Katarino Spa Hotel 4*– Atsauksmes

7
Novērtējums 8.110
№3 viesnīcas reitingā Bansko
8.3 Numurs
8.0 apkalpošana
8.5 Tīrība
9.0 Uzturs
8.8 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 10 km attālumā no Bansko slēpošanas kūrorta un 3 km attālumā no Razlogas pilsētas. Viesnīca atrodas Katarino apgabalā Bulgārijas dienvidrietumu daļā, Razloži ieplakā, starp Rilas, Pirinas un Rodopas kalniem. Viesnīca uzcelta 2005. gadā, pēdējais renovācija veikta 2018. gadā. Viesnīca ir piemērota ģimenēm.Vairāk →
аватар Yury1958
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Lieliski, ka apkalpoš anas lī menis ar katru gadu uzlabojas, … Tomēr ▾ Lieliski, ka apkalpoš anas lī menis ar katru gadu uzlabojas,
аватар livenok76
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s atpū tā mies 2012. gada februā rī . Mē s nekad neesam rakstī juš i atsauksmes, bet nolē mā m sā kt, jo biež i izmantojam citu pieredzi. Mums patika Katarino un visi, un mē s bijā m 20 ar bē rniem. Sā kš u pē c kā rtas. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies 2012. gada februā rī . Mē s nekad neesam rakstī juš i atsauksmes, bet nolē mā m sā kt, jo biež i izmantojam citu pieredzi. Mums patika Katarino un visi, un mē s bijā m 20 ar bē rniem. Sā kš u pē c kā rtas. Ē diens HB-super, brokastis lieliskas, daudzveidī gas, garš ī gas. Vakariņ as ir dziesma, daž ā dī ba, vairā ku veidu gaļ a, salā ti, zaļ umi, piedevas, kā parasti, bet ļ oti garš ī gas, nav spē ka visu izmē ģ inā t. Deserti ir š iki, š okolā des kū kas, garš ī gas kū kas, augļ i. SPA ir lielisks. Divi peldbaseini, viens iekš ā ar piekļ uvi otrajam UZ IELAS, jū s vē si peldat, un sniegs krī t uz galvas. Ū dens baseinā ir silts. Pirts jū ra, hammam, atpū tas telpa ar relaksā cijas mū ziku. Lieliska zā le ar kamī nu, kur varē jā m pulcē ties visi kopā un nevienam netraucē t, un neviens mums netraucē ja. Atraš anā s vieta ā rpus Bansko pilsē tas, bet mums tas ir nevis mī nuss, bet gan pluss, dabas sajū ta, skaistums no loga. Marš ruts kursē ja regulā ri un nekā du problē mu nebija. Nu, tagad par mī nusiem. Mums bija junior suite otrajā stā vā . 2 pieauguš ie + 2 bē rni. Tā tad bija auksts, š oreiz, dī vā ns bē rnam nokarā jā s, bija slikti gulē t, prasī ja, lai nomaina, vienkā rš i atnesa vē l vienu matraci ko uzklā t virsū un viss. Telpā sen nav veikts remonts, santehnika visa veca un vannas istabā plaisas noklā tas ar melnu pelē jumu. Mē beles ir vienkā rš as (kā uz vietas), bet visas "noguruš as". Un mū su draugiem (tā pati istaba blakus) vē l bija tualetes siena blakus guļ amistabai, nebija skaņ as izolā cijas, tā pē c viņ i nevarē ja gulē t vispā r. Puiš i, kuri paņ ē ma 2+1 istabas, ž ē lojā s, ka esot forš i, pā rē jais labi. Tā tad, lū k, secinā jumi. Ē diens un SPA ir labā kais, ko redzē jā m 4 * Bansko (bija 4 reizes Florimont, Pirin, Katarino, Lyon, un numuriņ i mū s pievī la. Tā pē c strī damies savā starpā vai braukt vē lreiz uz š o viesnī cu. Esam 5 ģ imenē m, un tas ir izplatī ts viedoklis.
вид из окна это апартаменты
аватар lents
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Bija Bulgā rijā reklā mas tū res ietvaros. Man ļ oti patika Katarino SPA viesnī ca Bansko, vienī gais trū kums ir attā lums no pilsē tas (vai cieņ a? Apkā rt kalni, mež i un pļ avas, acs atpū š as). 10 km no Bansko. Shuttle bass visu dienu no 8:00 lī dz 18:00. … Tomēr ▾ Bija Bulgā rijā reklā mas tū res ietvaros. Man ļ oti patika Katarino SPA viesnī ca Bansko, vienī gais trū kums ir attā lums no pilsē tas (vai cieņ a? Apkā rt kalni, mež i un pļ avas, acs atpū š as). 10 km no Bansko. Shuttle bass visu dienu no 8:00 lī dz 18:00. Viss ir ļ oti labi. Bē rnu istaba, vestibilā papagaiļ i, sava boulinga zā le.
Pa jumtu satikti tū risti no Krievijas, priecī gi un apmierinā ti.
SPA: viss ir apmaksā ts, FULL CHIC: Dā rgakmeņ u istaba, ķ ī nieš u medicī na, aromterapija, krā su terapija, mū zikas terapija, pī lingi utt. utt. Bezmaksas sauna, peldbaseins, tvaika pirts, dž akuzi. 2 peldbaseini: iekš telpu un ā ra, apsildā mi visu gadu, izolē ti sauļ oš anā s krē sli. Divvietī gs: nav balkona, ne vairā k kā.4 cilvē ki ir apš aubā mi. Divvietī gs "suite" numurs ar balkonu. Labi bungalo: gulta, duš a, kamī ns = 2-3 personā m. Taksometrs uz Bansko centru: no 15 levā m (pasū tiet reģ istratū rā ) lī dz 50.1 leva aptuveni 6 UAH.
у детского уголка ;) стандарт ОТель очень понравился ресторан внешний бассейн механа у детского уголка ;) у детского уголка ;)
аватар lents
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pievienoš u cenas spa procedū rā m Katarī nā . Starp citu, manuprā t (cik atceros), tie nav daudz AUGSTĀ K par Bansko vidē jo: augļ i/cukurs/medus/ar jū ras sā li/masā ž a ar otiņ u un ziepē m ar dabī gā m ziepju putā m - 25 min - 40 levas (1 lev = 6 UAH aptuveni); Kleoptā ra vanna / smarž ī gā vanna - 25 min - 35 levas; kompreses: Katarino mineral SPA / pretcelulī ta / pretstresa aromterapija / ar alveju un kazas eļ ļ u - 30 min - 50 levas; visa ķ ermeņ a masā ž a 50 min 70 BGN; daļ ē ja 20 min 35 levas; galva un seja 20 min 30 leva. … Tomēr ▾ Pievienoš u cenas spa procedū rā m Katarī nā . Starp citu, manuprā t (cik atceros), tie nav daudz AUGSTĀ K par Bansko vidē jo:
augļ i/cukurs/medus/ar jū ras sā li/masā ž a ar otiņ u un ziepē m ar dabī gā m ziepju putā m - 25 min - 40 levas (1 lev = 6 UAH aptuveni);
Kleoptā ra vanna / smarž ī gā vanna - 25 min - 35 levas;
kompreses: Katarino mineral SPA / pretcelulī ta / pretstresa aromterapija / ar alveju un kazas eļ ļ u - 30 min - 50 levas;
visa ķ ermeņ a masā ž a 50 min 70 BGN; daļ ē ja 20 min 35 levas; galva un seja 20 min 30 leva.
SPA masā ž as: "Jū ras brī ze" visam ķ ermenim 40 min 55 levas; pretstresa 40 min 55 levas; relaksē još a 40 min 50 levas; ar vulkā niskajiem akmeņ iem 80 minū tes 100 levas; limfodrenā ž a 60 min 90 leva.
Ī paš as procedū ras: litoterapija 30 min 25 BGN; terapija ar dā rgakmeņ iem 80 min 85 levas; talasoterapija 130 min 170 levas; "Austrumu noslē pumi" 110 min 160 levas; VĪ NA TERAPIJA 40 min 60 BGN.
SPA procedū ras diviem - austrumu ceremonija diviem, kristā la kubs, harmonija diviem, iekš ē jais miers diviem - no 200 levā m.
Procedū ras TIKAI vī rieš iem (? ) - no 50 levas.
Pakeš u procedū ras: pretcelulī ta-relaksā cija (60 min) BGN 100, ā das pievilkš ana (90 min) BGN 120, pretnovecoš anā s (80 min) BGN 120.
Procedū ru paketes 1 dienai - no 140 min - no 170 levas.
Divu dienu procedū ru pakete "Zī ds un satī ns" 2 x 150 min 350 BGN.
Tas vē l nav viss.
Tā pē c cenas (lai gan diezgan saprā tī gas) un daudzveidī ba ir pā rsteidzoš a
И еще раз про Катарину, особенно про СПА бассейн Клеопатры кабинет маникюра и педикюра масла
аватар Alex_12345
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Jauno gadu atpū tos kopā ar sievu viesnī cā Katarino Spa (Bansko) Izvē loties viesnī cu, vadī jos pē c tū ristu atsauksmē m Un nē , tie, kas tur bijuš i agrā k. Viss taisnī ba! Labi, paldies. Ļ oti pieklā jī ga viesnī ca. … Tomēr ▾ Jauno gadu atpū tos kopā ar sievu viesnī cā Katarino Spa (Bansko)
Izvē loties viesnī cu, vadī jos pē c tū ristu atsauksmē m
Un nē , tie, kas tur bijuš i agrā k. Viss taisnī ba! Labi, paldies. Ļ oti pieklā jī ga viesnī ca. Pieklā jī gs un korekts personā ls. Kvalitatī vs Eiropas ē diens ar bulgā ru garš u (brokastis + vakariņ as - bufete) Pē c š ā dā m vakariņ ā m visi vietē jie mehā niķ i "atpū ta".
Izvē le tieš ā m nav liela, bet viss ir garš ī gi. Priecē ja pirts komplekss (trī s tvaika istabas ar slapjo tvaiku un divas saunas) un pieklā jī gs baseins (ir pat neliels ā ra, lai gan ū dens ir ļ oti augsts hlorē ts tajā ). Pē c dienas slē poš anas kalnā aukstumā un vē jā , ļ oti labi atpū š as pirms vakariņ ā m. Masā ž as ir tik un tā , par papildus 10levā m peldmē telī var kaut ko just masā ž as terapeitam.
Patī kami, ka lī dz pacē lā jam un atpakaļ pa dienu bez problē mā m var nokļ ū t ar viesnī cas autobusu (kursē ar 20-25 minū š u intervā lu) Viesnī ca atrodas 10 km attā lumā no pilsē tiņ as, kas ļ oti priecē ar kū rorta pū ļ a trū kums un tī rs kalnu gaiss (apmē ram 900 m no jū ras lī meņ a)
Ļ oti iesaku tiem, kas meklē vienkā rš i labas ziemas brī vdienas (bez fanā tisma uz slē pē m un nakts ballī tē m klubos)
Rezervē jot numurus, jā rezervē pretē jā puse no ieejas viesnī cā . No logiem paveras lielisks skats uz sniegotajiem kalniem otrā ielejas galā . Ideā lā gadī jumā iesaku rezervē t istabu bungalo ar divā m guļ amistabā m , viesistaba ar virtuvi un kamī nu, abu ģ imeņ u kompā nijai.
Darvas karote:
-no rī ta pacē lā jā , kalna lejā rindas nav ī stas (vajag nostā vē t vismaz stundu, ja paveicas) saka, ka tā , tikai uz Jauno gadu ( varbū t es nevē los kaut kā pā rbaudī t)
- bulgā ri laikam nez kā pē c neskopojas ar trasē m, trī s dienas pē c kā rtas stipri sniga - slē poš ana, jo irdenā sniega kā pā s, kas sajauktas ar ledus un garozas vietā m, pā rvē rtā s par spē ka simulatoru kā jā m . Tas jau ir individuā ls amatieris, it ī paš i, ja tas viss notiek nopietnā miglā un lielam skaitam daž ā da lī meņ a slē potā ju...
Mē s š eit ieradā mies, lai brauktu sava prieka pē c, nevis lai kā rdinā tu likteni un meklē tu robež u savā m fiziskajā m iespē jā m.
Diemž ē l, neskatoties uz pieejamajā m interesantajā m trasē m un labo infrastruktū ru ar slē pju nomu, pacē lā jiem un normā lā m ā trā s ē dinā š anas iestā dē m kalnā un tā apkā rtnē , š is apstā klis ​ ​ mū su acī s ir atstā jis ļ oti lielu negatī vu visam kū rortam.
аватар businka_york
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Man ļ oti patika viesnī ca, liela, tī ra, viss izskatā s jauns. Spa centrs: iekš ā liels siltais baseins, ā rā mazs ar karstu minerā lū deni - skats uz kalniem, skaistums! 2 saunas, turku pirts, pā ris dī vainas pirtis un vienkā rš i daudz vietas, kur gulē t ar grā matu uz apsildā miem akmens soliem pie atklā tas uguns vai sauļ oš anā s krē slos pie baseiniem. … Tomēr ▾ Man ļ oti patika viesnī ca, liela, tī ra, viss izskatā s jauns. Spa centrs: iekš ā liels siltais baseins, ā rā mazs ar karstu minerā lū deni - skats uz kalniem, skaistums! 2 saunas, turku pirts, pā ris dī vainas pirtis un vienkā rš i daudz vietas, kur gulē t ar grā matu uz apsildā miem akmens soliem pie atklā tas uguns vai sauļ oš anā s krē slos pie baseiniem. Pat solā rijs ir bez maksas – draugs tomē r teica, ka nož ē lojami. Un trenaž ieru zā le ; ) Man patika arī spa procedū ras, ī paš i to cena : ) Katru dienu kaut ko darī ju priekš sevis. Mums vispā r nebija problē mu ar rezervā ciju, tā pat kā klusajā sezonā , darbinieki bija ļ oti izpalī dzī gi un jauki. Starp citu, istabā s karā jas balti frotē peldmē teļ i - visi tajos nonā k Spa, tie tiek mainī ti katru dienu, kā dvieļ i.
Ē dienu izvē le restorā nā ir tik un tā , bet atkal - zemā sezona, darbinieku restorā nā ir 2 reizes vairā k nekā vakariņ u viesu. Jebkurā gadī jumā jū s nepaliksit izsalkuš i. Saldumi man ļ oti atgā dinā ja turku augļ us, apelsī nus (starp citu, ļ oti saldus), kivi, ā bolus, banā nus, greipfrū tus. Restorā ns ir atvē rts no 7 lī dz 10, man labā k bū tu atvē rts no 5 lī dz 8, citā di tu nā k no kalna izsalcis, kamē r baseinā apetī te ir brutā la, pulksten 8 tu plī sī si un drī z gulē t. Viņ iem ir arī zupa, sviestmaizes un augļ i konferenč u telpā no 3 lī dz 5, tā pē c mums bija laiks š ai zupai, tikai 15 minū tes pirms slē gš anas, pē c tam varat tusē t Spa lī dz 8-9 ti (tā tiek slē gta 9 ), un ne tik pilns naktī . Kalnā pusdienas izlaidā m vispā r, jo brokastis ir ī stas angļ u valodas - bekons, desiņ as, olu kultenis, sē nes un daudz kas cits - tā pē c pā rtraukumā dzē rā m tikai karsto vī nu.
Lobby bā rs ir ļ oti mā jī gs un ļ oti garš ī gi kokteiļ i, pat bezalkoholiskie, un to izvē le ir liela. Ir interneta telpa. Vispā r viesnī ca liela, visur neesam bijuš i. Š eit nav bē rnu istabas, tikai plaukts ar rotaļ lietā m, kur ir galda teniss - bet viņ i atsū ta auklī ti, ja palū dz.
Mikroautobuss uz pilsē tu tieš i no viesnī cas durvī m (slē poš anas skapis), ik pē c 15 minū tē m ir stabils - bet uz pilsē tu no 8.00 lī dz 13.45, no pilsē tas no 13.00 lī dz 17.45. Tā nu vakarā bija tikai taksis uz pilsē tu - mē s tomē r netikā m ā rā , un tik labi atpū tā mies. Kopumā pilsē ta atrodas 12 km attā lumā .
Slē pes mums ļ oti patika - abas ar draugu pirmo reizi, 5. -6. dienā bez problē mā m slē pojā m pa zilajā m trasē m, tā pat kā pā rē jā s mū su grupas meitenes (grupa noķ ē ra tī ri meitenī gu) - paldies instruktoram Mitko Kovač evam par bezgalī go pacietī bu un maigo neatlaidī bu. Daba, laikapstā kļ i - viss bija super! Domā ju, ka nā kamgad tur braukš u vē lreiz.
PS bē rnu slē poš anas skolā mums nepaņ ē ma bē rna mammas, draudzenes telefona numuru, bet mē s paš i neiedomā jā mies to iedot un bija mazs, bet nepatī kams atgadī jums, kad palaidā m garā m skolotā ju. un nepacē la bē rnu no kalna laikā . Protams, skolotā ja atveda bē rnu uz instruktoru kabinetu, viņ a viņ u nepameta - bet visi bija ļ oti nervozi. Tā pē c ieteikums vecā kiem - dodiet savus kontaktus un ņ emiet tos, pie kuriem bē rns ir.
аватар HotLine4
 •  apceļots 18 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ieteicams komfortablu, relaksē još u brī vdienu cienī tā jiem. SPA centrs ir lielisks. Noteikti pierakstieties pirmajā dienā uz visu uzturē š anā s laiku, citā di krievi visu laiku ir aizņ emti. Ē diens - izvē le ir maza un nav daudzveidī ga, bet garš ī ga. … Tomēr ▾ Ieteicams komfortablu, relaksē još u brī vdienu cienī tā jiem. SPA centrs ir lielisks. Noteikti pierakstieties pirmajā dienā uz visu uzturē š anā s laiku, citā di krievi visu laiku ir aizņ emti. Ē diens - izvē le ir maza un nav daudzveidī ga, bet garš ī ga. Augļ i – mandarī ni, kivi, banā ni, ā boli, bumbieri un apelsī ni – katru dienu. Rinda pē c olu kulteni un pankū kā m, diemž ē l. Numuri ir plaš i un jauni. Arī saunas ir jaunas. Un karstais baseins pē c kalna ir vienkā rš i fantastisks! Takas ir vidē jas un melnas. Gandrī z neviens iesā cē jiem. Arī krievvalodī gos pasniedzē jus. Rindas uz pacē lā jiem Vecgada vakarā ir milzī gas. Bulgā ri ir lē ni un negodī gi. Pats Bansko ciems. Un tur nav ko darī t. Jums nevajadzē tu censties doties uz viesnī cu netā lu no pacē lā ja, labā k koncentrē ties uz pē cslē poš anu.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Pirinas nacionālais parks
Novērtējums 8.0
Bulgārija, Bansko
Atpūta, Daba
Divu galvu rančo
Novērtējums 8.0
Bulgārija, Bansko
Atpūta, Daba

Отель расположен в 10 км от горнолыжного курорта Банско и в 3 км от города Разлог. Гостиница находится в местности Катарино в юго-западной части Болгарии, в Разложyой котловине, между горами Рила, Пирин и Родопи. Построен отель в 2005 году, gоследняя реновация проводилась в 2018 году. Гостиница подойдет для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Расстояние от отеля до аэропорта Софии составляет 155 км.
Viesnīcā

К услугам гостей открытая терраса. На территории есть магазины. Оборудованы места для курения.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • slēpju noma
  • slēpju uzglabāšanas telpa
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Игровая комната. Отель предоставляет шаттл-бас до начальной станции подъемника. Боулинг.
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle  FREE 
  • jogas nodarbības
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Номерной фонд отеля составляет 139 номеров. Отель состоит из 5-этажного здания, оборудованного лифтом.

Istabās

мини-бар, набор для приготовления чая/кофе, центр.отопление, телевизор, телефон, сейф, ванная комната (ванна/душ), фен, балкон (в некоторых номерах).

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  • $
  • droši $
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • modināšanas pakalpojums (ne visās istabās)
  • balkons/terase (ne visās istabās)
Adrese 2760 Разлог, България
Tālruņi: +359893088980
Tīmekļa vietne: Katarino Spa Hotel
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает йогой. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).