Banderitsa 4*– Atsauksmes

10
Novērtējums 7.610
№4 viesnīcas reitingā Bansko
8.0 Numurs
7.0 apkalpošana
8.7 Tīrība
6.3 Uzturs
8.3 Infrastruktūra
Viesnīcas komplekss tradicionālā bulgāru stilā, 5 minūšu gājienā līdz Bansko centrālajai daļai un 15 minūšu attālumā no gondolas pacēlāja (800 m), netālu no Glazne Hotel. Īpašums atrodas 1,7 km attālumā no Sv. Dieva Mātes baznīcas, 1,9 km attālumā no Sv. Trīsvienības baznīcas un 2,1 km attālumā no Bansko pašvaldības. Piemērots āra aktivitātēm.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca bija apmierinā ta. Lielā mē rā pateicoties viesnī cā pasniegtajam ē dienam. Vakariņ as š ikas, viss garš ī gi, brokastis varē tu bū t daudzveidī gā kas. Istabas divvietī gai gultai, man ļ oti nepatika gultas, man š ķ iet, ka visas divvietī gā s gultas viesnī cā bija divas vienvietī gas. … Tomēr ▾ Viesnī ca bija apmierinā ta. Lielā mē rā pateicoties viesnī cā pasniegtajam ē dienam. Vakariņ as š ikas, viss garš ī gi, brokastis varē tu bū t daudzveidī gā kas. Istabas divvietī gai gultai, man ļ oti nepatika gultas, man š ķ iet, ka visas divvietī gā s gultas viesnī cā bija divas vienvietī gas. Pati telpa ir garlaicī ga. TV no 90. gadiem, pā rraides kvalitā te drausmī ga no krievu kanā liem, reizē m ķ er ORT, bet pā rsvarā bulgā ru. Varē tu likt LED, digitā lo TV un internetu, tagad tas nav tik grū ti un dā rgi. Viesnī cas personā ls bija draudzī gs un pretimnā koš s. Vispā r iesaku, tikai rū pī gi izvē lies istabu, tā s visas ir daž ā das, ir labas. Un, ja jums gadā s bū t Bulgā rijā , netē rē jiet savu laiku Sofijai, tā ir laika izš ķ ieš ana. Esmu pā rliecinā ts, ka jū su pilsē ta ir labā ka.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар kdv777
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Viesnī ca BANDERITSA - Briesmī gs personā ls, ne virtuve, ne bā rs negrib strā dā t. Un pats galvenais, viņ i ZOG viesnī cā...Vienas dienas laikā no viesnī cas slē pju noliktavas, kas atrodas viesnī cas pagalmā , tika nozagti divi dē ļ i un slē pes. … Tomēr ▾ Viesnī ca BANDERITSA - Briesmī gs personā ls, ne virtuve, ne bā rs negrib strā dā t. Un pats galvenais, viņ i ZOG viesnī cā...Vienas dienas laikā no viesnī cas slē pju noliktavas, kas atrodas viesnī cas pagalmā , tika nozagti divi dē ļ i un slē pes. Viesnī ca nekā dā veidā nereaģ ē ja uz pretenzijā m. Ne finansiā li, pat ne morā li. Izsaucā m policiju un ierosinā jā m lietu. Viesnī ca uzreiz uzrakstī ja paziņ ojumu (agrā k nebija) "administrā cija nav atbildī ga par slē pju droš ī bu !!!?? ? .
Jaungada apmaksā tais (pē c Bulgā rijas standartiem ļ oti dā rgs) galds tika izsists ar kautiņ u. . . Vakariņ as - 40 minū tes pirms beigā m - nevar nā kt, tas ir tukš s un neviens nekustas. 31. decembris - bā rā nebija iespē jams pasū tī t pat sviestmaizi, neskatoties uz to, ka tā ir ē dienkartē - virtuve gatavojā s Jaungada banketam. Vī ns slikts, neskatoties uz to, ka kaimiņ u restorā nos viss kā rtī bā , ē diens garš ī gs un lē ts.
Un pā rē jais Bansko nav slikts, pat slē potā jam var atrast nodarbī bas Jaungada nedē ļ ai (bet ne vairā k). Rinda uz gondolā m, protams, ir š ausmī ga, bet jautā jums par 10 levā m no cilvē ka ir viegli atrisinā ms ar krellē m lī dz tuvā kajam krē slam, un tur jau bez problē mā m.
аватар svn20
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca atrodas 20 minū š u gā jiena attā lumā no pacē lā jiem, 10 minū š u attā lumā no centra. Ir slē potā ju autobuss, kas kursē diezgan biež i. Ģ imenei 2+1 (12) iedeva divistabu apartamentu, divas tualetes, vannu un duš u. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas 20 minū š u gā jiena attā lumā no pacē lā jiem, 10 minū š u attā lumā no centra. Ir slē potā ju autobuss, kas kursē diezgan biež i. Ģ imenei 2+1 (12) iedeva divistabu apartamentu, divas tualetes, vannu un duš u. Koka mē beles izskatā s jauki. Skats no balkona uz kalnu un ciematu. Brokastī s olu kultenis, siers, jogurts, kafija. Vakariņ ā s divu veidu zupas, makaroni, sautē ti dā rzeņ i, gaļ a. Gurķ i, tomā ti. Personā ls atsaucī gs, visi saprot krievu valodu.
аватар Yorik78
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Man š is kū rorts ir viena no labā kajā m vietā m š ā dai atpū tai, turklā t SPA Bansko ir vienkā rš i izcils. Mana sieva vienkā rš i nevarē ja tikt no turienes, un pē c aktī viem braucieniem arī man nebija grē ks tur atpū sties. … Tomēr ▾ Man š is kū rorts ir viena no labā kajā m vietā m š ā dai atpū tai, turklā t SPA Bansko ir vienkā rš i izcils. Mana sieva vienkā rš i nevarē ja tikt no turienes, un pē c aktī viem braucieniem arī man nebija grē ks tur atpū sties. Turklā t serviss vairā k kā labs, viss iztī rī ts laicī gi, personā ls pieklā jī gs, nav nekā du konfliktu ar administrā ciju. Vā rdu sakot, viss ir lieliski. Slē poš ana noteikti ir visbrī niš ķ ī gā kais atvaļ inā jums, kā du vien varat iedomā ties! Tas nav kā gulē t uz š izlonga zem saules!
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Tas bija vienkā rš i dievī gi! Vienmē r esmu cienī jis viesnī cas slē poš anas kū rortos, kur ir SPA un labsajū tas centri. Jo tas ir vienkā rš i neticami skaisti pē c aktī vas slē poš anas, lai atpū stos, kamē r jū su ķ ermenis tiek rū pī gi kopts. … Tomēr ▾ Tas bija vienkā rš i dievī gi! Vienmē r esmu cienī jis viesnī cas slē poš anas kū rortos, kur ir SPA un labsajū tas centri. Jo tas ir vienkā rš i neticami skaisti pē c aktī vas slē poš anas, lai atpū stos, kamē r jū su ķ ermenis tiek rū pī gi kopts. Nu, apkalpoš anas ziņ ā , protams, mū s nepievī la, viss bija kā nā kas, par velti, ka ir tikai č etras zvaigznes. Vā rdu sakot, mani sirsnī gi ieteikumi.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Jā , Bulgā rijā , vismaz š ajā viesnī cā , viņ i precī zi zina, kas ir laba atpū ta. Man vienkā rš i patika viss, pat ar lielu vē lmi atrast trū kumu ir vienkā rš i neiespē jami. Ir pat SPA centrs, pati viesnī ca ir ļ oti tuvu pacē lā jam, lielisks serviss, ļ oti komfortabli numuriņ i, pat ar virtuvī ti un Wi-Fi, kas mums personī gi bija vairā k kā svarī gi. … Tomēr ▾ Jā , Bulgā rijā , vismaz š ajā viesnī cā , viņ i precī zi zina, kas ir laba atpū ta. Man vienkā rš i patika viss, pat ar lielu vē lmi atrast trū kumu ir vienkā rš i neiespē jami. Ir pat SPA centrs, pati viesnī ca ir ļ oti tuvu pacē lā jam, lielisks serviss, ļ oti komfortabli numuriņ i, pat ar virtuvī ti un Wi-Fi, kas mums personī gi bija vairā k kā svarī gi.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ir vienkā rš i lieliska, č etras zvaigznes ir nepā rprotami zems novē rtē jums. Lielisks pilna servisa spa, principā pats kū rorts ir ļ oti veselī gs, slē poš anas un vispā rē jā s infrastruktū ras ziņ ā . … Tomēr ▾ Viesnī ca ir vienkā rš i lieliska, č etras zvaigznes ir nepā rprotami zems novē rtē jums. Lielisks pilna servisa spa, principā pats kū rorts ir ļ oti veselī gs, slē poš anas un vispā rē jā s infrastruktū ras ziņ ā . Ē diens arī brī niš ķ ī gs, tomē r tikai brokastis un vakariņ as, bet ir gan garš ī gi, gan daudzveidī gi. Un protams, bezmaksas autobuss uz pacē lā ju, sī kums, bet jauki.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pirmkā rt, mums ļ oti paveicā s ar viesnī cu; tas ir ļ oti tuvu pacē lā jam, ar autobusu pat nevar braukt, bet vienkā rš i staigā t. Ir SPA centrs, kur tomē r par maksu visā das masā ž as, procedū ras un viss tamlī dzī gs. … Tomēr ▾ Pirmkā rt, mums ļ oti paveicā s ar viesnī cu; tas ir ļ oti tuvu pacē lā jam, ar autobusu pat nevar braukt, bet vienkā rš i staigā t. Ir SPA centrs, kur tomē r par maksu visā das masā ž as, procedū ras un viss tamlī dzī gs. Bet ir bezmaksas iekš telpu baseins, sauna un dž akuzi, kas ir ļ oti svarī gi, ja brauc labi un daudz. Ē dienu ziņ ā viss kā nā kas, brokastu un vakariņ u bufete.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Neskatoties uz to, ka dabū jā m labu istabiņ u galvenā s ē kas 4. stā vā (mū su draugiem bija ievē rojami sliktā ks numurs 2. stā vā ), ar viesnī cu nebijā m ī paš i apmierinā ti. Vairā k vai mazā k tī rs, vairā k vai mazā k gaumī gs, ne vecas mē beles, bez smakas. … Tomēr ▾ Neskatoties uz to, ka dabū jā m labu istabiņ u galvenā s ē kas 4. stā vā (mū su draugiem bija ievē rojami sliktā ks numurs 2. stā vā ), ar viesnī cu nebijā m ī paš i apmierinā ti. Vairā k vai mazā k tī rs, vairā k vai mazā k gaumī gs, ne vecas mē beles, bez smakas. . . Bet. Koridorā izdega spuldzī te un netika nomainī ta, lai gan jautā ju, karstums bija vā jš , auksts, ū dens duš ā auksts “sastrē gumstundā ” (tū lī t pē c tam, kad beidzas ū dens). Slē pē m un zā bakiem kā tā da nav apsildā ma ž ā vē tā ja. SPA zona un trenaž ieru zā le lielā koties ir rupjī bas. 3 trenaž ieru zā lē ir nedaudz virs 0 grā diem pē c Celsija, un SPA zonā vienmē r nav peldmē teļ u, dvieļ u, č ī bu un nedarbojas dž akuzi. Pirts ir auksta. Brokastis ir pieļ aujamas, bet vispā r bez daž ā dī bas, vakariņ as - kā paveicā s. Vairā kas reizes saskā rā mies ar ā rkā rtī gi sliktu izvē li un bezgarš ī gu ē dienu (acī mredzot, tie, kas vakariņ ā s ieradā s agri, visu apē da un jaunas porcijas nenesa). Tikai viena atslē ga uz istabu (diviem)…
Par 4 zvaigznē m Vā cijā , piemē ram, š ī viesnī ca nevilktu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар PetrZVG
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Vispā r man patika. Bijā m ģ imene 2 pieauguš ie + 2 bē rni (7 un 10 gadi). Viesnī ca jauna, tī ra, dzī voja apartamentos. Tī rī ts katru dienu. Brokastis un vakariņ as iekļ autas cenā - bufete (diezgan pieklā jī ga). Ik pē c pusstundas kalnā brauc mikroautobuss. … Tomēr ▾ Vispā r man patika. Bijā m ģ imene 2 pieauguš ie + 2 bē rni (7 un 10 gadi). Viesnī ca jauna, tī ra, dzī voja apartamentos. Tī rī ts katru dienu. Brokastis un vakariņ as iekļ autas cenā - bufete (diezgan pieklā jī ga). Ik pē c pusstundas kalnā brauc mikroautobuss. Pē c kalna - viesnī ca piedā vā SPA centru: saunu, turku pirti, baseinu - iekļ auts cenā un labi atpū š as pē c slē poš anas. Kalnā ir daudz sniega, tie regulā ri atkā pjas, laikapstā kļ i ir mainī gi: no saules lī dz stipram vē jam un sniega vē trā m, bet sals. Kalnu slē poš anas traš u izvē le ir pietiekama, ja ne uz ilgu laiku. Trū kumi: firmas pā rstā ve ierodoties viesnī cā parā dī jā s tikai 2 reizes - ierodoties un izbraucot, starp citu viņ u sauc Diā na (Travellink) un viņ as lī dzdalī ba tū res organizē š anā praktiski nebija jū tama. Izbraukš anas priekš vakarā Fisher RX8 slē pes gandrī z tika izņ emtas no slē pju skapja, tā s nopirka vienā reizē par 500 eiro, sā ka tā s meklē t - š veicars atnesa 5 minū tē s. , sakot, ka ieradā s citi tū risti un viņ i tos pā rcē la uz citu slē pju skapi, lai gan neviens neieradā s (viesnī ca jau bija gandrī z tukš a), un viņ iem bija tikai viens slē pju skapis. Tā pē c, ja ņ emat dā rgu aprī kojumu, sargā jiet to no grē ka. . . istabā . Un tā , variants ir diezgan lietojams, bā rā ir bezmaksas wi-fi, personā ls nav ī paš i uzmā cī gs. Lai tev labs ceļ ojums!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Pirinas nacionālais parks
Novērtējums 8.0
Bulgārija, Bansko
Atpūta, Daba
Divu galvu rančo
Novērtējums 8.0
Bulgārija, Bansko
Atpūta, Daba

Гостиничный комплекс в традиционном болгарском стиле, в 5 минутах ходьбы до центральной части Банско и в 15 минутах до гондольного подъемника (800 м), недалеко от отеля Глазне. Отель находится в 1,7 км от церкви Пресвятой Богородицы, в 1,9 км от церкви Святой Троицы и в 2,1 км от муниципалитета Банско. Подходит для активного отдыха.

Atrašanās vieta Аэропорт София находится в 95 км.
Viesnīcā

3 бара, барбекю, магазин.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • izmitināšana ar dzīvniekiem  FREE 
  • nesmēķētāju numuri
  • slēpju uzglabāšanas telpa
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
  • aukle
Izklaide un sports
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • izjādes centrs
  • velosipēdu noma
  • makšķerēšana
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 54 номера. В отеле 2 пятиэтажных корпуса, не соединенные между собой.

Istabās

В номерах: ванна/душ, спутниковое ТВ (есть русские каналы), телефон (платно), холодильник (только в номерах studio и апартаментах), оборудованная кухня (только в номерах studio и апартаментах, при отсутствии кухонных приборов и посуды на кухне - они могут быть предоставлены дополнительно по заявке на ресепшн отеля; в стандартных номерах кухни нет), балкон (не во всех номерах), набор для приготовленяи чая/кофе.

  • vanna/duša
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • virtuve / virtuvīte
  • balkons/terase
Adrese 2 Chan Asparuh street, Bansko, Bulgaria
Tālruņi: +359889623704
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Любители конных прогулок могут обратиться в центр верховой езды. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами рыбной ловли. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.