ir pieejami no pirmā s dienas. Dvieļ i tika mainī ti vairā kas reizes nedē ļ as laikā . Peldmē teļ i tika mainī ti pē c pieprasī juma. Mums bija ieradums neklā t gultu. Tā tad, atgriež oties pē c slē poš anas, mē s redzē jā m visu piepildī tu. Arī apgaismojums telpā ir kā rtī bā . Televī zijā nav 5 kanā lu, bet daudz vairā k (neskaitī jā s). No tiem 2 ir krievu valodā un viens kirgī zs ir arī krievu valodā . SPA zona - viss normā li. Mē s dzī vojā m galvenajā ē kā . Bet, ejot uz restorā nu, viņ i nekur negā ja. Pā reja caur -1 stā vu. Kas liedza iepriekš ē jiem biedriem doties uz baseinu č ī bā s? ES nesaprotu.
Ē dinā š ana: Brokastis ir standarta bufete, tā pat kā visur citur. Olas daž ā dos pagatavojumos, š ķ iņ ķ is, desiņ as, musli, kefī rs, augļ i utt. Vakariņ as, kamē r cilvē ku bija maz, bija ē dienkarte. Guzzling. 5-6 veidu salā ti, karstie un deserti. Lī dz nedē ļ as nogalei cilvē ki piebrauca un vakariņ ā s gatavoja bufeti. Kā trū kumu atzī mē ju š ķ idruma trū kumu vakariņ ā s (ū dens, tē ja utt. ). Viss par maksu. Bet viņ i tā saka visur, kur viņ i ir pieņ ē muš i.
Slē pju novietne pagrabstā vā . Kurpes ž ā vē ties aiznesa uz istabu. Tas ir fakts. Bet iekļ ū t glabā tavā nebija problē mu. Jautā jums NKARPOVAI. Jū s droš i vien nestaigā jat pa dzī vokli apavos? Kā pē c tu tajos steidzies uz viesnī cu. Neviena pieklā jī ga viesnī ca un pat Elbrusa reģ ionā jū s neielaidī s istabā zā bakos.
Transports uz pacē lā ju bez pretenzijā m. Nekad nebija jā gaida maš ī na ne no rī ta, ne pē c atgrieš anā s no kalna. Divi mikroautobusi pastā vī gi mainī ja viens otru. Viņ i pat paņ ē ma vienu, divus cilvē kus vienlaikus, negaidot pildī jumu.
Tā pē c nā c uz š o viesnī cu un nebaidies ne no kā . Un ieteikums iepriekš ē jiem autoriem braukt pa priekš pilsē tā m un nakš ņ ot savos siltajos mazajos apartamentos ar pilnu trauku komplektu (pannā m, katliem utt. ) Skatieties NTV + un neslimojiet.
Veiksmi visiem un izbaudiet brī vdienas.
аватар nkarpova
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Savā apskatā mē ģ inā ju norā dī t tikai faktus par mū su uzturē š anos norā dī tajā viesnī cā . Mums patika slidot, tā pē c atvaļ inā jumu nesabojā jā m. Tomē r mē s neiesakā m doties uz š o viesnī cu, kas vē l nevelk pat 3 zvaigznes. … Tomēr ▾ Savā apskatā mē ģ inā ju norā dī t tikai faktus par mū su uzturē š anos norā dī tajā viesnī cā . Mums patika slidot, tā pē c atvaļ inā jumu nesabojā jā m. Tomē r mē s neiesakā m doties uz š o viesnī cu, kas vē l nevelk pat 3 zvaigznes. Visi, ar kuriem runā jā m, bija neapmierinā ti ar viesnī cu. Ukraiņ i pat izsauca tū ristu policiju no Sofijas, tikai pē c tā s ieraš anā s istabā dabū ja elektrī bu un apkuri. Tā tad:
Ieraš anā s un norē ķ inā š anā s
• Istaba, kurā mē s bijā m apmetuš ies (un mē s maksā jā m par divvietī gu istabu), izrā dī jā s 3 x 3 metri liela ar mazu vannas istabu, ļ oti auksta, vē jš pū ta pa logu. Turklā t š is numurs atradā s starp abā m viesnī cas ē kā m. Tas ir, bija jā iet pa ielu uz abā m ē kā m (vienā no ē kā m bija reģ istratū ra un SPA, bet otrā - ē damistaba).
• Kad mū s lū dza pā rcelt, mums atbildē ja, ka brī vu istabu nav un ka varam pā rvā kties tikai nā kamajā dienā .
• Nā kamajā rī tā jaunā dā ma reģ istratū rā teica, ka nevar mū s pā rvietot bez viesnī cas vadī tā jas atļ aujas. Ierodoties pē c slē poš anas, izrā dī jā s, ka pā rvietoš anas jautā jums ir atrisinā ts. Paldies arī par to!
• Pā rvā cā mies uz divistabu dzī vokli, kura apraksts ir sniegts zemā k. Kā stā sta citi krievi, viņ i maksā ja arī par standarta divvietī giem numuriņ iem un viņ u numuri bija lī dzī gi kā mums. Acī mredzot mū s ielika tajā skapī , jo kā ds pā rdeva aizņ emto istabu.
Piegā de uz pacē lā ju un slē pju glabā tuvi
• No viesnī cu aprakstiem internetā izrietē ja, ka tas atrodas pastaigas attā lumā no pacē lā ja - aptuveni 200 metri. Faktiski viesnī ca atrodas 500 metrus no pacē lā ja, kas nav sasniedzams, ja jū s stutē jat slē pju zā bakos - tā pē c jums joprojā m bija jā izmanto viesnī cas mikroautobusi.
• Mikroautobusu kustī bas grafiks nebija no tiem ē rtā kajiem - no 8-30 lī dz 11-00 un no 15-00 lī dz 17-00 (neskatoties uz to, ka pirms 17-00 var nepaspē t izbraukt no kalna) ik pē c puslaika. stunda. Citā s viesnī cā s mikroautobusi kursē ja gandrī z visu dienu.
• Reiz gaidī jā m mikroautobusu 45 minū tes, jo todien tie brauca reizi stundā . Nekā du skaidrojumu neesam saņ ē muš i.
• Slē pju glabā tuve bija auksta, nemē belē ta istaba nepabeigtā viesnī cas pagrabā ar stā vu, ledainu, bezsoļ a nobraucienu. Izskata labad tajā bija iekļ auts neliels galda ventilators, kas uz nakti tika izslē gts. Zā baki nav izž uvuš i.
• Reiz braucot slapjos zā bakos, sā kā m ž ā vē t zā bakus istabā uz skapja - skatieties apkures ī patnī bas telpā s.
• Grī das koridoros ir flī zē tas, pa kurā m nez kā pē c nevar staigā t slē pju zā bakos (un kurš izdomā ja š ā das flī zes likt viesnī cā slē poš anas kū rortā ? ).
• Tā kā pie pacē lā jiem nebija kur atstā t mainā mos apavus, kā arī negribē jā m mainī t apavus ar risku salauzt kā jas pa ceļ am uz inventā ra noliktavu, katru dienu strī dē jā mies ar apsargiem par ieš anu slē pojumā . zā baki.
Viesnī cas istaba un apkalpoš ana
• Apkure telpā bija kondicionieris ar gaisa ieplū di un gaisa pū š anu no griestiem. Tā pē c zem griestiem bija ļ oti silts, un apakš ā aukstais gaiss nesasildī ja.
• Istaba, uz kuru mē s pā rcē lā mies, sastā vē ja no divā m istabā m, vannas istabas un ģ ē rbtuves. Viena istaba ir guļ amistaba. Otrajā bija elektriskā plī ts bez trauku pazī mē m, kamī ns ar zī mi nelietot, jo vē l nav pā rbaudī ts, televizors ar pieciem kanā liem - mū zika bez skaņ as, 2 bulgā ru, divi - amerikā ņ u, pā rsvarā par dzī vniekiem (salī dzinā jumam maniem draugiem treshkā bija č etrdesmit kanā lu, ieskaitot ORT).
• Logi š ajā telpā arī sifonē . Divas halā tu jostas iebā zā m pirkstu tievā spraugā gar logu. Trieciens kļ uvis daudz mazā ks.
• No logiem pavē rā s skats uz bū vlaukumu, par ko Solveks nebrī dinā ja (bet noraidī ja iespē ju par citu viesnī cu bū vlaukuma tuvumā ).
• Pati viesnī ca vē l nav pabeigta – viņ i nekavē jā s klauvē t un urbt pat sezonas laikā .
• Lieliska dzirdamī ba starp telpā m.
• Plastmasas telpu atslē gu kartes darbojā s ar pā rtraukumiem.
• Uz š ī m atslē gā m blakus viesnī cas nosaukumam bija uzzī mē tas 5 zvaigznes!
• Kā izrā dī jā s, dvieļ i viesnī cā bija jā maina ik pē c trim dienā m. Daudzi nemaz nemainī jā s. Mū s pā rģ ē rba tikai pē c atgā dinā juma zvana reģ istratū rā . Č ī bas atnesa tikai daž as dienas vē lā k. Veļ a netika mainī ta vispā r.
• Brokastis nebija ē damas. Kā du rī tu viņ i aizmirsa uzsildī t ū deni tē jai.
• Kā izrā dī jā s, viesnī ca sastā v no divā m ē kā m ar eju pa ielu. Pirmajā ē kā bija SPA zona, bet otrajā - ē damzā le. Mē s dzī vojā m ē kā ar ē damistabu – tā tad atvadī jā mies no sapņ a uz baseinu iet č ī bā s.
• SPA nepietika dvieļ u (par peldmē teļ iem un č ī bā m nemaz nerunā jot), tā pē c viss bija jā nes no istabas.
аватар Iren_61
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Viesnī ca ir SUCK!! ! Kā da apkalpoš ana, kā ds ē diens! Telpas aukstas, duš as telpā vispā r ledā js! No apkures iekā rtā m tikai centralizē tā kondicionē š ana! Viņ š praktiski nedod siltumu ! ! Sienas ir ļ oti aukstas, un, piesitot, tā s rada tukš as mucas skaņ u. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir SUCK!! ! Kā da apkalpoš ana, kā ds ē diens! Telpas aukstas, duš as telpā vispā r ledā js! No apkures iekā rtā m tikai centralizē tā kondicionē š ana! Viņ š praktiski nedod siltumu ! ! Sienas ir ļ oti aukstas, un, piesitot, tā s rada tukš as mucas skaņ u. Izskatā s, ka kniedē ja no tā , kas bija, bet lē tā k, un vē l ā trā k, lai paspē tu uz sezonu. ! Logos ir pirkstu biezas spraugas - sifons no visur ! ! Viss tiek darī ts caur w. . pu! ! Piemē ram, duš as kabī nē ar izmē riem 60x60 nav plaukta ziepē m, bet nestrā dā još s telefons karā jas! Telpā ir trī s vietas halogē ni virs virtuves blakus tai (viņ i paņ ē ma studiju) un sienas lampa zem griestiem pie sienas perpendikulā ri gultas galvgalim. Tas ir, nav iespē jams lasī t - ir tumš s! Un es ļ oti gribē ju, jo tik aukstā laikā mē s saslimā m un gulē jā m gultā tempā . 38 divas dienas. Televī zijā ir 3 melnbalti bulgā ru kanā li un tā pati Animal Planet.

Pē c tā das atpū tas es nevaru dzirdē t š o bulgā ru valodu bez riebuma!!
Reģ istratū rā visas mū su problē mas tika izteiktas ar naivā m, nesaprotoš ā m acī m un atbildē ja: "Viņ i nesaprot. " Tas neskatoties uz to, ka 95% tū ristu no NVS valstī m! ! Kā jau teicu, viņ i ieņ ē ma studiju. Tā tad istabā nebija ne krū zes, ne karotes, nemaz nerunā jot par katliem. Mums tos nevajadzē ja, tad kā pē c aprī kot istabu ar plī ti, KRĀ SNI, tvaika nosū cē ju, nestrā dā još u ledusskapi, ja nav trauku? ? Seifs bija maza metā la kastī te, kas stā vē ja virtuves skapī un kuru viegli varē ja izņ emt no istabas zem rokas!!

Vecgada vakariņ as par 75 eiro/pers. ir tā da pati š ķ irš anā s kā citā s atsauksmē s - salā tu š ķ ī vis, sauja riekstu un karsts (pē c 12 naktī - auksti vā rī ta baltā vistas gaļ a, kaut kas nekoš ļ ā jams, ar karoti auksti š tovē tu kā postu! Bet salū ts bija min. par 15!! Tur ir mū su nauda. Turklā t no rī ta! janvā rī mē s ar vī ru atnā cā m brokastī s, un tur ir kalni netī ro trauku un neviena .
Reģ istratū rā uz jautā jumu, kur ir mū su brokastis, viņ i dzirdē ja tradicionā lo "Es nezinu" Tagad par SPA! Uz pirti un peldbaseinu jā iet pā ri ielai un papildus ar savu dvieli un peldmē teli no istabas. Viņ as vī ra saš utumā viņ i joprojā m izdalī ja peldmē teļ us (it kā tie bū tu plosī ti no sirds) Ū dens baseinā un dž akuzi ir hlorē ts. Pī ķ a stundā s krā nā beidzas karstais ū dens. Atpū tas telpā pē c pirts ir 2 zviļ ņ i. Un tas ir paredzē ts š ā dam atpū tnieku skaitam! ! Tas ir, viņ š izgā ja no tvaika istabas, bet nav kur iet, ne sē dē t, ne apgulties !!

Starp citu, sludinā jumā attā lums lī dz gondolai norā dī ts 600 metri - Muļ ķ ī bas! ! Vismaz kilometru un tajā paš ā laikā mikroautobusi kursē ja no 8-30 lī dz 11 no rī ta (reizi pusstundā ), un tie sā ka braukt atpakaļ no 15-00 lī dz 17-00 un tikai tad, kad viss autobuss bija pilns. Ī sā k sakot, nedod Dievs, lai kā ds iekļ ū tu š ajā tvertnē .
аватар
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Draugi! Ja vē laties gū t tieš i tā dus iespaidus, kā dus tas ir pelnī jis no atvaļ inā juma Bulgā rijā , nekā dā gadī jumā neapmetieties viesnī cā Narciss! Š ai viesnī cai nav nekā da sakara ar bulgā ru viesmī lī bu un labi izveidoto apkalpoš anu, kas dominē burtiski visur, izņ emot š o vietu. … Tomēr ▾ Draugi!
Ja vē laties gū t tieš i tā dus iespaidus, kā dus tas ir pelnī jis no atvaļ inā juma Bulgā rijā , nekā dā gadī jumā neapmetieties viesnī cā Narciss! Š ai viesnī cai nav nekā da sakara ar bulgā ru viesmī lī bu un labi izveidoto apkalpoš anu, kas dominē burtiski visur, izņ emot š o vietu.
Nevienā citā vietā , kur mē s iepriekš esam atpū tuš ies, mē s neesam redzē juš i tik neslē ptu bezkaunī gu naudas pelnī š anu par pilnī gu pakalpojumu neesamī bu! Kas š ai viesnī cai pieš ķ ī ra 4 zvaigznes?
Slē poš anas viesnī ca, kurā nav elementā ras slē pju noliktavas un hallē s un gaiteņ os pat recepcijā aizliegts staigā t slē pju zā bakos, piedodiet!! ! ! Lifts ir tikai galvenajā ē kā , un tie, kuriem "paveicā s" dzī vot otrajā ē kā , bija spiesti nest savu aprī kojumu uz istabā m, piemē ram, mē s atrodamies 4. stā vā .
Mums vē l paveicā s, ieradā mies 4 dienas pirms jaunā gada un mums bija pietiekami daudz istabu, un ģ imene ar bē rniem, kas ieradā s pē c mums, saskā rā s ar faktu, ka nav kur viņ us apmesties. Acī mredzot viņ iem nebija laika to pabeigt ! ! ! Pē c vē traina skandā la administrators sā ka vismaz mē ģ inā t atrast viņ iem vietu citā viesnī cā !
Par administrā ciju ī paš a saruna. Kamē r viss mierī gi, pie letes tevi lieliski saprot un ar tevi runā gan krieviski, gan angliski. Bet tiklī dz rodas problē ma, personā ls, it kā uz pavē les, nonā k manā stā voklī , nesaprot, vai labā kajā gadī jumā mē ģ ina jums uz pirkstiem paskaidrot, ka viss ir kā rtī bā un tā tam ir jā bū t!
