Jautājums o Albena

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
99 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Kurš gan zina labu viesnīcu ģimenēm ar bērniem septembra otrajā pusē?
Kurš gan zina labu viesnīcu ģimenēm ar bērniem septembra otrajā pusē?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
4 abonents  • prasīja 2015-09-099 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  8
аватар Ziuri
Ralitsa noteikti ir labāka par 4*.
аватар monalisa29
Patiesībā jūs kavējaties doties uz Bulgāriju atpūsties. Slikts laiks var sākties septembra otrajā pusē (Albena atrodas valsts ziemeļos). Šobrīd daudzas viesnīcas un apskates vietas jau tiek slēgtas. Un gados vecāki ārzemnieki dodas elpot svaigu jūras gaisu
аватар Ziuri
Jā, piekrītu monaliza 29. Albena atrodas Bulgārijas ziemeļos, Saulainais krasts ir labāks.
аватар irina_1901
Septembra otrajā pusē es Bulgārijai vispār neiesaku, būs auksta jūra, laikapstākļi nav zināmi... Un viesnīca Albenā septembrī ir labāka par Flamingo 4 *, tā darbojas ar spēku līdz oktobrim . Starp Saulaino Krastu un Albenu praktiski nav nekādas atšķirības, starp tām ir 100 km, un tas ir ļoti nemanāmi.
аватар Ziuri
Pūla, ir atšķirība starp Bulgārijas ziemeļiem un dienvidiem - Planina grēda sadala klimatisko zonu ar 4-6 grādu atšķirību. Piekrītu, tas dažreiz ir svarīgi.
аватар irina_1901
Tikko vakar atbraucu no Bulgārijas, vispirms biju dienvidos, tad ziemeļos, proti, Albenā. Gāja 11 gadus. ūdens temperatūras starpība var būt ne vairāk par 2 grādiem, nekad neesmu redzējis 4-6 grādus. Bet. Es negribu strīdēties. var būt. kāds šo redzēja. Par laikapstākļiem šogad: vasara bija anomāla. Nesebārā ieradāmies 7. augustā. Karstums bija neizturams, viesnīcas īpašnieks stāstīja, ka lietus nav lijis kopš jūnija. Vakaros staigāt bija grūti. Un 9 dienas vēlāk, tieši pirms mūsu pārcelšanās uz sestdienu, izcēlās stiprs pērkona negaiss. Visu dienu un nakti lija lietus.Pēc tam es jutos labāk. bet jūra bija vētraina vēl 2 dienas. tad iestājās labs, saulains laiks. 28. augustā pārcēlāmies uz Albenu. Laiks bija labs, lietus nebija. bet līdz 10. septembrim jūra kļuva uzmundrinoša, lai gan pērn 13. augustā izbraucām no svētā Konstantīna un Elēnas kūrorta un jūra bija silta. Izbraucām 11. septembrī ar vilcienu. No rīta bija silts, atstājām gaismu, un Rusē pēkšņi kļuva tik auksts, ka sāka vilkt ārā no somām siltās lietas. Tas ir redzams. ciklons. Drīz kļūst siltāks
аватар Ziuri
Ko tu runā, es runāju par gaisu, nevis par jūru! Un gadu no gada un patiesība nav vajadzīga!
аватар irina_1901
Nepietika vietas, ko pievienot. Bukarestē, Kišiņevā un visā Ukrainā bija ļoti auksts. Ukrainā visur lija. Ieradāmies Minskā. te ir siltāks. bet viņi saka. ka 10 dienas lija lietus. Šodien jau normāls, 18 grādi. domā. ka ciklons virzās no Centrāleiropas uz Dienvideiropu. Tiem neveicas. kas ieradās Bulgārijā uz 10 dienām, puse atvaļinājuma tiks zaudēta. Tāpēc es neiesaku Bulgāriju septembra otrajā pusē. Bet, ja jautājuma autors tomēr vēlas turp doties. tad. kā es rakstīju. Albenā labāk ir lietot Flamingo 4 *. Kad braucām prom, ieradās daudz vāciešu ar bērniem. Ēdiens iesaku tikai brokastis. Es uzrakstīšu atsauksmi un paskaidrošu, kāpēc. Saulainajā krastā man patīk Tiara Beach, pieklājīga viesnīca, kas atrodas labā dienvidu daļā, ir mana pēdējā atsauksme. Mani arī ļoti uzteica par Majestic ziemeļu daļā, bet tas ir dārgāks.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Albena
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl