Ralitsa Primasol 3*

Rakstīts: 1 jūlijā 2008
Ceļošanas laiks: 2 — 9 jūnijs 2008
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Atpū tas Ralitsa Primasol (Ralitsa 3 *) no 16.06. -30.06. 2008.
Krievu ir daudz, tā pē c informā cija, ka viesnī cā ir tikai vā cieš i, jau ir novecojusi...
plusi
pietiekami labas istabas, balkons (dzī voja E sektorā.2. stā vā )
dvieļ i tika mainī ti ik pē c 2 dienā m, bet ja vē laties, varat to darī t vismaz katru dienu, bet pē c savas iniciatī vas istabenes tos labprā t nomainī s, ja tieš ā m viņ iem par to jautā siet,

viesnī ca ir vienkā rš i iegremdē ta zaļ umos, tā pē c nav jū tams karstums, jo tā atrodas bū tī bā.3 lī nijā , tā ir ne tikai tā lu no jū ras, kas principā nav ī paš i ē rti lī kumot 20 minū tes lī dz jū ra un atpakaļ , lai gan, kā viņ i rakstī ja ik pē c 30 minū tē m, tas brauc ar autobusu), bet arī noņ emts no trokš ņ ainā m diskotē kā m un galvenā s ielas. kas ļ auj vairā k vai mazā k mierī gi atslā binā ties, bet patiesī ba ir tā da, ka ja ne satrakojuš ies vā cu bē rni un tie paš i vecā ki, viņ iem patī k uzvesties tā it kā viņ i te atpū š as vieni !! !
Starp citu. kad mē s izgā jā m no viesnī cas, un mums bija jā dodas prom pirms brokastī m, mums tika dota gulta, kas bija patī kams pā rsteigums. vē lme, un blakus (ceļ oja 2 ģ imenes) gan sektorā , gan stā vā , uz kura viņ i gribē ja, kad a nedē ļ u vē lā k ieradā s vecā ki, atkal vē rš oties pie viņ as. viņ a palī dzē ja viņ iem apmesties netā lu no mums...ļ oti brī niš ķ ī gs cilvē ciņ š ! vienmē r draudzī gi un smaidī gi un neviens lū gums nepaliek bez ievē rī bas!
Kas attiecas uz saziņ u Albenas teritorijā , tad principā nav valodas barjeras, tā da sajū ta, ka viņ i ir nonā kuš i Krimā . . tas tā ! ! runā t krieviski. Nu ja neskaita neadekvā tos vā cieš us))))
Mī nusi, labi, ja tā drī kst teikt, lai gan mums tie nebija
-raksta ka ralitai ir 3* -3 baseini-atkritumi! varbū t tas bija agrā k. . .
viens iekš telpu baseins - to var izmantot tikai š ķ ietami ziemā ))) nu, vai, iespē jams, kad ir auksts, galvenais baseins - kas ir visā s fotogrā fijā s - ir diezgan liels, vē l 2 baseini - kas it kā atrodas uz ralicas teritorija (bet patiesī bā nav teritoriā lo iedalī jumu - viena viesnī ca gludi pā riet otrā ) pieder superior un vita parkam, un viņ i tur nedrī kst peldē t no citā m viesnī cā m, lai gan mē s tur bijā m pā ris reizes bez tiek pamanī ts)))

restorā ni. . . arī VIENS! ! ! mē s periodiski gā jā m uz PIRMO! ! ! NEDĒ Ļ U nakš ņ ojot restorā nā Ralitsa Superior, bet tad izrā dī jā s, ka mums nav tiesī bu to darī t, viņ i nemitī gi klejoja uz mū su restorā nu no Vitas parka, bet pē c tam, acī mredzot, sakarā ar MILZĪ GA pieplū dumu. tū risti, dež uranti sā ka rū pī gi uzraudzī t restorā na apmeklē tā jus. . . lai gan mums un vienam restorā nam bija vairā k nekā pietiekami
ē diens - pirmajā s dienā s mani iepriecinā ja daž ā dī ba, tad sapratā m, ka š ī š ķ irne vienmē r ir tā da pati)))
Tiesa, augļ u ir ļ oti daudz - arbū zi, melones, persiki, nektarī ni, ķ irš i, ā boli, banā ni. . . apelsī ni (paņ ē mā m mehā nisko sulu spiedi un baudī jā m dabī gā s sulas)))
vē l pluss, visu dienu ir atvē rti 3 bā ri, tā pē c noteikti nevajadzē ja badoties. . ū dens jebkurā daudzumā , soda kā Pepsi, mā rciņ as, sprite, vismaz padzerties, saldē jums, jebkurā daudzumā , alus, martini, konjaks. . . lai gan tie, kas lietoja stipros alkoholiskos dzē rienus, apliecinā ja, ka acī mredzot ir pilnī gi bez grā diem))) vai varbū t tā pē c, ka ē diens kopumā bija garš ī gs!
Jū ra...sekla, smiltis, skaistums bē rniem, lai gan pē c vē tras bija daudz aļ ģ u, un, ierodoties milzī gam tū ristu skaitam, kopā ar aļ ģ ē m parā dī jā s arī citi "plankumi" daž ā di atkritumi
Visi lietussargi, sauļ oš anā s krē sli, matrač i ir par naudu, pē c konservatī vas aplē ses vienam cilvē kam jū ras apmeklē jums maksā ap 200-250 rubļ iem. . . tikko par savu naudu nopirkā m lietussargus, kas maksā ja 200 rubļ us, un devā mies ar saviem lietussargiem, nu , nā cā s sauļ oties uz dvieļ iem . . nez kā pē c nav miskastes...lī dz ar to biež i varē ja atrast buļ ļ us pludmalē...

Kopumā pā rē jais bija izdevies, lai gan bija arī mī nuss - bē rnu animā cijas neesamī ba (((š ķ ita, ka tas notika augstā kajā sadaļ ā , bet nez kā pē c piesmakuš ā slē gtā zā lē , redz, pavadot silti vakari pie jū ras iekš telpā s ir stulbi. . .
Bijā m uz animā ciju Dņ eprā (tā , š ķ iet, viesnī ca saucā s) tur bija vienkā rš i brī niš ķ ī gi! Animā cija tika veikta uzreiz 4! valodas! bulgā ru, krievu, vā cu, angļ u! ar bē rniem tika rī koti konkursi un mā cī tas dejas. . animatori tur ir vienkā rš i lieliski!
Variet stā stī t daudz ko, kam interesē , rakstiet!
Ar prieku atbildē š u uz visiem jautā jumiem!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu