KapHouse Hotel 3*– Atsauksmes

10
Novērtējums 6.810
№8 viesnīcas reitingā Bansko
7.4 Numurs
7.8 apkalpošana
7.4 Tīrība
7.0 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas kalnu pakājē skaistajā Bansko pilsētā. Viesnīca tika uzcelta 2007. gadā. Pēdējā renovācija veikta 2013. gadā. Kvalitatīvs personāla serviss, komforts un miers rada ideālus apstākļus viesiem, kur uzturēties un atpūsties.Vairāk →
аватар KonstantinOd
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Pretī gi! Dzī voja Kap House (Bansko) no 01.03 - 9.03. Telpā uz griestiem ir plaisa uz visiem griestiem, ap to ir netī ri traipi no izž uvuš ā ū dens. 09.03 Mē s ar sievu pamodā mies 4 no rī ta no tā , ka no š ī s griestu plaisas tieš i uz mums lija auksts un netī rs ū dens, tieš i uz gultas, matrač a, sega un viss uz gultas jau bija slapjš. … Tomēr ▾ Pretī gi! Dzī voja Kap House (Bansko) no 01.03 - 9.03. Telpā uz griestiem ir plaisa uz visiem griestiem, ap to ir netī ri traipi no izž uvuš ā ū dens. 09.03 Mē s ar sievu pamodā mies 4 no rī ta no tā , ka no š ī s griestu plaisas tieš i uz mums lija auksts un netī rs ū dens, tieš i uz gultas, matrač a, sega un viss uz gultas jau bija slapjš...Es to neesmu redzē jis pat lē tā kajā s Vjetnamas viesnī cā s par USD 1 dienā . Tas bija netī rs, slapjš un nejauks. Naktī mums bija jā savā c visas mantas, jā sakravā somas un 5 no rī ta jā pā rceļ as uz citu istabu KapHouse viesnī cā . No rī ta pieteicos ar pretenziju uz reģ istratū ru. Tur viņ i man teica, ka - "viss ir kā rtī bā , jo man nebija jā guļ lī dz rī tam zem aukstas duš as. "Lai tā lā k risinā tu problē mu, es palū dzu zē nam no reģ istratū ras piezvanī t savam priekš niekam. Tas man vienkā rš i tika atteikts, un visbeidzot sekoja man adresē ti apvainojumi. Ir vē rts atzī mē t vairā kas KapHouse viesnī cas iezī mes, kas nav minē tas reklā mā s un viņ u vietnē - Apgaismojums istabā ir tik vā jš . Un vannas istabā vispā r ir pietiekami daudz gaismas, lai redzē tu, kur atrodas tualete. . Gultas veļ a pieejama tikai daļ ē ji, tiek piedā vā ts gulē t vienkā rš i uz matrač a pā rvalkā . Sienas ir netī ras un saplaisā juš as. Internets un televī zija gandrī z visu laiku nebija pieejami. Es vē rsos reģ istratū rā ar lū gumu samainī t naudu - viņ i mē ģ inā ja krā pties un samainī t ar zemu likmi. Mē s nekad vairs nebrauksim uz KapHouse viesnī cu un neiesakā m jums padomu. Ja tomē r atrodat ekstrē mus mī ļ otā jus, iesaku, ejot gulē t, paņ emt lī dzi lietussargu.
аватар apelsinka33
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Tikko esam atgriezuš ies no atvaļ inā juma, kuru š oziem nolē mā m pavadī t Bulgā rijas slē poš anas galvaspilsē tā Bansko pilsē tā . Sā kš u ar to, ka iepriekš Bulgā rijā nebiju atpū ties un, godī gi sakot, man bija zinā mas baž as par š o kū rortu. … Tomēr ▾ Tikko esam atgriezuš ies no atvaļ inā juma, kuru š oziem nolē mā m pavadī t Bulgā rijas slē poš anas galvaspilsē tā Bansko pilsē tā . Sā kš u ar to, ka iepriekš Bulgā rijā nebiju atpū ties un, godī gi sakot, man bija zinā mas baž as par š o kū rortu. Mē s daudz ceļ ojā m pa Eiropu, pirms tam slē pojā m ar vī ru tikai vienu reizi Zakopanē un es iemī lē jos š ā da veida atvaļ inā jumā no pirmā s reizes, tiklī dz slē pes pieskā rā s sniegam (nu, patiesī ba nebija bez sasitumiem un patī kamā m muskuļ u sā pē m, bet tas jau "raž oš anas izmaksas"))).
Tā pē c ar atvaļ inā jumu Bulgā rijā manas vecmā miņ as stā sti par viņ as jaunī bu man asociē jā s tikai ar aizraujoš ā m atmiņ ā m par to, kā visi viņ ai atvaļ inā juma laikā Bulgā rijā stā stī ja, kā viņ a izskatā s pē c viņ u slavenā s dziedā tā jas. Tā pē c manā galvā nogulsnē jā s paralē lais “atvaļ inā jums Bulgā rijā ir katra Padomju Savienī bas iedzī votā ja sapnis” un baidī jos, ka kopš tā laika maz kas ir mainī jies. Tač u krī ze un valū tas cenu lē ciens lika par sevi manī t, tā pē c sā kotnē ji plā notā Austrijas brauciena vietā pē c ilgas ceļ ojumu aģ entes pierunā š anas viņ i tomē r rezervē ja nedē ļ u Bulgā rijā . Pirmkā rt, uzpirku ekskursijas izmaksas un atsauksmes, ka slē poš anas biļ etes, ē dinā š ana un citi pakalpojumi bū tu par ļ oti saprā tī gu cenu.
Ir vē rts pateikt daž us vā rdus par to, kā mē s tur nokļ uvā m. Sā kotnē ji izskatī jā m vairā kus variantus, bet nolē mā m lidot caur Grieķ iju. Precī zā k, aizlidojā m uz Salonikiem, kur mū s sagaidī ja tū roperators Mouzenidis (izrā dā s, ka viņ i nav saistī ti tikai ar Grieķ iju, mē dza lidot ar viņ iem uz Korfu), un pē c trī sarpus stundā m bijā m iekš ā . Bansko. Ā tri tikā m garā m robež ai - pusstundu dzē rā m kafiju un braucā m tā lā k. Apskatī jā m arī citus variantus - lidot uz Plovdivu vai Sofiju, bet tur pā rsē š anā s aizņ em kā das piecas stundas un ceļ i, spriež ot pē c atsauksmē m, ir serpentī ni, un Sofijā var iekulties š ausmī gos sastrē gumos ((Un pa ceļ am atpakaļ uz nakti palikā m Salonikos, Grand Hotel, Nakš ņ oš ana lidostā .
Uzrakstī š u arī pā ris rindiņ as par paš u Bansko, jo arī apr? s-ski jautā jums mums bija ļ oti aktuā ls. Tomē r, lai arī man nepatika braukt, es gribu darī t kaut ko citu. Pilsē ta ir jauka, ar bruģ ē tā m ieliņ ā m, protams, maza, bet viss nepiecieš amais ir tur: boulings, akvaparks, slidotava, biljards, diskotē kas, bars mehanu - vietē jā s virtuves iestā des ar milzī giem garš ī giem ē dieniem (milzī gs š ķ ī vis gaļ as paņ ē ma par 7 eiro, tulkojumā no lauvas), spa gandrī z katrā viesnī cā (ir ā ra un iekš telpu baseini ar minerā lavotiem). Bansko sadala Glazkes upe 2 daļ ā s - vecajā un jaunajā . Un viesnī cas attiecī gi ir vietē jā etniskā stilā , un ir tipiskas modernas, ne sliktā kas kā citos populā ros kū rortos. Galvenā iela, kurā atradā s mū su Kaphouse Hotel 3*+, saucas Pirin. Viesnī cas atraš anā s vieta kopumā ir ideā la, jo lī dz centram jā staigā.5-7 minū tes, bet lī dz gondola pacē lā jam - 3 minū tes! Vissvarī gā kais viesnī cā ir mā jī gi mā jī gā atmosfē ra, ko rada saimniece Elena, kas pret katru viesi izturas kā pret savē jo. Elena, ja lasā t š ī s rindas, liels paldies un ceru, ka tiksimies vē lreiz!