Attā lums lī dz liftam no viesnī cas ir daudz lielā ks nekā norā dī ts broš ū rā s. Uz kalnu pretī gi soļ o atradē ns. Reiz mums bija tā laime viņ u gaidī t vairā k nekā stundu un negaidot, lai ar visu ekipē jumu staigā tu ar bē rniem kā jā m. Administratore tikai paraustī ja plecus, un tad no sarunā m bulgā ru valodā ar kolē ģ i kļ uva skaidrs, ka viņ š kaut kur ved strā dnieku komandu darba darī š anā s!
Par istabā m: Nezinu kā galvenajā ē kā , bet jaunajā , kur bijā m apmetuš ies, bija pilnī gs bardaks. Tie tika pabeigti tieš i to cilvē ku acu priekš ā , kuri iedzī vojā s, rozetes, telefoni, spuldzes. Pē c tam, kad 2. uzturē š anā s dienā mums tika pieslē gts tā lrunis, aiz naktsskapī š a smiltis un stiepļ u lauskas palika lī dz mū su aizieš anai, neskatoties uz mū su lū gumiem to noņ emt. Vannasistabā apsildā mā grī da nekļ uva silta, bet ap virtuvi tā sildī jā s spē cī gi. Starp citu, par virtuvi mums bija tā laime dzī vot dzī voklī ar guļ amistabu un virtuvi, un tā , virtuve bija, bet nebija trauku. Tikai divas glā zes. Nav katlu vai pannu. Reģ istratū rā viņ i bija ļ oti pā rsteigti, kā di ē dieni, viss ir kā nā kas! Labi, ka vismaz guļ amistabā bija gulta, citā di kas zina. . .
Mē s devā mies uz spa un restorā nu no savas ē kas tikai pā ri ielai, pa š auru eju starp ž ogu un sienu
nez kā pē c tika slē gta eja caur koridoru. Skats no istabu logiem - bū vniecī ba, ž ogs. Par Jaungada vakariņ ā m (apmaksā tas saistī bā ) nejauš i uzzinā jā m no tautieš iem. Mē s domā jā m, ka tas bū s restorā nā , bet nē , izrā dā s, tas ir izgatavots gandrī z pabeigtā mū su ē kas puspagrabā . Apskatī juš i tur 22:00, redzē jā m, kā pā ri jau klā tajiem galdiem tiek urbtas sienas un piekā rti televizori! Piebildī š u tikai, ka tik garlaicī gas un izsalkuš as Jaungada vakariņ as (75 eiro no cilvē ka) mums vē l nekad nav bijis.
Ir vē l tik daudz ko teikt, bet kā pē c?
Bulgā rijā ir daudz izcilu viesnī cu, kas atbilst deklarē tajam statusam. Turklā t lieliskas nogā zes, lieliski pacē lā ji, bez rindā m, saulains laiks un maigs klimats.
Mans ieteikums jums, nekā piet uz mū su grā bekļ a, izvē lieties pā rbaudī tas viesnī cas un izbaudiet lielisku atvaļ inā jumu!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī cā sū da!! ! Kā ds serviss, kā ds ē diens! Istabas aukstas, duš as telpā ledā js! No apkures iekā rtā m tikai centralizē tais kondicionieris! Siltumu praktiski nedod! Sienas ļ oti aukstas, piesitot rada tukš as mucas skaņ u. Izskatā s, ka kniedē ja no tā , kas bija, bet lē tā k, un vē l ā trā k, lai paspē tu uz sezonu. … Tomēr ▾ Viesnī cā sū da!! ! Kā ds serviss, kā ds ē diens! Istabas aukstas, duš as telpā ledā js! No apkures iekā rtā m tikai centralizē tais kondicionieris! Siltumu praktiski nedod! Sienas ļ oti aukstas, piesitot rada tukš as mucas skaņ u. Izskatā s, ka kniedē ja no tā , kas bija, bet lē tā k, un vē l ā trā k, lai paspē tu uz sezonu. ! Logos pirksta biezas spraugas - no visur sifons! Viss tiek darī ts caur aku. . Piemē ram, duš as kabī nē ar izmē riem 60x60 nav plaukta ziepē m, bet nestrā dā još s telefons karā jas! Telpā virs virtuves blakus ir trī s punktē ti halogē ni (viņ i paņ ē ma studiju) un svece zem griestiem pie sienas perpendikulā ri gultas galvgalim. nav iespē jams lasī t - ir tumš s! tik aukstā laikā saslimā m un divas dienas nogulē jā m gultā ar temperatū ru 38. Pa TV bija 3 melnbalti bulgā ru kanā li un tas pats. Pē c tā das atpū tas es nedzirdu š o bulgā ru valodu bez riebums! ! Reģ istratū rā naivas, nesaprotamas acis uzmeta visas mū su problē mas un atbildē ja: . Tas neskatoties uz to, ka 95% tū ristu ir no NVS valstī m ! ! Kā jau teicu, viņ i ieņ ē ma studiju. Tā tad istabā nebija ne krū zes, ne karotes, nemaz nerunā jot par katliem. Mums tos nevajadzē ja, tad kā pē c aprī kot istabu ar plī ti, KRĀ SNI, nosū cē ju, nestrā dā još u ledusskapi, ja nav trauku? ? Seifs bija neliela metā la kastī te, kas stā vē ja virtuves skapī un kuru varē ja viegli paņ emt ā rā no istabas zem rokas! !
Jaungada vakariņ as par 75 eiro/pers. ir tā das paš as kā citā s atsauksmē s - salā tu š ķ ī vis, sauja riekstu un karsts (pē c 12 naktī - auksti vā rī ta balta vistas gaļ a, kaut kas nekoš ļ ā jams, ar karoti aukstuma š tovē ti kā posti! Bet salū ts bija min 15! ! Tur ir mū su nauda. Turklā t 1. janvā ra rī tā mē s ar vī ru atnā cā m brokastī s, un tur netī ro trauku kalni un neviena. Reģ istratū rā , kad prasī ja kur bija mū su brokastis, viņ i dzirdē ja tradicionā lo Tagad par SPA! Pastaiga jums ir jā iet uz pirti un baseinu pā ri ielai un papildus ar savu dvieli un peldmē teli no istabas. Par mana vī ra saš utumu, viņ i joprojā m izdalī ja peldmē teļ us (it kā no sirds plosī ti) Ū dens baseinā un dž akuzi ir hlorē ts. Pilststundā s krā nā beidzas karstais ū dens. Atpū tas telpā pē c pirts ir 2 zviļ ņ i. Un tas ir tā dam atpū tnieku skaitam! ! Ti izgā ja no tvaika istabas, bet nav kur iet, ne apsē sties, ne apgulties! !
Starp citu, attā lums lī dz gondolai sludinā jumā norā dī ts kā.600 metri - Blē ņ as! ! Vismaz kilometru un tajā paš ā laikā mikroautobusi kursē ja no 8-30 lī dz 11 no rī ta (reizi pusstundā ), un viņ i sā ka iet atpakaļ no 15-00 uz 17-00 un tikai tad, kad viss autobuss ir pilns.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Pirinas nacionālais parks
Novērtējums 8.0
Bulgārija, Bansko
Atpūta, Daba
Divu galvu rančo
Novērtējums 8.0
Bulgārija, Bansko
Atpūta, Daba

Отель находится в известном горнолыжном курорте Болгарии – Банско, расположенном у подножия Пиринских гор, в 20 минутах ходьбы от центральной старинной части города, в непосредственной близости от гондольного подъемника. Отель, построенный в традиционном для Болгарии стиле из дерева и камня, предлагает качественный сервис, хорошие условия для проживания и отдыха любителям горнолыжного спорта, разнообразные развлечения.

Atrašanās vieta Отель в 160 км от г. София, 170 км от г. Пловдив, 1,7 км от центра г. Банско, 300 м от гондольного подъемника.
Viesnīcā

Крытый бассейн (30°C), магазин, трансфер до подъемника, 2 ресторана, 3 бара.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports Ночной клуб, солярий.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • sporta zāle
  • disko klubs
Telpu apraksts

В отеле 100 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns (ne visās istabās)
  • čības un peldmētelis
  • $
  • droši
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • ledusskapis
  • balkons/terase (ne visās istabās)
Adrese г. Банско 2770, местность Грамадето
Tālruņi: +359 878 343 928
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями.