Primasol Ralitsa Superior Deluxe 2*– Atsauksmes

3
Novērtējums 7.710
7.7 Numurs
8.0 apkalpošana
8.3 Tīrība
9.0 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Albenas kūrorta kompleksa klusā zaļā zonā, netālu no ūdens atrakciju parka Aquamania, kuru viesi var apmeklēt bez maksas. Netālu no pilsētas centra un 900 metru attālumā no pludmales. Sastāv no divām ēkām. Viena no populārākajām viesnīcām ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар Aliona_Casiadi_Cechina
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cu mums ieteica draudzene no tū risma firmas, viņ a meklē ja svaigas atsauksmes, bet neko neatrada, un nolē ma atstā t atsauksmi citiem. Atpū tā mies viesnī cā Lora 2016. gada 2. -9. jū lijā . Atpū tā s ar visu ģ imeni un radiem. … Tomēr ▾ Viesnī cu mums ieteica draudzene no tū risma firmas, viņ a meklē ja svaigas atsauksmes, bet neko neatrada, un nolē ma atstā t atsauksmi citiem. Atpū tā mies viesnī cā Lora 2016. gada 2. -9. jū lijā . Atpū tā s ar visu ģ imeni un radiem. Mē s bijā m 9 cilvē ki, no kuriem 7 pieauguš ie, 1 bē rns 2 gadus vecs un otrs 14 gadus vecs
Sā ksim secī bā . Albenā ieradā mies ap 3 naktī un, dī vainā kā rtā , uzreiz bijā m iekā rtojuš ies, no viesnī cas puses bija ļ oti labi, jo man bija mazs bē rns. Rokassprā dzes pie mums tika nogā dā tas jau pē cpusdienā.14. 00.
VIESNĪ CA. Mū s iekā rtoja ceturtajā stā vā.410. istabā , bet mums tā nav problē ma pat ar mazu bē rnu. Visas istabas bija sagatavotas, viss ir tī rs un ē rts. Gultas ir platas un ē rtas. Mē s salikā m gultas kopā un gulē jā m trī s, un nebija ne mazums š auru. Istabā ir 2 gultas, viens saliekams krē sls, naktsgaldiņ š , lampa uz naktsgaldiņ a, TV galdiņ š , TV, telefons, spogulis un 3 rozetes. Koridorā ir skapis, spogulis un atkritumu grozs. Kopī ga tualete ar duš u un izlietni. Duš ā aizkara nav, bet tas mums problē mas nesagā dā ja. Ū dens ā tri notecē ja. Mē s paņ ē mā m no mā jas dvieli, lai noslaucī tu grī du. Katrai istabai ir balkons, uz balkona ir 2 krē sli un galds. No mā jā m paņ ē mā m veļ as auklu un drē bju š ķ ipsnas. Tī rā m katru dienu, ī sti uz to neskatī jā mies, jo mums bija citas intereses kā sē dē t un skatī ties, vai viss ir izdarī ts ideā li. Vienī gais viesnī cas mī nuss ir tas, ka nav gaisa kondicionē š anas, lai gan es nezinu, vai mē s to ieslē gtu ar bē rnu. Personā ls vienmē r ir draudzī gs, atbildē ja uz katru jautā jumu, un viesnī cas vadī tā ja Tatjanas kundze ir vienkā rš i lielisks cilvē ks, vienmē r uzmanī ga, vienmē r jautā , vai ar mums viss ir kā rtī bā , vienmē r atbild uz mū su jautā jumiem, ja ir par vē lu vai pā rā k agri.
RESTORĀ NS. Mums bija viss iekļ auts un ē dā m Vita Park restorā nā . Brokastis 7.30-10.00, pusdienas 12.30-14.00, vakariņ as 18.00-21.00. Restorā ns ir liels, uz balkona ir galdiņ i, vietu vienmē r pietika, pat ja jau bija jū lija mē nesis. Tikai vienu dienu likā s, ka cilvē ku bija vairā k, jo uz festivā lu ieradā s bē rni. Bē rniem bija augstie krē sli, viņ i vienmē r tos izmantoja. Par ē dienu varu teikt, ka ir no kā izvē lē ties, bet ne visi ē dieni ir gaumī gi. Brokastī s ir putra bē rniem, bet ne ī sti pagatavota pē c garš as. Mannas putra ir gandrī z bez piena, bez sā ls un cukura. Brokastis parasti ir vienā das katru dienu: olu kultenis, vā rī tas un ceptas olas, dā rzeņ i un augļ i, desa, siers, grauzdiņ i, graudaugi, pupiņ as un uz vietas ceptas pankū kas, ļ oti garš ī gas, arī ar š okolā des krē mu, tē ju, kafiju un visu to. . Pusdienas ir daudzveidī gā kas. Vienmē r bija 2 veidu zupas, garš ī gas, mazulis ē da katru dienu. Tad gaļ a, vista, cū kgaļ a un liellopa gaļ a. Kā garnī rs kartupeļ i, makaroni, rī si ar dā rzeņ iem, sē nes un zivis katru dienu ir savā dā ki. Salā ti 4-5 veidi, griež ot dā rzeņ us, sieru un desiņ as, augļ us (lielie ķ irš i, greipfrū ti, apelsī ni, ā boli, persiki, nektarī ni, banā ni un protams arbū zs). Arī vakariņ as ir daudzveidī gas. Gaļ a, salā ti, dā rzeņ i, augļ i, starp citu, uz vietas tika gatavota pica. Vienmē r grilē ta gaļ a. Katrs paņ ē ma savu garš u un katrs ē da. Dzē rieni bija gā zē tie dzē rieni, ķ irš u un apelsī nu sula, sarkanvī ns un baltvī ns, kā arī alus.
UZKODU BĀ RS. Primasol Ralitsa Superior viesnī cas uzkodu bā rs. Dzerš ana (gā zē tie dzē rieni, vietē jie alkoholiskie dzē rieni, alus, š oreiz garš ī gs) bija no 10.00 lī dz 23.00. Saldē jums un uzkodas no 11.00 lī dz 16.00. Saldē jums bija 4 veidu, visvairā k man patika melone. Uz vietas tika cepti arī frī kartupeļ i, desiņ as, desiņ as un dā rzeņ i, cepumi, virtuļ i un vafeles, tač u ne katru dienu. Bā rmeņ i strā dā ja ā tri un efektī vi. Ļ oti jauki puiš i.
PELDBASEINS. Bija neliela problē ma ar baseinu, jo pirmajā dienā mums teica, ka jā iet uz viesnī cas Ralitsa Aqua Club baseinu, pē c tam dienu vē lā k teica, ka tas vairs nav iespē jams un jā iet uz baseinu Primasol Ralitsa Superior viesnī ca. Bet tad problē ma tika atrisinā ta un mē s devā mies uz Primasol Ralitsa Superior viesnī cas baseinu. Baseins ir skaists, cilvē ku nav tik daudz, ir arī.40 cm baseins bē rniem. Vienmē r bija sauļ oš anā s krē sli, lai gan visa animā cija bija pie Ralitsa Aqua Club viesnī cas baseina un, protams, bija daudz interesantā k. . Blakus baseinam bija rotaļ u laukums bē rniem un trī s slidkalniņ i un š ū poles. Tur viss ir ļ oti droš i.
ANIMĀ CIJA. Vakarā diskotē ka bē rniem, vē lā k pieauguš ajiem, viena brī va diena pie animatoriem, pirmdiena. Priecī gas zumbas dejas. Ar mazuli nepaspē jā m aiziet uz vakara animā cijā m, jo ​ ​ viņ š jau gribē ja gulē t.
JŪ RA. PLUDMA. Lī dz jū rai jā brauc apmē ram 10-15 minū tes, bet tas nav tik biedē još i, jo ceļ š uz jū ru vienmē r ir ē nā caur Baltā tas dabas rezervā tu. Ceļ š mums likā s ī ss pat ar 2 gadus vecu mazuli. Ir autobuss uz jū ru, bet mē s nekad neesam braukuš i un pat meklē juš i. Lī dz jū rai brauc vē l viens vilciens, cena 3 levas pieauguš ajiem un 2 levas bē rniem. Pludmale ir vienkā rš i milzī ga, 150 metrus plata, smiltis ir tī ras, ir vietas ar saulessargiem un sauļ oš anā s krē sliem un ir brī vā zona. Vienmē r mums iedeva vienu pā rnē sā jamo lietussargu uz istabu un vienmē r atpū tā mies pie jū ras, vietas vienmē r pietiek, pat ja vispā r bija daudz cilvē ku, jo sauļ oš anā s krē sli bija aizņ emti lī dz 10. rindai un varbū t vairā k. Ū dens bija ļ oti tī rs un silts, ieeja jū rā ir maiga. Pludmalē ir arī slidkalniņ i un š ū poles bē rniem.
ALBENA. PILSĒ TA. Albena ir kū rortpilsē ta tikai tū ristiem un strā dniekiem, tur nav neviena iemī tnieka. Ieejas maksa, apsardze 24 stundas diennaktī . Pilsē tā ir aptuveni 40 viesnī cas. Pilsē ta ļ oti tī ra, pa dienu auto mazgā ceļ us. Tas galvenokā rt paredzē ts relaksē još ā m brī vdienā m vai brī vdienā m ar bē rniem. Valū tas maiņ a bija tepat aiz stū ra. Gar centrā lo ceļ u ir daudz un daž ā das teltis ar suvenī riem un daž ā dā m izklaidē m, tetovē jumiem, smilš u krā soš ana, daž ā das š auš anas spē les. Vakarā viss interesantā k. Bē rniem ir pā ris atrakciju parki, neskatoties uz to, ka visur runā par vienu. Tā tad ir atrakcijas gan bē rniem, gan pieauguš ajiem. Pavisam maziem ir maš ī nas, kurā s iemet 1 levu un brauc 3 minū tes. Mū su mazulim tas patika. Pieauguš ajiem ir pā ris naktsklubi.
аватар luded
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Atpū tā mies Albenā (22.08. 15 - 12.09. 15), viesnī cā Lora 2 *. Norē ķ ins un izmitinā š ana: Ieradā mies agri, 07-30, iekā rtojā mies uzreiz, bet viss iekļ auts rokassprā dzes tika uzvilktas, kā paredzē ts, 14-00. Istaba pieticī ga, bet ir TV, divi krievu kanā li. … Tomēr ▾ Atpū tā mies Albenā (22.08. 15 - 12.09. 15), viesnī cā Lora 2 *.
Norē ķ ins un izmitinā š ana:
Ieradā mies agri, 07-30, iekā rtojā mies uzreiz, bet viss iekļ auts rokassprā dzes tika uzvilktas, kā paredzē ts, 14-00. Istaba pieticī ga, bet ir TV, divi krievu kanā li. Tī rī š ana, veļ as maiņ a - viss kā parasti, sū dzī bu nav. Personā ls ir draudzī gs. Krieviski runā tikai viesnī cas direktore Taņ a. Reģ istratū rā viņ i jū s sapratī s, valodas ir lī dzī gas, tač u, ņ emot vē rā problē mas detaļ as, jums bija jā pā rslē dzas uz angļ u valodu. Naktī trokš ņ ains un nemierī gs. Viens viesnī cas stā vs tiek izmantots kā hostelis personā lam (animatori, glā bē ji utt. ), un daž i no viņ iem strā dā naktī s, diskotē kā s. Viņ i atstā j trokš ņ aini, atgriež as neglī ti, daž reiz uz uzacī m. Viņ i ž ē lojā s, kļ uva vē l trakā k, jau tī š ā m trokš ņ oja, un taisnī bas viņ iem nav. Mē s gulē jā m pludmalē .
Pludmale:
Viesnī cas pludmale atrodas 15 minū š u pastaigas attā lumā caur Luna parku. Pludmalē ir pieejami pā rnē sā jami lietussargi. Tie atradā s smiltī s, vietas ir pietiekami daudz (piemē ram, Odesā Odesas iedzī votā ji un varoņ a pilsē tas nelū gtie viesi pludmalē guļ daudz blī vā k). Jū ra ir lieliska, silta, daž reiz vē traina. Glā bē ji strā dā aktī vi, brī ž iem par daudz, tā pē c gadī jumu nebija.
Uzturs:
Ē dā m pē c sistē mas "viss iekļ auts" viesnī cas Vita Park restorā nā , izmantojā m Ralitsas viesnī cas bā rus - uzkodu bā ru un baseina bā ru. Ē diens ir lielisks, viss ir svaigs un garš ī gs. Vairā kas reizes tika dota daudz gaļ as (liellopu gaļ a, cū kgaļ a), putnu gaļ a (vistas, pī les), daž ā das zivis, Melnā s jū ras mī dijas. Biš u medus, ievā rī jumi, kū kas katrai gaumei. Viss ir garš ī gs, svaigs. Š efpavā rs Janč o Jankovs ļ oti centā s. Ar viņ u var risinā t arī individuā lus uztura jautā jumus, viņ š iet uz priekš u un ar sapratni izturas pret mū su kaprī zē m. Esmu atpū ties Turcijā vairā k nekā.20 reizes, bet tas ir ā rkā rtī gi reti. Gods un uzslava priekš niekam Jankovam.
Ļ oti jauki izskatā s arī viesnī cas Ralitsa uzkodu bā rs. Atsaucī gas, draudzī gas meitenes: Kleo, Polina un Aleksandra radī ja lielisku un jautru atmosfē ru. Bā ra patrons pā rsvarā ir vā cieš i, daž kā rt "mū sē jie" vā cieš i, bet attieksmē nekā du atš ķ irī bu nejutā m. Š ajā bā rā bez pā rtraukuma varat baudī t arī uzkodas, picas, frī kartupeļ us, salā tus no 12:00 lī dz 16:00, saldē jumu no 10:00 lī dz 21:00.
Teritorija:
Visa Albena atrodas Baltatas aizsargā jamā mež ā , un tas visu izsaka. Puķ u dobes pie viesnī cā m ir iekoptas, zā lā ji nopļ auti. Viss priecē aci. Bet kā pē c kū rorta kompleksā tiek ielaists tik daudz automaš ī nu, nav skaidrs. Maš ī nas ir visur, birzī s, ietvē s, zā lienos, viesnī cu pagalmos, pat pludmalē . Priekš kam? Un atceramies, pirms 15 gadiem automaš ī nas palika ā rpus Albenas kū rorta kompleksa, un tū risti varē ja ne tikai peldē ties, bet arī elpot svaigu jū ras un mež a gaisu. Bet diemž ē l.
Rezultā ts:
Lieliski un lē ti atpū tā mies, tomē r pieņ ē mā mies 4-5 kg ​ ​ liekā svara. Atjaunosim mā jā s esoš o status quo.
аватар lili_day
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tā s Albenā viesnī cā Lora 2 stars 2010. gada jū lijā . Kopumā man patika atpū ta, lieliski pavadī jā m laiku, bija, protams, trū kumi, bet tie bija tikai daž i. Ceļ š: Braucā m ar autobusu – brauciens ilga 13 stundas. … Tomēr ▾ Atpū tā s Albenā viesnī cā Lora 2 stars 2010. gada jū lijā . Kopumā man patika atpū ta, lieliski pavadī jā m laiku, bija, protams, trū kumi, bet tie bija tikai daž i.

Ceļ š:
Braucā m ar autobusu – brauciens ilga 13 stundas. Autobuss labs, sē dekļ i ē rti, pat manam vī ram, kurš bija 190 cm garš un centneri smags, bija ē rts, kondicionieris darbojā s, bet kā izrā dī jā s tuvā k naktij izgā ja no ierindas, jo kadu manevru laikā lija uz cilvē kiem pē dē jos sē dekļ os ū dens , un nepilē ja, bet izlija, troksnis bija tā ds, ka regulā ri uzlē ja ū deni pusspaini ū dens, labi, ka autobuss nebija pilns un viņ iem bija kur pā rsē sties. Atceļ ā tas tā nebija.

Pati Albē na
neatstā ja to labā ko iespaidu uz mani - ieradā mies pulksten 6 no rī ta - un pirmais, ko pamanī ju bija ietves - iespaids bija tā ds, ka flī zes tur vispā r nav mainī juš ā s un kā jau 20 gadi pirms tam viņ i tur palika, arī ceļ i visi plaisā s, pleķ os.
Bet gribu atzī mē t, ka puķ u dobes, zā lā ji tiek uzraudzī ti, viss ir glī ti apgriezts un puķ u dobes raisa tikai pozitī vas emocijas.

Laura
Kad tuvojā mies viesnī cai, mums kaut kā kļ uva skumji, zā les praktiski nebija: vieta bija tikai 2 dī vā niem un galdiņ am, š aurs koridors atdala telpas. Ieradā mies 6 no rī ta, iekā rtojā mies 13:00, rokassprā dzes uzvilkā m 14:00. No rī ta atstā jā m mantas bagā ž as nodalī jumā un devā mies pastaigā , kad atgriezā mies viesnī cā - ap 10:00 mums piedā vā ja gulē t - istabā kur ir bagā ž as nodalī jums - ir dī vā ni - tur ir 8 , ja ne vairā k, kur droš i gulē jā m lī dz vieniem pē cpusdienā . Ieraugot istabu, uzmundrinā jā m - vietas maz, bet salī dzinā jumā ar Zatokas istabā m diezgan plaš a - neliels gaitenis ar skapi, divas vienvietī gas gultas, naktsgaldiņ š , saliekams plats krē sls (vec. bet funkcionā ls), galds, televizors, plastmasas galds uz balkona un 2 krē sli. Istaba ir vienkā rš a, bet mā jī ga.
Vannas istabā tieš ā m ir caurums grī dā , bet vietas ir daudz. Istaba bija tī ra ar tī ru veļ u un dvieļ iem. Atkritumi tika izvesti katru dienu, tī rī š ana tika manī ta katru otro dienu, gultas veļ as un dvieļ u maiņ a pē c 3 dienā m.
Ļ oti pretimnā koš as un draudzī gas meitenes reģ istratū rā , no visā m tikai viena nezinā ja krievu valodu, bet mē s ar viņ u sazinā jā mies angliski. Manuprā t, viesnī ca ir pelnī jusi savas 2 zvaigznes. Bet bija arī negatī vie punkti - tualete bija ar lielu sarū sē juš u traipu, rū sa bija redzama caur krā su uz balkona, vecas durvis uz balkonu, no kurā m meita nemitī gi š ķ elda sapuvuš as koka gabalus - bet tas, kā saka , ir sī kumi, viņ i nedzī voja piecā s zvaigznē s.
Ceturtajā stā vā bez kondicioniera bija ļ oti smacī gs, lai gan cilvē ki no citiem stā viem par karstumu nesū dzē jā s.
Lora pieder Ralitsas kompleksam un Lorā dzī vojoš ie izmanto visu Primasol infrastruktū ru: peldbaseinu, animā ciju, ē damzā li, bā ru.
Izrakstī š anā s no istabiņ as notiek 12:00, rokassprā dzes vienlaikus tiek noņ emtas, bet iedeva talonus, lai varam pusdienot.

Jū ra
ceļ š lī dz jū rai aizņ em 10-15 minū tes, atkarī bā no tā , cik ā tri bē rns iet. Jū ra bija tī ra, kas man bija ļ oti svarī gi, jū ra, š ķ iet, ir viena, bet es nezinu, ko Odesā var darī t ar jū ru, lai tā bū tu tik netī ra. Albenā , ieejot ū denī lī dz pleciem, var saskaitī t kā ju pirkstus. Ū dens silts, maiga ieeja jū rā , bē rni vienkā rš i skaisti. Bet ū denī peldē ja daž i nelieli kukaiņ i - plakani, 2-3 cm gari ar bā rkstiņ ā m, melni vai brū ni. Tā viņ i sagā dā ja nepatikš anas, ja tu nekustē jies, tad pielipa pie tevis un bija jā norauj - nesā pē ja, bet nepatī kami. Š ie netī rie triki peldē ja kā du metru no krasta, ja virzā s tā lā k, tad tur nav.
Istabas cenā bija iekļ auti 2 sauļ oš anā s krē sli un lietussargs, kas arī bija jauki, jo komplekts bū tu maksā jis 10 eiro.
Ralitsas baseins - patika, liels, tī rs, bē rnu peldbaseins ir atdalī ts ar sē tu. Ū dens silts, bet hlorē ts (peldkostī ms tad smarž o pē c balinā tā ja, kā pats ū dens), ir brī dinā jumi, ka pē c 18 peldē ties nav ieteicams.

Animā cija - klā t, ir aerobika, ū dens vingroš ana, stiepš anā s, stepa aerobika. Visvairā k man patika aerobika no rī tiem, bet stepaerobika man nepatika vispā r - vieta, kur tā notiek - uz skatuves - nemaz nav tam paredzē ta, soļ i uz grī das slī d, paklā ji nē . ietaupiet daudz, uz š iem soļ iem ir vieglā k nogalinā t sevi, es aizgā ju no treniņ a vidus. Vī rs spē lē ja ū denspolo, bija arī izklaidē još as spē les, interesantas, bet mē s nepiedalī jā mies. Vakarā bija bē rnu diskotē ka, dienas vidū bija arī kaut kas bē rniem, bet mē s pazudā m pie jū ras. Vispā r baseins ir jautrs, tajos laikos, kad lija, ar prieku palikā m pie baseina un piedalī jā mies animā cijā.

Uzturs
Š eit viss ir lī menī - viss svaigs, laba izvē le gan bē rniem, gan pieauguš ajiem, mainā s sortiments, vienmē r var atrast ko jaunu, izņ emot brokastis, tur viss pa vecam. Bet ņ emot vē rā , ka pankū kas cep - garš ī gi, ir bulciņ as un kruasā ni, smalkmaizī tes vai pī rā gi, papildus parastajā m olā m, ceptas desiņ as un desiņ as mums pietika, bija svaigais biezpiens, kas pā rsteidza. Viņ i gatavoja garš ī gi, gaļ a vienmē r bija zivs, vista, cū kgaļ a vai teļ a gaļ a, daudz dā rzeņ u, kaut kas bija ļ oti garš ī gs, kaut kas bija normā li. No augļ iem – ā boliem, melonē m, arbū ziem, persikiem, apelsī niem. Pusdienā s un vakariņ ā s kū kas pā rsvarā ir garš ī gas.
Regulā ri tika pievienoti ē dieni, tikai reizi 10 dienā s redzē ju, ka viņ i kaut ko ē da un neko nenesa pretī.
Kopumā ar ē dienu biju apmierinā ta, lai gan par to ļ oti uztraucos. Mē s nopirkā m tikai ū deni, lai tas bū tu istabā un nebū tu jā kā pj uz bā ru.
Kas man nepatika - maltā gaļ a ir tā pati - kotletē s, kotletē s, desā s, pildī tos piparos - uz svē tku beigā m kļ uva garlaicī gi. Olī vas, olī vas - nav garš ī gas, ļ oti sā ļ as. Sviesta vietā - margarī ns kā Rama. Ja tieš ā m atrod vainu, tad dā rzeņ us salā tos sagriež lielos gabalos, nā cā s iekost, vai paš am sagriezt.
Vienī gais, kas mū s apbē dinā ja, ka nevarē jā m izmantot Havanas bā ra pakalpojumus pludmalē , un ū dens bija vai nu jā pē rk uz vietas, vai jā ņ em lī dzi. Pati Ralitsa, Vita Park un citas viesnī cas darbojas pē c ultra viss iekļ auts sistē mas un var apmeklē t bā ru Havana bez maksas.

Cenas
-viss ļ oti dā rgi, gan suvenī ri, gan drē bes - komplekts rakš anai bē rnam maksā ja 7 eiro. restorā ni arī nav lē ti un porcijas ne tuvu nav lielas, bet visparastā kā s. Lai gan, kad es atpū tos Pomorijā un Zelta smiltī s, porcijas pirms 15 gadiem bija patieš ā m lielas.
Rezultā tā iespaidi ir ļ oti pozitī vi, ņ emot vē rā , ka paņ ē mā m vienu no lē tā kajā m viesnī cā m, kas strā dā pie viss iekļ auts sistē mas. Bet es gribu atzī mē t, ka mē s neesam lutinā ti ar Turciju, mē s bijā m tikai uz Ukrainu un es braucu uz Bulgā riju pā ris reizes uz citiem kū rortiem.
Паравозики в Албене ванная комната 1 Коридор в номере вид из номера тротуары в Албене ванная комната 2 фото номера


iemiesojums Nelli79
Un vai ir nepieciešams īrēt sauļošanās krēslus un saulessargus?
12 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 7 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель расположен в тихой парковой зоне курортного комплекса Албена, недалеко от аквапарка Аквамания, куда гости могут сходить бесплатно. Поблизости от центра города и в 900 метрах от пляжа. Состоит из двух корпусов. Один из самых популярных отелей, который подойдет для отдыха с детьми.

Atrašanās vieta В 40 км от аэропорта г. Варна, 100 м от центра курорта Албена
Pludmales apraksts В 300 метрах от отеля.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, экскурсионное бюро, ежедневная уборка номера, услуги по глажке одежды, факс/ксерокопирование, магазин. Размещение с животными: до 5 кг, платно.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Спортплощадка.
  • futbola laukums
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 100 номеров.

  • vanna/duša
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija $
  • tālrunis
  • ledusskapis $
  • balkons/terase
Adrese Курортный комплекс Албена, Болгария
Tālruņi: + 359 579 62442
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в футбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).