Viesnī cā ir telpa slē poš anas inventā ram, bet, starp citu, to var bez maksas glabā t gondola pacē lā ja namiņ ā (vismaz mū su tū roperatora klientiem noteikti). Liels pluss ir Wi-Fi visā teritorijā , tač u tā kvalitā te mū s ar pā rtraukumiem iepriecinā ja. Precī zā k, ir normā li sē dē t sociā lajos tī klos vai pā rbaudī t pastu, tač u jau tagad ir grū tā k lejupielā dē t filmu.
Runā jot par ē dienu, ņ ē mā m tikai brokastis, diezgan standarta, izsalkuš i nepalikā m, bet bez ī paš ā m volā niem. Runā jā m ar daž ā diem viesnī cas kaimiņ iem - atsauksmes par vakariņ ā m ir daž ā das, kā dam ļ oti garš o, kā dam katru otro reizi. Istabas ir normā las, viss strā dā ja, un galvenais, ka istabā ir silti. Labi iztī rī ts, pā ris reizes mainī ta veļ a. Vē l viens trū kums, pē kš ņ i kā dam tas ir svarī gi - to grū ti nosaukt par fitnesa zā li, piemē ram, vairā ki simulatori. Mē s gā jā m uz pirti, lai sasildī tu muskuļ us - man patika)
Mē s nedevā mies ekskursijā s, bet pē c ļ oti emocionā la stā sta no viena kaimiņ a, kurš devā s ekskursijā uz ciematu, kurā dzī voja Vanga, es ļ oti gribē ju tur doties)))
Vē l patī kams moments bija tas, ka sezonas sā kumā slē poš anas kartei bija 50% atlaide! Ī sā k sakot: mē s nenož ē lojam, ka devā mies, un kalni ir krā š ņ i, un cilvē ki ir viesmī lī gi.
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Pretī gi! Dzī voja Kap House (Bansko) no 01.03 - 9.03. Telpā uz griestiem ir plaisa uz visiem griestiem, ap to ir netī ri traipi no izž uvuš ā ū dens. 09. martā mē s ar sievu pamodā mies 4 no rī ta no tā , ka no š ī s griestu plaisas tieš i uz mums lija auksts un netī rs ū dens, tieš i uz gultas, matrač a, segas un viss uz gultas jau bija slapjš. … Tomēr ▾ Pretī gi! Dzī voja Kap House (Bansko) no 01.03 - 9.03. Telpā uz griestiem ir plaisa uz visiem griestiem, ap to ir netī ri traipi no izž uvuš ā ū dens.
09. martā mē s ar sievu pamodā mies 4 no rī ta no tā , ka no š ī s griestu plaisas tieš i uz mums lija auksts un netī rs ū dens, tieš i uz gultas, matrač a, segas un viss uz gultas jau bija slapjš...Es to neesmu redzē jis pat lē tā kajā s Vjetnamas viesnī cā s par 1 USD par nakti. Tas bija netī rs, slapjš un nejauks.
Naktī mums bija jā savā c visas mantas, jā sakravā somas un 5 no rī ta jā pā rvā cas uz citu istabu KapHouse viesnī cā .
No rī ta pieteicos ar pretenziju uz reģ istratū ru. Tur viņ i man teica, ka - "viss ir kā rtī bā , jo man nebija jā guļ lī dz rī tam zem aukstas duš as. " Lai tā lā k atrisinā tu problē mu, es palū dzu zē nam no reģ istratū ras piezvanī t savam priekš niekam. Tas man vienkā rš i tika atteikts, un visbeidzot sekoja man adresē ti apvainojumi.
Ir vē rts atzī mē t vairā kas KapHouse viesnī cas funkcijas, kas nav minē tas reklā mā un viņ u vietnē -
Apgaismojums telpā ir ļ oti slikts. Un vannasistabā vispā r ir tikai pietiekami daudz gaismas, lai redzē tu, kur atrodas tualete.
Gultas veļ a pieejama tikai daļ ē ji, tiek piedā vā ts gulē t vienkā rš i uz matrač a pā rvalkā .
Sienas ir netī ras un saplaisā juš as.
Internets un televī zija gandrī z visu laiku nebija pieejami.
Es vē rsos reģ istratū rā ar lū gumu samainī t naudu - viņ i mē ģ inā ja krā pties un samainī t ar zemu likmi.
Mē s nekad vairs nebrauksim uz KapHouse viesnī cu un neiesakā m jums padomu. Ja tomē r atrodat ekstrē mus mī ļ otā jus, iesaku, ejot gulē t, paņ emt lī dzi lietussargu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
"Tikko nobraucu no kalniem" iespaidi izcili. Neliela mā jī ga viesnī ca, lieliska virtuve, viesnī cai ir savs "Sā ls un pipari" automā ts, no tā , ko izdevā s izmē ģ inā t: bija "wow", bija labi. Atmosfē ra atbilstoš a – tautiska. Personā ls draudzī gs, atsaucī gs. … Tomēr ▾ "Tikko nobraucu no kalniem" iespaidi izcili. Neliela mā jī ga viesnī ca, lieliska virtuve, viesnī cai ir savs "Sā ls un pipari" automā ts, no tā , ko izdevā s izmē ģ inā t: bija "wow", bija labi. Atmosfē ra atbilstoš a – tautiska. Personā ls draudzī gs, atsaucī gs. Spa procedū ras ir pieejamas, bet man tā s ir vā jas: peldbaseins peldē š anai, ne peldē š anai, pirts sildī š anai, ne stresa mazinā š anai, dž akuzi ir vā ja, tikai gulē t. Viens no lielā kajiem plusiem ir atraš anā s vieta, tuvu pacē lā jam, un pilsē tas centrā pastaigu iela tieš i pie viesnī cas. Kopumā bija labi. . . Jā , es š eit atgrieztos!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар RA4LBS
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ar lielu prieku atceros š ī s viesnī cas komfortu. Itā lijas (Campitello) un Austrijas (Kaprun) trī szvaigž ņ u viesnī cas noteikti ir tā lu no KapHouse daudzos aspektos: privā tas saunas klā tbū tne, peldbaseins, dž akuzi, peldmē teļ i, brokastis, ē rta atraš anā s vieta, bezmaksas Wi-Fi numuros. … Tomēr ▾ Ar lielu prieku atceros š ī s viesnī cas komfortu. Itā lijas (Campitello) un Austrijas (Kaprun) trī szvaigž ņ u viesnī cas noteikti ir tā lu no KapHouse daudzos aspektos: privā tas saunas klā tbū tne, peldbaseins, dž akuzi, peldmē teļ i, brokastis, ē rta atraš anā s vieta, bezmaksas Wi-Fi numuros. Labā k ir pusdienot Bansko patstā vī gi daž ā dos Mehans - jū s gū sit daudz iespaidu un baudu. Ja vē lies ietaupī t 20 levas, pajautā reģ istratū rā , kur vari glabā t slē poš anas inventā ru bez maksas, pateiks. Ar pateicī bu š ī s viesnī cas ī paš niekiem, mē s noteikti atgriezī simies tikai š eit.
аватар mastsbis
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tā mies Kap House 3 * ar divā m ģ imenē m - trī s pieauguš ie un bē rni 12 un 13 gadus veci. Viesnī ca man ļ oti patika. Vienī gais mī nuss ir vienmuļ ī ba brokastī s, bet tie ir sī kumi! Darbinieki saimnieces Elenas un viņ as vī ra vadī bā ir ļ oti atsaucī gi un uzmanī gi cilvē ki. … Tomēr ▾ Atpū tā mies Kap House 3 * ar divā m ģ imenē m - trī s pieauguš ie un bē rni 12 un 13 gadus veci. Viesnī ca man ļ oti patika. Vienī gais mī nuss ir vienmuļ ī ba brokastī s, bet tie ir sī kumi! Darbinieki saimnieces Elenas un viņ as vī ra vadī bā ir ļ oti atsaucī gi un uzmanī gi cilvē ki. Lai nestaigā tu zā bakos un ar slē pē m uz pacē lā ju, Elena piedā vā ja visu noglabā t Pirin nomā , un zā bakos var noiet pat 100 metrus. Ja izlemsim doties uz Bansko, tad mē ģ inā sim Kap House 3*.
аватар tev0020008
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pirmā lieta, kas man patī k, ir viesnī cas atmosfē ra. ko veido ļ oti uzmanī gs personā ls. tī rī ba. komfortu. mā jī gums. pē c aukstajā m kalnu nogā zē m bija brī niš ķ ī gi atgriezties burbuļ ojoš ā dž akuzi halā tā - ļ oti siltā istabā ! Es gribu atseviš ķ i atzī mē t viesnī cas ī paš niekus - viņ i izrā da tā du uzmanī bu saviem viesiem. … Tomēr ▾ Pirmā lieta, kas man patī k, ir viesnī cas atmosfē ra. ko veido ļ oti uzmanī gs personā ls. tī rī ba. komfortu. mā jī gums. pē c aukstajā m kalnu nogā zē m bija brī niš ķ ī gi atgriezties burbuļ ojoš ā dž akuzi halā tā - ļ oti siltā istabā ! Es gribu atseviš ķ i atzī mē t viesnī cas ī paš niekus - viņ i izrā da tā du uzmanī bu saviem viesiem. kas rada iespaidu. ka mē s esam viņ u labā kie draugi.
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Burvī ga viesnī ca!! ! Viesnī cas saimnieki runā KRIEViski! Nekad nav bijuš as problē mas ar valodu! Visas administratores ļ oti laipnas! Zā le ar kamī nu, plazma, mī kstie dī vā ni un laipns britu kaķ is! minū tes kā jā m) un ideā ls slidotava (5 minū tes). … Tomēr ▾ Burvī ga viesnī ca!! ! Viesnī cas saimnieki runā KRIEViski! Nekad nav bijuš as problē mas ar valodu! Visas administratores ļ oti laipnas! Zā le ar kamī nu, plazma, mī kstie dī vā ni un laipns britu kaķ is! minū tes kā jā m) un ideā ls slidotava (5 minū tes). Pā rtikas veikals ir 24h pā ri ceļ am!! ! Istabas siltas, tī ras! pē c kustī bas sensora un kamē r tiku tā lā kajā istabā gaisma jau bija nodzisusi un ievietoju taustiņ š ar tausti! Viesnī cā ir daudz spoguļ u! uz kalna, un vakariņ as jebkurā restorā nā -to ir daudz!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар dilunka7
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cā bijā m 2011. gada janvā rī - februā rī . Esam ļ oti apmierinā ti ar viesnī cu, ja apzinā sieties, kurp dodaties (postpadomju valsts) un maksā jat maz naudas. Viesnī cai ir 2 mī nusi - ļ oti pieticī gas brokastis un salī dzinoš i nelieli numuriņ i. … Tomēr ▾ Viesnī cā bijā m 2011. gada janvā rī - februā rī . Esam ļ oti apmierinā ti ar viesnī cu, ja apzinā sieties, kurp dodaties (postpadomju valsts) un maksā jat maz naudas. Viesnī cai ir 2 mī nusi - ļ oti pieticī gas brokastis un salī dzinoš i nelieli numuriņ i. Visos citos aspektos mē s dotu č etrinieku. Viesnī ca ļ oti tī ra, kā rtī ga, ē rta, istabiņ ā s pat bija karsts, reizē m gulē jā m ar atvē rtu logu, saimnieki un darbinieki ļ oti pieklā jī gi, atsaucas uz visiem lū gumiem, visi stā sta, pamudina, un, galvenais, viņ i labi runā krieviski. Viesnī cā ir sauna, peldbaseins un dž akuzi - tas ir iekļ auts cenā . Masā ž as pakalpojumi tiek sniegti atseviš ķ i, cena ir mē rena, un pē c veselas dienas ar slē pē m, masā ž a ir ļ oti apsveicama. Vē l viens liels pluss, viesnī ca atrodas paš ā Bansko centrā un ļ oti tuvu pacē lā jam (10 minū š u gā jienā ).
Tā dē jā di par salī dzinoš i nelielu naudu jū s varat noī rē t ļ oti pieklā jī gu viesnī cas numuru. Bet, ja kā ds vē las š iku un diž oš anos, tad viņ u š eit nav.
Ja atkal dosimies uz Bansko, tad tikai uz š o viesnī cu!
аватар Ludmila55
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Man ļ oti patika viesnī ca. Es ieņ ē mu istabu bē niņ os zem jumta. Vienam normā li, diviem bū tu nedaudz š aurā k, tā pē c ieliku 4 par istabu. Bet viss pā rē jais ir kā solī ts. Silts, vienmē r karsts ū dens, viss tī rs un kā rtī gs. … Tomēr ▾ Man ļ oti patika viesnī ca. Es ieņ ē mu istabu bē niņ os zem jumta. Vienam normā li, diviem bū tu nedaudz š aurā k, tā pē c ieliku 4 par istabu. Bet viss pā rē jais ir kā solī ts. Silts, vienmē r karsts ū dens, viss tī rs un kā rtī gs. Tas bija diezgan kluss un ē rts. Frotē peldmē teļ i, fē na klā tbū tne un citi sī kumi ir ļ oti parocī gi, ī paš i ar ierobež otu bagā ž as daudzumu. Ē diens ļ oti parasts, bet apkalpoš ana viesnī cā ir neslavē jama! Viesmī lī gs, uzmanī gs un izpalī dzī gs. Saimniece piekopj stilu "mū su viesi ir mū su draugi". Un tā ir. Cilvē ki, kas tur bijuš i, uztur ar viņ u kontaktus (viņ a labi runā krieviski). Ja bū si tur, sū ti sveicienus no Ludmilas no Kijevas : ))


iemiesojums cenia
Mums piedāvāja ekskursiju uz Bulgāriju - lidojumu ar Boeing 307 - vai tas nav vraks? Kas lidoja, atbild..
15 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 6 atbildes
iemiesojums cenia
jums ir jāpievieno televizora pierīce telpā
15 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Pirinas nacionālais parks
Novērtējums 8.0
Bulgārija, Bansko
Atpūta, Daba
Divu galvu rančo
Novērtējums 8.0
Bulgārija, Bansko
Atpūta, Daba

Отель расположен у подножия гор в красивом городе Банско. Отель построен в 2007 году. Последняя реновация сделана в 2013 году. Качественное обслуживание персонала, уют и спокойствие создают для гостей идеальные условия для проживания и отдыха.

Atrašanās vieta Отель находится на главной улице города Банско, всего в 100 метрах от первой станции канатной дороги. Прогулка до центра Банско займет 10 минут.
Viesnīcā

В ресторане отеля Kap House, оформленном в стиле традиционной болгарской таверны, вам предложат болгарские блюда и широкий выбор вин.

  • restorāns
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • izmitināšana ar dzīvniekiem  FREE 
  • nesmēķētāju numuri
  • slēpju noma
  • vēlā izbraukšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Всем гостям предоставляется скидка в размере 20% на массаж. В отеле есть помещение для хранения лыж рядом с гондольным подъемником, где гостям предоставляются скидки. Гости могут бесплатно посещать крытый бассейн, гидромассажную ванну и сауну.
  • blakus pacēlājs (līdz 600 m)
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
Telpu apraksts

Один трехэтажный корпус, всего 26 номеров.

  • vanna/duša
  • $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • kabeļa internets (ne visās istabās)
  • fēns (ne visās istabās)
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
Adrese 77 Pirin Str., Bansko, 2770, Bulgaria
Tālruņi: +359 749 88868
Tīmekļa vietne: KapHouse Hotel
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Рядом с отелем находится подъемник (до 600 м).