Oazis 3*– Atsauksmes

7
Novērtējums 6.110
№16 viesnīcas reitingā Albena
5.7 Numurs
5.9 apkalpošana
5.7 Tīrība
7.3 Uzturs
5.6 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Albenas centrālajā daļā, starp daudzām izklaides un iepirkšanās iespējām. Uzcelta 1972. gadā, pēdējo reizi renovēta 2010. gadā. Sastāv no četrām 2, 3 un 5 stāvu ēkām. Viesnīca ir piemērota gan ģimenēm, gan privātpersonām.Vairāk →
аватар lenuta
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī ca pilnī bā atbilst saviem 3*. Atbraucā m seš os no rī ta, paņ ē mā m pases, sē dē jā m vestibilā ā das krē slos un teicā m gaidī t lī dz 14.00. Uzvilkā m rokassprā dzes 10.00 un varē jā m izmantot trī s stieņ us, tas ir vestibila bā rs / no 10. … Tomēr ▾ Viesnī ca pilnī bā atbilst saviem 3*. Atbraucā m seš os no rī ta, paņ ē mā m pases, sē dē jā m vestibilā ā das krē slos un teicā m gaidī t lī dz 14.00. Uzvilkā m rokassprā dzes 10.00 un varē jā m izmantot trī s stieņ us, tas ir vestibila bā rs / no 10.00-23:00 /, grilbā rs / no 11:00-16:00 / un ledus bā rs / 11:00-21:00 /. , bijā m 2 pieauguš ie un 2 bē rni 4 gadus, vietas pietika istabiņ a viss darbojā s, tikai mī nus mē s dzī vojā m A blokā , balkons gā ja tieš i uz ballī š u ielu, ja gribi ieč ekot prasi B vai D kvartā lus, var arī C bloku, bet virs treš ā stā va, citā di tu nevarē s gulē t ar atvē rtu balkonu, visu nakti baseinā dzirdams ū dens, pa istabu skraida koka utis mazā pirkstiņ a lielumā un ir mitruma smaka, bet pacieš ami.
Kas attiecas uz pā rtiku, tad tas ir TAUKI, mē s vairs neiesim viss iekļ auts, ir daudz pā rtikas, brokastis no 06.30 lī dz 10.00, pusdienas no 12.30 lī dz 15.00 un vakariņ as no 18.30 lī dz 21.00. Viņ i nekad neizgā ja izsalkuš i, daž reiz viņ i nokavē ja pusdienas vai vakariņ as, ē diens nederē ja, ir viens mī nuss, viņ i pastā vī gi cepa gaļ u uz grila un dū mi bija visur. Saindē š anā s netika novē rota ne bē rniem, ne pieauguš ajiem / braucot mē s no tā ļ oti baidī jā mies /.
Lī dz jū rai 5 minū tes lē nā m, liels mī nuss ir atrakcijas, pa kurā m bē rniem ir ļ oti grū ti izvadā t, tā pē c ceļ š palielinā jā s par 30 minū tē m lī dz mū su bē rni visu apskata, nospiež , pā rbauda utt. Atrakcijas ir dā rgas / batuts 6 leva-15 minū tes /.
Jū ra laba, vairā k vai mazā k tī ra, ū denī bija izaugumi, uz sauļ oš anā s krē sliem atpū tā mies tikai vienu reizi, un tā apstā jā mies brī vajā zonā uz mū su gultas pā rklā ja tieš i pie jū ras / paņ em lī dzi savu lietussargu /.
Istaba tika nodota 12.00, un rokassprā dzes tika noņ emtas tieš i pirms izbraukš anas, kas bija patī kams pā rsteigums.
Secinā jums cena-kvalitā te pilnī bā atbilst, vē l negribas atgriezties. Man patika Kaliopa viesnī ca un atraš anā s vieta un tas, ka var izvē lē ties jebkura veida ē dienu.
аватар irapehota
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s palikā m š ajā viesnī cā trī s nedē ļ as no 2013. gada 12. jū nija. Bijā m ar diviem bē rniem (11 un 1 gads). Lasī jā m ne pā rā k labas atsauksmes par viesnī cu un bijā m patī kami pā rsteigti par pavisam citā m detaļ ā m. … Tomēr ▾ Mē s palikā m š ajā viesnī cā trī s nedē ļ as no 2013. gada 12. jū nija. Bijā m ar diviem bē rniem (11 un 1 gads). Lasī jā m ne pā rā k labas atsauksmes par viesnī cu un bijā m patī kami pā rsteigti par pavisam citā m detaļ ā m. Normā la tī ra istaba, viss labā stā voklī . Teritorija maza, bet tī ra un sakopta, maziem bē rniem kas nepiecieš ams. Rotaļ u laukums ir mazs, bet droš i var pastaigā ties tuvē jā viesnī cā vai arī pludmalē ir liels rotaļ u laukums. Ē diens bija vienkā rš i super, viss vienmē r ir svaigs un garš ī gs, ir milzī gs daudzums augļ u. Vienmē r pietika visiem, un restorā nā un uz ielas un bā rā saldē jums bē rniem nekad nebeidzā s. Animatori spē lē jā s ar bē rniem, visi bija ļ oti priecī gi. Vienkā rš i pati viesnī ca ir zemnieciska, salī dzinot ar turku, bet ē diens bija labā ks nekā kā dā s 5 Turcijā s. Gadu vecam bē rnam bija ar ko pabarot, lai gan paņ ē mā m viņ am kaudzi daž ā du burciņ u. Pusdienā s vienmē r bē rniem bija zupas biezenis. Iesaku turp doties ar bē rniem, jaunieš iem tur bū s garlaicī gi.
аватар irina111266
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Ja esat vismaz vienu reizi apmeties citā viesnī cā , š ī viesnī ca nav paredzē ta jums. Apkalpoš ana viesnī cā ir pilnī gi neesoš a. Negatī vie mirkļ i jū s gaida no pirmā s uzturē š anā s sekundē viesnī cā lī dz pē dē jai minū tei. … Tomēr ▾ Ja esat vismaz vienu reizi apmeties citā viesnī cā , š ī viesnī ca nav paredzē ta jums. Apkalpoš ana viesnī cā ir pilnī gi neesoš a. Negatī vie mirkļ i jū s gaida no pirmā s uzturē š anā s sekundē viesnī cā lī dz pē dē jai minū tei. Sā ksim ar reģ istrē š anos: ja ierodaties pirms 14:00, sagatavojieties sē dē t reģ istratū rā . nekā da naudas summa un pā rliecinā š ana nepalī dzē s atrisinā t š o problē mu, pat ja ir daudz brī vu istabu. nelokā mi sociā lisma principi ir stingri iekalti š tā ba galvā . un tas vē l nav viss - rokassprā dzi tev uzliks nevis 14-30, lai nedod Dievs tev pusdienlaikā nepaspē j paķ ert kā du ē dienu no restorā na un neiedzert ne malku ū dens (turklā t vienkā rš u no dzesē tā ja) bā rā...
2. Istaba diezgan maza, ar vecā m mē belē m, pie durvī m noplī sis moskī tu tī kls, bez solī tā (kaut arī tukš a) minibā ra. Istaba tika uzkopta katru dienu. Tiesa, gulta un dvieļ i tika mainī ti tikai 2 reizes 10 dienu laikā (tikai pē c atkā rtotiem atgā dinā jumiem).
3. ē diens - liekas, ka nav izsalcis, un garš ī gs, bet vienmuļ ī ba nogalina. netika rī koti solī tie tematiskie vakari (itā ļ u, bulgā ru virtuve, jū ras velš u vakars). Uzkodu bā rā tiek pagatavotas 50 picas dienā uz 162 istabā m! un katrā istabā ir ir vismaz 2 cilvē ks...traukus mazgā pretī gi, restorā nā nepietiek tē jkarotes, bā rā problē mas ar glā zē m, glā ze vī na ir gandrī z nepieejama greznī ba. Parasti alkoholu lej slī pē tā s glā zē s, gā zē tos dzē rienus tasī tē . Kafija ir pretī ga, lai uzpildī tu krū zi vajag 2-3 reizes nospiest kafijas automā ta pogu (vienā reizē izspļ auj 30 ml duļ ķ aina š ķ idruma) .
4. pludmale ir viena uz 6 viesnī cā m un tas izsaka visu. . . pludmalē nav tualetes.
5. ja vē lies dzert ū deni no 23:00 lī dz 11:00, tad tikai ā rpus viesnī cas. ū dens dzesē tā jā tikai restorā nā un bā rā , kas strā dā stingri pa stundā m.
6. Viesnī cai praktiski nav teritorijas, uz 4 ē kā m ir niecī gs pleķ ī tis ar niecī gu baseiniņ u.
7. Animā cija - kā likums, animatori (17 gadi) paš i izklaidē jas. 2 dejas ir vienā das pie baseina pulksten 12 un 16 grū ti nosaukt par animā ciju.
8. kontingents - pā rsvarā zemā ko slā ņ u bulgā ri un rumā ņ i, vientuļ ā s jaunā s mā miņ as ar bē rniem lī dz 5 gadu vecumam vai vecmā miņ as pē c 60 gadiem ar mazbē rniem.
территория отеля. коридор коридор. в течении 10 дней никаких уборок не проводилось... раковина в лоби баре. в снек баре слой жира гораздо толще. кулер с водой чистое чёрное море мебель в номере антимоскитная сетка
аватар iuliasaenco
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Es pilnī bā atbalstu tū ristu, kurš rakstī ja iepriekš ē jo atsauksmi par š o viesnī cu. Viesnī ca 3 * bet diez vai velk uz 2 *. 1. Personā la attieksme pretī ga, istabiņ u iedod 14:00, un izliek strikti 12. Telpas ir vecas padomju telpas, tikai nedaudz atjaunotas. … Tomēr ▾ Es pilnī bā atbalstu tū ristu, kurš rakstī ja iepriekš ē jo atsauksmi par š o viesnī cu. Viesnī ca 3 * bet diez vai velk uz 2 *.
1. Personā la attieksme pretī ga, istabiņ u iedod 14:00, un izliek strikti 12. Telpas ir vecas padomju telpas, tikai nedaudz atjaunotas. Visu laiku bē rns gulē ja uz salauzta krē sla, istabā bija salū zis kondicionieris, nepā rtraukti jā skraida un jā lū dz kaut ko salabot. Istabas tī rī ja ļ oti labi, bet ne visi regulā ri pievienoja ziepes un š ampū nu.
2. Viesnī ca ir uzbū vē ta tā , lai no visiem numuriem bū tu izeja uz baseinu, un daž i no baseina un galvenā s ielas ir diezgan trokš ņ aini. Tā pē c, klausoties dzī vo meksikā ņ u mū ziku no pretē jā restorā na, ir grū ti aizmigt. Un vispā r maš ī nas brauc visas dienas garumā .
3. Nebija izziņ oti pludmales dvieļ i, tā pat kā visas 2 nedē ļ as nebija solī tā s tematiskā s vakariņ as.
4. Ē dienreizes - katru dienu vienas un tā s paš as, pat nebija iespē jams neko apē st beigā s. zivis vai jū ras veltes neredzē ju vispā r. Dā rzeņ u nav, neskatoties uz to, ka augļ i ir krā š ņ i (persiki, greipfrū ti, apelsī ni).
5. Pludmalē sauļ oš anā s krē sli ir jā aizņ emas pulksten 6 no rī ta, un tas negarantē , ka tavas mantas netiks izmestas no jau aizņ emta sauļ oš anā s krē sla. Pludmale jauka, plaš a, jū ra silta. Viesnī ca tieš ā m tuvu pludmalei, bet visi pā rē jie trū kumi nogalina š o priekš rocī bu
6. Animā cija nakaya- bē rns vai mini-diskotē ka ne viņ u programmas neinteresē , animatori paš i izklaidē jas Baseins mazs un peldē t nevar. Labi, ka tuvumā ir daudz š ū poles, atrakciju parki - tur bē rnam bija jautri.
7. Principā kū rorts labs, liels, ir kur pastaigā ties. . . bet viesnī ca visu iespaidu sabojā ja. Ja esi kaut kur iepriekš atpū ties, tad noteikti neesi Oasis Hotel.
аватар velichkini
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
2011. gada jū nijā -jū lijā atpū tā mies Oā zē . Uz Albenu atbraucā m trī s – es, mans vī rs, mans dē ls. Patika viss. Ja tikai istaba tiktu iztī rī ta katru dienu, tas bū tu labā k. Man patika virtuve. Bet tur strā dā vecs vī rietis, kurš neļ ā va ņ emt lī dzi augļ us! Tas mani patieš ā m sadusmoja. … Tomēr ▾ 2011. gada jū nijā -jū lijā atpū tā mies Oā zē . Uz Albenu atbraucā m trī s – es, mans vī rs, mans dē ls. Patika viss. Ja tikai istaba tiktu iztī rī ta katru dienu, tas bū tu labā k. Man patika virtuve. Bet tur strā dā vecs vī rietis, kurš neļ ā va ņ emt lī dzi augļ us! Tas mani patieš ā m sadusmoja. Gribu aiziet uz pludmali un tur apē st sulī gu persiku. NE! Baseins ir mazs (dē lam nebija ī paš i labi nirt 13 gados 160 cm dziļ umā ), un mē s ar vī ru nemaz neriskē jā m. Viesnī ca atrodas ļ oti labā vietā , netā lu ir jū ra. Ja dosimies uz turieni vē lreiz, visticamā k, izvē lē simies citu viesnī cu (ja iespē jams)
аватар Di_nka
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es biju tur ilgu laiku. . pirms 4 gadiem. Precī zi neatceros. bet iespaids joprojā m ir. Albena bija ļ oti gandarī ta - maza, kopta, skaista pilsē tiņ a! No ā rpuses viesnī ca izskatī jā s ļ oti personiska. Recepcijā mū s sirsnī gi sagaidī ja un uz rokā m iedeva rozā rokassprā dzes (lai zina, ka esam "savē jie") un aizveda uz istabu. … Tomēr ▾ Es biju tur ilgu laiku. . pirms 4 gadiem. Precī zi neatceros. bet iespaids joprojā m ir.
Albena bija ļ oti gandarī ta - maza, kopta, skaista pilsē tiņ a!
No ā rpuses viesnī ca izskatī jā s ļ oti personiska. Recepcijā mū s sirsnī gi sagaidī ja un uz rokā m iedeva rozā rokassprā dzes (lai zina, ka esam "savē jie") un aizveda uz istabu.
Istaba, cik atceros, bija pirmajā stā vā , diezgan maza, ar TV un kondicionieri, labā m mē belē m.
Tagad par baseinu.
Toreiz man likā s, ka tas ir diezgan liels, bet laiks ir darī jis savu, un, ja tagad salī dzina ar citā m viesnī cā m, tad baseins noteikti ir mazs.
Uzturs.
tas ir tas, kas man visvairā k palicis atmiņ ā ! Es precī zi nezinu, cik kilogramu es pieņ ē mos svarā pē c ieraš anā s, bet fakts paliek fakts, ka es pieņ ē mos daudz!
Ukrainā tas, visticamā k, nekad nenotiks. Bet tā da ē dienu pā rpilnī ba...iespē jams, pē c gada jums nebū s laika to izmē ģ inā t.
Visu veidu zivju un gaļ as ē dieni, neskaitā mi piedevi un daž ā di deserti, dā rzeņ u un augļ u salā ti. . .
turklā t, kad vē lies, vari aiziet uz bā ru un palū gt kaut ko padzerties (nu vai ieliet sev dzē rienu vai sulu no automā tiem) vai paē st (piemē ram, picu, saldē jumu vai kū kas) BEZ MAKSAS!
Teritorija.
Viss ir ļ oti jauki un labi kopts, papildus baseinam ir arī rotaļ u laukums, galda teniss un daudz kas cits.
Apkalpoš ana.
visi ir ļ oti draudzī gi un laipni. . . ko vē l lai saka? viss ir ideā li!
аватар Lusinda00
 •  apceļots 18 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Sā kumā viņ i mū s sagaidī ja Varnas lidostā un aizveda uz Albenu (lī dz 1 stunda). Pati Varna mū s nepā rsteidza, bet Albena pā rspē ja sevi. Pilsē ta nav liela, slē gta. Ieeja automaš ī nā ir fiksē ta, un, izbraucot, jū s maksā jat par to, cik dienas jū s palikā t - tas ir tiem, kas brauc paš i. … Tomēr ▾ Sā kumā viņ i mū s sagaidī ja Varnas lidostā un aizveda uz Albenu (lī dz 1 stunda). Pati Varna mū s nepā rsteidza, bet Albena pā rspē ja sevi. Pilsē ta nav liela, slē gta. Ieeja automaš ī nā ir fiksē ta, un, izbraucot, jū s maksā jat par to, cik dienas jū s palikā t - tas ir tiem, kas brauc paš i. Bet, tā kā mū s sagaidī ja no tū risma aģ entū ras, mē s, protams, neko nemaksā jā m. Mū su draugi viesnī cā ī rē ja maš ī nu, pilsē tiņ as apsargiem ir maš ī nas numuri un izdod tos bez maksas. Pati viesnī ca man patika, tī ra, kopta, bet baseins mazs (gandrī z bijā m klā t, devā mies lī dz jū rai-5-7 min gā jienā . Mū su numuriņ ā bija skats uz ielu (kas vē lā k likā s pat ļ oti labi, jo bijā m kopā ar bē rnu 2.5 gadi, viesnī cas diskotē ka nebija). Es viņ us neē du. Uz restorā nu aiznesā m tukš u pudeli 0.5l un uzlē jā m vī nu. Pa pilsē tiņ u iet tā saucamais vilciens pā rvadā pa visu Albenu. Ar draugiem braucā m ekskursijā s ar auto, kas sanā ca lē tā k un labā k. Viesnī cas teritorijā rotaļ u laukums nav liels. Pludmale ir bezmaksas, tī ra, bet sauļ oš anā s krē sli un saulessargi ir maksas. Mē s paņ ē mā m savus dvieļ us un sauļ ojā mies uz tiem. Istabā pietrū ka paklā ja, citā di viss bija lieliski. Beidzot ar draugiem devā mies uz restorā nu "Rai" - normā la virtuve, un izrā de bija super. Visa brī vdiena ir 5+.
наш отдых в Болгарии. Главный вход в отель Бассейн Торговая улица возле отеля Вот так наш ребёнок после взлёта летел Пляж наш отдых в Болгарии. наш отдых в Болгарии.


iemiesojums izum52
Labdien! Šogad dodamies uz Oasis Albena viesnīcu. Vienā no vietnēm viesnīcas aprakstā konstatēju, ka 2 pieaugušie ar 2 bērniem līdz 11,99 gadiem, pirmais bērns tiek izmitināts un ēd bez maksas, bet otrais maksā 30% no cenas pieaugušajam divvietīgā numurā. . Šis ir tikai mūsu gadījums.
6 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
iemiesojums Petrov_69
kolēģe no Baltkrievijas konsultē šo viesnīcu (ēdam ar sievu un diviem bērniem). Dažas lietas rada neskaidrības: 1. istabas platība: 12 m? - kā tajā var ievietot 1 divguļamo gultu un 1 dīvāngultu? Mums pietika ar 2 divguļamajām gultām un dīvānu. 2. ēdiens - cik tas ir labs? Saprotu, ka ņirbām nav laika... 3. jūra - cik tīra, vai tuvumā ir izplūdes no viesnīcām?
9 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums nicifor
Esmu bijis Albenā vairākas reizes. Es zinu B, ka viesnīca atrodas otrajā līnijā un jūra ir netālu - tas mums ir vajadzīgs. Šī ir bijusī Varšavas viesnīca. Viņu pārdeva tālāk. Un kā ir tagad? Ēdiens, vai ir kādas izklaides bērniem, vai ūdens ir iekļauts viss iekļauts? Uzrakstiet.
15 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums nicifor
Es pazīstu Albenu, bet gribu pajautāt tiem, kas bija šajā viesnīcā 2007. gadā? pirms tās pārbūves tā bija Varšavas viesnīca. kā tur bija un kādi cipari - es zinu. kā ar tagad? Tas bija kā mums Sočos vienkāršā istabā. Tagad netālu (Bratislavas un Prāgas vietā) atrodas Flamingo Hotel 4 un 5 zvaigznes. bet tas nedarbojas viss iekļauts. Saprotu, ka kafejnīcu tur ir daudz, bet bērni nekur negrib iet. Kurš tev ko pateiks?
15 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums nicifor
Ja viņi iestājās Eiropas Savienībā, tad kāpēc viņi izmanto kreiso? Tas bija pirms trim gadiem, tik ātri. , labāk ņemt eiro?. Vai Balčikā ir atvērts jauns augļu un dārzeņu tirgus? Un kāda ir levas un eiro attiecība. ? Es saprotu, ka flamengo ir bijusī Bratislava un Prāga? Un Oāze ir bijusī Varšava?.
15 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 5 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель расположен в центральной части Албены среди множества развлекательных заведений и магазинов. Построен в 1972 году, последний ремонт сделан в 2010 году. Состоит из четырех 2-, 3- и 5-этажных корпусов. Отель подходит как для семейного, так и для индивидуального отдыха.

Atrašanās vieta Расстояние от отеля до аэропорта Варны составляет 41,6 км. Расстояние до Дворца королевы Марии в Балчике составляет 11 км, а до центра курорта Золотые пески – 13 км.
Pludmales apraksts Пляж находится в 100 м от отеля. Бесплатно два шезлонга и один зонт на пляже (на номер).
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli
  • lietussargi
Viesnīcā

В ресторане отеля можно попробовать различные блюда, а также посетить болгарские тематические вечера и отведать фирменные блюда, приготовленные на гриле. В снэк-баре рядом с бассейном можно заказать салаты, фрукты и пиццу. Алкогольные и безалкогольные напитки подают в лобби-баре, а мороженое — в айс-баре.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports В отеле Oasis проводится развлекательная программа, включающая вечерние шоу, мини-диско и различные виды спорта.
  • galda teniss  FREE 
  • skvošs  FREE 
  • golfs  FREE 
  • volejbols
  • sporta zāle  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 162 номера.

  • vanna/duša
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • ledusskapis $
  • balkons/terase
  • fēns (ne visās istabās)
Adrese Albena 9620, Bulgaria
Tālruņi: +359 579 6 29 89
Tīmekļa vietne: Oazis
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. На пляже есть шезлонги (платно), зонтики (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в волейбол. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.