Lieliska viesnīca negaršīgajiem :))

Rakstīts: 17 jūlijā 2016
Ceļošanas laiks: 2 — 9 jūlijā 2016
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 10.0
Viesnī cu mums ieteica draudzene no tū risma firmas, viņ a meklē ja svaigas atsauksmes, bet neko neatrada, un nolē ma atstā t atsauksmi citiem. Atpū tā mies viesnī cā Lora 2016. gada 2. -9. jū lijā . Atpū tā s ar visu ģ imeni un radiem. Mē s bijā m 9 cilvē ki, no kuriem 7 pieauguš ie, 1 bē rns 2 gadus vecs un otrs 14 gadus vecs
Sā ksim secī bā . Albenā ieradā mies ap 3 naktī un, dī vainā kā rtā , uzreiz bijā m iekā rtojuš ies, no viesnī cas puses bija ļ oti labi, jo man bija mazs bē rns. Rokassprā dzes pie mums tika nogā dā tas jau pē cpusdienā.14. 00.
VIESNĪ CA. Mū s iekā rtoja ceturtajā stā vā.410. istabā , bet mums tā nav problē ma pat ar mazu bē rnu. Visas istabas bija sagatavotas, viss ir tī rs un ē rts. Gultas ir platas un ē rtas. Mē s salikā m gultas kopā un gulē jā m trī s, un nebija ne mazums š auru. Istabā ir 2 gultas, viens saliekams krē sls, naktsgaldiņ š , lampa uz naktsgaldiņ a, TV galdiņ š , TV, telefons, spogulis un 3 rozetes. Koridorā ir skapis, spogulis un atkritumu grozs. Kopī ga tualete ar duš u un izlietni. Duš ā aizkara nav, bet tas mums problē mas nesagā dā ja. Ū dens ā tri notecē ja. Mē s paņ ē mā m no mā jas dvieli, lai noslaucī tu grī du. Katrai istabai ir balkons, uz balkona ir 2 krē sli un galds. No mā jā m paņ ē mā m veļ as auklu un drē bju š ķ ipsnas. Tī rā m katru dienu, ī sti uz to neskatī jā mies, jo mums bija citas intereses kā sē dē t un skatī ties, vai viss ir izdarī ts ideā li. Vienī gais viesnī cas mī nuss ir tas, ka nav gaisa kondicionē š anas, lai gan es nezinu, vai mē s to ieslē gtu ar bē rnu. Personā ls vienmē r ir draudzī gs, atbildē ja uz katru jautā jumu, un viesnī cas vadī tā ja Tatjanas kundze ir vienkā rš i lielisks cilvē ks, vienmē r uzmanī ga, vienmē r jautā , vai ar mums viss ir kā rtī bā , vienmē r atbild uz mū su jautā jumiem, ja ir par vē lu vai pā rā k agri.

RESTORĀ NS. Mums bija viss iekļ auts un ē dā m Vita Park restorā nā . Brokastis 7.30-10.00, pusdienas 12.30-14.00, vakariņ as 18.00-21.00. Restorā ns ir liels, uz balkona ir galdiņ i, vietu vienmē r pietika, pat ja jau bija jū lija mē nesis. Tikai vienu dienu likā s, ka cilvē ku bija vairā k, jo uz festivā lu ieradā s bē rni. Bē rniem bija augstie krē sli, viņ i vienmē r tos izmantoja. Par ē dienu varu teikt, ka ir no kā izvē lē ties, bet ne visi ē dieni ir gaumī gi. Brokastī s ir putra bē rniem, bet ne ī sti pagatavota pē c garš as. Mannas putra ir gandrī z bez piena, bez sā ls un cukura. Brokastis parasti ir vienā das katru dienu: olu kultenis, vā rī tas un ceptas olas, dā rzeņ i un augļ i, desa, siers, grauzdiņ i, graudaugi, pupiņ as un uz vietas ceptas pankū kas, ļ oti garš ī gas, arī ar š okolā des krē mu, tē ju, kafiju un visu to. . Pusdienas ir daudzveidī gā kas. Vienmē r bija 2 veidu zupas, garš ī gas, mazulis ē da katru dienu. Tad gaļ a, vista, cū kgaļ a un liellopa gaļ a. Kā garnī rs kartupeļ i, makaroni, rī si ar dā rzeņ iem, sē nes un zivis katru dienu ir savā dā ki. Salā ti 4-5 veidi, griež ot dā rzeņ us, sieru un desiņ as, augļ us (lielie ķ irš i, greipfrū ti, apelsī ni, ā boli, persiki, nektarī ni, banā ni un protams arbū zs). Arī vakariņ as ir daudzveidī gas. Gaļ a, salā ti, dā rzeņ i, augļ i, starp citu, uz vietas tika gatavota pica. Vienmē r grilē ta gaļ a. Katrs paņ ē ma savu garš u un katrs ē da. Dzē rieni bija gā zē tie dzē rieni, ķ irš u un apelsī nu sula, sarkanvī ns un baltvī ns, kā arī alus.
UZKODU BĀ RS. Primasol Ralitsa Superior viesnī cas uzkodu bā rs. Dzerš ana (gā zē tie dzē rieni, vietē jie alkoholiskie dzē rieni, alus, š oreiz garš ī gs) bija no 10.00 lī dz 23.00. Saldē jums un uzkodas no 11.00 lī dz 16.00. Saldē jums bija 4 veidu, visvairā k man patika melone. Uz vietas tika cepti arī frī kartupeļ i, desiņ as, desiņ as un dā rzeņ i, cepumi, virtuļ i un vafeles, tač u ne katru dienu. Bā rmeņ i strā dā ja ā tri un efektī vi. Ļ oti jauki puiš i.
PELDBASEINS. Bija neliela problē ma ar baseinu, jo pirmajā dienā mums teica, ka jā iet uz viesnī cas Ralitsa Aqua Club baseinu, pē c tam dienu vē lā k teica, ka tas vairs nav iespē jams un jā iet uz baseinu Primasol Ralitsa Superior viesnī ca. Bet tad problē ma tika atrisinā ta un mē s devā mies uz Primasol Ralitsa Superior viesnī cas baseinu. Baseins ir skaists, cilvē ku nav tik daudz, ir arī.40 cm baseins bē rniem. Vienmē r bija sauļ oš anā s krē sli, lai gan visa animā cija bija pie Ralitsa Aqua Club viesnī cas baseina un, protams, bija daudz interesantā k. . Blakus baseinam bija rotaļ u laukums bē rniem un trī s slidkalniņ i un š ū poles. Tur viss ir ļ oti droš i.
ANIMĀ CIJA. Vakarā diskotē ka bē rniem, vē lā k pieauguš ajiem, viena brī va diena pie animatoriem, pirmdiena. Priecī gas zumbas dejas. Ar mazuli nepaspē jā m aiziet uz vakara animā cijā m, jo ​ ​ viņ š jau gribē ja gulē t.

JŪ RA. PLUDMA. Lī dz jū rai jā brauc apmē ram 10-15 minū tes, bet tas nav tik biedē još i, jo ceļ š uz jū ru vienmē r ir ē nā caur Baltā tas dabas rezervā tu. Ceļ š mums likā s ī ss pat ar 2 gadus vecu mazuli. Ir autobuss uz jū ru, bet mē s nekad neesam braukuš i un pat meklē juš i. Lī dz jū rai brauc vē l viens vilciens, cena 3 levas pieauguš ajiem un 2 levas bē rniem. Pludmale ir vienkā rš i milzī ga, 150 metrus plata, smiltis ir tī ras, ir vietas ar saulessargiem un sauļ oš anā s krē sliem un ir brī vā zona. Vienmē r mums iedeva vienu pā rnē sā jamo lietussargu uz istabu un vienmē r atpū tā mies pie jū ras, vietas vienmē r pietiek, pat ja vispā r bija daudz cilvē ku, jo sauļ oš anā s krē sli bija aizņ emti lī dz 10. rindai un varbū t vairā k. Ū dens bija ļ oti tī rs un silts, ieeja jū rā ir maiga. Pludmalē ir arī slidkalniņ i un š ū poles bē rniem.
ALBENA. PILSĒ TA. Albena ir kū rortpilsē ta tikai tū ristiem un strā dniekiem, tur nav neviena iemī tnieka. Ieejas maksa, apsardze 24 stundas diennaktī . Pilsē tā ir aptuveni 40 viesnī cas. Pilsē ta ļ oti tī ra, pa dienu auto mazgā ceļ us. Tas galvenokā rt paredzē ts relaksē još ā m brī vdienā m vai brī vdienā m ar bē rniem. Valū tas maiņ a bija tepat aiz stū ra. Gar centrā lo ceļ u ir daudz un daž ā das teltis ar suvenī riem un daž ā dā m izklaidē m, tetovē jumiem, smilš u krā soš ana, daž ā das š auš anas spē les. Vakarā viss interesantā k. Bē rniem ir pā ris atrakciju parki, neskatoties uz to, ka visur runā par vienu. Tā tad ir atrakcijas gan bē rniem, gan pieauguš ajiem. Pavisam maziem ir maš ī nas, kurā s iemet 1 levu un brauc 3 minū tes. Mū su mazulim tas patika. Pieauguš ajiem ir pā ris naktsklubi.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu