Lion Hotel Bansko 4*– Atsauksmes

8
Novērtējums 7.110
№6 viesnīcas reitingā Bansko
9.0 Numurs
7.8 apkalpošana
8.2 Tīrība
6.2 Uzturs
6.2 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Bansko kūrorta zonā, 350 m no pacēlāja. Uzcelta 2005. gadā. Pēdējā renovācija veikta 2016. gadā. No šejienes jūs varat viegli nokļūt līdz galvenajām pilsētas apskates vietām. Viesnīca ir piemērota slēpošanas brīvdienām.Vairāk →
аватар angelx
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Izvē lē jā s š o viesnī cu, pamatojoties uz pozitī vā m atsauksmē m. Pati viesnī ca jauka, mā jī ga, silta, ē rta. Ē diens amatierim, ja cilvē ks ē d visu bez pā ri, viņ am patiks. Man ē diens ir 4 no 10. Ē dienu izvē le ir maza. … Tomēr ▾ Izvē lē jā s š o viesnī cu, pamatojoties uz pozitī vā m atsauksmē m. Pati viesnī ca jauka, mā jī ga, silta, ē rta. Ē diens amatierim, ja cilvē ks ē d visu bez pā ri, viņ am patiks. Man ē diens ir 4 no 10. Ē dienu izvē le ir maza. Dienu baro normā li 2 ne ī paš i daudz. Man nepatika ē diens. Transports uz pacē lā jiem kursē.30 minū š u laikā . Mazā mikroautobusā piebā ž cilvē kus kā pilsē tas mikroautobusā . Bija arī tā , ka gaidī jā m 1.5h, kamē r mū s savā ks, maš ī nas nebija. Cilvē ku ir daudz, un to var paņ emt 15 minū š u laikā . Viesnī cā ir bezmaksas peldbaseins un sauna. Viņ i rakstī ja, ka stā vvieta ir bezmaksas, bet patiesī bā tā ir maksas. Viesnī cas tuvumā nekā nav. Tas stā v mež ā . Viesnī cā ir ļ oooti daudz bē rnu, man nepatika, jau domā ju, ka esmu bē rnu nometnē , ļ oti trokš ņ ains. Bē rni kliedz, skrien un brauc ar liftu viesnī cā kā atrakcijā ))))))))))) Pā riem ar bē rniem tas droš i vien patiks))) Kas attiecas uz jaunieš iem un vienkā rš i pā riem, kuri vē las normā li pavadī t laiku, es NEIESAKI. Personā ls ļ oti patī kams un pieklā jī gs, mainī ja gultu un dvieļ us pē c vē lē š anā s, tī rī ja katru dienu. Vispā r bulgā ri ir ļ oti jauki cilvē ki! ! !
аватар tchalov
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Lauva nav tas pats.... Es rakstu š o atsauksmi, kad vē l biju viesnī cā , pē c nedē ļ as uzturē š anā s. Viesnī ca sevi neattaisnoja. Skumjas. Pirms pā ris gadiem viss bija lī menī...tagad: Reģ istratū ra - recepcijas vadī tā jai pilnī gs emociju trū kums, ar to jebkuram lū gumam. … Tomēr ▾ Lauva nav tas pats....
Es rakstu š o atsauksmi, kad vē l biju viesnī cā , pē c nedē ļ as uzturē š anā s. Viesnī ca sevi neattaisnoja. Skumjas. Pirms pā ris gadiem viss bija lī menī...tagad:
Reģ istratū ra - recepcijas vadī tā jai pilnī gs emociju trū kums, ar to jebkuram lū gumam. Atgā dinā ja padomju dienestu.
Koridoros - kliedzieni no rī ta (7 stundas) lī dz vē lam vakaram. Viesnī ca pā rcē lā s no ģ imenes statusa uz studentu hosteli.
Uzturs ir vissvarī gā kais. Š ovakar manā vakariņ u kū kā atradu pelē jumu. Š eit jums ir 4 zvaigznes Lauva...
Pā rē jais lieki komentē t...ja viesnī ca ietaupa uz ē dinā š anu uz viesu veselī bas rē ķ ina, tad jā - izvē le ir jū su, topoš ie viesi...ja nā kotne.
аватар DeSofi
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Manuprā t, viena no kvalitatī vā kajā m 4 zvaigž ņ u viesnī cā m Bansko. Lionā viss izskatā s stabili – gan ā rē ji, gan iekš ē ji. Plaš as istabas klasiskā stilā - brū nos un bē š os toņ os, labas koka mē beles. … Tomēr ▾ Manuprā t, viena no kvalitatī vā kajā m 4 zvaigž ņ u viesnī cā m Bansko. Lionā viss izskatā s stabili – gan ā rē ji, gan iekš ē ji. Plaš as istabas klasiskā stilā - brū nos un bē š os toņ os, labas koka mē beles. Viss š ajā viesnī cā izstaro komfortu un kvalitā ti.
Daž as minū tes lī dz pacē lā jiem (bezmaksas transports). 20 minū š u gā jiens lī dz centram.
аватар livenok76
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Lionā bijā m 2013. gada februā rī ar lielu kompā niju (20 cilvē ki). Nokā rtojā s normā li, ā tri. Reģ istratū ras darbinieki nav ī paš i pieklā jī gi. Istabas nav sliktas, dzī vokļ i ir lieli, bet daudzi mū su draugi nevarē ja gulē t pusi nakts dē ļ trokš ņ a no KARAOKE. … Tomēr ▾ Lionā bijā m 2013. gada februā rī ar lielu kompā niju (20 cilvē ki). Nokā rtojā s normā li, ā tri. Reģ istratū ras darbinieki nav ī paš i pieklā jī gi. Istabas nav sliktas, dzī vokļ i ir lieli, bet daudzi mū su draugi nevarē ja gulē t pusi nakts dē ļ trokš ņ a no KARAOKE. Pā rtika (paņ ē ma HB) tā -tā . Tu nepaliksi izsalcis, bet nav daž ā dī bas. Vakarā viena veida gaļ a, un tas ne vienmē r ir garš ī gs. Bez deserta. Augļ i normā li - apelsī ni, kivi. Spa ir ok. Baseins ir liels. BET halā ti tikai par naudu. Vestibilā vienmē r ir daudz cilvē ku, dū maka, ļ oti trokš ņ aina. Viesnī cas atraš anā s vieta ļ oti laba, netā lu no galvenā s iepirkš anā s ielas, netā lu no pacē lā ja. Autobuss kursē ja regulā ri.
аватар Skiiiii
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s devā mies Jaungada brī vdienā s. Ļ oti patika viesnī ca, daudz jaunieš u, liels peldbaseins, tī ri un ē rti numuriņ i. Ē diens bija lielisks, daudzveidī gs un garš ī gs - viņ i paņ ē ma brokastis un vakariņ as. Garš ī gi svaigi cepumi! Vienī gais, kas bija neē rti, bija tas, ka vakariņ ā s tieš ā m nav dzē rienu, viss ir apmaksā ts (dā rgs) un savu nevar ienest, bet mē s ar to tikā m galā (pasū tī jā m 1 glā zi vī na un izdzē rā m pudeli mū su natihar ))) Kur mū sē jie nepazuda! ))))) Viesmī ļ i ļ oti ā tri, tas priecē ja. … Tomēr ▾ Mē s devā mies Jaungada brī vdienā s. Ļ oti patika viesnī ca, daudz jaunieš u, liels peldbaseins, tī ri un ē rti numuriņ i. Ē diens bija lielisks, daudzveidī gs un garš ī gs - viņ i paņ ē ma brokastis un vakariņ as. Garš ī gi svaigi cepumi! Vienī gais, kas bija neē rti, bija tas, ka vakariņ ā s tieš ā m nav dzē rienu, viss ir apmaksā ts (dā rgs) un savu nevar ienest, bet mē s ar to tikā m galā (pasū tī jā m 1 glā zi vī na un izdzē rā m pudeli mū su natihar ))) Kur mū sē jie nepazuda! ))))) Viesmī ļ i ļ oti ā tri, tas priecē ja. Transfē rs uz kalnu gā ja regulā ri, nebija absolū ti nekā du problē mu. Jaungada programma ir garlaicī ga, bet tad bā rā sā kā s diskotē ka un visa jaunatne dejoja lī dz rī tam. Iesaku viesnī cu! Atvaļ inā jums bija lielisks! Mē s to nenož ē lojā m!
аватар lenak3850
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Janvā rī plā nots doties slē pot. Izgā jā m cauri daudziem piedā vā jumiem, iekā rtojā mies Bulgā rijā , izvē lē jā mies Bansko kū rortu, jo neesam slē potā ji iesā cē ji un trases mums likā s nopietnā kas. … Tomēr ▾ Janvā rī plā nots doties slē pot.
Izgā jā m cauri daudziem piedā vā jumiem, iekā rtojā mies Bulgā rijā , izvē lē jā mies Bansko kū rortu, jo neesam slē potā ji iesā cē ji un trases mums likā s nopietnā kas.
Izgā jā m cauri daudzā m viesnī cā m, galī gi apjukā m, sastrī dē jā mies, nolē mā m doties ekskursijā . Firma . , Mums paveicā s, un pirmais izsauktais numurs piederē ja Pilgrim-M.
Pat telefonsarunas laikā viss kļ uva skaidrā ks. Kad ieradā mies ofisā , pā rliecinā jā mies, ka viss laiks, ko pavadī jā m internetā (ne daudz, ne mazā k kā.3 nedē ļ as), izrā dā s veltī gs un pē c 15 minū tē m. Nolē mā m, ka izvē lamies Lyon 4 * viesnī cu. Ierodoties viss sakrita ar aģ entū rā dotajiem solī jumiem Lieliska apkalpoš ana, virtuve, brī niš ķ ī gi / Spa
Esam apmierinā ti un liels paldies darbiniekiem. f. Svē tceļ nieks-M. Jū s, puiš i, esat labā kie. Tā turpinā t!
Uzņ ē mums Lena, Sasha un draugi
аватар Eurosport
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tā s Lionā no 2011. gada 16. lī dz 22. janvā rim. Tū risma operators ICS, Sofijā un kū rortā mū s uzraudzī ja almatour. Š ķ iet, ka š ie tū risma operatori strā dā sadarbī bā . Ar tū roperatoru problē mu nebija. … Tomēr ▾ Atpū tā s Lionā no 2011. gada 16. lī dz 22. janvā rim. Tū risma operators ICS, Sofijā un kū rortā mū s uzraudzī ja almatour. Š ķ iet, ka š ie tū risma operatori strā dā sadarbī bā . Ar tū roperatoru problē mu nebija. Mē s saņ ē mā m dokumentus rezultā tu tablo Š eremetjevā , terminā lī F, un nokā rtojā m reģ istrā ciju. Slē pes tika nosvē rtas, bet nav skaidrs, kā pē c, tā pat kā liekais svars joprojā m nevienam neatklā jā s. Lidojuma laikā aviokompā nija Bulgaria Air iedeva sviestmaizi un dzē rienus, no kuriem izvē lē ties (sulas, limonā di, sarkanvī nu vai baltvī nu), tad tē ju vai kafiju. Mē s lidojā m 2.5 stundas, Airbus A319. Saspiesta lidmaš ī na, bet lidoja lieliski. Slē pes un bagā ž a lidoja bez bojā jumiem.
Lī dz Bansko ir 160 km, bet ceļ š grū ts, iet cauri kalniem, redzamī ba slikta. No lidostas izbraucā m ap 22.30, viesnī cā ieradā mies trijos naktī . Lion un Perun bija pē dē jie autobusa marš rutā (lielais MAN, vairs nav jauns).
Istaba tika pieš ķ irta otrajā stā vā , ar balkonu ar skatu uz kalniem. Pē c noklusē juma katrai istabai tiek pieš ķ irta viena elektroniskā atslē ga, tač u jū s varat lū gt to izgatavot katram atpū tniekam. Mū s nekavē joties nosū tī ja uz ē damistabu pē c sausajā m devā m, jo ​ ​ vakariņ as dabiski kavē jā mies. Brokastis un vakariņ as – bufete. Viss bija garš ī gi. Viņ i ē da tik daudz, ka neviens pat neatcerē jā s vakariņ as. Vakariņ ā s nedeva par velti nevienu no dzē rieniem, pat ne verdoš u ū deni. Viesmī lis uzreiz ielidoja ar izsmejoš u jautā jumu: "Ko tu dzersi? ". Cenas vī nam ir trī s reizes augstā kas nekā veikalos, tē jai - 3 levas = 65 rubļ i. Mums iznā ca ar to, ka viss ē diens bija "nomazgā ts" ar mandarī niem un apelsī niem, ļ oti garš ī gi ! ! ! Saka, ka 5* Kempinsky ir tas pats, bet tē ja maksā.8 levas.
Nevar uzreiz iestatī t Wi-Fi internetu. Meitenes reģ istratū rā nevarē ja palī dzē t. Pirmā s divas dienas klē pjdators automā tiski nesaņ ē ma DNS un vā rteju, nā cā s dabū t iestatī jumus no viena angļ a, kurš š o problē mu acī mredzot atrisinā ja agrā k. Tad likā s, ka tas ir salabots, un istabā darbojā s internets. Wi-Fi ir bezmaksas, Skype un ICQ ļ ā va izvairī ties no saziņ as izmaksā m.
Mikroautobuss uz pacē lā ju brauc ik pē c 15 minū tē m, kopā ir divi. Brauciet pā ris minū tes. Apavus var uzvilkt noliktavas un ž ā vē š anas telpā . Tas atrodas pa labi no galvenā s ieejas, un tam ir savas durvis.
Pirmo reizi 10 gadu laikā Bansko tajā laikā nebija sniega. Dienā temperatū ra sasniedza 10 grā dus pē c Celsija, bija saulains laiks. Sniega lielgabali darbojā s naktī un daž reiz arī dienā . Plato bija slē gts. Vietā m lī dz pusdienlaikam uz traš u centrā lajā m trajektorijā m bija ledus, kas izraisī ja lielu kritienu skaitu. Vispā r traumatologi uz sniega motocikliem tur nejaucā s.
Tomē r bija iespē ja braukt. Man kā iesā cē jam patika pirmā zilā trase 7 km garumā no Benderishkinas lauces lī dz Bansko un 6. no Kolarski pacē lā ja. Bet no Bansko ir tikai gondola pacē lā js, tajā tiek zaudē ts daudz laika (20-25 minū tes).
Ap 13-14 beidzā m slē pot, š ajā laikā slē poš anas karti var pā rdot tiem, kas nā k braukt pē c vakariņ ā m par 20-25 lev.
Baseins un sauna Lionā bez sū dzī bā m.
Iekā rtu cenas Bansko izrā dī jā s zemā kas nekā Krievijā . Tur visu var nopirkt.
Atpakaļ no viesnī cas izbrauca 8.40, stundu pulcē ja cilvē kus no citā m viesnī cā m. Lidostā ieradā mies ap 13:00. Slē pes netika nosvē rtas, reģ istrē tas un lū gtas aizvest uz lenti negabarī ta kravai. Lidojums pagā ja bez problē mā m.
аватар privet9991
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Vecgada vakarā devā mies kuplā pulkā . Istabas lieliskas, ē rtas, mā jī gas, viss ir, ja pieķ er ar balkonu, vispā r ir labi! Baseins, pirtis, masā ž a Netā lu no pacē lā ja. Noliktavas inventā ram. Viss ir, bet ā ķ is ir tā ds, ka apkalpoš anas vietā personā ls var tikai krā pties. … Tomēr ▾ Vecgada vakarā devā mies kuplā pulkā . Istabas lieliskas, ē rtas, mā jī gas, viss ir, ja pieķ er ar balkonu, vispā r ir labi! Baseins, pirtis, masā ž a Netā lu no pacē lā ja. Noliktavas inventā ram. Viss ir, bet ā ķ is ir tā ds, ka apkalpoš anas vietā personā ls var tikai krā pties. Tā , piemē ram, trī s dienas pē c kā rtas mē ģ inā ja nelaist vakariņ ot, skaidrojot to ar to, ka nesamaksā jā m. tikai ceturtajā dienā viņ i "uzminē ja" notikuš o apjukumā ar aģ entū ru, lai gan katru dienu bija kautiņ i ar lamā š anos. Masā ž a ir lieliska, bet neveicas, nevar samaksā t avansu, jo aizbraucot izrā dī sies neapmaksā ts! Un pasi nedos, kamē r nesamaksā si. No policijas neviens nebaidā s, jo tas aizņ em ilgu laiku, un lidmaš ī na aizlidos bez tū ristiem, un visi to saprot. Un baseins un pirts ir daž ā dos stā vos, pakā pieni vakarā pā rvē rš as par slidotavu, viegli salauzt kā ju (pā rbaudī ts) Nu, Jaungada galds. . . Jebkurā mehā nikā par 50% no š ī s naudas, tevi laizī s ar ē dieniem un dzē rieniem, bet te mē s paliekam izsalkuš i! ! ! un dzē ra ko atnesa !! ! Nu vien riebī ga attieksme pret visiem atpū tniekiem.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Pirinas nacionālais parks
Novērtējums 8.0
Bulgārija, Bansko
Atpūta, Daba
Divu galvu rančo
Novērtējums 8.0
Bulgārija, Bansko
Atpūta, Daba

Отель находится в курортной зоне Банско в 350 м от подъемника. Построен в 2005 году. Последний ремонт сделан в 2016 году. Отсюда можно легко добраться до главных достопримечательностей города. Отель подойдет для горнолыжного отдыха.

Atrašanās vieta Отель находится в 160 км от аэропорта города Софии и в 145 км от аэропорта города Пловдива.
Viesnīcā

Стойка регистрации работает круглосуточно. Есть камера хранения багажа. По запросу еда и напитки доставляются в номер. На территории есть магазины. Гостям предоставляется трансфер до горнолыжного подъемника.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • iekštelpu baseins  FREE 
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • slēpju uzglabāšanas telpa
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Солярий.
  • blakus pacēlājs (līdz 600 m)
  • sauna/vanna/hammam
  • sporta zāle
  • disko klubs
Telpu apraksts

В отеле всего 193 номера. Балкон есть не во всех номерах.

Istabās

Wi-Fi, ванна / душ, туалет, полотенца, фен, косметические принадлежности, минибар, телефон, отопление, TВ.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • mikroviļņu krāsns (ne visās istabās)
  • balkons/terase
Adrese Georgi Nastev, 2770 Банско, Болгария
Tālruņi: Тел.: +359 7498 68 00
Tīmekļa vietne: Lion Hotel Bansko
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Рядом с отелем находится подъемник (до 600 м).Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).